2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Cnm elevitini iç her gun, 2 adet mandalina ye, bir avuc badem ceviz fındık ye. Birde calısmıyosan butun gun soluna yat dinlen. Cok gezinme. Bebek en cok biz sola yatıp uzun uzun dinlenince besleniyo
yok gülüm çalışmıyorum evdeyim ce tavsiyene uymuş oldum daha şimdi uyandım birazdanda bişiler yer bebikimi doyururum

günaydın kızçeler ve minik kuzişleri bende yatamıorum artık geceleri sanki birisi boğazıma çökmüş nefesimi kesiyor uykusuzluktan geberiıorum ama uyuyamıorum dün gece en son artık oturdum ağladım bi güzel bacaklarım sızlıo belim ağğrıo sanırım izne ayrılma zamanı gelmiş geçıo bilo şu doğum iznini çıkarsalardı ya bi gün bile gelmem heralde

7 üye 20 ziyaretçi ile ziyaretçi rekoru kırıyor topikkkk
kızlar seyirci kalmayın, buyurun sohbetimizeeeeee

hmm sizin durum farklı, inş ilerlemesinde.
anladım canım sinir bozucu bi durum oluyo o şişlikler haklısın bende gebelikten önce olurdu gebelikte hiç yaşamadım.allah kolaylık vesin.

yaa evet hepsi birbirinden güzel.bende seçtim kendime birkaç çeşit.ordan istiycem.papatyam iyikide linki paylaşmışsın

ben ant içinde değilim gülüm kumluca ilçesindeyim ve burda 1 tanecik hastane var doktorum and yavuz

canımm Allah büyük yavrularımız ona emanet sen vitaminini içmeye devam et bence yalnız İshalımı söylemedim diyorsun doktor bana ıshal kabız ıdrarda yanma gıbı şikayatelerde 1 2 gun surtersemutlaka haberımız olsun demıstı bence bunu bir sor canım üzülme lütfen sütünü iç cevizini yee Allah büyük İnşallh hersey iyi olacak birde sterese giripte bebeşimizi sterese sokma lutfennn ....

:18::18::18: ayy daha okurken karnımın şişip patlıcanı hissettim ama bebişim için değer anneyim demi ben 12 kilo aldım zaten

günaydınnnnn canlarrrrrrr
sağlıklı ve huzurlu bir günümüz olsun inşallahhhhhhhh

veeeeeeee
hepimizin mevlid kandili kutlu olsunnnnnnnnn
dualarımız kabul olsunnnnnnnn
aminnnnn

bende yazayım madem :)) ben hızımı alamadım 2 yaş grubu bile aldım
bebkliğinden çok 1-2 yaş grup kıyafetleri fazla :))
ama mont almadım beğendiğim olursa onuda alırım.da bulamadım.
bi tane mother carede vardı kaşe, küçük adam olurdu tam ama yinede pahalı geldi almadım
indirimde 100 küsürdü.

mevlid kandilimiz cümlemize mübarek olsun.Hastalara şifa, dertliler deva, çocuksuzlara çocuk, eşsizlere eş, borcu olanlara bereketli rızklar nasip etsin rabbim. allah kimseleri darda koymasın inş ...

canım sen nasılsın ?

allah razı olsun gülüm inşallah düzelir herşey evet o an dondum kaldım söylemek alkıma gelmedi bile cuma günü doktorum hastanede doğum yöntemleriyle ilgili bi seminer vercek bende gitmeyi düşünüyorum olmazsa orda sorarım bi ya bide bol bol muz katı yicekler tüketiyorum ama geçmiyo mikrop kaptım heralde

ne kadar güzel bir dua canım böyle

AMİNNNNNNNNNNNNNN
bizim de kontrolümüz vardı canım ama eşim feci grip olmuş o yüzden ertelemek zorunda kaldık
edemlerimle uğraşıyorum candaşcım, el eklemlerim çok acıyor özellikle sabahları,
ayaklarım da şiş ama onlar henüz çok zorlamıyor beni
tüm bunlara rağmen çok şükür hala içimdeler miniklerim
onlar durdukça gaza geliyorum ben de
acaba şubatın ortalarını da görür müyüm diye

sen nasılsın canım, gerçi okuyorum otobüs maceralarını
ve tayin durumunuzu
tayin de gönlünüzden geçen olur inşallah canım
meriç beyler nasıllar acaba annesi?

hani bana kimse cevap yazmamış :84::84::84::84::84: çok merak ettim aramızdan hangi arkadaş doğum yaptı kızlar :26:

yoksa ben mi yanlış anladım :26: doğum yapan yok demek ki :26: bilenler cevap yazabilir mi

Regl sancısı gibi karnımda agrılar oluyo ara ara 1 haftadır benimle aynı duruda olan varmı

şifacım face grubundan 2 kişi doğum yaptı.biri 32 haftalık doğdu kızımız oldu.buraya da üyeydi galiba.şimdilik durumu iyi.diğeri de 34 haftalık doğmuş erkek bebek.onu bende tanımıyorum.benim bildiğim bu.burda doğum yapan yok sanırım

valla gülüm 1i şu facede doğum yapan mart annelerinden arzu da diğeri kim bende çok merak ediyorum ama doğru anlamışsın doğum yapmış bi arkadaşımız benim aklıma ilk porselen bebek geldi ama bilmiyorum bilennnn arkadaşlar nerdesinizzzz wooooyyynnnn bizde öğrencez kimin doğurduğunu

hımm anladım canım sağol

aynen Ayşeciğim benimde aklıma porselenbebek gelmişti :18: facedeki gruptan arkadaşmış canım dolayısıyla tanışmıyoruz gözleri aydın olsun sağlıklıca büyütmek nasip olsun inşallah

hmmmm poselen bebek değilmiymiş iyi barim o arkadaşların bebikleride analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallah

ay demek basladi dogumlar bence subatta burasi da hareketlenir Rabbim Sen bizlere ve bebeklerimize saglik ver, kolay dogumlar nasib et, amin.

hmmmm poselen bebek değilmiymiş iyi barim o arkadaşların bebikleride analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallah
evet başka arkadaşmış amin canım hepimizin bebekleri sağlıkla ve vaktinde dünyaya gelsinler inşallah

ay demek basladi dogumlar bence subatta burasi da hareketlenir Rabbim Sen bizlere ve bebeklerimize saglik ver, kolay dogumlar nasib et, amin.
evet canım 2 adet doğum oldu şimdiye kadar :18: şubatta mutlaka hareket olacak canım özellikle mart başı beklenen doğum tarihli arkadaşlardan ( biri ben ) sezeryan olacaklar cee yaparız bebişlerle sizlere aminn canım aminnn

ayy ne guzel sifaciiminsallah saglikli mutlu haberlerinizi alicaz, tontislerle tanisicazbakalim bizim gibi normal dogum bekleyenlerin haberleri ne zaman basliycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…