2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar evimdeyim şimdi. 3.30da tekrar gideceğim hastaneye su koltuk altındaKI kitle için gidip gelsem 24saat uyuyabilirim herhalde çok halsizim . Şimdilik herşey yolunda evde istirahat et dedi doktorum ilaç verdi adalat ismi galiba doğumu geciktirici bişey mis pazartesi tekrar kontrole çağırdı dualarinz desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

her iki sıkıntın da gelmiş geçmiş olsun canım

Selam arkadaşlar
Sabah bir dolu alıntı yapıp yazmıştım, ama uçtu gitti :KK43: Valla üşendim yeniden yazmaya.

Fikrinize ihtiyacım var. Dün kızımın odası geldi. Ama yanlış boyanmış. Pembe olan yerler var ya, şifonyerinin yıldızlarınındaki griye boyanacaktı. Biraz bakın eğer içinize sinmezse yeniden boyarız dediler. Siz ne dersiniz? Duvarlar da çok beyaz olduğu için renk vermiş de olabilir dedim. Ama bir yandan da aradaki çizgiler göz mü yoruyor dedim.
Kararsızım yani, yardııııımm....

göz yoran hiçbir detay yok canım
şık ve sade
bence çok güzellllllll
güle güle sağlıkla kullanın inşallahh

Merhaba arkadaşlar
Benim özellikle son 3 gündür göbek deliğimin etrafında çok ciddi bir ağrı var. (32+6 haftadayım) Yerimden kalkarken de karnımda ağrılar oluyor. Aranızda bu tarz sıkıntıları olan oldu mu? Ve göbek ağrısına ne iyi gelir bilgisi olan var mı?

Mrhaba canım,
Bende 32.haftamdayım 2 gündür benimde sancılarım var aynı şekilde göbeğimin etrafı çok ağrıyo ayağa kalktığımda da çocuk çıkacakmış gibi oluyo rahme acayip bi baskı var 4 gün sonra kontrolum var bakalım sorucam ama normal herhalde bebişlerimiz bu hafta hızla büyüdüğü içinde olabilir kafana takma fazla

kızlar kızlar iyi haber vereceğim size. Bu koltuk altındaKI kitle zararsız çıktı şükür hamilelikle alakalıymiş ve aksesuar meme denen bişey oluşmuş ilk defa duydum dedim doktorda nadir görülür dedi . Oradada süt lifleri oluşmaya başlamış doğumdan 3 5ay sonra gel yine bakalım istersen estetik cerrahi operasyonla duzeltilir önemli bişey değil kafana takma dedi. Ayrıca doğumun yakın olduğunu söyledii bütün bulgular erken doğuma işaret hadi bakalım hayırlısı :):)

sevindim canım önemli bişey olmadığına... erken doğuma da çok kafanı takma, hayırlısı artık...

Mrhaba canım,
Bende 32.haftamdayım 2 gündür benimde sancılarım var aynı şekilde göbeğimin etrafı çok ağrıyo ayağa kalktığımda da çocuk çıkacakmış gibi oluyo rahme acayip bi baskı var 4 gün sonra kontrolum var bakalım sorucam ama normal herhalde bebişlerimiz bu hafta hızla büyüdüğü içinde olabilir kafana takma fazla

Yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı valla. Umarım ağrılarımız bir an önce geçer.

Merhaba arkadaşlar
Benim özellikle son 3 gündür göbek deliğimin etrafında çok ciddi bir ağrı var. (32+6 haftadayım) Yerimden kalkarken de karnımda ağrılar oluyor. Aranızda bu tarz sıkıntıları olan oldu mu? Ve göbek ağrısına ne iyi gelir bilgisi olan var mı?
cnm şiddettli ğöbek agrısını duydum..gebelıkte normalmiş yani..telas yapma ama ne ıyı gelır bılemıyorum:KK50:
kızlar kızlar iyi haber vereceğim size. Bu koltuk altındaKI kitle zararsız çıktı şükür hamilelikle alakalıymiş ve aksesuar meme denen bişey oluşmuş ilk defa duydum dedim doktorda nadir görülür dedi . Oradada süt lifleri oluşmaya başlamış doğumdan 3 5ay sonra gel yine bakalım istersen estetik cerrahi operasyonla duzeltilir önemli bişey değil kafana takma dedi. Ayrıca doğumun yakın olduğunu söyledii bütün bulgular erken doğuma işaret hadi bakalım hayırlısı :):)

cnm cok gecmiş olsun.. doğum iiçin de hayırlısı çoğumuzda aynı sıkıntı var..

aksesuar meme ne ya..portatifff meme gibi.. ne rahatsızlıklar var yarabbi:44:

kuzum 59 a düşmüşsünnnnn gözün aydın.. artık yavaşdan başla çanta hazırlamaya :KK49:

merhaba arkadaşım, bugün de sordum ısrarla, bugunde aynı cevabı aldım. "kesinlikle aktarılmıyor hocam" aktaran yerler varmış dedim. o onların sorunu yönetmeliği yanlış anlamışlardır diyorlar. yönetmelikte fiilen çalışılan dediği için aktarmıyorlar. benim artık yapabileceğim bişey kalmadı, napalım:KK43:
sen hangi şehirdesin bu arada?

Manisadayım canım sen bu konuyu kimle görüştün? bence farklı birine daha danış mebten falan.yaz tatili aktarılmıyor ama yarı yıl tatilinde sorun yok.zaten hep en iyi doğum zamanı şubat mart diye biliyoruz okulda yaşı bizden büyük olup çocukları olanlardan aktarılmasa böyle bir düşünce olmaz hep iyi bir zamana denk getirmeye çalıştık ya hamile kalmayı.umarım hallolur.

Manisadayım canım sen bu konuyu kimle görüştün? bence farklı birine daha danış mebten falan.yaz tatili aktarılmıyor ama yarı yıl tatilinde sorun yok.zaten hep en iyi doğum zamanı şubat mart diye biliyoruz okulda yaşı bizden büyük olup çocukları olanlardan aktarılmasa böyle bir düşünce olmaz hep iyi bir zamana denk getirmeye çalıştık ya hamile kalmayı.umarım hallolur.

manisa merkezde misin canımm??? aslen nerelisin??? ben manisalıyım aslen de ondan sordum.

Ben bugüne kadar sorun olmayacağını sanıyordum. Ama aşağıdaki gebelik takvimindeki yazı moralimi bozdu:KK50:. Ben 32. haftamda 34 haftamda olmak üzere 4 kez uçağa bineceğim. Benim gibi zorunlu uçak yolculuğu yapacak var mı?

Selam arkadaşlar
Sabah bir dolu alıntı yapıp yazmıştım, ama uçtu gitti :KK43: Valla üşendim yeniden yazmaya.

Fikrinize ihtiyacım var. Dün kızımın odası geldi. Ama yanlış boyanmış. Pembe olan yerler var ya, şifonyerinin yıldızlarınındaki griye boyanacaktı. Biraz bakın eğer içinize sinmezse yeniden boyarız dediler. Siz ne dersiniz? Duvarlar da çok beyaz olduğu için renk vermiş de olabilir dedim. Ama bir yandan da aradaki çizgiler göz mü yoruyor dedim.
Kararsızım yani, yardııııımm....

Eki Görüntüle 607078 Eki Görüntüle 607079 Eki Görüntüle 607080 Eki Görüntüle 607081 Eki Görüntüle 607082

Ay cnm bence isabet olmus hatta keşke şifonyerın yıldızlarınında pembe olma şansı olsaydı güle güle kullansın:KK16:

Ben bugüne kadar sorun olmayacağını sanıyordum. Ama aşağıdaki gebelik takvimindeki yazı moralimi bozdu:KK50:. Ben 32. haftamda 34 haftamda olmak üzere 4 kez uçağa bineceğim. Benim gibi zorunlu uçak yolculuğu yapacak var mı?

sıkma canını doktoruna sor bence canım... sonuçta bu haftalardan sonra sırf çifte vatandaşlık için amerikalara doğmaya gidiyolar, uçağa binmen zorunluysa doktoruna sor şimdiden moralini bozma...

sıkma canını doktoruna sor bence canım... sonuçta bu haftalardan sonra sırf çifte vatandaşlık için amerikalara doğmaya gidiyolar, uçağa binmen zorunluysa doktoruna sor şimdiden moralini bozma...

Mecburum canım ya. Artvinde ikamet ediyorum. Ama doktor kontrollerine her ay istanbula gidip geldim. Doğum da istanbulda olacak. Yarın bir mail atayım doktoruma olmazsa. Oda tehlikeli derse en azından sadece 32.haftada bir gidiş yapayım ve orda kalayım

Mecburum canım ya. Artvinde ikamet ediyorum. Ama doktor kontrollerine her ay istanbula gidip geldim. Doğum da istanbulda olacak. Yarın bir mail atayım doktoruma olmazsa. Oda tehlikeli derse en azından sadece 32.haftada bir gidiş yapayım ve orda kalayım

evet canım istanbulda kalma imkanın varsa çok daha iyi olur...

Birmax'dan yaptığımız alışveriş sonrası zevkle yaptığımız şekerler.

$þeker aðacý ve çubuk þekerlik.jpg $16012013197.jpg $16012013198.jpg $16012013199.jpg $16012013200.jpg $16012013202.jpg $16012013203.jpg

Şeker ağacımız, şeker ağacımıza asacağımız lavantalı objeler, mevlütde kızımın resmini koyup dağıtacağım çerçeve ve mevlütde dağıtacağım güllü lokumlar için külah

Ayy kendi resmimde çıktı :))))

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 607226 Eki Görüntüle 607227 Eki Görüntüle 607228 Eki Görüntüle 607229 Eki Görüntüle 607230 Eki Görüntüle 607233 Eki Görüntüle 607234

Şeker ağacımız, şeker ağacımıza asacağımız lavantalı objeler, mevlütde kızımın resmini koyup dağıtacağım çerçeve ve mevlütde dağıtacağım güllü lokumlar için külah

süperrrrrr =) çok beğendim resim çerçevesi çok güzelmiş biblolar herşey birbirleriyle uyumlu..

canım ben ilk resme baktım hemen
sürekli konuşuyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz ya merak ediyor insan karşısındakini

bu arada sen de çok güzelmişsin
inan iltifat değil, çok hoş hatunsun valla

şeker, ağaç, biblo, çerçeve, külah her şey harika
eline emğine sağlık arkadaşımmmm

Eki Görüntüle 607226 Eki Görüntüle 607227 Eki Görüntüle 607228 Eki Görüntüle 607229 Eki Görüntüle 607230 Eki Görüntüle 607233 Eki Görüntüle 607234

coook begendim cnm... cerceve ve ozellikle kuş figurlü seker cok hos.. gule gule dagit :-D

ikinci resimdeki biblo hariç hepsini gerçekten çok çok beğendim eline sağlık canım...
darısı başımız artık biz bu işlere daha başlamadık...

ben de geceliğimi de pijamalarımı da dantelli aldım canım, dikkate ederiz hasta bezlerinden de kullanırız bişey olmaz heralde, hem ilk başta doğumdan geldiğimizde hastanenin verdiği önlük gibi şeyler olur heralde üstümüzde, sonra da bezle falan koruruz kendimizi, her an şık görünelim gelen giden olur :)

bende senin gibi düşünüyorum aslında
ama yinede kafamda soru işareti kaldı devlet hastanesinde doğum için örnük falan vermemişlerdi
özelde verirlermi acaba
ben en iyisi haftaya kontrole gittiğimde ordakilere danışim onlar daha iyi bilir sanırım
doğumdan çıkana kadar canım geceliğimin kan olmasını istemem
ee gerçi giyemedikten sonrada niye aldıkki dimi

X