ben demir hapı (maltofer fol), vitamin hapı (elevit) ve magnezyum hapı (magnezyum positive) kullanıyorum canım her gün 1er tane...
makinayla ilgisi yoktur bence canım,sen de çok sıkılma sağlık olsun,yeni bi takım al ve güle güle kullan inşallah...
gerçekten çok beğendim canım, eline sağlık...
güle güle kullan canım hepsini, sağlıkla güzel günlerde, içine sinsin önemli olan o...
senin kayınvalide hikayelerin de çok eğlenceli canım :)
sivilce için de geçmiş olsun, daha fazla can sıkmadan geçer inşallah, daha önce de olmuş takma kafana çok, inşallah önemli bişey değildir yine ve geçer inşallah kendiliğinden...
ben de maskoya yakın oturuyorum canım ve hem evlenirken hem de bebek mobilyaları için biz de maskodan alışveriş yaptık, orda bi bayan olarak çok rahat gezebilirsin, diğer sanayi sitelerine benzemiyo...
aynı korku bende de var yatamıyorum rahat rahat, sırtüstü yatmayın deniyo yatmıyorum artık, sağa ve sola yatmaya çalışıyorum onda da ben ne tarafa yatsam o tarafta kıpırdıyo eziyorum gibime geliyo, benim de göbeğim çok önde, yan yatınca tabi yığılıyo yana :) nasıl yatıcamı bilemiyorum doğru düzgün de uyuyamıyorum...
canım doktorun daha iyi bilir ama bana çok az gibi gelmedi kilosu çok üzülme biraz beslenmene dikkat et yeter, benim de 1 hafta geriden geliyodu burdan okuduklarımı uyguladım hep şimdi haftasıyla uyumlu çok şükür, miktarlarını çok abartmadan her gün düzenli olarak 1 bardak süt, 1 kase yoğurt, kalın bi dilim peynir, 1 muz, 2.çeşit herhangi bi meyve, bi gün küçük bi kase pekmez bi gün bal, 1 yumurta, haftada 2 kez balık, her gün 1er porsiyon sebze ve protein, günde bikaç dilim çok tahıllı ekmek, 2-3 ceviz, 6-8 badem, 10-12 fındık, 1-2 kuru kayısı ve 1-2 kuru incir tüket, ve her gün 1 elevit de iç mutlaka, emin ol toparlar kendini, bunları çokça çokça da yemene gerek yok her gün düzenli yiyince yeterli olur bence...
üzülme canım geçer inşallah sıkıntı yapma kendine o da iyi gelmez böyle şeylere...
bence çok şirin canım ikiz bebek için özel bişey olması çok hoş...