2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Regl sancısı gibi karnımda agrılar oluyo ara ara 1 haftadır benimle aynı duruda olan varmı
ara ara olması normal canım kasıklar da da oluyor mu :26: dr . una bahset yinede

Ben varim bende de oluyor. Bir de gaz sancisi da oluyor ben de.
bana dr. karın kasık ağrılarım olduğunu söylediğimde normal demişti özellikle akşamları artar ve olur demişti hakikaten de öyle en çok akşamları oluyorr

ayy ne guzel sifaciiminsallah saglikli mutlu haberlerinizi alicaz, tontislerle tanisicazbakalim bizim gibi normal dogum bekleyenlerin haberleri ne zaman basliycak
normal doğum olsa bile her bebek o beklenen meşhur doğum tarihinden erken hatta biraz geç gelebiliyor nadir de olsa inşallah canım hepimizin en güzel haberleri olacak inşallah sıkıntısızca atlatalım

bebeklerin sadece %5 i beklenen tarihinde doğarmış gerisi ya 2 hafta önce yada 2 hafta sonra gelıolarmış gerisi canları ne zaman çekerse artık belgesel izlemiştim geçenlerde natıonal geographıcin di çok güzeldi onda sööledi artık bizimkilerin ne zaman canları çekerse :)

aynen arkadaşlar şubatta hareketlenir buralarda.her şeye hazırlıklı olmalıyız ne olacağı belli olmuyor valla.Allah hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek günde.

evet canım hayırlısı ile sıkıntısızca gelsinler inşallah

selamlar herkeseee kandilimiz mübarek olsun kızlar Rabbim dualarımzı kabul etsin inşallah.
Bişey danışacagm size, biraz önce ananem ile konuştum oda tedirgin etti beni. Erken doğumu önlemesi için kullandığın ilaç bence rahimi kuvvetlendirir ve normal doğum zor olmaz mi diyo . Banada mantıklı geldi, tabi doktora sormak lazımda sizede mantıklı geliyomu bu durum?
Sezeryan olacak arkadaşlar normal doğum korkusundan dolayı mi sezeryan istiyosunuz yani isteğe bağlı sezeryan olacak varmi aramızda?

aynen arkadaşlar şubatta hareketlenir buralarda.her şeye hazırlıklı olmalıyız ne olacağı belli olmuyor valla.Allah hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek günde.
amin inşallah bu arada kandilimiz hayırlı ve mübarek olsun arkadaşlar Rabbim yürekten amin diye ettiğimiz tüm duaları kabul buyursun dualarda buluşmak ümidiyle inşallah

selam canım hayırlı kandiller valla ben şahsen tüp bebek tedavisi ile gebe kaldığım için dr. um riske atmayı istemeyip sezeryan öneriyor dolayısıyla ben bu sebepten dolayı sezeryan olacağım kısmetse yinede hiç bir şey belli olmaz sezeryan beklerken normal doğum yapan üstelik tüp bebek gebesi bayanlar da okuduğum için kk da :26: kısmet sanırım sıkıntısızca atlatalım inşallah sen normal doğum düşünüyorsun demi valla hiç bi fikrim yok canım ilaç ne kadar etkiler dr.un ne diyecek merak ettim :26:

kızlar bana müsade ütü var yapmam gereken sizlere hoş sohbetler tekrar hayırlı kandiller öpüldünüz

Selam canlar
Nasılasınız keyifler nasıl?
Ben bugün biraz bunalımdayım aylık depresyonlarımdan biri sanırım.

Dün göle gidelim dedim kocaya göl soğuk olur daha sıcak bir yere gidelim dedi. Gittik ama göl de içimde kaldı.
İsviçre de ki görümcemle konuştum. Doğumdan sonra beklerim dedim. O da bilmiyorum gelmeyi çok istiyorum ama seni de strese sokmak istemiyorum dedi. Onlar gelince sülalece geliyorlar. Kayınvalide kayınbaba diğer görümcemle ve üç çocuğu bir de isviçredeki derken ev Bayram yerine dönüyor. Bunu bile bile ben gelin diyorum onlara. Senede bir kere ve BEŞ! gün hepi topu diyerek kendimi ikna ediyorum. O da dedi ki benim doğumumda kayınvalidem vardı misafirim çok oldu hiç yatamadım. Hastaneden çıktım markete gittim stresten sütüm kesildi. 40 gün kanamam kesilmedi dedi. Bir hafta bari yatsaydım dedi. Ne bir haftası abla dedim ben bir ay yatacağım doğumdan sonra. Hem dedim ev sizin eviniz. Kalacak yer de var ben girerim odama yatarım dedim ay bir aymı dedi o da evet dedim. Sonra hala dedi ben o zaman çok yoruldum dedi. Sen de çok yormuşsun kendini dedim. O kadar yormasa idin..
Beklediğim tek cevap şu idi. "Sen öyle diyorsan tamam biz hem yaparız hem yeriz doğumdan yeni çıkmış olacaksın zaten sana bi şi yaptırmayız " diyeydi iyi olurdu ama demedi. Ama ben o zaman zaten yapmayacağım öyle işte kızlar. Çok iyi insanlar gelirler elleri kolları doludolu hiç elimizi cebimize attırmazlar. Ama ben de buna takıldım gereksiz yere belki biliyorum ama doğumdan çıkacak insana ne denir. Geliriz yardım ederiz denir. Gelenine gidenine bakarız denir di mi amaaaa....

Derdimi paylaştıktan sonra geçmişe döneyim bakayım neler kaynattınız

Bu arada Mevlüt kandiliniz mübarek olsun

cuma gün kontrolum var nst gireceğim 5günde bir gidiyorum bakalım cuma gün soracağım ne diyecek Bende merak ettim. Ya herşey yolunda giderse normal olsun diyordum ikisi içinde şartlandrmadm kendimi hayırlısı nasıl ise öyle olsun inşallah da şimdi de öyle duyunca mantıklı geldi ve korkmadım değil :):)

Sırt üstü yatınca benim de öyle oluyo tatlım sağa sola dönünce geçiyor

Bildigim kadariyla erken dogumu onleyici ilaclar, dogum eylemini baslatan hormonlari frenleyen, vaktinden once salgilanip sancilara ya da acilmaya sebep olmalarini onleyici ilaclar. Yani rahmin yapisiyla alakali degiller. Zaten 'erken' denilen bu tehlikeli kabul edilen donem gectikten sonra doktorun ilaci kesicektir. Ondan sonra haydi hormonlar gorev basina

biz biraz oğluşumla yatalım uyuyalım büyüyelim biliyonuz teyzeleri benim miniğimin kilo alması lazım bu güzel günde bizim içinde dua edin olurmu

hepsi yerleşsin görücez canım :) aslında abartmadan alışveriş yapmaya çalışıyorum beğendiğimi ileriki aylar için almaya çalışıyorum nasılsa lazım olucak ve üstüste gelince çok maliyetli olur hazır indirimlerde beğendiğim şeyler varsa tek tük almaya çalışıyorum... 2 haftada koku baya azalır canım camı sürekli o odada açık bırakırsan, nasılsa o odada yatmıycakmış zaten, biz de zaten hemen odasında yatırmıycaz bizim odamızda beşiğinde yatıcak beşiği kurulu odamızda, onu odada görmek bile hoşuma gidiyo :) benim mobilyalarımı ben krem boyattırdım beyaz boya olmazdı bana zaten, pembeyi yakıştıramadım şimdi bütün evin rengiyle aynı renk krem-bej gibi birenk oluyo... bi yerleşelim ben de bi halı bakıcam, kim önce alırsa paylaşalım :)

canım biz aynı kafadanız senle
chiccodaki indirimi görünce ben de önümüzdeki kış giymeleri için kalın eşofman altlarını aldım

resimlerini de bekliyoruz

bence de :) o eşofman altları çok güzeldi ben 1 tanecik alabildim onlardan, dün yine baktım çıtçıtlı badiler penye tulumlar alıcaktım hiçbişey kalmamış hep çok büyük aylar için kalmış 15 18 gibi... yine rastladıkça alırım onlardan çünkü onlar hep lazım bize... toplu resimleri sonra paylaşırım ama kabanımız bizim evde onu paylaşayım teyzesi...

:18::18::18: ayy daha okurken karnımın şişip patlıcanı hissettim ama bebişim için değer anneyim demi ben 12 kilo aldım zaten

o kadar da çok değil be canım ben yiyorum bunları :) ama belirteyim ben 18 kilo aldım :)

Belgincim özayus cok güzel cevap vermiş. Erken dönem riskini atlatana kadar bu ilaçlar

biz biraz oğluşumla yatalım uyuyalım büyüyelim biliyonuz teyzeleri benim miniğimin kilo alması lazım bu güzel günde bizim içinde dua edin olurmu

İyi uykular annesiiiiiiiiii

Ayyyy ne güzelmiş kaban
Zaten tekstil ürünlerinde kızlar için çok gzel şi ler var
Çok beğendik güle güle kullanınnnnn

saol canım.
Geçmiş olsun eşine, aman dikkat edin kendinize baba sizede geçirmesin gribi :)
allah yardımcınız olsun ya cidden zor ödem işi, ama çoğu gitti azı kaldı .
tesellimiz bu napalım
inş şubatı görceksiniz sizz :) kuzular çok akıllı annesi, üzmüyolar hiç seni maşallah.

bende iyiym sorma ya otobüs maceralarım meşhur oldu, şef bile takılıyo :)
tayin için aminnnnn en kocamınından.
meriçte iyidir teyzesi büyüyo küçük sıpam.geçen bi tekme attı valla karnım en az 5 cm kaydı ayaağı çıkcak sandım
bu arada ben artık el ve ayaklarını hissediyroum ...son günlerin keyfini çıkarıyorum
karnımdaki halini özlememek için :)

Regl sancısı gibi karnımda agrılar oluyo ara ara 1 haftadır benimle aynı duruda olan varmı
bende birkaç kez hissettim canım, doğumlamı bağlantılı ?
aminnn evet ya şubatta şenlenir buralar.canım seninde çok az kalmış yaa :)) nasılsınız ? hala meleğin cinsiyetini gizliyomu ? kızın olacağı netleştimi yoksa ?
hoşgeldin canım , benim mecburi sezeryan.pıhtılaşmam var ana etken bu.birde tüp bebek annesiyim onunda etkisi var sanırm.ya sezeryanda olsa korkma artık herşey çok daha kolay.gönül dilediğin gibi olsun ister ama olmazsada canınız saolsun..
canım nerde oturuyosun ? göl deyince aklıma gölbaşı ve göksu geldide.biz eskiden gölbaşındaydık.çocukluğumda yani.
boşver sıkma canını ya, beklediğini duymalıydın ama düşünememiştir belki, hiç üzme kendini bunun için.neden 1 ay yatman gerek ? dr mu dedi ?

uyuyun canım ama sol tarafa tamammı ? bebiş orda daha çok büyüyecek..

yenikullanıcı, kabanınız çok tatlı.bazen iyiki oğlum oluyo diyorum, erkekken bu kadar açıldık kız olsa kimbilir daha ne kadar açılırdık diye ama kızı giydirmesi cidden çok eğlenceli, inş 2. leriöiz olur bizimde.

sağol canım senin de kandilin kutlu olsun
takma canım boşverrrrrrrr
mesut gelsin ne bu konuşmalarını hatırlarsın
ne gelen gideni kafana takarsın, varsa yoksa kuzun olur hayatınızda

güle güle eskitsin minik prensesssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…