- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pijama takıntım başladıııııııııı biri beni durdursuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn
4 adet pijama bir adet gecelik aldım hala daha da bakıyorummmmmmm
BU BENİM SON HAFTAM.cumartesi kontrolüm var sabahtan raporumu alır bırakırım artık hayırlısıyla
işyerinde işler çok yoğun benim bu aralar yıl sonuydu yyıl başıydı hesap kapamalardı derken ölüp bitiyorm.korkuyorumda bu kadar yorgunluk etkiler bebişimi sonra üzül dur allah korusun o yüzden doktorumunda tavsiyesiyle 35 te bırakıyorum ben
bende normal çıkmıştı.böyle tecrübe yaşamadım ama geçmiş olsun arkadaşım.
zorluyolar ya hele de geceleri ölüyorum valla nefesim yetmiyo resmen
yine bi doktora görün derim ben
ya bende dr a anlattım ama magnezyum filan vermedi ama şükür çokta kramplarım yok.az kaldı sıkcaz dişimizi, gerçi sonrada bebişlerimiz gece uyanık kalarak fermanımızı kescek ama olsun değer :)
canım filedense sünger kullanışlı oluyomuş öyle tavsiye ettiler bizde sünger aldık. birde 3 tane premium cre aldık sanırım 1 ay idare eder bizi.çokta uyguna aldım fazla almadığımada pişman oldum 21,5 tl ye aldım çünkü.birde bebeğe hiç emzik almadık ya, doğuma hazır sayılırım ama kendime gecelik yada pijama almam şartıyka ::) iyiki alışverişi sona bırakmamışız insanın hali kalmıyomuş.
2013, canım valla aslında izinleri hakediyoruz.bende 11 kilo aldım ama darlanıyorum bide tek göbek var.otobüs zorluyo beni, sabah yine sinir oldum hamilelere ayrılan koltuklarda hep uyuklayanlar var ilersinin zaten hiç umru değil, ayırlırsam sırf sebebim bu olur.işimde rahat çünkü.sen 34 mi izne ayrılcaksın yanş ? ist da yanında kalcak birileri var mı doğuma dek ? aman inş ist da olursun doğum zmanı ya.bende izne ayrılırımda eşimin tayin olayı belimizi büküyor olmazsa tayini davalık işlerimiz olabilir, bebeklede annemlere dönmek istemiyroum 1 ay bile çok önemli gelecek diye sıkıyorum dişimi.allah yardımcımızda olsun hepimizin.
sude, demek korkuttun eşini, her an doğumu bekle diye :) ama şaka amaka sona geldik ya sahi
cemrem, selamlar canım.benimde eşimde vın var onla idare etcez artık ama ciddi fatura gelmiş size ya o vakit.
paptyam, belgini doğurttun hee :)) zamanında gelsinler inş, geçende ben doğurmuşum bebeği görmüyorum dr diyor boyu çok iyi kaç diyorum 1,55 diyo, yuuh dedim yanlışlık var 55 cm dedi, ilkkez bu kadar uzun bi bebek olduğunu duydum tamam uzunumda bu kadar değilimi diyroum keni kendime :)) seninde çok şükür ddoğuma daha var valla beraber doğurcaz senle inş :)) ilk senden beklerken gol atanlar çıktı bak görüyomusun
ya cnm bende almak ıstıyorum ama bedenı tutturamazsam dıye cekınıyorum.. ya buyuk gelır ya kucuk gelırse? bazen bana L bazen M oluyo:44: napcam kı ya
kuzum söylüyorum..
kullanıcı kontrol paneli
profili düzenle(altlara doğru gel)
özel gün tarihiniz
hitap şekliniz gibi doldurma kısımlar var onları yap ve kaydet..
çok güzel demi hadi yap görelim hadi herkesler yapsın kızlar
kuzum söylüyorum..
Kullanıcı kontrol paneli
profili düzenle(altlara doğru gel)
özel gün tarihiniz
hitap şekliniz gibi doldurma kısımlar var onları yap ve kaydet..
çok güzel demi hadi yap görelim Hadi herkesler yapsın kızlar
ya bende dr a anlattım ama magnezyum filan vermedi ama şükür çokta kramplarım yok.az kaldı sıkcaz dişimizi, gerçi sonrada bebişlerimiz gece uyanık kalarak fermanımızı kescek ama olsun değer :)
zaman yaklaşıyor mart anneleri teker teker dökülüyor 2haftada 2tane doğum haberi oldukça hazırlıkları hızlandırmaya yetiyor galiba:) Rabbim uzun ömürler versin bebislere inşallah çabucak kuvezden çıkıp annelerinin koynuna kavuşurlar. Darısı bize inşallah:)
selam kızlarr yeni gelebildik eve bugün kontrolümüz vardı oğlum maşallah iyiymiş 2.200 olmuş 31+3 günlükmüş, kan tahlili ve idrar tahlili istedi sonucunu daha almadık .15 gün sonra tekrar çağırdı.malesef yine net göremedik
bu arada duvar kağıdımız yapıldı sizinle paylaşıyorum hemen :))
yaptim galiba bakalim
yaptım ama olmadı sanırım.ben göremiyorum çünkü(
imzalar Bencede çok güzel olduu ve bişey farkettim en Taze biziz herhalde aranızda :) bugün kocisimle tam 9ayı doldurdukk :)
evet ilk bebegim.rahatladim tesekkur ederim arkadasim. yarin kontrolum var.bakacaz acilma varmi yokmu? bide kesenin patlatildini cok duymaya basladim.gerekli oldugu zamanlarda kullaniliyo sanirim.acaba bebis daha mi cabuk cikar kiii eltime doktor demis ki" bazi ilk dogumlarda 6 saate yakin dogum da kalan insanlar oldu"diye.azcik tirsma oldu ama.bence o anda gecen zamani anlayamayacagimizi dusunuyorum.
En kart da biz