2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hmmm 36 iyimiş doktor erken doğum yapabilirsin dedi ya onun içinde kararsız kaldım doktorada bi sorayım salı günü sizede söylerim ne dediğini:KK34:

erken dediyse hiç yeme bu seferde daha erken olmasın hurmalar yüzünden :KK1:

zaten bi doğum durumun olursa o zamanda yedirirler sana. zaten ayette hz meryem

tam doğum yapacağı esnada hurma dökülüyor ağaçtan ve ye diye vahiy geliyor.

o yüzden hurmanın doğuma iyi geldiği söyleniyor.

erken dediyse hiç yeme bu seferde daha erken olmasın hurmalar yüzünden :KK1:

zaten bi doğum durumun olursa o zamanda yedirirler sana. zaten ayette hz meryem

tam doğum yapacağı esnada hurma dökülüyor ağaçtan ve ye diye vahiy geliyor.

o yüzden hurmanın doğuma iyi geldiği söyleniyor.
:KK52::KK52: hurmayı yer yemez pırtlıyomuş 34. haftada:KK53: yaaa valla bişi olcanı bilmesem yeyi yeyi vercemde hemencik doğurcam bebeğimi kucaklamak istiyorum ben artık hiç geçmiyo sanki günler ama erken daha yaa:KK25::KK25:

:KK52::KK52: hurmayı yer yemez pırtlıyomuş 34. haftada:KK53: yaaa valla bişi olcanı bilmesem yeyi yeyi vercemde hemencik doğurcam bebeğimi kucaklamak istiyorum ben artık hiç geçmiyo sanki günler ama erken daha yaa:KK25::KK25:

Hele son zamanlar hiç geçmek bilmiyor :) bolca uyuyalım zaman çabuk geçsin :))

Arkadaşlar ben öğretmenim şuan 31 haftalık hamileyim az önce ildeki tüm okulların işini yapan mutemetimizi aradım haftaya 32.haftamda çalışabilir raporu alıcam 15 tatili aktarabiliyormuyum diye sordum evet dedi kesinlikle bir problem olmaz dedi.tatil dönüşü 35.haftam ilk hafta okula gidip 2.hafta rapor almayı düşünüyordum ama raporlu olduğum süre aktarılmıyormuş :KK43:( iyi olursam belki o haftada giderim çünkü doğumdan sonra lazım bize bu zamanlar haziranda 2 hafta falan kalıyor o zaman bebek varken dr gidip rapor işiyle uğraşmak istemiyorum ama kısmet elimizden geleni yapıcaz artık olmazsa seminer döneminde annem yanımda olursa giderim 1 hafta 10 gün falan hem süt izin hakkımız olduğundan öğlenden öncede çıkabiliriz belki.15 tatil aktarılmıyor diyenler olduğu için yazmak istedim her yerde aynı olması lazım hakkınızı arayın arkadaşlar.sevgiler hepinize...

ben çıkıyorum kızlar kociş geelir birazdan beni bilgisayar başında görmesin yatsana diye kızıyo bana yarın görüşürük hayırlı akşamlar hepicinize:KK16:

Arkadaşlar ben öğretmenim şuan 31 haftalık hamileyim az önce ildeki tüm okulların işini yapan mutemetimizi aradım haftaya 32.haftamda çalışabilir raporu alıcam 15 tatili aktarabiliyormuyum diye sordum evet dedi kesinlikle bir problem olmaz dedi.tatil dönüşü 35.haftam ilk hafta okula gidip 2.hafta rapor almayı düşünüyordum ama raporlu olduğum süre aktarılmıyormuş :KK43:( iyi olursam belki o haftada giderim çünkü doğumdan sonra lazım bize bu zamanlar haziranda 2 hafta falan kalıyor o zaman bebek varken dr gidip rapor işiyle uğraşmak istemiyorum ama kısmet elimizden geleni yapıcaz artık olmazsa seminer döneminde annem yanımda olursa giderim 1 hafta 10 gün falan hem süt izin hakkımız olduğundan öğlenden öncede çıkabiliriz belki.15 tatil aktarılmıyor diyenler olduğu için yazmak istedim her yerde aynı olması lazım hakkınızı arayın arkadaşlar.sevgiler hepinize...

merhaba arkadaşım, bugün de sordum ısrarla, bugunde aynı cevabı aldım. "kesinlikle aktarılmıyor hocam" aktaran yerler varmış dedim. o onların sorunu yönetmeliği yanlış anlamışlardır diyorlar. yönetmelikte fiilen çalışılan dediği için aktarmıyorlar. benim artık yapabileceğim bişey kalmadı, napalım:KK43:
sen hangi şehirdesin bu arada?

Selam arkadaşlar
Sabah bir dolu alıntı yapıp yazmıştım, ama uçtu gitti :KK43: Valla üşendim yeniden yazmaya.

Fikrinize ihtiyacım var. Dün kızımın odası geldi. Ama yanlış boyanmış. Pembe olan yerler var ya, şifonyerinin yıldızlarınındaki griye boyanacaktı. Biraz bakın eğer içinize sinmezse yeniden boyarız dediler. Siz ne dersiniz? Duvarlar da çok beyaz olduğu için renk vermiş de olabilir dedim. Ama bir yandan da aradaki çizgiler göz mü yoruyor dedim.
Kararsızım yani, yardııııımm....

$EdaOda1.jpg $EdaOda2.jpg $EdaOda3.jpg $EdaOda4.jpg $EdaOda5.jpg

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar
Sabah bir dolu alıntı yapıp yazmıştım, ama uçtu gitti :KK43: Valla üşendim yeniden yazmaya.

Fikrinize ihtiyacım var. Dün kızımın odası geldi. Ama yanlış boyanmış. Pembe olan yerler var ya, şifonyerinin yıldızlarınındaki griye boyanacaktı. Biraz bakın eğer içinize sinmezse yeniden boyarız dediler. Siz ne dersiniz? Duvarlar da çok beyaz olduğu için renk vermiş de olabilir dedim. Ama bir yandan da aradaki çizgiler göz mü yoruyor dedim.

Eki Görüntüle 607078 Eki Görüntüle 607079 Eki Görüntüle 607080 Eki Görüntüle 607081 Eki Görüntüle 607082

Bence çok güzel olmuş pembiş pembiş ...
Gri çok iç karartırtı. Tabi sizin içinize sinen önemli olan :KK9:

Selam arkadaşlar

Eki Görüntüle 607078 Eki Görüntüle 607079 Eki Görüntüle 607080 Eki Görüntüle 607081 Eki Görüntüle 607082

ben bu halini cok begendimmm cnm.. bence griden daha guzel durmus..cok soft bir takim saglicakla kullanin...

Selam arkadaşlar

tatlım bebiş kız dimi ? yani bende kız bebek annesi olacağım için hemen atladım =) ben çok beğendim çok güzel =) ama ben bu insanları anlamıyrm işini yapıyorsan tam yap arkadaş ya..gri istemişsiniz sonuçta not ediyorlar adam gibi yapsınlar işlerini gönderceksin aslında!! bende mobilyalarımı yemek odamı modoko dan beğenip sipariş vermiştim 40 gün saonra sehpalarım farklı geldi aman gelmiş dedim göndermedim!!bence senin bebişin odası süper olmuş güle güle kullanın cnm =)

Merhaba arkadaşlar
Benim özellikle son 3 gündür göbek deliğimin etrafında çok ciddi bir ağrı var. (32+6 haftadayım) Yerimden kalkarken de karnımda ağrılar oluyor. Aranızda bu tarz sıkıntıları olan oldu mu? Ve göbek ağrısına ne iyi gelir bilgisi olan var mı?

kızlar bişey sorcam
hepiniz geceliği kötü bişeymi aldınız
ben çok güzel aldım dantelli falan
kan olurmuki çıkmazmı kan lekesi kafam karıştı benim
ilk oğlumda giydiğim gecelik hala duruyo kan olmuşmuydu net hatırlamıyorum,
napsam bende bi tanede ucuz bi gecelikmi alsam acaba

en güzelini giy canım hiçbir şey içinde kalmasın

Günaydınlaarrr canlarımmm
günler geçiyo ama gelin de bana sorun :KK1:
izne çıkmak için gün sayıyorum,sabırsızım...
bebeğim normal doğum pozisyonuna gelmiş mi gelecek mi? meraklardayım...
doğum izni 6 aya uzatılacak mı,endişeliyim...
Bebeğim gününde mi,gününden önce mi gelecek ?? heyecanlıyım....
her türlü duyguyu barındırıyorum içimde...:KK1:

ben de ben de

Pataloji sonucunda birşey çıkmadı, ardından acele edip 3 ay sonra tekrar hamile kaldım onun da 3 aylıkken kalbi durdu. Yine sonuç temiz çıktı. Şimdi kanda pıhtı olabileceğinden şüphe ediyor doktor bu yüzden her gün kan sulandıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.

bu sefer sağ salim kucağına alırsın inşallah canım

Bugün çok yorgun ve bitkin kalktım. Öncelikle dün ilk bebeğimiz ALA MASAL' ın dünyaya gelmesi beni çok etkiledi. Sonra Belgin'in hastaneye yatışı falan derken gece boyunca ara ara uyudum onda da dokuz doğurdum resmen:KK9:

Ayrıca dün akşam söylemesi ayıp ıspanak yapayım dedim. 1 saat ayakta kaldım onu yıkacam diye resmen ağlayacaktım ya :KK50::KK50: Şimdi böyle olursam önümüzdeki haftalar nasıl olurum bilmiyorum:18:

Birde şu 32 hafta rapor durumu var. Kafam çok karıştı. Kızımın ve beni m bütün eşyalarımız İstanbulda. Ya benimde başıma erken doğum gibi birşey gelirse. Burdan Trabzon 3 saat gidebilirmiyim acaba o durumda :KK53::KK53:

kötü şeyler düşünmüyoruz şulecim, bak ben bile 34 ten önce doğurmayacağım diyorum
yani inşallah

kızlar bişey sorucam... bebeğin çamaşırlarını yıkamak için

hangi deterjanı tercih ettiniz ve ya almayı düşünenler ne

alacaklar????

bu akşam almam lazım da kaynanam çamaşırlarımızı yıkıcakmış,

arielle yıkıyayım diyo bende yok dedim. ne öneririsiniz?

dalinin granüllü sabun tozunu aldım

yumuşatıcı kullanmadım, her ihtimale karşı da iki durulama yaptım canım

kızlar bazı yerlerde indirimler başlamış, hele şubatta iyice inicek fiyatlar ve bebeklerimizin ileriki aylardaki ihtiyaçlarının bi kısmını şimdiden alsak çok karlı olur... biz 0-3 ay alışverişini yapmıştık zaten o yüzden 0-3 ay için bişey almıyorum ama 3-6 ay için ince penyeler ve özellikle 6-9 ay için çok şey bulabiliriz, 3-6 ay yazlıklarını mecbur sezon fiyatlarıyla alıcaz, 9-12 ay içinse seneye yine bu zamanlarda indirimlerden faydalanırız...
bizim son cicilerimizi ekliyorum... özellikle aziz bebede inanılmaz indirim var, resimlerdeki koyu renk gömlek 36 tlden 11 tl ye inmiş badi fiyatına yani...

aynı kafadayız canım
ben de bugün bir koşu gidip mothercare indirimini kaçırmadım yine
önümüzdeki kış giyecekleri kalın eşofman altlarını aldım, tanesi 11 liraya geldi
hatta kışlık montlarını da alacaktım ama onlar da net yüzede elli indirim yoktu
indirime girince bir kızıma bir oğluma alacağım inşallah
seneye almaya kalksam bunlar fahiş fiyatları bulurdu

aldıkların çok güzel canım
güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah
mothercarenin çıtçıtlı badilerinden ve chicconun eşofman altından bende de var

Son düzenleme:
Bence çok güzel olmuş pembiş pembiş ...
Gri çok iç karartırtı. Tabi sizin içinize sinen önemli olan :KK9:

ben bu halini cok begendimmm cnm.. bence griden daha guzel durmus..cok soft bir takim saglicakla kullanin...

tatlım bebiş kız dimi ? yani bende kız bebek annesi olacağım için hemen atladım =) ben çok beğendim çok güzel =) ama ben bu insanları anlamıyrm işini yapıyorsan tam yap arkadaş ya..gri istemişsiniz sonuçta not ediyorlar adam gibi yapsınlar işlerini gönderceksin aslında!! bende mobilyalarımı yemek odamı modoko dan beğenip sipariş vermiştim 40 gün saonra sehpalarım farklı geldi aman gelmiş dedim göndermedim!!bence senin bebişin odası süper olmuş güle güle kullanın cnm =)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, şimdi daha çok içime sindi.

sağol canım, bunuda not aldım markette bulurum sanırım değil mi?

hacı şakir toz sabun , hacışakir granul sabun dediler.

birde dalin toz varmış bunların hepsine bakarım artık

toz sabun ve granül sabun aynı şey canım...

bence rapor işini aynen öyle yap. bende normalinden erken çıkıcam işten aman napayım umrumda değil daha,

gün doğmadan neler doğar ben mi düşüncem dünyanın kahrını.

valla kaynanam kendi teklif etti :KK1: ben çalıştığım için senin vaktin olmaz kver ben yıkıyım dedi,

kayın babamda son ütücülerden oda ütülüyecek bende yerleştircem işte :KK76:

bende deterjanlara bi bakayım hangisi kafama yatarsa fiyatlar ne durumda kazıklanmak istemiyorum :26:

migrosta hacışakirin 1700 gr lığı 19.90 tl den 14.75 e inmişti canım, bilgin olsun, dün aldım ben de...

Hele son zamanlar hiç geçmek bilmiyor :) bolca uyuyalım zaman çabuk geçsin :))

biz bugün gündüz de uyumuşuz 2-3 saat, geçen haftanın uykusuzluğunun yerini dolduruyorum galiba...

Selam arkadaşlar

senin içine nasıl sinerse öyle olsun tabi de bu halini ben çok beğendim canım, gri olsa sanki kız odası için çok doğru bi renk olmıycaktı, bence kızın da bu pembe halini çok sever :) yine de sen bilirsin...

aynı kafadayız canım
ben de bugün bir koşu gidip mothercare indirimini kaçırmadım yine
önümüzdeki kış giyecekleri kalın eşofman altlarını aldım, tanesi 11 liraya geldi
hatta kışlık montlarını da alacaktım ama onlar da net yüzede elli indirim yoktu
indirime girince bir kızıma bir oğluma alacağım inşallah
seneye almaya kalksam bunlar fahiş fiyatları bulurdu

aldıkların çok güzel canım
güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah
mothercarenin çıtçıtlı badilerinden ve chicconun eşofman altından bende de var

teşekür ederim canım, siz de güle güle güzel günlerde kullanın inşallah... biz de daha önce 0-3 ay alışverimizin bi kısmını mothercareden yapmıştık, %50 indirim için bana da msj gelmişti ama gözüm almadı gidemedim, bi dahaki ay artık... ama dolaştıkça gözüme takılanları heryerden tek tek alırım artık, çünkü gerçekten hem üstüste çok para tutar hem de sezonunda aynı kaliteyi 2-3 katına alabiliriz ya da daha kalitesiz bişeyler alıcamıza bu fiyatlara kaliteli ürünler alabiliriz... montlar için şubatı bekle bence de, fiyatlar bi kere daha inecek şubatta, senin masraflar bi de 2 kat :)

kızlar kızlar iyi haber vereceğim size. Bu koltuk altındaKI kitle zararsız çıktı şükür hamilelikle alakalıymiş ve aksesuar meme denen bişey oluşmuş ilk defa duydum dedim doktorda nadir görülür dedi . Oradada süt lifleri oluşmaya başlamış doğumdan 3 5ay sonra gel yine bakalım istersen estetik cerrahi operasyonla duzeltilir önemli bişey değil kafana takma dedi. Ayrıca doğumun yakın olduğunu söyledii bütün bulgular erken doğuma işaret hadi bakalım hayırlısı :):)

X