2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Günaydın Mertin annesi , çatlaklar için kremleri bırakıp kayısı-buğday-susam yağından oluşan kompinasyonu dene ben ilk başta krem kullanıyordum baktık yetişmiyor sabah akşam sürmekte, şimdi söylediğim yağları aktardan alıyorum bir kavanoza karıştırıyorum sabah-öğle-akşam olmak üzere 3'e çıkardım çünkü deli gibi kaşınıyor Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin tüm anneler prens ve prenseslerini kucağına alsın

Bütün cici annelere günaydın ayrıca geçmiş kandiliiniz mübarek olsun.Bütün bebişlere ve annelerine bol bol dua ettik.Rabbim hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

Esneyip durdum ama yine uykum kaçtı. Bu arada benim göbeğimin üst çevresi çok gerildi acıyo. Yarın doktor randevum var ona sorucam ama normal midir size de oluyormu??

canım çatladığı için olmasın? çatlayan yerler hem acıyor hem kaşınıyor. sen yine dr a sor bakalım ne dicek

amin tatlım hepimize. inşallah hepimiz kazasız belasız görürüz o günleri

günaydın arkidişlerr
eşimle kızım grip olmuşlardı. onlara baktım iyileştirdim bana sattılar saolsunlar. 2 gündür hapşurmaktan kasıklarıma ağrılar girdi artık. kafamı kaldıracak halim yok boğazım ağrıyo

Prensimle buluşmaya 2 gün kaldı, cumartesi kontrolümüz var, gerçi bize pek yüzünü göstermiyor sürekli bir kol işareti yapıyor ama doktorda çıkınca sorucam diyor o kol hareketini , Güzel anneler alttan muayene yapılıyor mu son haftalarda bileniniz var mı ? birde nts giren annelerimiz var mı ?

işte oğlumun son hareketi

çok geçmiş olsun dikkat et ateşin çıkmasın ıhlamur limon kaynat bol bol için Allah acil şifalar versin cnm

Çok geçmiş olsun .Umarım biran önce şifanı bulursun tatlım zaten son zamanlar yeteri kadar sıkıntımız var birde üstüne hapşuruklar Allah yardımcın olsun.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diken diken oluyo bu fotoları görünce tüylerim ve daha da sabırsızlanıyorum.

Amin canım Cümlemizin İnşallah, zaman geçsin kucağıma alıp göğüsüme yaslıyım istiyorum kokusunu içime çekiyim neyse ağlıcam yine sulu göz yaptı iyce bu hamilelik beni

Amin canım Cümlemizin İnşallah, zaman geçsin kucağıma alıp göğüsüme yaslıyım istiyorum kokusunu içime çekiyim neyse ağlıcam yine sulu göz yaptı iyce bu hamilelik beni

Hiç sorma bende durup durup ağlıyorum.İnşallah o günlerde gelecek ne kaldı ki şurda 8 ayı geçirdik nerdeyse geçmiyo diyordum bende ama hakikaten geçiyor zaman .Ben kendime uğraşlar buldum hem zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bu sayede hem de bebeğim içn birşeyler yapmak emek harcamak çok heyecanlandırıyor beni .Profilime ekledim bak uğur böceği yapıyorum şimdi bebek şekeri aşamasındayım bu arada uğur böceği temamız

günaydın canlarrr..umarım hepiniz çok çok iyisinizdir.ya nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamadım gitti.hamile olduğumu 2012 haziran ayından beri bir 6 aylık doğum izni furyasıdır gidiyor.nerdeyse yavrularımızı kucağımıza alacaz hala bir çözüm yok.dünde sağ olsun faruk çelik birşeyler anlattı kendince.kadın çalışma sektöründen uzaklaşıyormuş.haklı olabilirler ama çoğu anne zaten ücretsiz izninin tamamını kullanmasa bile epeyce bir kısmını kullanıyor.bunları neden göz önüne almıyor bu hükümet.bakanlıklar kendi aralarında karara varamadılar son sözü başbakan söyleyecek dedi sabah haberlerinde.bakalım ne söyleyecek.artık kesinleşsin de ne olursa olsun diyecek pek bişey yok sanırım.allah hakkımızda hayırlısını versin hepimize.işte olanlara iyi çalışmalar.evdekilere de iyi yatışlar.bol bol su içmeli günler hepinizi öpüyorumm

alttan muayene gerekli görürse yapıyor bazı dr lar çatı ölçümü için yapıyor ama o da her hastasına değil. sanırım ultrasonda şüpheli gördüklerini. nst istemediğin kadar girdim canım :) zaten 2. bebişim olduğu için ilkinde girmiştim bunda da sıkıntı olunca ha bire nst ye aldılar. karnına 2 tane yuvarlak aparat bağlıyorlar. biri bebişin kalp atışlarını diğeri de sendeki kasılmaları ölçüyor. ama tok karna ve çikolata yiyip de git. çünkü bebek uyuyosa ve kalp atışları çizgi halindeyse çikolata falan yedirip biraz bekledikten sonra tekrar alıyorlar.bende öyle oldu boşuna zaman harcamış oluyosun.

çok geçmiş olsun dikkat et ateşin çıkmasın ıhlamur limon kaynat bol bol için Allah acil şifalar versin cnm
saol tatlım kalkıp yapmam lazım da ay çok fenayım hiç halim yok karnım da acıktı. gidip bişiler yiyim bari sonra da içecek bişiler yapiim

Çok geçmiş olsun .Umarım biran önce şifanı bulursun tatlım zaten son zamanlar yeteri kadar sıkıntımız var birde üstüne hapşuruklar Allah yardımcın olsun.

saol canım evet maalesef

Günaydın arkadaşım.İnsan çok daha duygusal oluyor bir de sen oralarda... Yalnızlık hissettikçe gel buraya derdine derman olmaya çalışalım :)
Ben iyiyim, ama yordum kendimi bu aralar, gelecek perşembe kontrolüm, bakalım Eda hanım nasıl :)

Günaydın bebeklerine kavuşmalarına azıcık kalmış anneler...
Dün gezdim bol bol. Sabah 9'da evden çıktım gece 11'de eve girdim. Yoruldum... Bugün dinleneceğim bakalım. Gerçi ev hanımlığına çok alışamadım, evde olunca da yoruluyorum :) Dün kocam doktor senin bu halini bilse izne ayırmazdı diyor :)

OZOKUN, çok geçmiş olsun...
MARALGOZLU, arkadaşım ben bunları artık beklemiyorum valla. Olursa bonus olur modundayım :) Yılan hikayesine döndü. Başbakan 3-4-5 çocuk diyor, en az 1,5 yıl anne sütü diyor ama ben bebek 2.5 aylıkken işe dönmek zorundayım. Sonuçta özel sektörde çalışıyorum. Zaten maksimum ücretsiz izin hakkım 6 ay. Yani bebek 8,5 aylıkken işe dönmek zorundayım. Süt izni ise günde 1,5 saat. Ve bebek 1 yaşına gelene kadar.
Sanayi ve ticaret için tümü gerekli olabilir. Bunlara hiç itirazım yok, ama o zaman başbakan da 3-4-5 çocuk olsun, 1,5 yaşına kadar emzirin demeyecek. ya da bunları diyorsa buna uygun yasal düzenlemeyi yapacak. Şu anda tüm bu konuşulanlar ışığında zaten bana "çalışma ne gerek var, otur çocuk yap" diyorlar gibi geliyor.

günaydın herkeze ve bebişlere

bira kaç gündür sırtımda mideme vuran şiddetli ağrı yaşıyorum
bi tek dün ağrım olmadı bebek gibi uyumuşum
dün gece rüyamda 3 kere bebek doğurduğumu gördüm aynı rüyayı bir gecede 3 kere görmek tuhafıma gitti
evde doğuruyorum eşimde yardım ediyo bana hatta bebek doğuyo bakıyorum göbeğini bağlayıp kesmiş eşim
ama çok kolay oldu doğumlarım
inşallah gerçek hayattada kolay doğururum

neyse ağrımın sebebi safra kesemdeki taşlarmış
sanırım doğumdan sonra safra kesesi ameliyatı olucam
şu an bu ağrıları geçiricek hiç bişey yapamazlarmış
napalım sıkıcaz dişimizi artık
ama o kadar kötü ağrıyoki sırtım deliniyo sanki günlerce inledim evde
geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir.

(( çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah doğumun rüyandaki kadar kolay geçer de safra kesenin ağrısını unutursun.

kızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun allah tüm dualarınızı kabul etsin inşallah.

(( çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah doğumun rüyandaki kadar kolay geçer de safra kesenin ağrısını unutursun.

inşallah doğumdan sonra bana ameliyat gözükmesi hiç hoşuma gitmiyo ama ...
bebişim doğsun sıkabildiğim kadar sıkcam kendimi baktım artık ağrılar geçmiyo tehlikeli hale geldi o zaman ameliyat olurum
bebişimide mağdur etmek istemiyorum
zaten oğlumunda bacağı kırık önce oğlumun iyileşmesi lazım inşallah benim doğumum olmadan iyileşir yavrum

Çok geçmiş olsun.Allah yar ve yardımcın olsun canım.Çabucak unutursun inşallah bu günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…