günaydın herkese...
Ben de nedense korku yaşıyorum.Doktor erken doğum tehlikesi var deyince evhamlanıyorum.Hareketlerini çok aşağıda hissediyorum bir de.Sanki çıkıverecekmiş gibi. Benim 3. çocuk ama sanki ilk gibi tecrübesizim.İlk çocuğu olanları daha iyi anlıyorum ...Hepimizin bebişleri zamanında ve sağlıklı doğar inş.
günaydın kızlar. bu gün çok kötü hissediyorum kendimi. arada olur böyle. çok bunaldım yani. eşimle tartıştık. kayınvalidem beni evlendiğimizden beri yemek yapamaz evi çekip çeviremez diye görüyor. evime geldiğinde ya ıspanak ayıklar bana ya bulaşık yıkar demem o ki pis bi insan değilim evimde çöpe giden çok az şey olur. ama eleştirmekten geri kalmaz beni. bak bu ıspanağa para verdik vs.vs. dün yine beraberdik. eşim insan evleneceği kişinin her huyunu görebilir bak ben sana dedim ki( annesine sesleniyor) bu kız saygısı hürmeti hizmeti bol bi kız. dediğim gibi çıkmadı mı dedi. kayınvalidem kahkaha attı ve hizmeti ben ne hizmeti bekleyim oğlum. devir kayınvalidelerin gelinlere hizmet ettiği devir artık dedi. ben de çok üzüldüm. bi de beş para etmez karakteri olan kendi gelinlerini hürmetli ilan ettiler. ardından kayınvalidem eşime bana açık bi çay doldurur musun dedi. ben de bilerek kalkmadım. evet hatalıyım kaç yaşında kadına hatasını ödetmeye kalktım. ama canım çok yanmıştı. eve gelince de eşim kavga etti benimle. ben senin annene böyle mi yapmalıım kin mi tutmak lazım diye. ben çok kötü hisseediyorum kendimi.
günaydın kızlar. bu gün çok kötü hissediyorum kendimi. arada olur böyle. çok bunaldım yani. eşimle tartıştık. kayınvalidem beni evlendiğimizden beri yemek yapamaz evi çekip çeviremez diye görüyor. evime geldiğinde ya ıspanak ayıklar bana ya bulaşık yıkar demem o ki pis bi insan değilim evimde çöpe giden çok az şey olur. ama eleştirmekten geri kalmaz beni. bak bu ıspanağa para verdik vs.vs. dün yine beraberdik. eşim insan evleneceği kişinin her huyunu görebilir bak ben sana dedim ki( annesine sesleniyor) bu kız saygısı hürmeti hizmeti bol bi kız. dediğim gibi çıkmadı mı dedi. kayınvalidem kahkaha attı ve hizmeti ben ne hizmeti bekleyim oğlum. devir kayınvalidelerin gelinlere hizmet ettiği devir artık dedi. ben de çok üzüldüm. bi de beş para etmez karakteri olan kendi gelinlerini hürmetli ilan ettiler. ardından kayınvalidem eşime bana açık bi çay doldurur musun dedi. ben de bilerek kalkmadım. evet hatalıyım kaç yaşında kadına hatasını ödetmeye kalktım. ama canım çok yanmıştı. eve gelince de eşim kavga etti benimle. ben senin annene böyle mi yapmalıım kin mi tutmak lazım diye. ben çok kötü hisseediyorum kendimi.
Eki Görüntüle 611662 Eki Görüntüle 611664 Eki Görüntüle 611665 Eki Görüntüle 611666 Eki Görüntüle 611667 Eki Görüntüle 611675 Eki Görüntüle 611679 Eki Görüntüle 611681 Eki Görüntüle 611683 kızlar bunlarda benden beşiğime daha alezle üstüne dönence ve süslü cibinlik alıcam gittigidiyorsa beğendin mavi battaniyeyi oğluşum için kendim ördüm ekru olanda oğlumun nevresim takımı yorganını felanda aldım bizim bi şekerlerimiz süslerimiz yok henüz
günaydın kızlar. Bu gün çok kötü hissediyorum kendimi. Arada olur böyle. çok bunaldım yani. Eşimle tartıştık. Kayınvalidem beni evlendiğimizden beri yemek yapamaz evi çekip çeviremez diye görüyor. Evime geldiğinde ya ıspanak ayıklar bana ya bulaşık yıkar demem o ki pis bi insan değilim evimde çöpe giden çok az şey olur. Ama eleştirmekten geri kalmaz beni. Bak bu ıspanağa para verdik vs.vs. Dün yine beraberdik. Eşim insan evleneceği kişinin her huyunu görebilir bak ben sana dedim ki( annesine sesleniyor) bu kız saygısı hürmeti hizmeti bol bi kız. Dediğim gibi çıkmadı mı dedi. Kayınvalidem kahkaha attı ve hizmeti ben ne hizmeti bekleyim oğlum. Devir kayınvalidelerin gelinlere hizmet ettiği devir artık dedi. Ben de çok üzüldüm. Bi de beş para etmez karakteri olan kendi gelinlerini hürmetli ilan ettiler. Ardından kayınvalidem eşime bana açık bi çay doldurur musun dedi. Ben de bilerek kalkmadım. Evet hatalıyım kaç yaşında kadına hatasını ödetmeye kalktım. Ama canım çok yanmıştı. Eve gelince de eşim kavga etti benimle. Ben senin annene böyle mi yapmalıım kin mi tutmak lazım diye. Ben çok kötü hisseediyorum kendimi.
Eki Görüntüle 611662 Eki Görüntüle 611664 Eki Görüntüle 611665 Eki Görüntüle 611666 Eki Görüntüle 611667 Eki Görüntüle 611675 Eki Görüntüle 611679 Eki Görüntüle 611681 Eki Görüntüle 611683 kızlar bunlarda benden beşiğime daha alezle üstüne dönence ve süslü cibinlik alıcam gittigidiyorsa beğendin mavi battaniyeyi oğluşum için kendim ördüm ekru olanda oğlumun nevresim takımı yorganını felanda aldım bizim bi şekerlerimiz süslerimiz yok henüz
saolasın gülüşüm bende çok beğenerek aldım hepsini evet çok şükür rabbime bebişlerimizin rızıklarını onlar dünyaya gelmeden bol bol veriyo ufacıcık şeylerin bizden çok eşyaları oldusüper süper süperr =) güle güle kullanın... mevlut takımına bayıldım =))) herşeyi almışsınn..çok şanslılar bizim bebişler yaaaa =)
çooookkk teşekkür ederiz teyzesi valla bende bunları gördükçe biran için hemen doğurmak istiyorum tulum bebek arabasında kullanmak içinde çok güzel kalıncacık hiç üşümicek bebiklerimizherşeyi çok güzel annesi.ama battaniye,mevlüt tk ve uyku tulumuna bayıldım.biran içinde bebiş hayal ettim.ayyyy yerim onu ben.