2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

gerçekten de durumumuz aynıymış. inşallah şeker çıkmaz bende de senin gibi canım yaaa... bakalım bekleyeceğiz bir hafta daha...

gerçekten de durumumuz aynıymış. inşallah şeker çıkmaz bende de senin gibi canım yaaa... bakalım bekleyeceğiz bir hafta daha...

merhaba benimde 32, haftam bitmek üzere bebişim 32 haftada 2,200 dedi doktor fazla dedi kilosuna normal doğum istiyorum inşallah allah gönlümüze göre hayırlı olanı verir.

beşik konusunda fikirleriyle içimi rahatlatan yenikullanıcı, loloas, cemrem, adanam... herkese çok teşekkür ederim.
ama ufak bi yanlış anlaşılma olmuş. ben 3 tane beşik değil, 2 beşik alıcam. ona da bugün dolaştıktan sonra kararımızı verdik. alacağımız beşik büyümeyen normal boyutlarda 70*130 ölçülerinde. modelini de beğendim. ant. baby home dan alıcam. üzerine cibinlik ve dönencelerle güzel bi görünüm yaratıcam.
yanına ilke bebeden beğendiğim diğer odalara da taşıyabileceğim sallanır minik anakucağı gibi bi beşik alıcam, müzikli titreşimli falan. muhtemelen ikisi de 1 hafta içinde gelir. resimlerini eklerim.
bugün de pusetli bebek arabasını da aldık. pier carden in alüminyum hafif olanından aldım.
bu arada daha önce söyledim mi bilmiyorum, geçen hafta bebek şekerleri ve hastane-oda süslemelerimizi aldık. burda bi toptancıdan ucuza mal ettim hepsini. bebek şekerlerine sadece minik bibloları slikonla yapıştırıcam.
adanamm abajuruna bayıldım. güle güle kullanın inşallah.

işte beşiğin yanında diğer odada yatağımın yanında kullanabileceğim beşik. bunu beğendik, bu hafta alıcaz inşallah. bakalım siz beğenecekmisiniz?

Biz bu beşiği aldık. 50-70cm çok küçük çok hafif ve kulanışlı geldi. Kısa süre kulacanağımdan büyük birşey olsun istemedik

canım sıkma canını kötü olan bu olsun daha önemli bir şey olmasında tabiki insan özeniyor ve en ufak şeyde canı sıkılıyor ama nazar çıkmıştır diye düşün sana bebeğine birşey olmasın bneim makinamdada var beebk programı bende bu gün yıkadım ütüledim hemde beyaz renkli hepsini bir arada bebek programında derecesi çok yüksek hem çeker hemde soldurur diye derecesini düşürerek yıkadım ben belki ondan olmuştur derecesi çok yüksek miydi dikkat etin mi

slm kızlar ama kimsecikler yok bu gün kıyafetlerimizi yıkadık ütüleik ben ütüledim eşim katladı falan ve ben bu gün naptım oğluşumun odasındaki halı harita gibiydi yıkamaya veremiyorum diyorumya dağ başında yaşıyorum diye neyse dışardada rüzgar püfür püfür esiyordu halıyı silmektense balkonda balkon demirine atarak bir şekilde ayakta yıkadım :):)bu arada ilk bebek heyecanından bahsedilmiş bende de doğum yaklaştıkça gözümün önüne hep ameliyathaneye giderken oğlumla nasıl vedalaşacağım nasıl ayrılacağım falan hep o manzara geliyor şimdiden ağlıyorum o zaman nasıl olacak acaba

kizlar ben su anda 32+3 gunluk hamileyim 4 gun once doktora gittik bebegim 2,5 hafta onden gittigi icin doktor dogum 3 haftaya kadar gerceklesir dedi maksimum 1 ay dedi ben de sok oldum aacikcasi cunku o zmn 1 ay sonra bile olsa 36. hafta oluyor erken olmaz mi sizcede bide normal dogumu cok istiyordum ama doktor iri bebek dedi o yuzden sezeryan olucam maalesef o yuzden mi erken dogum oluyor sizce ? hepimize hayirli dogumlar insallah ...

Ben bebek ne kadar onden giderse gitsin son adet tarihine gore dogum yapiliyor diye biliyordum. Baska doktorlara da bir danis derim.

Günaydın arkadaslar,
Rüyamda bebeğim 1 ay önce karnımda ölmüş kadiniz'la karşılaşıyorum, ona KK'daki kızlara söylemedim moralleri bozulmasın diye diyorum.
Çok huzursuz uyandım, hemen ağzıma tatlı bir seyler attım. Maşallah kıpır kıpır şimdi. Korktum ama...

Ben 33+4'de gittiğimde 2300du. 1 hafta onde, ama onde olması geride olmasından iyidir dedi. Bir sorun gibi anlatmadı.
Bu arada bunu yazarken aklıma nedense porselen bebek geldi. Ondan haberi olan var mı?

Ben de az once bebegimi kaybettim topigini okuyordum. Bugunlerde bir korku duymamiz cok dogal.
Sen de takma kafana.

Bir an once kucagima almak istiyorum yavrumu. 39 a kadar sabredemiycem 38 de alsa keske doktor.

Ben de az once bebegimi kaybettim topigini okuyordum. Bugunlerde bir korku duymamiz cok dogal.
Sen de takma kafana.

Bir an once kucagima almak istiyorum yavrumu. 39 a kadar sabredemiycem 38 de alsa keske doktor.

Ben de öyle... Normal mı değil mı daha belli değil ama bari sezaryan olsa da erken kavuşsam diyorum :)
Ama sen de okuma öyle topikler arkadasım yahu...

Ben de öyle... Normal mı değil mı daha belli değil ama bari sezaryan olsa da erken kavuşsam diyorum :)
Ama sen de okuma öyle topikler arkadasım yahu...

Pisman oldum zaten. Bir de etkileniyorum orda yazanlardan. Deminden beri bir seyler arastiriyorum.

Oooo senin gunün de belli yani. Hayırlısı bakalım :)))

Evet esimin dogum gununde olacak insallah?

Sen normal dogum istiyordun de mi? Hayirlisiyla bir dogursak.

Pisman oldum zaten. Bir de etkileniyorum orda yazanlardan. Deminden beri bir seyler arastiriyorum.

Evet esimin dogum gununde olacak insallah?

Sen normal dogum istiyordun de mi? Hayirlisiyla bir dogursak.

Normal diyordum ama bu tansiyonla zor. Hayırlısı diyorum sadece :)

günaydın herkese...
Ben de nedense korku yaşıyorum.Doktor erken doğum tehlikesi var deyince evhamlanıyorum.Hareketlerini çok aşağıda hissediyorum bir de.Sanki çıkıverecekmiş gibi. Benim 3. çocuk ama sanki ilk gibi tecrübesizim.İlk çocuğu olanları daha iyi anlıyorum ...Hepimizin bebişleri zamanında ve sağlıklı doğar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…