2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
haklısın aslında bak hiç aklıma gelmemişti, zaten onu 40 çıkana kadar kullansam yeter sonra eşimle birlikte yıkarız.ele avucada gelir.filede rahatsızmış canım ya.kolaylaştıracağına zorlaştırıyo diyolar.
seninkininde eli kulağında allahın izniyle inş hayırlı vakitte gelsinde.şükür sancılar ciddi değilmiş.
canım herkesinki ayrı dert işte, oranınher zorluğunu çekiyosun bu da sefan olsun o kadarı hakkın.benciller insanlar işte.ama bugün bişeye sevindim verilen hakkı kullanabildim :) yemekhaneye indim beklesem en az 15 dk sürer, hamileler gaziler beklemeden geçebilir yazıyordu yapmam sanardım halim kalmayınca dedim siz geçin servis yapcaklar dedi, servis yok normalde kendin alıyosun.ne iyiymiş ya dedim :))

canım inş ya sizinde bizimde tayinimiz alnımızın akıyla gönlümüzce hallolur.yavrularımızın yüzüne baksın rabbim, allah babanada şifa versin biraz sıkıntı olcak desene.peki sen annenlerde kalamazmısın ? k.valideninde bi bağı varmış.allah kolaylık versin ya bi şekilde hallederler ama zaten annende gelir yine.evet orda olmasaydın yada doğumu orda yapacak olsadın çalışırdında senin durumun özel.sizin tayin ne zman belli olcak kısmetse ? bizimki ağustosta.

Canım ben hitap şeklini doldurmayı unutmuşum bir ona bak
yapmışsın süperde omuş. bende de format uygun değildir yazıyo

Son düzenleme:
cnm annemız geldı sünger ve file almış :) ıkısınıde kullanırız nasıpse
hımmm bizede söylesene siteyi
yaptım ama olmadı sanırım.ben göremiyorum çünkü(

biz görüyoruz ama

kızla hepınızın ımzası olmuşşş görünüyor merak etmeyin

ayy hediye tabii katalog göndercem ben sana

51 tl pahalı geldi bana yalın internette var ttnetin ama oda sınırlı poff

2200 mıı maşalllah yaaa ben dün gittim 32+1 dim 1850 çıktık biz.

nese anasını fazla yırtmadan ugraştırmadan çıkıverir cocuğum

yaptım ama olmadı sanırım.ben göremiyorum çünkü(

olmuşşş olmuşşş

2 yıl 7 ay 2 gün oldu yazıyor

ben yapamadım. kaydet diyom kaydediliyor diyor ama çıkmıyor

senin de olmuş kızz

6 yıl 8 ay 3 gün oldu

yazıyor

Cnm selam sende sancı kac cıktı benim de 32 ye kadar yukseldi

ya evet kızlar sizinle konusunca şaşırdım benim oğlum çokmu şişko ama doktor normal dedi yanlışmı dedi acaba neyse 2. doktorumada gidicem 2 hafta sonra içim daha çok rahat eder herhalde

candaşcm bana da öyle eli kulağında gibi geliyor. Inşallah sağlıklı olsunda varsın erken gelsin :):) tabi temennim sonuna kadar beklesin ama bu gidişle zor biraz, Eşim dün bi arkadaşıyla telefonda konuşuyordu adam sordu herhalde doğum ne zaman diye oda diyor abi normalde mart 2 ama 2 3 haftaya doğacak herhalde sabırsız biraz bizim kız diye :) bugün AkşamDA ufak eksiklerim kalmıştı hastane için ped, pijama takımınin üzerine örteceğm başörtü gibi ufak tefek şeyler onları halledeceğim inşallah.. Pazartesi de büyük temizliğe kalkıcm halılar perdeler yıkamaya gidecek Yardımcı kadın gelecek temizlikte bittikten Sonrası bebisi beklemek.

kizlar ne guzel hemen hamile kalmissiniz masallah. Hemen cocuk dusunmek de cesaret ister yani.

öyle oldu canım hiç korunmadiK biz Eşim çok istiyordu (kendisi 21yıldan sonra kavuşulan bi çocuk ) maddi manevi kendimizi hazır hissettiğimiz için Bende geri çevirmedim isteğini şükür rabbim aratmadan verdi bize yavrumuz u.. 2defa adet gördüm evlendikten sonra ve ikincide Eşim ağlamaklı olmuştu bizim de olmayacak herhalde diye. Şimdi onun sabırsızlığnı hevesini görünce iyikide hemen olmuş diyorum..

oo süper ikisinide deniyceksin o zman :) güle güle yıkansın büyüsün inş ...

ya evet kızlar sizinle konusunca şaşırdım benim oğlum çokmu şişko ama doktor normal dedi yanlışmı dedi acaba neyse 2. doktorumada gidicem 2 hafta sonra içim daha çok rahat eder herhalde
maşallahı var tatlım ya bakma sen dr a...

inş canım, babada tedirgin oldu yani. temizliği sen yapcan sandım da aman napıyosun diyecektim.ama yinede dikatli ol yorulma.eksikleinide tamamladınmı ohh kafa rahat.hast ye her gitiğinde çantanı götürüyomusn peki ? kızınızın ismi hazırlmıydı canım ? hatırlayamadımda

kizlar ne guzel hemen hamile kalmissiniz masallah. Hemen cocuk dusunmek de cesaret ister yani.

aynen cnm cesaret istermiş gercekten oğluşumuz ilk günden oldu ayıptır söylemesi :) insanlara anlatmak brz zor oldu 7 ay oldu evleneli nasıl 31 haftalık hamıle oluyosun gıbı ama herkes bılmıo adet tarıhınden alındığını çok şüphelenenler oldu malesef

Canım 30-50 arası değişiyo benim en son girdiğim 52ye yükseldi oradaki hemşirede 60sonrasını hissedersin muhtemelen demişti

Canım ilaçlar derken ne kullanıyorsun peki

Ben bazı aksamlar ciddi regl sancısı cekiyorum o sırada nst yaptırmadım hic yaptırsam cok cıkar heralde

Ohh iyi yapmışsın hakkını savun arkadaşım. Ah canım zaten evim burnumda tütüyor. İstanbula gidince bir yolunu bulcaz artık. İnan burda doğum yapmaktansa orda yanlız olduğum an doğum başlasa daha çabuk hastaneye giderim

Bu arada tayin olayı karışık 28 Şubat- 22 Mart şeklinde her ayın son haftalarına yakın toplu tayinler oluyor. Biz Şubat itibariyle hak kazanıyoruz. İnşallah 28 Şubat da olurda eşimden uzun süre ayrı kalmam. sizin baya varmış ya. Bizim tam doğum üstü istanbul olursa güzel. Başka bir şehir olursa ...... diyorum başka birşey söylemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…