aman allah korusun,ne zorluk çekmiştir annen seni büyütürken, minnacık,ele avuca gelmemişsindir, nasıl tutacağını bilemez insan.günaydın kızlar,
parmaklarım davul gibi oldu tuşlara bile basamıyorumhatta acı veriyor artık. çok tuzlu da yemiyorum.
erken doğum yapanlar olmuş ben de 1750 gram doğmuşumbakarsınız ben de erken doğururum aman yok dursun biraz daha
bazılarınızın imza alanında yüzüklü güzel bir evlilik tarihi var nerden yaptınız kızlar onu çok hoşmuş
aman allah korusun,ne zorluk çekmiştir annen seni büyütürken, minnacık,ele avuca gelmemişsindir, nasıl tutacağını bilemez insan.
ödem sorunu bende de var,proteini artır diyor benim doktor,tuz uyarısı yapmadı hiç,sürekli protein al,et ye diyor. yiyorum ama yine de oluyor, spor ayakkabıyla gidiyorum okula , başka ayakkabı giyemiyorum,,3 gün kaldı okulun kapanmasına,idare etsinler artık:-( beyaz beyaz sırıtıyor ama napayım.
günaydın güzel annelerrr.oooooooooooo nasılda kaynamış kaynamış buralar yaaa.maşallah size.ben işten vakit bulamıyorum pek aranıza katılmaya.keyifler yerinde herkeste çok şükür.bizde büyüyoruz işte.karnımda çatlaklar çoğaldı ama takmıyorum bende genetik annemde de var ablamda da.son 39 gün :) allahım şafak 280 günden 39 a inmiş yaww.allah sonuna kadar hayırlısını versin.şimdi çalışma zamanı.evde olanlara bol dinlenmeler.iştekilere kolaylıklar iyi mesailer.sağlıklı günler olsun hepinize...
2 gündür yoktum evde annemde kaldım boyadan dolayı, bu akşam okudum geçmişi çook uzun sürdü, biz de bugün yine alışveriş yaptık, kızıma 3-6 ay için bikaç parça şey ve 9-12 ay için pembe kaşe kaban aldık, şimdiden kaban almak mantıklı mı diye çok düşündüm ama çok beğendim bi de chiccoda %50 indirim olması cazip geldi, ananemiz yelekler örüyo onlara düğmeler aldık, pijamalara uygun toka çorap gibi ufak tefek şeyler falan... eksik bitmiyo... alışverişlerimiz hep ananemizde, evimize odamıza tam anlamıyla yerleşince resimlerimizi de paylaşırım...
rica edeirm canım inş bebeğin sağlıkla büyür kilosunu alır.inş diğer randevu daha güzel olcak.üzülmeden beslen tamam mı ?tamam gülüm çok saol kan şurubu içiyorum eleviti bırakmıştım ama evde var baya onlarıda içeyim portakalı günde 6 tane yiyorumşekerim yok pekmezde içeyim bilgiler için allah razı olsun arkadaşım inşallah bidağa gittiğimde bebikim güldürür yüzümü
bende hiç ödem olmadı ama protein dietimde var, et türü pek yemyorum.proteinlede çok alakalı gelmedi bana.aman allah korusun,ne zorluk çekmiştir annen seni büyütürken, minnacık,ele avuca gelmemişsindir, nasıl tutacağını bilemez insan.
ödem sorunu bende de var,proteini artır diyor benim doktor,tuz uyarısı yapmadı hiç,sürekli protein al,et ye diyor. yiyorum ama yine de oluyor, spor ayakkabıyla gidiyorum okula , başka ayakkabı giyemiyorum,,3 gün kaldı okulun kapanmasına,idare etsinler artık:-( beyaz beyaz sırıtıyor ama napayım.
kaç kilo aldın peki canım ? bende protein yasaklı ama sıkıntımda olmadıcnm bende hiç ödem oluşmadı katılıyorum doktorunun söylediğine ben sebze sevmeyen biriyim=) doğumdan öncede dukan diyetini yapmıştım (protein diyeti) 8 ay boyuncada et ve balık yiyorum tavuk çok tercih etmiyrm.yumurtada olmazsa olmazlarımdan..sabah 1-2 tane haşlanmış yumurta öğlen yemeği yemyrm.akşam et yemeği ve salata haftada 1 de pilav..meyve ve sütle kapatıyrm günü. 8 kg aldım.ama zaten ben hayatım boyunca böyle yiyen bir insanım.
cnm bende hiç ödem oluşmadı katılıyorum doktorunun söylediğine ben sebze sevmeyen biriyim=) doğumdan öncede dukan diyetini yapmıştım (protein diyeti) 8 ay boyuncada et ve balık yiyorum tavuk çok tercih etmiyrm.yumurtada olmazsa olmazlarımdan..sabah 1-2 tane haşlanmış yumurta öğlen yemeği yemyrm.akşam et yemeği ve salata haftada 1 de pilav..meyve ve sütle kapatıyrm günü. 8 kg aldım.ama zaten ben hayatım boyunca böyle yiyen bir insanım.
rica edeirm canım inş bebeğin sağlıkla büyür kilosunu alır.inş diğer randevu daha güzel olcak.üzülmeden beslen tamam mı ?
bende hiç ödem olmadı ama protein dietimde var, et türü pek yemyorum.proteinlede çok alakalı gelmedi bana.
kaç kilo aldın peki canım ? bende protein yasaklı ama sıkıntımda olmadı
günaydın herkese kızlar nasılsınız ?
rica edeirm canım inş bebeğin sağlıkla büyür kilosunu alır.inş diğer randevu daha güzel olcak.üzülmeden beslen tamam mı ?
bende hiç ödem olmadı ama protein dietimde var, et türü pek yemyorum.proteinlede çok alakalı gelmedi bana.
kaç kilo aldın peki canım ? bende protein yasaklı ama sıkıntımda olmadı
günaydın herkese kızlar nasılsınız ?
canım yaa ne güzel keşke benim kocişko da arabayı yenilese =) çok isterdim hergün söylyrm ama malesf kandıramyrm =) en son doğum hediyesi iste benden dedi bende araba dedim ama yoookkk dedi =)selamlar sevgili hanimlar tatli bebisler, burada bir yagmur firtina var bugun, gok gurultusu filan, biz de kucuk kizimla kahvaltimizi yaptik simdi battaniyemizin altinda keyif yapiyoruz ana-kizha tabi bi de oolusum var icerde oy yerim ben onlari esim arabayi yenilemek istiyodu ne zamandir simdi bu dar zamanda onun isleriyle ugrasiyo, aslinda ben de geliim dedim bugun bikac galeri gezicekti ama bu yagmurda gozum yemedi, simdi son anda bi de hasta olmayalim, iste boyle kizlar, herkese bol tekmeli, neseli, mutlu bir gun dilerim, kocaman sevgiler
canım ya et sevilmez mi =) anldm cnm sen sütü ve yoğurdu benden çok tüketiyrsun ben yoğurt yiyemyrm ayranda sevmem =( ozaman proteinle bir alakası yok bu işlerin he he =)ben de her gün et yiyorum,1 litre süt ve yoğurt tüketiyorum. her kahvaltıda yumurta tüketiyorum ama yine de oluyor,kanda protein miktarım az çıktı ona rağmen. üstelik ben et de sevmem, bir tek balığı severek yiyorum şuan. diğerlerini zoraki:-(
canım ben 8 kg aldım..protein neden yasaklı ya bebiş için çok önemli aslında...
canım yaa ne güzel keşke benim kocişko da arabayı yenilese =) çok isterdim hergün söylyrm ama malesf kandıramyrm =) en son doğum hediyesi iste benden dedi bende araba dedim ama yoookkk dedi =)
canım ya et sevilmez mi =) anldm cnm sen sütü ve yoğurdu benden çok tüketiyrsun ben yoğurt yiyemyrm ayranda sevmem =( ozaman proteinle bir alakası yok bu işlerin he he =)
inş çok zorlamaz canım seni, tabi dr lar daha iyi bilirde hani benim yasağım olunca neden benden olmadı diye düşünerek dedim.az kaldı artık sıkcaz dişimizi.peki ağrı yapıyo mu ödemler ?ben de bolca protein alıyorum,ona rağmen ödemim var,doktor alakalı diyor ama bilmiyorum.hamileliğimin ilk 3 ayında verdiğim kiloyu aldım,öyle çok kilo da almadım. gerçi son 1 ayda hızlıca aldım kiloları onunla alakalı olabilir .
kilonda süper, proteinli beslenmede kilo artışı dahamı çok onu merak ettimde ? bende 11 kilo aldım.bende kan pıhtılaşması var ve proteinli gıdalar pıhtılaşmayı artırıyormuş o da bebeğe kan ulaşmasında sıkıntılı olabilri gerçi iğne kullanıyorum sorun olmaz dedi dr da.yine dietimde var.tamamen yasak değil, mesele 1 köfte 30 gr et tavuk yiyebiliyorum.bende günlük yerine 10-15 günde bir tam porsiyon yiyorum.canım ben 8 kg aldım..protein neden yasaklı ya bebiş için çok önemli aslında...
ben de bolca protein alıyorum,ona rağmen ödemim var,doktor alakalı diyor ama bilmiyorum.hamileliğimin ilk 3 ayında verdiğim kiloyu aldım,öyle çok kilo da almadım. gerçi son 1 ayda hızlıca aldım kiloları onunla alakalı olabilir .
ağrı filan yok allaha şükür de,parmaklarımı bükemiyorum bazen, bastıkça ayak tabanlarım acıyor ödemim artınca. sürekli de değil aslında, bazen artıyor, bazen azalıyor. yorgunlukla alakalı sanırım. hem iş hem de taşınma telaşı. boş kaldıkça eşya paketliyorum. öyle çok bacaklarımı uzatıp yatamıyorum.inş çok zorlamaz canım seni, tabi dr lar daha iyi bilirde hani benim yasağım olunca neden benden olmadı diye düşünerek dedim.az kaldı artık sıkcaz dişimizi.peki ağrı yapıyo mu ödemler ?
kilonda süper, proteinli beslenmede kilo artışı dahamı çok onu merak ettimde ? bende 11 kilo aldım.bende kan pıhtılaşması var ve proteinli gıdalar pıhtılaşmayı artırıyormuş o da bebeğe kan ulaşmasında sıkıntılı olabilri gerçi iğne kullanıyorum sorun olmaz dedi dr da.yine dietimde var.tamamen yasak değil, mesele 1 köfte 30 gr et tavuk yiyebiliyorum.bende günlük yerine 10-15 günde bir tam porsiyon yiyorum.
et yemeyen arkadaş, aslında yoğurt ve peynirdede yoğun protein varmış ordan alıyosundur eksiğini.
https://www.sennurnikahsekerleri.com/575_ikiz-bebek-şekeri.htm
resim yükleyemedim kızlar, size zahmet linkten bakıp bana yardımcı olabilir misiniz?
sürekli evde olduğum için çıkıp, görüp alamıyorum amaalrsef, mecburum netten almaya
fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
2 gündür yoktum evde annemde kaldım boyadan dolayı, bu akşam okudum geçmişi çook uzun sürdü, biz de bugün yine alışveriş yaptık, kızıma 3-6 ay için bikaç parça şey ve 9-12 ay için pembe kaşe kaban aldık, şimdiden kaban almak mantıklı mı diye çok düşündüm ama çok beğendim bi de chiccoda %50 indirim olması cazip geldi, ananemiz yelekler örüyo onlara düğmeler aldık, pijamalara uygun toka çorap gibi ufak tefek şeyler falan... eksik bitmiyo... alışverişlerimiz hep ananemizde, evimize odamıza tam anlamıyla yerleşince resimlerimizi de paylaşırım...
antalya kumkucadayım gülüm ben AND YAVUZ die bi doktora gidiyorum çok iyi aslındabende manavgattayım :) cnm keşke bi kan tahlilini yeniletseydin içini ferah tut kime gidiosun antalyada doktora?