Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de krem mi alsam diye de düşündüm evet canım o marka nasıl yumuşak mı ? o pütürlü taraf dışta kalıyor di mi içi nasıl ? ben de e-bebekten bunu alıyım diyorum dışarıda bulamadım çünkü. chicco da önerdiler o da vardı e-bebekte ama içi çok yazılı çiziliydi sevmiyorum ben sade şeyleri seviyorum
ben aldim canim mavisini, magazadan...
yumuşaklığı nasıl canım güzel mi kaç liraya aldın
kızlar 37de doğum iznine ayrıldığınızda eğer doğumunuz 38.haftada olursa kalan 2 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyor musunuz bunu araştıran var mı?
aa çok saçma yaa o zaman ben okul açılınca gidiyim 34te iken doktora 32 haftalık hamile yazdırıp izne ayrılıyım o zaman boşa gitmez erken doğmuş gibi olur sonraya aktarılır. olmaz mı?
canım sen de aile hekiminden alırsın onlar kolay veriyor yani bizim burda böyle ben aralıktan beri rapor rapor üstüne alıyorum
kızlar 37de doğum iznine ayrıldığınızda eğer doğumunuz 38.haftada olursa kalan 2 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyor musunuz bunu araştıran var mı?
Benimde umudum kalmadı canımTamamen haklisin. Yeni yasanin cikacagini zannetmiyorum.
Valla canım böyle fiilen çalışmak gerekliymiş işte . Umarım rapor almada sıkıntı yaşamam çünkü kolay kolay vermiyorlar.
Canım 2011 de çıkan torba yasaya göre doğum öncesi kullanamadığın iznini aktarabiliyorsun. Bende 10 gün öce sezeryan yapacağım o günleri aktaracağım.
Benimde umudum kalmadı canım
Kızlar günaydın.
Dün çıktım kararsızlıktan doğru düzgün bişey alamadım.
tulum az vardı, düz beyaz aldım farklı bedenlerde 6 tane. yatarken filan iyi oluyormuş. patikli alt aldım. hastane çıkışı takımım yok onlara baktım çok çiçekli böcekli ben de sevmiyorum öyle yeni doğan bebeğin önünde kocamak bir desen resim. carrefourda 5 parça olanları vardı düz pembe hiçbir desen yok. onu mu alsam dedim alamadım bir mağazada beyaz daha az desenli vardı o da 45TL uygun mu bilemedim. gecelik almaya girdim girlstop diye bir mağazada indirim vardı ama çok inceydi beyaz ve pembeler vardı teyzemi aradım içini göstermesin alacağın şey bir de ucuz bir gecelik al doğumda leke oluyor çıkınca atarsın dedi pijama takımını güzel al evde de giyersin dedi. 45tl idi gecelik ve pijamalar spor tarz değildi. dantelleri vardı hafif, çok ağır modeller değildi güzeldi aslında ama inceydi. o mağazadan da elim boş ayrıldım. nü diye bir mağazada 29a vardı ama çok spordu önü tamamen düğmeli altı da kareli desenliydi kedi resmi vardı onu mu alsam dedim çok çocuksu olur diye onu da alamadım biberon baktım onu da alamadım
sonra lojmana gittim orası uygun ordaki marketten prima bebek bezi, sebamed banyo köpüğü, primanın ıslak mendili, dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım. pişik kremini unuttum.
şampuan da mustela konak önleyici yenidoğan şampuanı çok iyi demişti teyzem onu önceden almıştım. gögus pedi gogus kremi de lansinoh almıştım.
tabi eksik daha çok erken doğum olmaz inşallah ortada kalırım valla bu kararsızlıkla
AY NE ZOR İNSANIM BEN YAAAA kendimi bile bunaltıyorum
günaydın kızlar nidilata başladık dün yattığımdan beri serum veriyorlar evime gidip Uyuyabilmek istiyorm ama galiba zor. Kan değerlerimi çok düşük buldu doktorum onun için serum verecekler şimdi. Halbuki HAMILE kaldığımdan beri kan ilacını kullanıyodm 8.e düşmüş kan değerim sancılar azalmış daha galiba nidilat ve serum etki etmiş. Ama takibe ilaca devam edeceklermiş. Medicana ya gelmiştim dün tesadüfen ilgi ve alaka süper doğum içinde burayı düşünmeye başladım.
dün doktor randevumda doktoruma ben normal doğum hakkında bişey bilmiyorum yapabilir miyim onu da bilmiyorum bi seminer falan yok mu daha iyi olmaz mı diye sorduk...
bişey bilmemen daha iyi ne güzel işte dedi, esas herşeyi bilince korkuyosunuz uzaklaşıyosunuz köydeki kız 15inde evleniyo doğuyo seminere mi gidiyo doğum içgüdüsel bişey zamanı gelince beraber öğreniriz dedi, hatta kedi köpekler seminerle mi öğreniyo da doğuyo bu kadar korkmayın normal doğumdan dedi...
sezeryanı kesinlikle önermiyo,zaten bu doktora başlamadan önce biliyodum normal doğuma yönlendirdiğini... buna rağmen bu yasadan sonra ona bile uyarı gelmiş çok sayıda sezeryan yapıyo diye, devam ederse eğitim mi ne veriyolarmış doktorlara normal doğurtamıyosun heralde diye :)
epidurali de sorduk, onu da önermiyo, epiduralin aslında bi doğum şekli seçeneği olmadığını,gerekirse onların yönlendirebileceği bişey olduğunu söyledi, bazen epidural doğumu zorlaştırır,sadece biz gerekli gördükçe olmalı diyo, hakikaten de bi yakınımız geçen ay 1,5 saatte zor doğmuş, sanırım sancı az olunca doğum yapılamıyomuş,
neyse baya baya normal doğumu aklıma soktu doktorum, sezeryan en son seçenek dedi, zaten çatı muayenesinden sonra buna karar vericekmiş daha erken dedi, bakalım nolucak...
Günaydın herkese
Dün kızımla kontrolümüz vardı.
İlk defa dedemizde kontrole geldi ve tabii ki anneannemizde..
Maaile ultrasona girdik..
Babamızın elinde de foto makinesi video çekimi yapıyor elbette ki
Kızımın başı yukarda, sağlık durumu iyi, 2,100 gr olmuş kızım..
Yanaklarını ağzını burnunu alnını minnik parmacıklarını gördümm..
Hepimiz o kadar heyecanlandık kiii
Yanakları tombiştombişdi yavrumun, ağzını arada sırada açtı kapadı parmacıklarını ayacıklarını oynattı..
Doktor lob ile bakarken lob'a tekmeler attı
Fotoğrafını anneannesine verdik.. Çerçeveletecekmiş
Diğer kontrolümüz ise 31.0cak'da..
Allahım binlerce şükür bende bebeğimde sağlıklıyız, herşey yolunda..
Allah herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler nasip eder inşallahh..
kızlar bişey sorcam
hepiniz geceliği kötü bişeymi aldınız
ben çok güzel aldım dantelli falan
kan olurmuki çıkmazmı kan lekesi kafam karıştı benim
ilk oğlumda giydiğim gecelik hala duruyo kan olmuşmuydu net hatırlamıyorum,
napsam bende bi tanede ucuz bi gecelikmi alsam acaba
günaydın kızlar nidilata başladık dün yattığımdan beri serum veriyorlar evime gidip Uyuyabilmek istiyorm ama galiba zor. Kan değerlerimi çok düşük buldu doktorum onun için serum verecekler şimdi. Halbuki HAMILE kaldığımdan beri kan ilacını kullanıyodm 8.e düşmüş kan değerim sancılar azalmış daha galiba nidilat ve serum etki etmiş. Ama takibe ilaca devam edeceklermiş. Medicana ya gelmiştim dün tesadüfen ilgi ve alaka süper doğum içinde burayı düşünmeye başladım.
ablam bana aldırdı ilk gün giymek için,beyaz,kısa kollu bir gecelik,serum takılıyor pansuman yapılıyor, kirleniyor diye. sonra da çamaşır suyuna basarız dedi. bence al,ziyan olmasın güzel geceliğin.
yumuşaklığı nasıl canım güzel mi kaç liraya aldın