2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Fakir Perfero Hava Nemlendirici | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor

VATAN COMPUTER - FAKIR - HOBBY S FANLI ISITICI - Ev Bakım Ürünü

kızlar bunları aldım kuzular için
ısıtıcıyı salonum için aldım, alt kat komşum salonunda oturmuyor, o yüzden ben ne kadar
kombinin ayarını yükseltsem de çok ısınmıyor maalesef
üşümesin kuzular değil mi?

hava nemlendiriciyi ise doktorlar öneriyor zaten, inşallah ikisinden de memnun kalırım

Güle güle kullanın nnnnn. Ben de nemlendirici almadım. Denesen ya bi nasıl olacak memnun musun

canim ilk 24 saatte yikanmamasi daha iyi olur, yeni dogan bebekler vucut isilarini hemen ayarlayamiyorlar, ozellikle ilk 24 satte ani isi kayiplarina karsi dikkatli olmak lazim, bir de ilk banyosunu yalniz yaptirma, cok agliyorlar, bazilari baya bir hareket ediyo hatta, o nedenle esinle ya da annenle yikarsiniz minisi eve dondugunde:))

veririz veririz insallah, 9. aydan sonra sut uretimi biraz azaliyo istahi da ona gore ayarladik mi 1 yasina kadar eski kilomuza donmus oluruz insallah, aman zaten dedigin gibi tek derdimiz bu olsun:)

dogru soyluyosun ilk zaman lar hem ben acemi olurum azcik hemde aglar yada hareketli olursa hepten panikleyebilirim.en iyisi ole olcak.bu arada sut uretimin azaldini bilmiyodum.bazi bayanlar 1.5 2 yasina kadar emziriyolar.ama heralde ek gidada yiyoya cocuk sut azalsa bile sorun olmaz.cocuk gene doyar.insallah olur canim.ilk onceligimiz artik bizim minikler :-)

bebişlerimizi emzirirken yine çok tıkınacağız o süreçte veremezsekte.emzirme tamamen kesildikten sonra rejime gireriz.çareler tükenmez.bizle ve bebişlerimiz sağlıklı olalım yeterki.ayrıca ben kiloyu sevmem ama eşim bayılıyor bu halime:)

ben okumustum emzirirken cok kalori kaybediyomussun yani tekrar eski formuna donmene- her acidan yani- cok faydasi oluyomus.benim esimde cok sever.ama sonrada dalgasini da gecer kilo aldimya iicee :-)))halime bekip bakip guler...:-)

bilmiyorum ya çok korktum erken doğum tehlilem vardı zaten bebekde zayıf olunca çok tedirgin oldum bidaki kontrolüm şubatın 5inde bide fitil verdi aslında krem ama uzun tüp şeklinde borusu var kremi ona alıp vajinaya sıkıyomuşun:KK53:

Cnm elevitini iç her gun, 2 adet mandalina ye, bir avuc badem ceviz fındık ye. Birde calısmıyosan butun gun soluna yat dinlen. Cok gezinme. Bebek en cok biz sola yatıp uzun uzun dinlenince besleniyo

papatyacım hayırlı olsun hava nemlendiricini kullandıktan sonra bana tavsiye edersen bende almak istiyorumfiyatı ne kadar marka ne kullandınmı

nasıl yani kızlar aramızdan biri daha mı doğurdu :KK53::KK53::KK53: kim kızlar :26: inşallah sıkıntısızca atlatmıştır , bebeğini sağlıklıca kucağına almak , analı-babalı büyütmek nasip etsin tebrik ediyorumm kocamannn :KK49::emir_bebek::nazar:

çok güzel ve değişik bebek şekerleri varmış bu sitede canım.daha önce buradan sipariş veren var mı?

evet canım arkadaşımdan aldım zaten sitenin adını
bir problem yaşamamış kendisi

papatyacım hayırlı olsun hava nemlendiricini kullandıktan sonra bana tavsiye edersen bende almak istiyorumfiyatı ne kadar marka ne kullandınmı

canım fakir marka nemlendiricinin fiyatı sanırım 100 liraydı
kullanınca fikirlerimi sizinle paylaşacağım

iyi geceler herkese..

papatyacım nemlendirici bende alıcam ama chicco düşünüyodum. fakir de fena değildir hani. ne de olsa alman malı.

geceleri sırt üstü yatınca karın ağrısı yaşayan var mı? ben farketmeden yattığımda dönüşlerde sıkıntı çekiyorum. kaburgalarıma da baskı yapıp canımı actıyo. uzanarak oturamıyorum bu yüzden. cnm kızım içi değer hepsi...

tuvalete gitme sıklığı bende de arttı. son zamanlarda rahim büyümesi sebebiyle mesaneye baskı oluyomuş. o yüzden.

ayşeonur cnm endişelenme bebeğin sağlıklıymış işte buna dua et sen. doğumun biraz geç olur o kadar. bu arada ant.da hangi hastaneye gidiyosun diye sormuştum cnm, bişi yazmadın..

bişi sorucam şu göğüs pompasını şimdiden almalımıyım sizce?? hastaneye giderken götürmeyi düşünüyodum. sütüm gelmezse hemşireler şırıngayla falan hallediyomuş diye duydum..

hurma yemeye başlayan var mı? kimseden ses çıkmadı. başlayalım mı artık?

arkadaşlar bende 2 paket bez aldım 1 numara.duruma göre 2 numaraya geçerim diye almadım daha.bende 1 tane pijama takımı almıştım sabahlıklı.gecelik almadım daha bir de hava nemlendiricisi bende almadım hangisini alsam onu da bilmiyorum.herşeyim hazır valizimi de hazırladım ama hasta bezi almadım sizler alacakmısınız ?bebek şekerlerini de netten sipariş verdik gelince bakıcam artık.bu arada bebeğim hala dönmedi döner diyorlar ama benim minnoşum baştan beri aynı pozisyonda çok rahatına düşkün.bir de kanım çok düşük olduğu için çarpıntım çok fazla dikkat ediyorum ama geçmiyor..zaman azaldı ya bende sabırsızlık başladı :KK70:

kızlar şu dönemde vitamin ve kan hapı içiyorum ben başka ilave birşey içen var mı?
süt çekme pompası, bebek burun aspiratörü ve bebek telsizi alan var mı almalı mıyız?

ben demir hapı (maltofer fol), vitamin hapı (elevit) ve magnezyum hapı (magnezyum positive) kullanıyorum canım her gün 1er tane...

2 aydır hazırlık yapıyorum bir hevesle bebeğim için son aşamaya geldim eşyalarını yıkamak için özel bebek programlı n şimdiçamaşırmakinesi bile aldım ama ne oldu dersiniz en pahalısını olsun kaliteli olsun diyerek aldığım kanz marka hastane çıkışı takım renk aldı mahvoldu rengide soldu gibi ama diğer kıyafetlerde hiçbişey yok! özellikle açık renklileri koyularından ayırıp attım renk karışmasın diye ne hevesle yıkamaya atmıştım allahım akıl ver bana neden böleoldu şimdi hayatta giydirmem bu takımı yenibir takımalacağım kızlar neden böle oldu anlamadım ben nerde hata yaptım ya sabun tozu bebe deterjanı kullandım ekstra durulama yaptım diyorum ya bebek için özel programlayıkadım olan bi tek kanza oldu bu markadamı bir problem var anlamadımki o kadar canım sıkıldıki şikayet vara bu markayı eleştireceğim almayın diye kendilerinede aynı şekilde :KK20::KK20: yepyenimakinedende soğudum bebeğimin beyazlarını atmaktan vazgeçtim yıkamıcam zaten temizler bişey olursa yine hepten koparım ben şimdi paronayak oldum yaa:KK50::KK50::KK50:

makinayla ilgisi yoktur bence canım,sen de çok sıkılma sağlık olsun,yeni bi takım al ve güle güle kullan inşallah...

gerçekten çok beğendim canım, eline sağlık...

beşik konusunda fikirleriyle içimi rahatlatan yenikullanıcı, loloas, cemrem, adanam... herkese çok teşekkür ederim.
ama ufak bi yanlış anlaşılma olmuş. ben 3 tane beşik değil, 2 beşik alıcam. ona da bugün dolaştıktan sonra kararımızı verdik. alacağımız beşik büyümeyen normal boyutlarda 70*130 ölçülerinde. modelini de beğendim. ant. baby home dan alıcam. üzerine cibinlik ve dönencelerle güzel bi görünüm yaratıcam.
yanına ilke bebeden beğendiğim diğer odalara da taşıyabileceğim sallanır minik anakucağı gibi bi beşik alıcam, müzikli titreşimli falan. muhtemelen ikisi de 1 hafta içinde gelir. resimlerini eklerim.
bugün de pusetli bebek arabasını da aldık. pier carden in alüminyum hafif olanından aldım.
bu arada daha önce söyledim mi bilmiyorum, geçen hafta bebek şekerleri ve hastane-oda süslemelerimizi aldık. burda bi toptancıdan ucuza mal ettim hepsini. bebek şekerlerine sadece minik bibloları slikonla yapıştırıcam.
adanamm abajuruna bayıldım. güle güle kullanın inşallah.

güle güle kullan canım hepsini, sağlıkla güzel günlerde, içine sinsin önemli olan o...

canım ya kayınvalidenn kahkaha attıktan sonra devir gelinlere hizmet devri demişş ya öldüm gülmekten =) senin kayınvaliden eğlenceli birine benziyor he hee=) benim kide böyle iğnelemeler yapsa eğlenirdim=))) benim ki bana ilk evlendiğim de kendi evlerinde misafirde vardı hadi çayları koy kızım dedi ben içmicem dedim =)))) sonra misafirlere kendi koydu..ozamandan beri 2 yılı geçti bana hiçbirşey söylemez bana gelselerde aman kızım ben getiririm der..hatta yaz tatilinde 1 hafta kaldım eltim kendini parçalıyor salata şu bu ben takılıyrm ortalarda ... eşim gittiğimiz gün annesini tembihlemiş anne sakın eşime şunu yap bunu yap demeyin !! çok samimi olmuyrm en iyisi tavsiye ederim...
kızlar gögsümün tam ortasında bir sivilce gibi bir şey çıktı ucu yok 2 gündür ağrısından uyuyamıyrm.tam 1 yıl önce yine aynı yerde olmuştu genel ceraha gittim test falan yaptık ultrason a girdim hiçbirşey çıkmadı kızlar korkyrmm of ofbu sene tekrar etti kızlar doktorada gitcem ama kadın cerrah araştırayım geçen sefer ki erkek ti utanıyrm=(

senin kayınvalide hikayelerin de çok eğlenceli canım :)
sivilce için de geçmiş olsun, daha fazla can sıkmadan geçer inşallah, daha önce de olmuş takma kafana çok, inşallah önemli bişey değildir yine ve geçer inşallah kendiliğinden...

ayyy çok güzeler :nazar: maşallah güle güle, güzel günlerde kullansın bebişin... ya ben bir türlü beşik seçemedim, eski yatak odam çok büyüktü, oraya üç kapılı beyaz bir gardrop daha almıştım, içinde eşim ıvır zıvır malzemelerini koyuyordu, şimdi o eşyalarını kapalı balkona taşıdı, o dolabı bebek dolabı yaptık, tek beşik alıcam o yüzden. eşimi çok gezdiremiyorum, sıkılıyor hemen, baktığımız bir yerden alalım istiyor, bende seçemedim bir türlü. bide şimdi tutturdu "benim eşyalarım balkonda karman çorman duruyor, ben dolabımı geri alıcam, bebeğe dolabıyla birlikte bebek odası alalım" diye, ben beşiği seçemiyorum daha bide başa dönüp bebek odasımı bakıcam ki zaten gezdirdiği yerlerde çok da seçenek yok:KK43: araba sürmekten hala rahatsız olmuyorum, kendim gezip bakabilirim, bugün kendim çıkıp baksam diyorum, beğendiğim biryer olursa direkt şurdan alalım deyip götürebilirim onu ama nereyi gezeceğimide bilmiyorum. evim maskoya yakın ama çok sanayi gibi orası, tek başıma bayan olarak gezebilir miyim acaba.

ben de maskoya yakın oturuyorum canım ve hem evlenirken hem de bebek mobilyaları için biz de maskodan alışveriş yaptık, orda bi bayan olarak çok rahat gezebilirsin, diğer sanayi sitelerine benzemiyo...

kızlar benim bebiş de bir sağda bir solda bir ortada. nerede duracağını bir türlü belirleyemedi bu aralar. gece ne tarafa yatacağımı şaşırdım sanki onu eziyormuşum gibi geliyor:KK37: çünkü sağa ve sola yattığımda göbeğim yatağa devriliyor ben de üzerine yatıyorum gibi oluyor. Akşamları ise tam bir işkence tv karşısında ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum gün içinde iyiyim ama akşam her yerim batıyor sırt ağrılarını hiç söylemiyorum bile.
bir yandan da okul işleri bir kapansaydı da artık kurtulsaydım. sözlülerle uğraşıyorum. hiç hak geçsin istemem o yüzden tek tek bakarak giriyorum. yorucu oluyor tabi ama olsun içim rahat olsun.
dün doktorumdan 3 günlük daha rapor aldım ama bugun okula gideceğim not teslimi için. perşembe de 32haftalık raporu alıp perşembe-cuma çalışacağım. planım 35te bırakmak yani okul açıldığı hafta perşembe.
doktorum dün normal doğum istiyorsun di mi dedi ben de inşallah olursa dedim o da inşallah dedi:KK1:

mirrors biz de ana kucağı daha almadık. chicco nun "i feel" ana kucağını internette çok beğendim ama mağazada görünce çok ince çıt kırıldım gibi geldi :44: sen hangisini beğendin?

Bebek arabası "çift taraflı kullanılabilenlerden" marka model tavsiyesi olan var mı?

aynı korku bende de var yatamıyorum rahat rahat, sırtüstü yatmayın deniyo yatmıyorum artık, sağa ve sola yatmaya çalışıyorum onda da ben ne tarafa yatsam o tarafta kıpırdıyo eziyorum gibime geliyo, benim de göbeğim çok önde, yan yatınca tabi yığılıyo yana :) nasıl yatıcamı bilemiyorum doğru düzgün de uyuyamıyorum...

kızlar bende doktordan biraz önce geldim oğluşum bir hafta geriden geliyomuş kilosuda 1.900 biraz düşük bu haftada 2.150 olması gerek dedi ama biraz tedirgin geldi bana sonra çatı muayenesi yaptı ve nts ye gönderdi ama benim kuzum çok inat 25 dk boyunca birkez olsun kıpırdamadı bebişimin kalp atışları 140 kasılmalarımda 30 çıktı doktorum 2 hafta daha bakalım gelişme olmaz kilo almazsa bi çaresine bakcaz dedi ama o an dondum salak gibi bişey oldum tamam saolun dedim çıktım çok korkuyorum yaa:KK43:

canım doktorun daha iyi bilir ama bana çok az gibi gelmedi kilosu çok üzülme biraz beslenmene dikkat et yeter, benim de 1 hafta geriden geliyodu burdan okuduklarımı uyguladım hep şimdi haftasıyla uyumlu çok şükür, miktarlarını çok abartmadan her gün düzenli olarak 1 bardak süt, 1 kase yoğurt, kalın bi dilim peynir, 1 muz, 2.çeşit herhangi bi meyve, bi gün küçük bi kase pekmez bi gün bal, 1 yumurta, haftada 2 kez balık, her gün 1er porsiyon sebze ve protein, günde bikaç dilim çok tahıllı ekmek, 2-3 ceviz, 6-8 badem, 10-12 fındık, 1-2 kuru kayısı ve 1-2 kuru incir tüket, ve her gün 1 elevit de iç mutlaka, emin ol toparlar kendini, bunları çokça çokça da yemene gerek yok her gün düzenli yiyince yeterli olur bence...

selam kızlar =) gögüs ağrım hala devam edyr dua edin birşey çıkmasın şişlik büyüyr kızlar of off!!

üzülme canım geçer inşallah sıkıntı yapma kendine o da iyi gelmez böyle şeylere...

https://www.sennurnikahsekerleri.com/575_ikiz-bebek-şekeri.htm

resim yükleyemedim kızlar, size zahmet linkten bakıp bana yardımcı olabilir misiniz?
sürekli evde olduğum için çıkıp, görüp alamıyorum amaalrsef, mecburum netten almaya
fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

bence çok şirin canım ikiz bebek için özel bişey olması çok hoş...

2 gündür yoktum evde annemde kaldım boyadan dolayı, bu akşam okudum geçmişi çook uzun sürdü, biz de bugün yine alışveriş yaptık, kızıma 3-6 ay için bikaç parça şey ve 9-12 ay için pembe kaşe kaban aldık, şimdiden kaban almak mantıklı mı diye çok düşündüm ama çok beğendim bi de chiccoda %50 indirim olması cazip geldi, ananemiz yelekler örüyo onlara düğmeler aldık, pijamalara uygun toka çorap gibi ufak tefek şeyler falan... eksik bitmiyo... alışverişlerimiz hep ananemizde, evimize odamıza tam anlamıyla yerleşince resimlerimizi de paylaşırım...

günaydın kızlar,

parmaklarım davul gibi oldu tuşlara bile basamıyorum :KK37: hatta acı veriyor artık. çok tuzlu da yemiyorum. :KK53:

erken doğum yapanlar olmuş ben de 1750 gram doğmuşum :KK1: bakarsınız ben de erken doğururum aman yok dursun biraz daha:KK1:

bazılarınızın imza alanında yüzüklü güzel bir evlilik tarihi var nerden yaptınız kızlar onu çok hoşmuş

Gunaydin kiz. Biz erkenciyiz bugun.
Biraz daha uyuymaya calisicam ben.

günaydın canım :) ben her gün böyle kalkıyorum yine de işlerimi yetiştiremiyorum. bugun tekrar okula gidicem nasıl raporluysam bu okul işleri bitmiyor ki. perşembe de çalışır raporu alıp okula başlıycam :)

tüm işleri hallettin çantan da hazır uyu tabi :)

günaydın kızlar,

parmaklarım davul gibi oldu tuşlara bile basamıyorum :KK37: hatta acı veriyor artık. çok tuzlu da yemiyorum. :KK53:

erken doğum yapanlar olmuş ben de 1750 gram doğmuşum :KK1: bakarsınız ben de erken doğururum aman yok dursun biraz daha:KK1:

bazılarınızın imza alanında yüzüklü güzel bir evlilik tarihi var nerden yaptınız kızlar onu çok hoşmuş

Kullanici kontrol paneli-profil ayarari- asagilarda ozel gun ve hitap sekli var tarih de giriyorsun oluyor.

günaydın canım :) ben her gün böyle kalkıyorum yine de işlerimi yetiştiremiyorum. bugun tekrar okula gidicem nasıl raporluysam bu okul işleri bitmiyor ki. perşembe de çalışır raporu alıp okula başlıycam :)

tüm işleri hallettin çantan da hazır uyu tabi :)

Raporluysan okula neden gidiyorsun ki? Dinlen gitme.
Erken dogum korkusu bizi de sardi. Esim soruyor simdi dogum baslasa ne yapicaz diye?
Doktoru arayip hastaneye gidicez dedim. Medicana da acikde kadin dogumcu beklemiyor. Doktora ulasamazsak diye panik yaptik. Doktorla konuscaz bu konuyu.
Murat beyi. Kisisek numarasini aldin mi sen?

X