2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Belgincim merhaba,

Bugün nasılsınız.Herşey yolundadır umarım. Ya tatlım sana bir şey soracağım. Takip ettiğim kadarıyla hamilelikte dönem dönem bir sürü sorunla karşılaştın. Suyunla alakalı bir durum olmuştu sanırım.

Benim şöyle bir durumum var. Küçük bir ilçede yaşıyorum burada kadın doğum doktoru yok. Aslında 32. haftada İstanbula gidip çalışabilir raporu almayı sonra buraya dönüp 2 hafta çalışıp sonra tekrar İstanbula dönmeyi planlıyordum. Ama 2 hafta içinde 4 kez uçağa binmek bu haftalarda beni korkuttu. İstanbuldaki doktoruma söyledim. Oda 32 raporunu oradan al. 34 de İstanbula gelirsin bir sefer uçağa binmiş olursun dedi. Bana mantıklı geldi. Ama senin ve Arzunun başına gelen olaydan sonra erken doğumdan oldukça korktum. Benim merak ettiğim bu erken doğum belirtisine ilişkin daha evvelki haftalarda sende herhangi bir belirti vermişmiy di?

Kızlar direk Belgine sordum ama bu konuda bilgisi olan varsa yorumlarınızı rica edeceğim.

2 hafta önce gittiğimde doktora 32 hafta raporumu ne zaman alırım diye sormuştum oda hesapladı 17 sinde gel dedi. bende 31+5 tym bugün 32. hafta olmuyr mu? ozamanda bu tarihte almamız gerekmiyyor mu? 33. haftada geçmiş oluyor yanlışmıyım.hatta dün okulda arkadaşlar geçiktirme falan dediler.bende çok iyi bilmyrm cnm ya=) doktor hesapladı.akşam yazarım burdan okulada öğleden sonra veririm raporu biliyorlarsa sorarım bizim şu 15 tatil sayılıyor mu diye !!!

Rapor 32+0'da veriliyor diye biliyorum ben. Bir kaç günü pek dert etmiyorlar. Ben 32+1'de gittim. Doktorlar 32 deyince 32'nin bittiği zamanı kastediyorlar.

öğretmen arkadaşlar memurumuz da konuşmuş ben de aradım bağlı olduğum ilçe milli eğitimi kadın diyor ki 32.hafta raporunu aldığında çalışır olman yeterli 33-34 sömestra gelse de farketmiyor.

ben de kendim için şöyle düşündüm haftaya perşembe 32.haftamın ilk günü mecburen ilk gününden almam lazım çünkü ertesi gün okul kapanıyor. o gün raporu alıp okula gideceğim iki gün. sonra okul açılığı hafta perşembe günü doktora tekrar gidip 35haftalık hamile ... diye alacağım böylelikle toplam 3 haftamı aktarmış oluyormuşum. kadın diyor ki hocam siz sömestri karıştırmayın okul açıkken gidin raporunuzu alın sonra da istediğiniz zaman 35 36 37.hafta tekrar raporunuzu alırsınız diyo.

Son düzenleme:
merhabalar bugün dr kontrolümüz vardı.herşey yolunda dedi:nazar:,başı aşagıdaymış oğluşumun. çalışabilir raporu 31+0da mı yoksa 32+0da mı alınıyor dedim 32+0'da dedi.
ilçe mem.i aradım sömestr tatili eklenmiyormuş bizde de,çok üzüldüm buna.her ilçe kendi kafasına göre iş yapıyor malesef.
herkese iyi günler...

himm bi anneyi yollamak lazim optimuma... ben iyice stres yaptim ya ama hala canta hazir degil.. ya biz ne zaman baslayacaz... erken dogurma riskim hat safada tembellikte hat safada :-D:-D:-D tobe yarabbiiii

napıyoruz edlincimmmmm
totoları kaldırıp, işlerimizi hallediyoruzzzzzz, hele de bizim gibi topun ucunda olanlar

merhabalar canlar...
dünden beri farkettim göbeğim aşağıda resmen,göğüs altım boş gibi....sizlerde durumlr nasıl??:26::26:

canım ben eskiden beri iç çamaşırlarımı ve pijamalarımı oradan alırım
çok da kalitelidir
geceliğimi yine oradan aldım, belki de aynısını almışızdır

merhabalar canlar...
dünden beri farkettim göbeğim aşağıda resmen,göğüs altım boş gibi....sizlerde durumlr nasıl??:26::26:

inan şu an o komuyu yazacaktım
ben de pimpiriklenmek istemiyorum ama gögüslerim sanki boşlukta gibi duruyor, önceden tan göbeğin üstünde duruyordu
göbeğin aşağı inmesi için çok erken bir zaman değil mi?

inan şu an o komuyu yazacaktım
ben de pimpiriklenmek istemiyorum ama gögüslerim sanki boşlukta gibi duruyor, önceden tan göbeğin üstünde duruyordu
göbeğin aşağı inmesi için çok erken bir zaman değil mi?

anneme danıştım dün akşam telefonda,aşağıya inmiş bebek,doğum mu olacak acaba dedi.haftaya perşembe randevum var,soracağım doktora.başı da yukardaydı benim bebeğimin,döndü mü acaba?

kızlar, beni korku sardı yaaaa. doğum nasıl olcak diye.normal istiyorum ama korkuyorumda:KK43: bide muayene olduğum doktor gece falan doğum olursa gelmiyor. nöbetçi doktor bakıyor. nasıl olcak hiç bilmiyorum.

merhabalar canlar...
Dünden beri farkettim göbeğim aşağıda resmen,göğüs altım boş gibi....sizlerde durumlr nasıl??:26::26:

gny canım.benimde yaklaşık 20 gündür öyle.göğüs altı boş be göbeğim oldukça aşağıda.hattta bi komşum niye böyle olmuş.daha erken dedi.moralimi bozmamsı için neden öyle dediğini sormadım.

gny canım.benimde yaklaşık 20 gündür öyle.göğüs altı boş be göbeğim oldukça aşağıda.hattta bi komşum niye böyle olmuş.daha erken dedi.moralimi bozmamsı için neden öyle dediğini sormadım.

canım bebek kanala yerleştiği zaman ve doğuma yakınlaştığı zaman o kısmı boş kalıyor diye biliyorum ben.dün farkettim ben de,bi arkadaşım söyledi bana,göbeğin aşağıda dedi.ama şimdi mesela göğüs altımda baskı hissettim.kafası ordaysa göbeğim nye o kadar aşağıda...:26::26::26:

belki de yapımız böyle bilemedim,göbeğimde taşıyorum resmen.pantalon,tayt,iç çamaşırımı yukarı çekemiyorum o denli yani.

anneme danıştım dün akşam telefonda,aşağıya inmiş bebek,doğum mu olacak acaba dedi.haftaya perşembe randevum var,soracağım doktora.başı da yukardaydı benim bebeğimin,döndü mü acaba?

ayyyyyyy doğmasınlar yaaaaaaaaa
miniminicikler dahaaaaa

canım 20 gündür öyleyse bir problem yoktur herhalde.doktora soracağım haftaya.

öğretmen arkadaşlar memurumuz da konuşmuş ben de aradım bağlı olduğum ilçe milli eğitimi kadın diyor ki 32.hafta raporunu aldığında çalışır olman yeterli 33-34 sömestra gelse de farketmiyor.

ben de kendim için şöyle düşündüm haftaya perşembe 32.haftamın ilk günü mecburen ilk gününden almam lazım çünkü ertesi gün okul kapanıyor. o gün raporu alıp okula gideceğim iki gün. sonra okul açılığı hafta perşembe günü doktora tekrar gidip 35haftalık hamile ... diye alacağım böylelikle toplam 3 haftamı aktarmış oluyormuşum. kadın diyor ki hocam siz sömestri karıştırmayın okul açıkken gidin raporunuzu alın sonra da istediğiniz zaman 35 36 37.hafta tekrar raporunuzu alırsınız diyo.

Oyle diyorsa ne guzel oyle yap bence de.

bayanlar öncelikle sizleri tebrik ediyorum ne kadar güzel takip edip yazıyorsunuz vallahi ben yetişremiyorum okuyorum sonra yorulduğum için çııyorum tekrar bilgisyara oturduğumda en son hangi sayfayı okumuştum unutuyorum falan neyse izne ayrılınca bende sık sık girerim galiba :)

Selam arkadaşlar
Sabah bir dolu alıntı yapıp yazmıştım, ama uçtu gitti :KK43: Valla üşendim yeniden yazmaya.

Fikrinize ihtiyacım var. Dün kızımın odası geldi. Ama yanlış boyanmış. Pembe olan yerler var ya, şifonyerinin yıldızlarınındaki griye boyanacaktı. Biraz bakın eğer içinize sinmezse yeniden boyarız dediler. Siz ne dersiniz? Duvarlar da çok beyaz olduğu için renk vermiş de olabilir dedim. Ama bir yandan da aradaki çizgiler göz mü yoruyor dedim.
Kararsızım yani, yardııııımm....

Eki Görüntüle 607078 Eki Görüntüle 607079 Eki Görüntüle 607080 Eki Görüntüle 607081 Eki Görüntüle 607082

canım çok begendim güle güle kullansın inş

kızlar kızlar iyi haber vereceğim size. Bu koltuk altındaKI kitle zararsız çıktı şükür hamilelikle alakalıymiş ve aksesuar meme denen bişey oluşmuş ilk defa duydum dedim doktorda nadir görülür dedi . Oradada süt lifleri oluşmaya başlamış doğumdan 3 5ay sonra gel yine bakalım istersen estetik cerrahi operasyonla duzeltilir önemli bişey değil kafana takma dedi. Ayrıca doğumun yakın olduğunu söyledii bütün bulgular erken doğuma işaret hadi bakalım hayırlısı :):)
canım çok sevindim geçmiş olsun dinlenmeye devam değil mi

Birmax'dan yaptığımız alışveriş sonrası zevkle yaptığımız şekerler.

Eki Görüntüle 607226 Eki Görüntüle 607227 Eki Görüntüle 607228 Eki Görüntüle 607229 Eki Görüntüle 607230 Eki Görüntüle 607233 Eki Görüntüle 607234

Şeker ağacımız, şeker ağacımıza asacağımız lavantalı objeler, mevlütde kızımın resmini koyup dağıtacağım çerçeve ve mevlütde dağıtacağım güllü lokumlar için külah

Ayy kendi resmimde çıktı :))))
canım çok güzel maşallah bende oralara gelemedim hazır alayım diyorum sordum bir dükkana hocam zaten malzeme fiyatına yapıp veriyoruz dediler ben tamam dedim ama biliyorum ki maddiyattan malzeme almıyoruz yapmak daha keyifli :)

kızlar 11.30 da randevum var bebişimi merak ediyorum =) inşallah sağlıklıdır dua edin =) kaç kilo olmuş bakalım benim bıddıkko=) dönmüş mü =) 32 hafta raporumu alacağım bugün.. artı idrara sıkışık gel demişti bol bol su içip gideceğim =) bakalım neler söyleyecek =)
canım inş hayırlı haberlerle gelirsin inş ben bu hafta sonu gidecektim ama bulunduğum yerde kar başladı :KK43:

slm kızlarrrr ben ekim annesiyim (eylül de geldi ama kızım) sizlere tavsiyeem ki eminim bunu çok duyuyorsunuzdur :) BOL BOOOLL uyuyun iyice doyun uykuya bebişler gelince kıymetini biliyosunuz uykunun :) Allah canlarına sağlık versin ama 4 aydır uyumuyorum :)) hala düzene girmedi .umarım sizin bebişler bu aylarda düzene girer şimdi hayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla alın kucaklarınıza :KK66::emir_bebek:
vallahi ben 2-3 yıldır uykusuz kaldığım için bilirim uykunun kıymetini tam oğluşumun uyku su düzene girdi diyordum gene başladı gece en az 2kere kalkıyor vallahi kılımı kıpırdatmıyorum oğluşum uyanıyor ben hemen eşimi dürtüyorum aşkım kalksana zavallı kocam benim

Son düzenleme:
X