Sude cim ben Eylül de başlamayı düşünüyorum da .
Bakalım nasıl olacak. Bakıcı falan ayarladım kafamda şimdilik. Bakalım zaman ne gösterecek
Evt bence de. Digeri tehlikeli olur. Sagol cvp icin.
Sutum gelmezse mama veririm tabi. Biberonum nuk marka bir de nubby kasik var biberonun ucunda ondan aldim.
40 gun kesilmiyor mu?
Ne acimasiz insanlar var ya. Muavine ya da sofore soylesen hamileyim diye o kaldirsa birini.
Hastanede biberonu da mi veriyorlar. Yanimiza almiycaz o zaman. Oyle mi?
şüphe = ben
arkadaşlar ya merak ediyorum sütünüz geldimi annem benim 6 aylıkken akmıştı dedi ablamda öyle olmuştu,bende tık yok has zeytinyağı ile masaj yapıyorum arada faydası olur dediler korkuyorum sütüm gelmez die göğüslerim normaldede küçük şimdi biraz büyüdü tabi ama ucuda çok fazla yok :,,((
arkadaşlar ya merak ediyorum sütünüz geldimi annem benim 6 aylıkken akmıştı dedi ablamda öyle olmuştu,bende tık yok has zeytinyağı ile masaj yapıyorum arada faydası olur dediler korkuyorum sütüm gelmez die göğüslerim normaldede küçük şimdi biraz büyüdü tabi ama ucuda çok fazla yok :,,((
doğum iznine ayrılan arkadaşlara bir sorum olacak.....
doktorum 17sinde gel çalışabilir raporu yazalım demişti. az önce aradım eşim gelse ben gelmesem diye, hayır muayene olman gerekiyor diyor. ama ben randevu filan almadım.
muayene olmak derken neye bakacakki???????????????
bulunduğum ildeki doktorların tutarsız konuşmaları beni oldurecek. simdi ben napıcam randevuyu iki gun sonrasına alamam. baska bi doktora gitsem sorun olurmu????
bide aptal okulum beni acıköğretim sınavına yazmış, kota varmış gitmek zorundaymışım. bıktım artık okuldan, pes edicem ayrılcam izne yaaa(((((((((
bakıcıya nasıl güveneceksin yaa baksana en yakınına bile zor geliyor bazen..
biraz daha uzatsanda sonra kreşe versen bakacak kimse yoksa anne kaynana falan.
içime şüphe düşürme benim de :) hiç aklıma gelmemişti... inşallah emer bebeklerimiz de ne mamaya ne şüpheye gerek kalmasın... emmezse alırız artık hemen, biberonu da koyayım bari çantaya :)
Bakıcı dediğim tanıdığım güvendiğim biri canım. Bi arkadaşın annesi. Temiz titiz okuyan bilgili ve ağzı dualı bir hanım... Annem kadar güvenirim ona.
Bilmiyorum belki de çalışmam ama
Kızlar bi arkadaşın doğumunda yanına eşi de girmiş...
Bebek doğduğunda çok ağlamış.
Susturamamışlar sonra babasının parmağını emip susmuşşşşşş
haklısın rahat olmak lazım. ama rahatlık kiiim ben kimaslında sen öyle diyince düşündüm benimkinin de bilgisayarla internetle pek işi olmaz. ancak sıkılırsa haber okur, resmi gazeteye bakar, bi de bankacılık hesabına. daha çok tv izler. işte o yazıyı görmeseydim hiç aklıma gelmiyordu içime kuşku düşüren şey o google a basınca çıkan yazı. işin gıcık yanı gelip beni buluyor işte nerden çıktığı belirsiz bir yazı. sanki gökten indi geldi kondu oraya. ooof neyse düşün düşün insan deliriyo...
allahım korusun gülüm aklına kötü düşünceler sokma inşallah zararsız bişeydir annemde 3 kere aldırdı zararsız kitle vardı büyüyo diye aldılar bol bol dua etkızlar haberlerim iyimi Kötümü bilemedim. Genel cerrahtan çıktım biraz önce ailede meme kanseri varmi diye sordu Yok dedim. Lenf bezlerinde düğümlenme de olmuş olabilir ama biz önlem için bölgesel ultrason çekelim dedi. Onuda yarına randevu verdiler bugün doluymuş çekme imkanı yokmuş. Şimdide kızımı görmek için bekliyorum allak bullak oldum..
kızlar haberlerim iyimi Kötümü bilemedim. Genel cerrahtan çıktım biraz önce ailede meme kanseri varmi diye sordu Yok dedim. Lenf bezlerinde düğümlenme de olmuş olabilir ama biz önlem için bölgesel ultrason çekelim dedi. Onuda yarına randevu verdiler bugün doluymuş çekme imkanı yokmuş. Şimdide kızımı görmek için bekliyorum allak bullak oldum..
aynı sıkıntı bende de var cemredoğum izni de uzamadı 2,5 aylıkken çocuğu bırakmak zorunda kalıcam, yıllık iznimi kullansam 3 aylık olucak.
daha çok minik nasıl bırakırımaslında kaynanam bakıcak ama oda dün beni tedirdin etti. komşumuzun 4,5 yaşındaki çocuğuna bir süreliğine
bakıcaktı çocuğun altına bez bağlamışlar oda büyük abdestini biraz kaçırmış onun altını temzilerken öğürmüş fenelaşmış. komşuda ağlıcaktı üzüldü çok
dedi ki bu senin çocuğuna nasıl bakıcak. kaynanamın bu kadar hassas olduğunu bilmiyodum
bide diyoki ben bu çocuğa bakarsam yıpranırım psikolojim bozulur senn çocuğuna bakamam kiayıla bayıla bakacaktı halbuki.
demek alışmış baya rahata.
kızlar sıkmayın canınızı öyle kötü sitelere girmiştir diye düşünerek. geçmişte görseniz bile ona sorun. belki bambaşka bi açıklaması vardır. bakın benim eşim iğrenç bulduğunu ergenliğinde 1 kez izleme teşebbüsünde bulunduğunu onda da kustuğunu söyledi:)))
yani erkekler gerçeğini ve çok daha heyecanlısını yaşamışken daha azına tamah etmezler. izleyip ne olacak kendi yapacak. beni daha açık konuşturmayın bea:))))
ben inanmıyorum evli bi erkek o tür sitelerden faydalanmaya kalkmaz. gerçeği var çünkü hayatında)))
ola ki yaptı bi seferlik mazur görülebilir ama bunu alışkanlık edinmiş ise gerçekten diyorum hasta demektir. benim görümcem bakım evinde çalışıyor. o anlattı adam kendine hakim olamıyormuş.
ve sonsy gerçekten ciğerim yandı. demişsin ya yediğim kazıklardan böyle oldum diye. ben de öyle canım. o kazıkları anlatsam aklı durur dinleyenin. ama herşey geride kaldı çok şükür. eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. yavrum olacak yuvamda mutluyum. ailem sağ başımdalar.... bana bunlar yetiyor canım. sen de izledi mi acaba diye benim eskiden yaptığım gibi boşa paranoya yapma hiç. izlediyse yukarıda Allah var her şeyi o görür ve bilir. hakkımı alırken gözlerinden sorarım hesabını diye düşün... sen kendini bil...ben artık öyle yapıyorum. Rabbim bilsin.
Canım teşekkürler yazdıkların için biraz sakinleştim sanırım. Belki ben biraz paranoyak oldum. Bu bizim 4. bebeğimiz öncekileri kaybettik son bebeğim 38 haftalık ölü doğdu. Günler geçtikçe gerginliğimde azalmayıp katlanıyor, cuma günü İzmir'e ailemin yanına gideceğim doğuma kadar orada kalmam gerekiyor (doktorum izmirde) doğuma kadar eşimden de uzak olacağım. Öncekilerde yanımda olamadı bu yüzden o olmazsa başıma kötü bir şey gelecekmiş gibi düşünüyorum hep. Sorun ben de sanırım, Allah'ım sen yardım et sağ salim kavuştur bebeğime.
sudecim 4,5 yaşındaki çocuk altına mı yapmış
ya bence başkasının çocuğuna bakamayabilir, tiksinebilir ama senin çocuğun onu canı kanı
tiksineceğini hiç sanmıyorum
ben de arkadaşım yanımda çocuğunun altını değiştirirken öğürmüştüm
ama şimdi kızkardeşimin bebeğinin altını değiştiriyorum, hiç tiksinmiyorum
hatta öpüyorum her yerini
he aman öyle biri varsa super... benimde iş yerim özel sektor olduğu için klasik ayaklara yatyolar döndüğümde açıkta bir bölüm
olmayabilir vs. diye. bende diyorum acaba iznim bitince tazminatımı alıp işsizlik maaşına başvursam 5-6 ayda öyle ilgilenirim çocuğumla.
1 yaşına gelmiş olur sonra da bi iş bakarım yada aynı yerime başvurum :26:
ben onu yerimmm yaaa sende de hep ilginç hikayeler
şu doktorun elini tutan bebeğide mi sen anlatmıştın hani kafası yerine eli çıkmış önce
haklısın canım aslında o benimde klıma geldi çocuğun kabızlık problemi olduğu için
bez takmışlar. kendi torununda aynı şey olmaz ama ben sizin çocuğa nasıl bakıcam gibi konuşunca
benimde canım sıkıldı. çocuk onu baya etkilemiş aradan uzun yıllar geçince de baya kötü oldu demekki..
ama ne bilim ona bırakasım gitti içimden kendim bakmak istiyorum yavrumaborcumuzda var of off