2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Endişelerimiz boşa çıksın inşallah .Ve dileğiniz gibi herkes sağlıkla alsın bebişlerini kucaklarına.Çok merak ediyorum yine de.:)

günaydın güzel anneler ve bebişlerii.Ankara da yazdan kalama çok güzel bir gündeyiz sanki.işe gelmek çok zor geldi bugün bana.ağırlaşmadım ama hep uyku halindeyim sanki bugün.ee hafta sonu ev işi,hafat içi hem iş hem ev yoruyor insanı.ama mecbur ne yapalım doğum izni süresi uzasaydı kesinleşseydi evde olurdum şimdi.herşeyde bir hayır vardır.birde sayın tayyip bey çocuk sayısını 4 e yükseltmiş :) hem artık bezlerde hazırmış kolaylıkmış :) ne güzel değil mi.şu izini arttırmaları lazım ama.her anne bu günü bekliyor.umarım dualarımız kabul olur ve çalışan anneler de rahat eder yarabbim aminn

kızlar günaydın nasılsınız ?

Selalmaz, çok mantıklı dediğin şey, doğum çantasını hazırlamalı her kontrolde yanında götürmeli.

Lolo, canım çok sevindim oğlunda o korktuğun durumun olmamasına.şükürler olsun.

geceyimben, bebeğim karnımda ölmüş diye okuyuncaçarpıntım arttı resmen.nasıl korktum.sonra rüya olduğunu görünce oh dedim ya allah esirgesin herkesten öyle şeyleri.

maral gözlüi, keşke çocuk sayısısnı artırmada da yardımcı olsa kendileri, maddi açıdan faaliyet yok ama yapın edin çok.sanmıyorum ki o yasada çıksın.karşı çıkanlar çoğunluktaymış.

günaydın datlı anneler ve missssssss kokulu bebikleri herkes bebikine ait bişiler koymuş durunnnn bende koycammm

günaydın kızlar. bu gün çok kötü hissediyorum kendimi. arada olur böyle. çok bunaldım yani. eşimle tartıştık. kayınvalidem beni evlendiğimizden beri yemek yapamaz evi çekip çeviremez diye görüyor. evime geldiğinde ya ıspanak ayıklar bana ya bulaşık yıkar demem o ki pis bi insan değilim evimde çöpe giden çok az şey olur. ama eleştirmekten geri kalmaz beni. bak bu ıspanağa para verdik vs.vs. dün yine beraberdik. eşim insan evleneceği kişinin her huyunu görebilir bak ben sana dedim ki( annesine sesleniyor) bu kız saygısı hürmeti hizmeti bol bi kız. dediğim gibi çıkmadı mı dedi. kayınvalidem kahkaha attı ve hizmeti ben ne hizmeti bekleyim oğlum. devir kayınvalidelerin gelinlere hizmet ettiği devir artık dedi. ben de çok üzüldüm. bi de beş para etmez karakteri olan kendi gelinlerini hürmetli ilan ettiler. ardından kayınvalidem eşime bana açık bi çay doldurur musun dedi. ben de bilerek kalkmadım. evet hatalıyım kaç yaşında kadına hatasını ödetmeye kalktım. ama canım çok yanmıştı. eve gelince de eşim kavga etti benimle. ben senin annene böyle mi yapmalıım kin mi tutmak lazım diye. ben çok kötü hisseediyorum kendimi.

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnD: nasılsınızzz biz iyiz sanırımmm içerde dönüyoruz bişeylar yapıoz kendimizceeeee şule canım ben yapacagın odayıda dusunerek 3 tane demıstımmmm D: canım yalnıs anlatım sanırım ama beşiğin harika cok tatlı bana gereksız gelıyor kucuk besık ama sanırım haklısnız cunku buyuyu tasıyamıyacaızz bole kucuk bır besık ıyı olurr fıyatınıda sormustum ben canım onların 90 100 120 arası degısıyorrr sizde nasıl fıyatlarrrr ..... papatya 50 canım ödem için teyzemle konustum onun ödem 7 aylıkken baslamıs o yuzden mudahale edilmiş onunda ıkızdı magnezyum serumu verılmıs ve kalsıyum takvıyesı felan ama bız artık 30 haftalardayız meraklanma
hangı ilaçları içiyorsunuz die sormustunuzzzz : ben decavit vitamin ve ferplex kan surubu ıcıyorummm doktor çok ilaçtan yana değil iyi yiyorsan vbıtamını bırak demıstı ama ben bırakmadım cunku yemıyorummm artıkkk bu son gunlerde ıstahım hıc yok yaaa bizden bu kadar .... opyoruzzzzzz

GÜNAYDIN KIZLAR VE TATLI BEBİŞLER
hepiniz moral verdiniz bana çok sağolun
oğlumun şu ilk kontrolünüde atlatsaydık hayırlısıyla içim dahda rahat edicek
karnımdaki ağrı geçti
fakat dün bütün gün sırtım çok ağrıdı
artık çok sık ağrım oluyo
bebişin kozmetiklerini interetten eczanemizde sitesinden aldım
salı günü elime geçicek

bebişlerinizi yıkarken kulağına vazeline batırlımış ufak pamuklar tıkayın
tabiki dikkat edin kulağına kaçmıcak büyüklükte olsun
banyo suyunun kulağına kaçmaması için
oğlumda doktor önermişti bana ben hep öyle yıkadım bebişimi

hepinizin yazılarını okudum maşşallah her kez hazırlığını bitirmek üzere
bitiremeyenlerde sıkılmayın daha vakit var yavaş yavaş yaparsınız
alınan beişiklerde çok güzel çok beğendim
inşallah bebişlerimiz vaktinde ve sağlıklı gelirler.

bide ben kan ilacı kullanmama rağmen hala kanım normal değerlere gelmemiş anlayamıyorum ne yapmam lazım
hafif bi kansızlığın bebeğe bi zararı olmaz inşallah cuma günü 10.5 du çokta düşük değil ama demekki ilaç kullanmasam ne olur

ayyy canımsın takma nolurrrr hiç bi zamn yaranamicaksın üzülmeee aradainsdan bunalıyor seni çok iyi anlıyorum bende de öle oluyor guzel bir gune basla kos elını yuzunu yıka bebeğin için koca bir bardak sut iç hıh kımseyıde takma D:

Herkese günaydın.yeni bir hafta başlangıcı ve biraz daha mutlu sona yaklaşım.harika...

çok gereksiz yere gereksiz bi tartışma yaşamışsınız
boş ver o yaşlı konuşsun dursun sürekli yan yana değilsen biraz alttan al yaşlılığına ver
bazen büyüklerimiz ne konuştuğunu bilmeden konuşurlar bize düşende onların bu patavatsızlığını görmezden gelmek
nasılsa eviniz ayrı dimi arada bi bir iki saattte sabret napcan yapcak bişey yok o eşinin annesi
kendinide üzme boşuna olayıda büyütüp eşinle aranda sorun oluşturma
ben şunu öğrendim bazen bazı şeyleri görmücen duymucan bilmicen
her şeye bu kadar muvaffak olursan çok üzülürsün

canım ya kayınvalidenn kahkaha attıktan sonra devir gelinlere hizmet devri demişş ya öldüm gülmekten =) senin kayınvaliden eğlenceli birine benziyor he hee=) benim kide böyle iğnelemeler yapsa eğlenirdim=))) benim ki bana ilk evlendiğim de kendi evlerinde misafirde vardı hadi çayları koy kızım dedi ben içmicem dedim =)))) sonra misafirlere kendi koydu..ozamandan beri 2 yılı geçti bana hiçbirşey söylemez bana gelselerde aman kızım ben getiririm der..hatta yaz tatilinde 1 hafta kaldım eltim kendini parçalıyor salata şu bu ben takılıyrm ortalarda ... eşim gittiğimiz gün annesini tembihlemiş anne sakın eşime şunu yap bunu yap demeyin !! çok samimi olmuyrm en iyisi tavsiye ederim...
kızlar gögsümün tam ortasında bir sivilce gibi bir şey çıktı ucu yok 2 gündür ağrısından uyuyamıyrm.tam 1 yıl önce yine aynı yerde olmuştu genel ceraha gittim test falan yaptık ultrason a girdim hiçbirşey çıkmadı kızlar korkyrmm of ofbu sene tekrar etti kızlar doktorada gitcem ama kadın cerrah araştırayım geçen sefer ki erkek ti utanıyrm=(

kızlar bunlarda benden beşiğime daha alezle üstüne dönence ve süslü cibinlik alıcam gittigidiyorsa beğendin mavi battaniyeyi oğluşum için kendim ördüm ekru olanda oğlumun nevresim takımı yorganını felanda aldım bizim bi şekerlerimiz süslerimiz yok henüz

günaydın can arkadaşlarıımm. Tek başıma kahvaltı yapmaktan çok sıkıldım ben ya bi yandan yeyip bi yandan size yazıyorum hadi gelin bana neşe katın :):) bugün doktor kontrolümz war öğleden sonra gideceğim umarım size iyi haberler getirecem. Dün görümcem kuzumun pisik kremi benim kullanacağım göğüs ucu kremi çeşit çeşit emzik 1yaşına kadar kullanacağı biberon her çeşit kozmetik ürünlerimizi göndermiş yanında da kızıma bi kaç elbise ve ayakkabi almış ÇOK mutlu oldumm. Dün yatak ve bebek şekeri için çıkacaktık ama onuda ertelemek zorunda kaldık bi eksiğimiz Onlar kaldı inşallah.. Hepinizi öpüyoruz kuzumlaaa..

süper süper süperr =) güle güle kullanın... mevlut takımına bayıldım =))) herşeyi almışsınn..çok şanslılar bizim bebişler yaaaa =)

cnm tabi kayınvalidenin yaptığı davranış hoş deği ama onun yaşlılığına ver derim ben.hergün yanında değil enazından.böyle durumlarda sen alttan almaya çalışsan,biraz daha sabretsen iyi olur.eşinde memnun kalır.sende beşişini düşün böyle şeylerler canını sıkma.

herşeyi çok güzel annesi.ama battaniye,mevlüt tk ve uyku tulumuna bayıldım.biran içinde bebiş hayal ettim.ayyyy yerim onu ben.

süper süper süperr =) güle güle kullanın... mevlut takımına bayıldım =))) herşeyi almışsınn..çok şanslılar bizim bebişler yaaaa =)
saolasın gülüşüm bende çok beğenerek aldım hepsini evet çok şükür rabbime bebişlerimizin rızıklarını onlar dünyaya gelmeden bol bol veriyo ufacıcık şeylerin bizden çok eşyaları oldu

herşeyi çok güzel annesi.ama battaniye,mevlüt tk ve uyku tulumuna bayıldım.biran içinde bebiş hayal ettim.ayyyy yerim onu ben.
çooookkk teşekkür ederiz teyzesi valla bende bunları gördükçe biran için hemen doğurmak istiyorum tulum bebek arabasında kullanmak içinde çok güzel kalıncacık hiç üşümicek bebiklerimiz

aslına bakarsanız ben de takmam normalde. ama gerçekten zoruma giden bazı davranışları oluyor bazen saygısızlık etmemek adına sususyorum. ama cinlerim çıkınca olmuyo susmak falan. evet yaşlı başlı ama eşime davranışları da beni buna itiyor. miras kaldı kendine geçenlerde. iki çocuğu olmasına rağmen tek çocuğuna verdi tüm parayı. benim eşime neden yapılıyor bu haksızlıklar o zaman. o kadar çok örnek var ki o kadar hatalı ki. dün eşim de beni öyle azarlayınca oturdum duşta yere ağladım hırsım geçene dek. baktım eşim çıkmış geldi yanıma tamam ağlama diye sarılıyor bana. beni küçük görmesi eşimi evlat yerine koymaması tüm sinirlerimi gevşetti demek ki iyice. biliyorum hiç değişmeyecek. ben de böyle sineme çekmek zorundayım. evler ayrı ama aynı ilçede oturuyoruz. ortak çevre yani. tayin düşünmeye başladık.benim yorulacağımı görüyor eşim. onu çok seviyorum ve seviyorsam bunun için değer. ya aslında kayınvalidem kötü bi insan değil. ama bazen lafları can yakabiliyor. düşünün kürtaj oldum teyzesi vefat etti kayınvalidemin 3 gün uğramadı yanıma cenaze evine gitti ve geldiğinde başın sağolsun diye kısa kestiğim için kavga edildi. bazen can yakıyor ama iyi kalpli bi kadın. bilerek kötülük etmez kimseye

Ayy cok guzel seyler almissin. Gule gule kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…