2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Konuya balıklama dalıyorum ama ben ilk bebeğimdede sebamed kullandım ve memnun kaldım . Bende buradan görerek eczanemizde sitesinden sebamed ürünleri aldım 250 ml sampuan pişdik önleyici krem ve 2 adet bebe yağı birtanesi kendime çünkü bende çok alerjikim karnıma sürüyorum. Bide göğüs çatlağı için lansinoh krem aldım 10 ml 10 tl toplamda kargo ile 64 tl ödedim. Dışarıdan alsam hepsine 100 küsür girdi. Açıkcası memnun kaldım.

sebamed diğer ürünlere oranla daha uygun
hiç kullanmadığım için tereddütte kaldım bende
eskiden dalin vardı mecbur alıyodun şimdi çok fazla ürün var ee haliyle insan şaşırıyo hagisini alsam diye

iy akşamlar arakadaşlar nasılsınız ben çok kötüyüm aranızda hiç yaşayan var mı felaket genzim yanıyor nasıl geçecek dünden beri duruyor tekrar başlıyor ne yapabilirim doktordan da yeni geldim gözüm yemiyor tekrar gitmeye ama böyle de duramıyorum benim bebek bonus saçlarla mı doğacak ne :)

canım bebiş mideye baskı yapıyor ve mide kapağı açılıyormuş.böyle olunca midedeki asitler yemek borusuna kaçıyor ve yakıyor malesef.midemizde bu asitlere karşı koruyucu bir madde oluyormuş fakat yemek borusunu bu asitlere karşı koruyucu yokmuş.benim çok uzun zamandır bu şikayetim var süt içince biraz rahatlıyor.yediklerinne dikkat etmeye çalış.özellikle dışarıdan birşeyler yiyince dayanılmaz oluyor yanması.
dr. ilaç veriyor bunun için istersen dr.na danış.

Son düzenleme:
canım bebiş mideye baskı yapıyor ve mide kapağı açılıyormuş.böyle olunca midedeki asitler yemek borusuna kaçıyor ve yakıyor malesef.midemizde bu asitlere karşı koruyucu bir madde oluyormuş fakat yemek borusunu bu asitlere karşı koruyucu yokmuş.benim çok uzun zamandır bu şikayetim var süt içince biraz rahatlıyor.yediklerinne dikkat etmeye çalış.özellikle dışarıdan birşeyler yiyince dayanılmaz oluyor yanması.
dr. ilaç veriyor bunun için istersen dr.na danış.

sağol canım az olsa dayanaağım da ama nafile sık aralıklarla oluyor dışardan da pek bişey yemem ama çay biraz fazla içiyorum onu azaltmlıyım yoksa dayanıklı bir yapım vardır her sıkıntıda doktorun kapısını çalmak istemiyorum ilaç deposuna dönüyoruz sonra zorunlu haller başka tabi sütü ben de denedim ama bütün gün de süt olmuyor böyle devam ederse gitmem gerekeek nbu zamana kadar hiç yaşamadım da birden bu şiddetle tetiklemesi garibime gitti görümccem reflü diyor ama hayırlsı ilgilendiğin çin sağol...

kuzum 59 a düşmüşsünnnnn gözün aydın.. artık yavaşdan başla çanta hazırlamaya :KK49:

Ya aşağıdaki takvim önde gidiyormuş yaaaa
Doktor 1 hafta ilerisini dedi amaaaa %80 daha önce dedi
Zaten şu erken doğumlar falan iyice telaşa soktu beni:KK9:
Bi telaş bi telaş anca evde yatıyorummmmm :KK9:

Birmax'dan yaptığımız alışveriş sonrası zevkle yaptığımız şekerler.

Eki Görüntüle 607226 Eki Görüntüle 607227 Eki Görüntüle 607228 Eki Görüntüle 607229 Eki Görüntüle 607230 Eki Görüntüle 607233 Eki Görüntüle 607234

Şeker ağacımız, şeker ağacımıza asacağımız lavantalı objeler, mevlütde kızımın resmini koyup dağıtacağım çerçeve ve mevlütde dağıtacağım güllü lokumlar için külah

Ayy kendi resmimde çıktı :))))

Pek güzelsiniz şekerimmmm
Hem siz hem de şekerleriniz
Şeker ağacı da mı birmaxtannn dı.

Sanırım ben de ortaya karışık yaptıracağım şekeri
:KK9:
Notluk olan gemi yi elendim güzel duruyor ama ben magnetli istiyorum. Magnetler daha kalıcı

Son düzenleme:
Edlin cim bu arada hazırlık için bir adım daha attım.
iki tane pijama aldım
Veee çok beğendim. Optimumda reflections diye bi pijamacı var oradan aldım. Sezon ürünleri pahalı ama geçen sezonun ürünlerinden aldım iki tane.

Geceyimben cim ( senin takma adına da ek getirmek zor oluyor. :KK9:)

Güzel olmuş kızının dolabı...
Böylesi daha güzel. Hem biraz daha çocuksu olmuş :KK34:

Bu arada nst ye göre sancısı olan ama hissetmeyen ablama sünni sancı vermişler.
Demek ki neymiş canlar sancısız doğum olmuyormuş.
Bir de ne öğrendim.
Ikınma şeklinde doğum. İlginçtir. Afedersiniz böyle büyük abdeste sıkışma gibi oluyormuş. Sonra bi ıkınma da çocuk pırt dışarıda...:)))

Son düzenleme:

Sanırım ben de ortaya karışık yaptırmam şekeri
Notluk olan gemi yi elendim güzel duruyor ama ben magnetli istiyorum. Magnetler daha kalıcı

Sağol tatlım. O çerçeveleri kızıma aldım ama boş kalmasın demiştim :KK9:

Yenikullanıcı,Edlin,Bucus,Lolo sağolun kızlar beğenmenize sevindim.

Yenikullanıcı, Birmaxdan Ercan Beyle görüştüm. Pembe desenli istiyorum dedim bu külahı gönderdi canım. Evet o kurdelaları ordan aldın. Silikon tabancasınıda. Ben Artvinde olduğum için gelmesi 1 haftayı buldu. Sen istanbuldaydın sanırım 2 güne gelir. 8 TL civarı olması lazım kargonun

Bucus evet canım çerçeveyi tülle süsleyeceğim. Yine birmax dan küçük emzik aldım. Tülle kaplıcam, kurdela ucuna emzikle bağlayacağım.

Lolocum ben o konuda şanslıyım. Babamın fotoğraf stüdyosu var. Bizim çerçeveler içine resimler ve sonraki resimler hep beleş :KK9::KK9:

Son düzenleme:

Sanırım ben de ortaya karışık yaptıracağım şekeri

Kesinlikle magnetli daha kalıcı doğru karar :KK9: Bu arada şeker ağacını Havuzlu Handan aldım tatlım

Yenikullanıcı,Edlin,Bucus,Lolo sağolun kızlar beğenmenize sevindim..

Lolocum ben o konuda şanslıyım. Babamın fotoğraf stüdyosu var. Bizim çerçeveler içine resimler ve sonraki resimler hep beleş :KK9::KK9:

ohh ne güzel gerçekten şanslısın

Bir de ne öğrendim.
Ikınma şeklinde doğum. İlginçtir. Afedersiniz böyle büyük abdeste sıkışma gibi oluyormuş. Sonra bi ıkınma da çocuk pırt dışarıda...:)))

heraldeki sancısız doğum olmuyo sancın yoksa eğer sadece nst de çıkıyosa doğum zamanın gelmiş doğumu durdurmaya gerek yoksa suni sancıyı veriyolar
anlatım şeklin çok hoş olmuş pırt diye ha:))
inşallah hepimizin bebişi pırt diye çıkarda fazla zorlanmayız

ayrıca şunu eklim
doğum anında ve o son açılma esnasında bağırmayın bağırırsanız nefesiniz boşa gider zor ıkınırsınız
bütün nefesinizi toplayın bağırmadan ağız kapalı doktor dur diyene kadar ıkının
allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar ben öğretmenim şuan 31 haftalık hamileyim az önce ildeki tüm okulların işini yapan mutemetimizi aradım haftaya 32.haftamda çalışabilir raporu alıcam 15 tatili aktarabiliyormuyum diye sordum evet dedi kesinlikle bir problem olmaz dedi.tatil dönüşü 35.haftam ilk hafta okula gidip 2.hafta rapor almayı düşünüyordum ama raporlu olduğum süre aktarılmıyormuş :KK43:( iyi olursam belki o haftada giderim çünkü doğumdan sonra lazım bize bu zamanlar haziranda 2 hafta falan kalıyor o zaman bebek varken dr gidip rapor işiyle uğraşmak istemiyorum ama kısmet elimizden geleni yapıcaz artık olmazsa seminer döneminde annem yanımda olursa giderim 1 hafta 10 gün falan hem süt izin hakkımız olduğundan öğlenden öncede çıkabiliriz belki.15 tatil aktarılmıyor diyenler olduğu için yazmak istedim her yerde aynı olması lazım hakkınızı arayın arkadaşlar.sevgiler hepinize...

ben de bugun kendi ilçe milli eğitimimi arayıp soracağım bir de memurumuza söyleyeceğim araştırsın.

kızlar bebk ürünlerini mustelamı sebamedmi aldınız
bide hangi sitede daha uygun ve güvenli
eczanemde sitesine bakıyorumda sebamede ürünleri indirimdeymiş
dışardaki fiyatları bilmiyorum sizce netten alışverişmi daha uygundur yoksa eczanedenmi

canım ben çok araştırdım eczaneleri, interneti... ve dermoeczanem com da çok uygun gördüm. siparişim de hemen geldi yanında deneme boyları da vardı. güzel güvenilir bir site her marka var.

Edlin cim bu arada hazırlık için bir adım daha attım.
iki tane pijama aldım
Veee çok beğendim. Optimumda reflections diye bi pijamacı var oradan aldım. Sezon ürünleri pahalı ama geçen sezonun ürünlerinden aldım iki tane.

cemremm ya ben hala alamadım biliyor musun iyi ki yazdın ankara optimumda da varmış o marka sen hangi ildesin bilmiyorum ama ben bugun gideyim optimuma hiç beğenemedim hiç bi yerde. ya çok çiçekli,gül desenli var sevmiyorum onları, ya çok spor var kedili medili :KK1: o da çocuk gibi mi olur dedim. ya da dantelli çok ağır modeller var onlar hoş ama çok inceeee içimiz gözükür rahat edemeyiz. Dün annem dalga geçiyo geceliğin olmazsa seni doğuma almazlar diye :KK53:

Bir de ne öğrendim.

:KK9: desene kabızlık şikayeti olanlar hiç zorlanmayacak :KK9:

günaydın annişler ve minik bebişleri
oğluşumu okula gönderdim şimdi belki biraz yatarım
gece geç uyudum
bana bişey oldu bu ara tuhaf bi enerji var üzerimdebundan 2 hafta önce bitarafımı kıpırdatamazken
şimdi işlerimi yapıp yemeklerimi yapıp üzerine dışarı alışverişe bile çıkıyorum
var bi tuhaflık ama hadi hayırlısı
oğlumu doğurduğum haftaya 4 hafta kaldı bakalım bu bebiş abisiyle aynı haftadamı gelicek

.

canım ben çok araştırdım eczaneleri, interneti... ve dermoeczanem com da çok uygun gördüm. siparişim de hemen geldi yanında deneme boyları da vardı. güzel güvenilir bir site her marka var.

cemremm ya ben hala alamadım biliyor musun iyi ki yazdın ankara optimumda da varmış o marka sen hangi ildesin bilmiyorum ama ben bugun gideyim optimuma hiç beğenemedim hiç bi yerde. ya çok çiçekli,gül desenli var sevmiyorum onları, ya çok spor var kedili medili :KK1: o da çocuk gibi mi olur dedim. ya da dantelli çok ağır modeller var onlar hoş ama çok inceeee içimiz gözükür rahat edemeyiz. Dün annem dalga geçiyo geceliğin olmazsa seni doğuma almazlar diye :KK53:

:sen hangi markayı aldın

zaten sabahlığın olucak üzerinde biraz ince olmasının bi sakıncası olmaz diye düşünüyorum
ayrıca zaten altında iç çamaşırı bile olmucak her yerin ortada ha bire açılıyo olucak ince olsa ne olurki zaten her yer ortada

kızlar netten film nasıl indiriliyo dün uğraştım indiremedim
indirip televizyondan seyredicem ,
bilen bi yardım edebilirmi

canım bana mı sordun hangi markayı aldın diye neyin markası? tam anlayamadım geçmişte yazdığını da unuttum ne alıyodun eczaneden:KK1: benim b12 eksilmiş herhalde iyice, unutkanlık

şu yazımın yanında çatlak kremi reklamı çıktı sinirimi bozdu. ben ilk başlarda kakao yağı kremi, bebe yağı falan filan kullandım sonra belimin tam kalçama doğru olan kısmında yani iki yanımda 3er hafif çizgi görünce hemen gidip mustela aldım aylardır kullanıyorum karnımda bişey gözükmüyo ama o 3er çizgi 4er e çıktı kırmızı/mor şekilde duruyorlar orda :KK43: zaten geçmişte kilo alıp vermekten kalçam belim çatlak dolu bir de bunlar eklendi. tedavisi de yok bu çatlakların

Ben bugüne kadar sorun olmayacağını sanıyordum. Ama aşağıdaki gebelik takvimindeki yazı moralimi bozdu:KK50:. Ben 32. haftamda 34 haftamda olmak üzere 4 kez uçağa bineceğim. Benim gibi zorunlu uçak yolculuğu yapacak var mı?

Canim kisa ucus olacagi icin dert etme. Arada iki dakika yuru odem tutmaz. Suan butun yolcu ucaklari kabin basinci ayarlanabilen oldugu icin sorun olmaz planorle ucmadiktan sonra. Prosedur dert ben o sebeple 27h dondum. Thy'nin sitesine bir bak 27den sonra doktor raporu olmadan ucurmuyorlar. Galiba ikizse 32h dan sonra degilse 36h dan sonra rapor olsa da ucurmuyorlar. Yalniz rapor cok cetrefilli, doktorla ilgili cok detay var.

canım bana mı sordun hangi markayı aldın diye neyin markası? tam anlayamadım geçmişte yazdığını da unuttum ne alıyodun eczaneden:KK1: benim b12 eksilmiş herhalde iyice, unutkanlık

bebek şampuanıyla pişik kremini hangi marka aldın
bendede b 12 eksikliği artı kansızlık var bendede unutkanlık oluyo

şu yazımın yanında çatlak kremi reklamı çıktı sinirimi bozdu. ben ilk başlarda kakao yağı kremi, bebe yağı falan filan kullandım sonra belimin tam kalçama doğru olan kısmında yani iki yanımda 3er hafif çizgi görünce hemen gidip mustela aldım aylardır kullanıyorum karnımda bişey gözükmüyo ama o 3er çizgi 4er e çıktı kırmızı/mor şekilde duruyorlar orda :KK43: zaten geçmişte kilo alıp vermekten kalçam belim çatlak dolu bir de bunlar eklendi. tedavisi de yok bu çatlakların

ben napim peki benim iç karnım dar olduğu için ilk oğlumda karnım çok fazla çıkmıştı ve çok aşşağıdaydı karnımın yanları hep çatlak
üstüne bide bu bebişinkiler eklendi resmen bi harita taşıyorum karnımda
şükret haline

X