ara ara olması normal canım kasıklar da da oluyor mu :26: dr . una bahset yinedeRegl sancısı gibi karnımda agrılar oluyo ara ara 1 haftadır benimle aynı duruda olan varmı
bana dr. karın kasık ağrılarım olduğunu söylediğimde normal demişti özellikle akşamları artar ve olur demişti hakikaten de öyle en çok akşamları oluyorrBen varim bende de oluyor. Bir de gaz sancisi da oluyor ben de.
normal doğum olsa bile her bebek o beklenen meşhur doğum tarihinden erken hatta biraz geç gelebiliyor nadir de olsaayy ne guzel sifaciiminsallah saglikli mutlu haberlerinizi alicaz, tontislerle tanisicaz bakalim bizim gibi normal dogum bekleyenlerin haberleri ne zaman basliycak
normal doğum olsa bile her bebek o beklenen meşhur doğum tarihinden erken hatta biraz geç gelebiliyor nadir de olsainşallah canım hepimizin en güzel haberleri olacak inşallah sıkıntısızca atlatalım
evet canım hayırlısı ile sıkıntısızca gelsinler inşallahbebeklerin sadece %5 i beklenen tarihinde doğarmış gerisi ya 2 hafta önce yada 2 hafta sonra gelıolarmış gerisi canları ne zaman çekerse artık belgesel izlemiştim geçenlerde natıonal geographıcin di çok güzeldi onda sööledi artık bizimkilerin ne zaman canları çekerse :)
amin inşallah bu arada kandilimiz hayırlı ve mübarek olsun arkadaşlar Rabbim yürekten amin diye ettiğimiz tüm duaları kabul buyursun dualarda buluşmak ümidiyle inşallahaynen arkadaşlar şubatta hareketlenir buralarda.her şeye hazırlıklı olmalıyız ne olacağı belli olmuyor valla.Allah hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek günde.
selam canım hayırlı kandillerselamlar herkeseee kandilimiz mübarek olsun kızlar Rabbim dualarımzı kabul etsin inşallah.
Bişey danışacagm size, biraz önce ananem ile konuştum oda tedirgin etti beni. Erken doğumu önlemesi için kullandığın ilaç bence rahimi kuvvetlendirir ve normal doğum zor olmaz mi diyo . Banada mantıklı geldi, tabi doktora sormak lazımda sizede mantıklı geliyomu bu durum?
Sezeryan olacak arkadaşlar normal doğum korkusundan dolayı mi sezeryan istiyosunuz yani isteğe bağlı sezeryan olacak varmi aramızda?
selam canım hayırlı kandillervalla ben şahsen tüp bebek tedavisi ile gebe kaldığım için dr. um riske atmayı istemeyip sezeryan öneriyor dolayısıyla ben bu sebepten dolayı sezeryan olacağım kısmetse yinede hiç bir şey belli olmaz sezeryan beklerken normal doğum yapan üstelik tüp bebek gebesi bayanlar da okuduğum için kk da :26: kısmet sanırım sıkıntısızca atlatalım inşallah sen normal doğum düşünüyorsun demi valla hiç bi fikrim yok canım ilaç ne kadar etkiler dr.un ne diyecek merak ettim :26:
günaydın kızçeler ve minik kuzişleri bende yatamıorum artık geceleri sanki birisi boğazıma çökmüş nefesimi kesiyor uykusuzluktan geberiıorum ama uyuyamıorum dün gece en son artık oturdum ağladım bi güzel bacaklarım sızlıo belim ağğrıo sanırım izne ayrılma zamanı gelmiş geçıo bilo şu doğum iznini çıkarsalardı ya bi gün bile gelmem heralde
selamlar herkeseee kandilimiz mübarek olsun kızlar Rabbim dualarımzı kabul etsin inşallah.
Bişey danışacagm size, biraz önce ananem ile konuştum oda tedirgin etti beni. Erken doğumu önlemesi için kullandığın ilaç bence rahimi kuvvetlendirir ve normal doğum zor olmaz mi diyo . Banada mantıklı geldi, tabi doktora sormak lazımda sizede mantıklı geliyomu bu durum?
Sezeryan olacak arkadaşlar normal doğum korkusundan dolayı mi sezeryan istiyosunuz yani isteğe bağlı sezeryan olacak varmi aramızda?
hepsi yerleşsin görücez canım :) aslında abartmadan alışveriş yapmaya çalışıyorum beğendiğimi ileriki aylar için almaya çalışıyorum nasılsa lazım olucak ve üstüste gelince çok maliyetli olur hazır indirimlerde beğendiğim şeyler varsa tek tük almaya çalışıyorum... 2 haftada koku baya azalır canım camı sürekli o odada açık bırakırsan, nasılsa o odada yatmıycakmış zaten, biz de zaten hemen odasında yatırmıycaz bizim odamızda beşiğinde yatıcak beşiği kurulu odamızda, onu odada görmek bile hoşuma gidiyo :) benim mobilyalarımı ben krem boyattırdım beyaz boya olmazdı bana zaten, pembeyi yakıştıramadım şimdi bütün evin rengiyle aynı renk krem-bej gibi birenk oluyo... bi yerleşelim ben de bi halı bakıcam, kim önce alırsa paylaşalım :)canım ya sen maşallah çok alışveriş yaptın sana yetieşemyz biz =) kaban bile almışsın =) ben heralde çoğu kişiye göre daha az kıyafet aldım gözüm
n önünde değiller belkide ondan..15 tatilde yıkayıp dolabına yerleştircğim ozamanda tutuşacağım dolap boş kaldı diye he heee=)ama ben heyecanla odanın son halini bekliyorum haberin olsun benim oda takımı 31 ocakta gelecek 2 haftada kokusu geçerse iyi olur gerçi odaya yatırmıcaz bebişimiz park yatak almıştım yatak odasında kalacak bir süre koku nezaman olsa geçerde..perde ve halıyı oda takımı gelmeden alamıyrm..kiracı olduğumz için duvar kağıdı ve boya yaptırmadım evde 1 yıldr oturuyrm krem rengi boyalı ilk oturan biziz temiz ama ben beyaz olsun isterdim sağlık olsun..
hangi detarjanıaldın ?
canım biz aynı kafadanız senle
chiccodaki indirimi görünce ben de önümüzdeki kış giymeleri için kalın eşofman altlarını aldım
resimlerini de bekliyoruz
:18::18::18: ayy daha okurken karnımın şişip patlıcanı hissettim ama bebişim için değer anneyim demi ben12 kilo aldım zaten
Belgincim özayus cok güzel cevap vermiş. Erken dönem riskini atlatana kadar bu ilaçlarselamlar herkeseee kandilimiz mübarek olsun kızlar Rabbim dualarımzı kabul etsin inşallah.
biz biraz oğluşumla yatalım uyuyalım büyüyelim biliyonuz teyzeleri benim miniğimin kilo alması lazım bu güzel günde bizim içinde dua edin olurmu
hepsi yerleşsin görücez canım :) aslında abartmadan alışveriş yapmaya çalışıyorum beğendiğimi ileriki aylar için almaya çalışıyorum nasılsa lazım olucak ve üstüste gelince çok maliyetli olur hazır indirimlerde beğendiğim şeyler varsa tek tük almaya çalışıyorum... 2 haftada koku baya azalır canım camı sürekli o odada açık bırakırsan, nasılsa o odada yatmıycakmış zaten, biz de zaten hemen odasında yatırmıycaz bizim odamızda beşiğinde yatıcak beşiği kurulu odamızda, onu odada görmek bile hoşuma gidiyo :) benim mobilyalarımı ben krem boyattırdım beyaz boya olmazdı bana zaten, pembeyi yakıştıramadım şimdi bütün evin rengiyle aynı renk krem-bej gibi birenk oluyo... bi yerleşelim ben de bi halı bakıcam, kim önce alırsa paylaşalım :)
bence de :) o eşofman altları çok güzeldi ben 1 tanecik alabildim onlardan, dün yine baktım çıtçıtlı badiler penye tulumlar alıcaktım hiçbişey kalmamış hep çok büyük aylar için kalmış 15 18 gibi... yine rastladıkça alırım onlardan çünkü onlar hep lazım bize... toplu resimleri sonra paylaşırım ama kabanımız bizim evde onu paylaşayım teyzesi...
Eki Görüntüle 614118 Eki Görüntüle 614119
o kadar da çok değil be canım ben yiyorum bunları :) ama belirteyim ben 18 kilo aldım :)
saol canım.
ne kadar güzel bir dua canım böyle
AMİNNNNNNNNNNNNNN
bizim de kontrolümüz vardı canım ama eşim feci grip olmuş o yüzden ertelemek zorunda kaldık
edemlerimle uğraşıyorum candaşcım, el eklemlerim çok acıyor özellikle sabahları,
ayaklarım da şiş ama onlar henüz çok zorlamıyor beni
tüm bunlara rağmen çok şükür hala içimdeler miniklerim
onlar durdukça gaza geliyorum ben de
acaba şubatın ortalarını da görür müyüm diye
sen nasılsın canım, gerçi okuyorum otobüs maceralarını
ve tayin durumunuzu
tayin de gönlünüzden geçen olur inşallah canım
meriç beyler nasıllar acaba annesi?
bende birkaç kez hissettim canım, doğumlamı bağlantılı ?Regl sancısı gibi karnımda agrılar oluyo ara ara 1 haftadır benimle aynı duruda olan varmı
aminnn evet ya şubatta şenlenir buralar.canım seninde çok az kalmış yaa :)) nasılsınız ? hala meleğin cinsiyetini gizliyomu ? kızın olacağı netleştimi yoksa ?evet başka arkadaşmış amin canım hepimizin bebekleri sağlıkla ve vaktinde dünyaya gelsinler inşallah
evet canım 2 adet doğum oldu şimdiye kadar :18: şubatta mutlaka hareket olacak canım özellikle mart başı beklenen doğum tarihli arkadaşlardan ( biri ben) sezeryan olacaklar cee yaparız bebişlerle sizlere aminn canım aminnn
hoşgeldin canım , benim mecburi sezeryan.pıhtılaşmam var ana etken bu.birde tüp bebek annesiyim onunda etkisi var sanırm.ya sezeryanda olsa korkma artık herşey çok daha kolay.gönül dilediğin gibi olsun ister ama olmazsada canınız saolsun..selamlar herkeseee kandilimiz mübarek olsun kızlar Rabbim dualarımzı kabul etsin inşallah.
canım nerde oturuyosun ? göl deyince aklıma gölbaşı ve göksu geldide.biz eskiden gölbaşındaydık.çocukluğumda yani.Selam canlar
Nasılasınız keyifler nasıl?
Ben bugün biraz bunalımdayım aylık depresyonlarımdan biri sanırım.
Dün göle gidelim dedim kocaya göl soğuk olur daha sıcak bir yere gidelim dedi. Gittik ama göl de içimde kaldı.
İsviçre de ki görümcemle konuştum. Doğumdan sonra beklerim dedim. O da bilmiyorum gelmeyi çok istiyorum ama seni de strese sokmak istemiyorum dedi. Onlar gelince sülalece geliyorlar. Kayınvalide kayınbaba diğer görümcemle ve üç çocuğu bir de isviçredeki derken ev Bayram yerine dönüyor. Bunu bile bile ben gelin diyorum onlara. Senede bir kere ve BEŞ! gün hepi topu diyerek kendimi ikna ediyorum. O da dedi ki benim doğumumda kayınvalidem vardı misafirim çok oldu hiç yatamadım. Hastaneden çıktım markete gittim stresten sütüm kesildi. 40 gün kanamam kesilmedi dedi. Bir hafta bari yatsaydım dedi. Ne bir haftası abla dedim ben bir ay yatacağım doğumdan sonra. Hem dedim ev sizin eviniz. Kalacak yer de var ben girerim odama yatarım dedimay bir aymı dedi o da evet dedim. Sonra hala dedi ben o zaman çok yoruldum dedi. Sen de çok yormuşsun kendini dedim. O kadar yormasa idin..
Beklediğim tek cevap şu idi. "Sen öyle diyorsan tamam biz hem yaparız hem yeriz doğumdan yeni çıkmış olacaksın zaten sana bi şi yaptırmayız " diyeydi iyi olurdu ama demedi. Ama ben o zaman zaten yapmayacağım öyle işte kızlar. Çok iyi insanlar gelirler elleri kolları doludolu hiç elimizi cebimize attırmazlar. Ama ben de buna takıldım gereksiz yere belki biliyorum ama doğumdan çıkacak insana ne denir. Geliriz yardım ederiz denir. Gelenine gidenine bakarız denir di mi amaaaa....
Derdimi paylaştıktan sonra geçmişe döneyim bakayım neler kaynattınız
Bu arada Mevlüt kandiliniz mübarek olsun
uyuyun canım ama sol tarafa tamammı ? bebiş orda daha çok büyüyecek..biz biraz oğluşumla yatalım uyuyalım büyüyelim biliyonuz teyzeleri benim miniğimin kilo alması lazım bu güzel günde bizim içinde dua edin olurmu
biz biraz oğluşumla yatalım uyuyalım büyüyelim biliyonuz teyzeleri benim miniğimin kilo alması lazım bu güzel günde bizim içinde dua edin olurmu
oyy masallah cok tatliymis mont, guzel gunlerde giysin minigin
Selam canlar
Nasılasınız keyifler nasıl?
Ben bugün biraz bunalımdayım aylık depresyonlarımdan biri sanırım.
Dün göle gidelim dedim kocaya göl soğuk olur daha sıcak bir yere gidelim dedi. Gittik ama göl de içimde kaldı.
İsviçre de ki görümcemle konuştum. Doğumdan sonra beklerim dedim. O da bilmiyorum gelmeyi çok istiyorum ama seni de strese sokmak istemiyorum dedi. Onlar gelince sülalece geliyorlar. Kayınvalide kayınbaba diğer görümcemle ve üç çocuğu bir de isviçredeki derken ev Bayram yerine dönüyor. Bunu bile bile ben gelin diyorum onlara. Senede bir kere ve BEŞ! gün hepi topu diyerek kendimi ikna ediyorum. O da dedi ki benim doğumumda kayınvalidem vardı misafirim çok oldu hiç yatamadım. Hastaneden çıktım markete gittim stresten sütüm kesildi. 40 gün kanamam kesilmedi dedi. Bir hafta bari yatsaydım dedi. Ne bir haftası abla dedim ben bir ay yatacağım doğumdan sonra. Hem dedim ev sizin eviniz. Kalacak yer de var ben girerim odama yatarım dedimay bir aymı dedi o da evet dedim. Sonra hala dedi ben o zaman çok yoruldum dedi. Sen de çok yormuşsun kendini dedim. O kadar yormasa idin..
Beklediğim tek cevap şu idi. "Sen öyle diyorsan tamam biz hem yaparız hem yeriz doğumdan yeni çıkmış olacaksın zaten sana bi şi yaptırmayız " diyeydi iyi olurdu ama demedi. Ama ben o zaman zaten yapmayacağım öyle işte kızlar. Çok iyi insanlar gelirler elleri kolları doludolu hiç elimizi cebimize attırmazlar. Ama ben de buna takıldım gereksiz yere belki biliyorum ama doğumdan çıkacak insana ne denir. Geliriz yardım ederiz denir. Gelenine gidenine bakarız denir di mi amaaaa....
Derdimi paylaştıktan sonra geçmişe döneyim bakayım neler kaynattınız
Bu arada Mevlüt kandiliniz mübarek olsun
bence de :) o eşofman altları çok güzeldi ben 1 tanecik alabildim onlardan, dün yine baktım çıtçıtlı badiler penye tulumlar alıcaktım hiçbişey kalmamış hep çok büyük aylar için kalmış 15 18 gibi... yine rastladıkça alırım onlardan çünkü onlar hep lazım bize... toplu resimleri sonra paylaşırım ama kabanımız bizim evde onu paylaşayım teyzesi...