- 10 Ekim 2012
- 320
- 24
- 40
Gunaydin anneler ve canlari,
Gecmis kandiliniz mubarek olsun, dualariniz kabul olsun, biz babamizi yine istanbula ugurladik sabah. Aslinda maca da kalmak istiyordu, kiramadi bizi aksam geri donecek :) (boyle bir ricayi kabul etmesi mucizeydi, Mertimiz gibi, o da tum dunya islerini Mertimize gore ayarliyor)
Gobegim iyice buyudu, artik catlak kremleri iki hafta dayanmiyor, catlaklarim uzaydan gorulebilecek duzeye geldi, gobegim de aciyor. Mertimizi gormeye 8gun kaldi teyzeleri, insallah yuzunu bu sefer gosterir de, bizim de bir ultrason pozumuz olur.
Galiba biz Marttan once gelecegiz, ben 42 esim 43 haftalikken dogmus sezeryan zoruyla, bizim usengeclik dogustanmis:) Mertimiz bize gore tez canli sanki.
Esneyip durdum ama yine uykum kaçtı. Bu arada benim göbeğimin üst çevresi çok gerildi acıyo. Yarın doktor randevum var ona sorucam ama normal midir size de oluyormu??
Prensim uyutuyor beni ama gece kaldırıyor çoğu zaman 3:30'dan sonra uyutmuyoralıştırma yaptırıyor sanırım bana yalancı kasılmalar gibi, uykusuzluğa ne kadar dayanırım diye , öyle heycanlıyım ki bu kadar hafta nasıl geçti bilmiyorum ama zamanın çabucak geçmesini istiyorum kucağıma almak istiyorum tek hayalim göğüsüme oğlumun yasladığım , Allah hepimize zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin
Prensimle buluşmaya 2 gün kaldı, cumartesi kontrolümüz var, gerçi bize pek yüzünü göstermiyor sürekli bir kol işareti yapıyor amadoktorda çıkınca sorucam diyor o kol hareketini , Güzel anneler alttan muayene yapılıyor mu son haftalarda bileniniz var mı ? birde nts giren annelerimiz var mı ?
Prensimle buluşmaya 2 gün kaldı, cumartesi kontrolümüz var, gerçi bize pek yüzünü göstermiyor sürekli bir kol işareti yapıyor amadoktorda çıkınca sorucam diyor o kol hareketini , Güzel anneler alttan muayene yapılıyor mu son haftalarda bileniniz var mı ? birde nts giren annelerimiz var mı ?
günaydın arkidişlerr
eşimle kızım grip olmuşlardı. onlara baktım iyileştirdim bana sattılar saolsunlar. 2 gündür hapşurmaktan kasıklarıma ağrılar girdi artık. kafamı kaldıracak halim yok boğazım ağrıyo
günaydın arkidişlerr
eşimle kızım grip olmuşlardı. onlara baktım iyileştirdim bana sattılar saolsunlar. 2 gündür hapşurmaktan kasıklarıma ağrılar girdi artık. kafamı kaldıracak halim yok boğazım ağrıyo
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diken diken oluyo bu fotoları görünce tüylerim ve daha da sabırsızlanıyorum.
Amin canım Cümlemizin İnşallah, zaman geçsin kucağıma alıp göğüsüme yaslıyım istiyorum kokusunu içime çekiyim neyse ağlıcam yine sulu göz yaptı iyce bu hamilelik beni
saol tatlım kalkıp yapmam lazım da ay çok fenayım hiç halim yok karnım da acıktı. gidip bişiler yiyim bari sonra da içecek bişiler yapiimçok geçmiş olsun dikkat et ateşin çıkmasın ıhlamur limon kaynat bol bol için Allah acil şifalar versin cnm
Çok geçmiş olsun .Umarım biran önce şifanı bulursun tatlım zaten son zamanlar yeteri kadar sıkıntımız var birde üstüne hapşuruklar Allah yardımcın olsun.
İyi geceler canlar, hayırlı kandiller
Allah hepimizin gönlünden geçeni verssin, dualrımızı kabul etsin.
Nasılsınız bakalım, geçmişi parça parça okudum girmeyeli uzun zaman oldu çok birikmiş. En son nstde sancım çıkmıştı, ADALAT kullanmaya başladım ve sürekli yatıştayım. Ara ara hala kasılmaları hissediyorum ve korkutuyo beni, cuma tekrar nst ye giricem umarım sancım çıkmaz.
Yalnız olmak ne kadar zormus bu surecte onu anladım, o kadar duygusala bağladım ki zaten pişt desen ağlamak istiyorum ki çogu zaman ağlıyorum ama gecen gun annemi istiyoruuummmm ben diye ağlamak istedim. Eşim sağolsun işten gelip evdeki tüm işleri hallediyor, ertesi gune yemek yapıyor falan ama ikimizde zorlanıyoruz.
Bi yandan bebişin eşyalarını yıkamaya başladık, bugun ikinci makine çamaşırları attık ama daha bitmedi tabi. Ütüsüne de artık kadın alıcam başka çarem yok....minik minik çok güzeller ama.
SUDE geçmiş olsun canım, ihmal etme..
ŞİFA gözün aydın nazlı kızın cee yapmış, öğrenmesydin artık sürpriz olurdu valla iyi dayandın doğurucaz nerdeyse anca öğrendinç. Nazlıma ne yaptı acaba*
GECE sen nasılsın, daha iyi mi durumun.
günaydın herkeze ve bebişlere
bira kaç gündür sırtımda mideme vuran şiddetli ağrı yaşıyorum
bi tek dün ağrım olmadı bebek gibi uyumuşum
dün gece rüyamda 3 kere bebek doğurduğumu gördüm aynı rüyayı bir gecede 3 kere görmek tuhafıma gitti
evde doğuruyorum eşimde yardım ediyo bana hatta bebek doğuyo bakıyorum göbeğini bağlayıp kesmiş eşim
ama çok kolay oldu doğumlarım
inşallah gerçek hayattada kolay doğururum
neyse ağrımın sebebi safra kesemdeki taşlarmış
sanırım doğumdan sonra safra kesesi ameliyatı olucam
şu an bu ağrıları geçiricek hiç bişey yapamazlarmış
napalım sıkıcaz dişimizi artık
ama o kadar kötü ağrıyoki sırtım deliniyo sanki günlerce inledim evde
geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir.
(( çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah doğumun rüyandaki kadar kolay geçer de safra kesenin ağrısını unutursun.
günaydın herkeze ve bebişlere
bira kaç gündür sırtımda mideme vuran şiddetli ağrı yaşıyorum
bi tek dün ağrım olmadı bebek gibi uyumuşum
dün gece rüyamda 3 kere bebek doğurduğumu gördüm aynı rüyayı bir gecede 3 kere görmek tuhafıma gitti
evde doğuruyorum eşimde yardım ediyo bana hatta bebek doğuyo bakıyorum göbeğini bağlayıp kesmiş eşim
ama çok kolay oldu doğumlarım
inşallah gerçek hayattada kolay doğururum
neyse ağrımın sebebi safra kesemdeki taşlarmış
sanırım doğumdan sonra safra kesesi ameliyatı olucam
şu an bu ağrıları geçiricek hiç bişey yapamazlarmış
napalım sıkıcaz dişimizi artık
ama o kadar kötü ağrıyoki sırtım deliniyo sanki günlerce inledim evde
geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir.