2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Güle güle kullanın nnnnn. Ben de nemlendirici almadım. Denesen ya bi nasıl olacak memnun musun

ben okumustum emzirirken cok kalori kaybediyomussun yani tekrar eski formuna donmene- her acidan yani- cok faydasi oluyomus.benim esimde cok sever.ama sonrada dalgasini da gecer kilo aldimya iicee ))halime bekip bakip guler...

Cnm elevitini iç her gun, 2 adet mandalina ye, bir avuc badem ceviz fındık ye. Birde calısmıyosan butun gun soluna yat dinlen. Cok gezinme. Bebek en cok biz sola yatıp uzun uzun dinlenince besleniyo

papatyacım hayırlı olsun hava nemlendiricini kullandıktan sonra bana tavsiye edersen bende almak istiyorumfiyatı ne kadar marka ne kullandınmı

nasıl yani kızlar aramızdan biri daha mı doğurdu kim kızlar :26: inşallah sıkıntısızca atlatmıştır , bebeğini sağlıklıca kucağına almak , analı-babalı büyütmek nasip etsin tebrik ediyorumm kocamannn

çok güzel ve değişik bebek şekerleri varmış bu sitede canım.daha önce buradan sipariş veren var mı?

evet canım arkadaşımdan aldım zaten sitenin adını
bir problem yaşamamış kendisi

papatyacım hayırlı olsun hava nemlendiricini kullandıktan sonra bana tavsiye edersen bende almak istiyorumfiyatı ne kadar marka ne kullandınmı

canım fakir marka nemlendiricinin fiyatı sanırım 100 liraydı
kullanınca fikirlerimi sizinle paylaşacağım

iyi geceler herkese..

papatyacım nemlendirici bende alıcam ama chicco düşünüyodum. fakir de fena değildir hani. ne de olsa alman malı.

geceleri sırt üstü yatınca karın ağrısı yaşayan var mı? ben farketmeden yattığımda dönüşlerde sıkıntı çekiyorum. kaburgalarıma da baskı yapıp canımı actıyo. uzanarak oturamıyorum bu yüzden. cnm kızım içi değer hepsi...

tuvalete gitme sıklığı bende de arttı. son zamanlarda rahim büyümesi sebebiyle mesaneye baskı oluyomuş. o yüzden.

ayşeonur cnm endişelenme bebeğin sağlıklıymış işte buna dua et sen. doğumun biraz geç olur o kadar. bu arada ant.da hangi hastaneye gidiyosun diye sormuştum cnm, bişi yazmadın..

bişi sorucam şu göğüs pompasını şimdiden almalımıyım sizce?? hastaneye giderken götürmeyi düşünüyodum. sütüm gelmezse hemşireler şırıngayla falan hallediyomuş diye duydum..

hurma yemeye başlayan var mı? kimseden ses çıkmadı. başlayalım mı artık?

arkadaşlar bende 2 paket bez aldım 1 numara.duruma göre 2 numaraya geçerim diye almadım daha.bende 1 tane pijama takımı almıştım sabahlıklı.gecelik almadım daha bir de hava nemlendiricisi bende almadım hangisini alsam onu da bilmiyorum.herşeyim hazır valizimi de hazırladım ama hasta bezi almadım sizler alacakmısınız ?bebek şekerlerini de netten sipariş verdik gelince bakıcam artık.bu arada bebeğim hala dönmedi döner diyorlar ama benim minnoşum baştan beri aynı pozisyonda çok rahatına düşkün.bir de kanım çok düşük olduğu için çarpıntım çok fazla dikkat ediyorum ama geçmiyor..zaman azaldı ya bende sabırsızlık başladı

kızlar şu dönemde vitamin ve kan hapı içiyorum ben başka ilave birşey içen var mı?
süt çekme pompası, bebek burun aspiratörü ve bebek telsizi alan var mı almalı mıyız?

ben demir hapı (maltofer fol), vitamin hapı (elevit) ve magnezyum hapı (magnezyum positive) kullanıyorum canım her gün 1er tane...

makinayla ilgisi yoktur bence canım,sen de çok sıkılma sağlık olsun,yeni bi takım al ve güle güle kullan inşallah...

gerçekten çok beğendim canım, eline sağlık...

güle güle kullan canım hepsini, sağlıkla güzel günlerde, içine sinsin önemli olan o...

senin kayınvalide hikayelerin de çok eğlenceli canım :)
sivilce için de geçmiş olsun, daha fazla can sıkmadan geçer inşallah, daha önce de olmuş takma kafana çok, inşallah önemli bişey değildir yine ve geçer inşallah kendiliğinden...

ben de maskoya yakın oturuyorum canım ve hem evlenirken hem de bebek mobilyaları için biz de maskodan alışveriş yaptık, orda bi bayan olarak çok rahat gezebilirsin, diğer sanayi sitelerine benzemiyo...

aynı korku bende de var yatamıyorum rahat rahat, sırtüstü yatmayın deniyo yatmıyorum artık, sağa ve sola yatmaya çalışıyorum onda da ben ne tarafa yatsam o tarafta kıpırdıyo eziyorum gibime geliyo, benim de göbeğim çok önde, yan yatınca tabi yığılıyo yana :) nasıl yatıcamı bilemiyorum doğru düzgün de uyuyamıyorum...

canım doktorun daha iyi bilir ama bana çok az gibi gelmedi kilosu çok üzülme biraz beslenmene dikkat et yeter, benim de 1 hafta geriden geliyodu burdan okuduklarımı uyguladım hep şimdi haftasıyla uyumlu çok şükür, miktarlarını çok abartmadan her gün düzenli olarak 1 bardak süt, 1 kase yoğurt, kalın bi dilim peynir, 1 muz, 2.çeşit herhangi bi meyve, bi gün küçük bi kase pekmez bi gün bal, 1 yumurta, haftada 2 kez balık, her gün 1er porsiyon sebze ve protein, günde bikaç dilim çok tahıllı ekmek, 2-3 ceviz, 6-8 badem, 10-12 fındık, 1-2 kuru kayısı ve 1-2 kuru incir tüket, ve her gün 1 elevit de iç mutlaka, emin ol toparlar kendini, bunları çokça çokça da yemene gerek yok her gün düzenli yiyince yeterli olur bence...

selam kızlar =) gögüs ağrım hala devam edyr dua edin birşey çıkmasın şişlik büyüyr kızlar of off!!

üzülme canım geçer inşallah sıkıntı yapma kendine o da iyi gelmez böyle şeylere...

bence çok şirin canım ikiz bebek için özel bişey olması çok hoş...

2 gündür yoktum evde annemde kaldım boyadan dolayı, bu akşam okudum geçmişi çook uzun sürdü, biz de bugün yine alışveriş yaptık, kızıma 3-6 ay için bikaç parça şey ve 9-12 ay için pembe kaşe kaban aldık, şimdiden kaban almak mantıklı mı diye çok düşündüm ama çok beğendim bi de chiccoda %50 indirim olması cazip geldi, ananemiz yelekler örüyo onlara düğmeler aldık, pijamalara uygun toka çorap gibi ufak tefek şeyler falan... eksik bitmiyo... alışverişlerimiz hep ananemizde, evimize odamıza tam anlamıyla yerleşince resimlerimizi de paylaşırım...

günaydın kızlar,

parmaklarım davul gibi oldu tuşlara bile basamıyorum hatta acı veriyor artık. çok tuzlu da yemiyorum.

erken doğum yapanlar olmuş ben de 1750 gram doğmuşum bakarsınız ben de erken doğururum aman yok dursun biraz daha

bazılarınızın imza alanında yüzüklü güzel bir evlilik tarihi var nerden yaptınız kızlar onu çok hoşmuş

Gunaydin kiz. Biz erkenciyiz bugun.
Biraz daha uyuymaya calisicam ben.

günaydın canım :) ben her gün böyle kalkıyorum yine de işlerimi yetiştiremiyorum. bugun tekrar okula gidicem nasıl raporluysam bu okul işleri bitmiyor ki. perşembe de çalışır raporu alıp okula başlıycam :)

tüm işleri hallettin çantan da hazır uyu tabi :)

Kullanici kontrol paneli-profil ayarari- asagilarda ozel gun ve hitap sekli var tarih de giriyorsun oluyor.

Raporluysan okula neden gidiyorsun ki? Dinlen gitme.
Erken dogum korkusu bizi de sardi. Esim soruyor simdi dogum baslasa ne yapicaz diye?
Doktoru arayip hastaneye gidicez dedim. Medicana da acikde kadin dogumcu beklemiyor. Doktora ulasamazsak diye panik yaptik. Doktorla konuscaz bu konuyu.
Murat beyi. Kisisek numarasini aldin mi sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…