canım takma kafana banada dedi aynı şeyleri ama riskli bi durum deil heralde benimde suyum fazla önden gidioruz 2hafta kilosu çok dedi haftasına göre 2500gr dı 32 haftada şeker yaptı tekrar ama bişey çıkmadı sadece idrar yolu enfeksiyonu en baştan beri vardı bende zaten ama sıkıntı olcak bi durum yok dedi kontrol altında herşey dedi 2 hafta sonra gel dedi önümüzdeki hafta gitcez bakalım inşallah bi sorun çıkmaz :)
gerçekten de durumumuz aynıymış. inşallah şeker çıkmaz bende de senin gibi canım yaaa... bakalım bekleyeceğiz bir hafta daha...
2 aydır hazırlık yapıyorum bir hevesle bebeğim için son aşamaya geldim eşyalarını yıkamak için özel bebek programlı n şimdiçamaşırmakinesi bile aldım ama ne oldu dersiniz en pahalısını olsun kaliteli olsun diyerek aldığım kanz marka hastane çıkışı takım renk aldı mahvoldu rengide soldu gibi ama diğer kıyafetlerde hiçbişey yok! özellikle açık renklileri koyularından ayırıp attım renk karışmasın diye ne hevesle yıkamaya atmıştım allahım akıl ver bana neden böleoldu şimdi hayatta giydirmem bu takımı yenibir takımalacağım kızlar neden böle oldu anlamadım ben nerde hata yaptım ya sabun tozu bebe deterjanı kullandım ekstra durulama yaptım diyorum ya bebek için özel programlayıkadım olan bi tek kanza oldu bu markadamı bir problem var anlamadımki o kadar canım sıkıldıki şikayet vara bu markayı eleştireceğim almayın diye kendilerinede aynı şekildeyepyenimakinedende soğudum bebeğimin beyazlarını atmaktan vazgeçtim yıkamıcam zaten temizler bişey olursa yine hepten koparım ben şimdi paronayak oldum yaa
kizlar ben su anda 32+3 gunluk hamileyim 4 gun once doktora gittik bebegim 2,5 hafta onden gittigi icin doktor dogum 3 haftaya kadar gerceklesir dedi maksimum 1 ay dedi ben de sok oldum aacikcasi cunku o zmn 1 ay sonra bile olsa 36. hafta oluyor erken olmaz mi sizcede bide normal dogumu cok istiyordum ama doktor iri bebek dedi o yuzden sezeryan olucam maalesef o yuzden mi erken dogum oluyor sizce ? hepimize hayirli dogumlar insallah ...
Günaydın arkadaslar,
Rüyamda bebeğim 1 ay önce karnımda ölmüşkadiniz'la karşılaşıyorum, ona KK'daki kızlara söylemedim moralleri bozulmasın diye diyorum.
Çok huzursuz uyandım, hemen ağzıma tatlı bir seyler attım. Maşallah kıpır kıpır şimdi. Korktum ama...
Ben de az once bebegimi kaybettim topigini okuyordum. Bugunlerde bir korku duymamiz cok dogal.
Sen de takma kafana.
Bir an once kucagima almak istiyorum yavrumu. 39 a kadar sabredemiycem 38 de alsa keske doktor.
Simdi hesapladim da 38+3 deymis zaten dogumum.
Ben de öyle... Normal mı değil mı daha belli değil ama bari sezaryan olsa da erken kavuşsam diyorum :)
Ama sen de okuma öyle topikler arkadasım yahu...
Oooo senin gunün de belli yani. Hayırlısı bakalım :)))
Pisman oldum zaten. Bir de etkileniyorum orda yazanlardan. Deminden beri bir seyler arastiriyorum.
Evet esimin dogum gununde olacak insallah?
Sen normal dogum istiyordun de mi? Hayirlisiyla bir dogursak.
Normal diyordum ama bu tansiyonla zor. Hayırlısı diyorum sadece :)