2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canım ben de gebelik öncesi gittim senin gibi ultrason istedi. Bi şi çıkmadı modüler bir yapısı varmış göğsümün. Ki benim annem de sürekli kitle oluşumundan dolayı doktora gider. Bir problem çıkmaz inşallah canım.... Bebeişini gör de annesi sana bi moral versinnnn:KK8:

kızlar haberlerim iyimi Kötümü bilemedim. Genel cerrahtan çıktım biraz önce ailede meme kanseri varmi diye sordu Yok dedim. Lenf bezlerinde düğümlenme de olmuş olabilir ama biz önlem için bölgesel ultrason çekelim dedi. Onuda yarına randevu verdiler bugün doluymuş çekme imkanı yokmuş. Şimdide kızımı görmek için bekliyorum allak bullak oldum..

Canini Slkma. Kizin sana moral verecek simdi.

Bir saat yazdım ve hepsi silindi :KK43: merhaba arkadaşlar. Mamayı özelde doktor yazıyor bebeğin durumuna göre sma veya aptamil ne yazdıysa hastane kendi eczanesinden çıkış yapıyor ve bebişe veriyorlar. Biberon ile değil kahve fincanında ve mama kaşığı ile. Yanınızda fincanı mutlaka bulundurun yoksa evden getirtmek zorunda kalabilirsiniz. Her hastanede bulunamıyor maalesef. Ama yeni doğan hemşiresi ne olur ne olmaz biberonda bulunsun yanınızda dedi bana.

Gecelik soran arkadaşlara da naçizane tavsiyem Aqua markası. Çok güzel loğusa takımları var ve fiyatları kendi mağazalarında yüzde elli ile çok uygun. Kalitesini elleyince anlıyor insan. Lara mağazalarının adı. İstanbul optimumda vardı. İzmirde çoğu yerde var ama diğer illeri bilemiyorum.

Yeni dogan bebege kasikla mi vereceklermis? Kasikli biberonu mu alayim yanima o zaman? Ben sma mama aldim.

Canım teşekkürler yazdıkların için biraz sakinleştim sanırım. Belki ben biraz paranoyak oldum. Bu bizim 4. bebeğimiz öncekileri kaybettik son bebeğim 38 haftalık ölü doğdu. Günler geçtikçe gerginliğimde azalmayıp katlanıyor, cuma günü İzmir'e ailemin yanına gideceğim doğuma kadar orada kalmam gerekiyor (doktorum izmirde) doğuma kadar eşimden de uzak olacağım. Öncekilerde yanımda olamadı bu yüzden o olmazsa başıma kötü bir şey gelecekmiş gibi düşünüyorum hep. Sorun ben de sanırım, Allah'ım sen yardım et sağ salim kavuştur bebeğime.

Ya ben son hafta bebek olumlerine cok uzuluyorum, cok korkuyorum.
Bebegine cok uzuldum. Acini tazelemek istemiyorum ama merak ettim. İstersen sorumu cevaplmayabilirsin. Sorun neydi soylediler mi?

Kızlar bugün 32 hafta çalışabilir raporumu aldım . Idare 2 haftalık yariyil. Tatilini eklemeyecek valla öğrencilerimin önünde ağlıyorum

Boyle yapacaklari belliydi. Uzulme.

Herkese selam kızlar pazartesı gunu 32+ 0 olarak ıznıme ayrıldım artık ewdeyım bılıyosunuz :) Bugünde sonunda bebeğimin odası sirkeli sularla silindi temizlendi bütün alınanların fiyat ve boyun etiketleri kesildi hastane dönüşü sericeğim nevresim takımları hazırlandı kuru temızleye gıtmek uzere :) herşey paketınden cıkartıldı yıkanmak uzere hurca kondu haftasonu yıkamaya baslıcam ... işler bitti ama bize bittik ....

Canini Slkma. Kizin sana moral verecek simdi.

Yeni dogan bebege kasikla mi vereceklermis? Kasikli biberonu mu alayim yanima o zaman? Ben sma mama aldim.

Ya ben son hafta bebek olumlerine cok uzuluyorum, cok korkuyorum.
Bebegine cok uzuldum. Acini tazelemek istemiyorum ama merak ettim. İstersen sorumu cevaplmayabilirsin. Sorun neydi soylediler mi?

Boyle yapacaklari belliydi. Uzulme.

Canım evet biberona alışmasın diye imiş. Çay kaşığınıda metal olduğu için istemiyorlar. plastik minik mama kaşıkları var ya avent falan onlardan aldım ben. Bende aptamil almıştım ama gittiğim hastanede aldım dediğim halde doktor yazacak dedi hemşire. Maksat bize masraf çıksın zaten :). Ben yinede valize koydum o gün gerekirse var dicem yanımda. Kaşıklı biberon ne demek anlamadım ama :KK43:

Anneannemiz bize ciciler almışşşş :KK55::KK55::KK55:

Çoraplar bit kadar küçücük Allah ım evcilik oyununda hissettim kendimi :KK55:

Canım evet biberona alışmasın diye imiş. Çay kaşığınıda metal olduğu için istemiyorlar. plastik minik mama kaşıkları var ya avent falan onlardan aldım ben. Bende aptamil almıştım ama gittiğim hastanede aldım dediğim halde doktor yazacak dedi hemşire. Maksat bize masraf çıksın zaten :). Ben yinede valize koydum o gün gerekirse var dicem yanımda. Kaşıklı biberon ne demek anlamadım ama :KK43:

Nubby nin biberonu ucuemzik seklinde degil de kasigi var. Biberonu sikinca kasiga mama geliyor oyle yani

Bişey daha öğrenmiş oldum :)

Ben de eczanede ogrendim yeni.

ben geldimm ama malesef iyi haberler veremeyeceğim. Hastane yatisimiz yapıldı şimdi. Doktor ultrasonda bakarken başı çok aşağıda normal değil bu diye çatı muayenesi yaptı ardından nts istedi. Bişey hissediyormusun diye sordu hayır deyince de sancın var hemde düzenli erken doğum riski görüyorum yatis yapıp takip edelim dedi serum takacaklarmis tahliller filan istedi. 33+3 sat a göre ultrasona göre 34+2 olmuşş 2200 gram olmuş kuzum. Su an çok tuhaf hissediyorm kendimi size haber edeyim dedim. Gelişmeleri bildiririm inşallah. Çok öpüldùnz

ben geldimm ama malesef iyi haberler veremeyeceğim. Hastane yatisimiz yapıldı şimdi. Doktor ultrasonda bakarken başı çok aşağıda normal değil bu diye çatı muayenesi yaptı ardından nts istedi. Bişey hissediyormusun diye sordu hayır deyince de sancın var hemde düzenli erken doğum riski görüyorum yatis yapıp takip edelim dedi serum takacaklarmis tahliller filan istedi. 33+3 sat a göre ultrasona göre 34+2 olmuşş 2200 gram olmuş kuzum. Su an çok tuhaf hissediyorm kendimi size haber edeyim dedim. Gelişmeleri bildiririm inşallah. Çok öpüldùnz

Sancin varsa nasil hissetmez ki insan. İnsallah hersey yoluna girer endiselenme. Doktor erken fark etmis iste.

kızlar haberlerim iyimi kötümü bilemedim. Genel cerrahtan çıktım biraz önce ailede meme kanseri varmi diye sordu yok dedim. Lenf bezlerinde düğümlenme de olmuş olabilir ama biz önlem için bölgesel ultrason çekelim dedi. Onuda yarına randevu verdiler bugün doluymuş çekme imkanı yokmuş. şimdide kızımı görmek için bekliyorum allak bullak oldum..

cnm sakın hemen kötü düşünme.çünkü birçok bayanda olan bir sorun kitle.bendede var.hatta ben 1 kez ameliyat oldum.tekrar çıktı.her kontrole gittiğimde bana usg yaptırdılar veya biyopsi yaptırsılar.iyi huylu timör(fibroadenom)muş.önceden sağ göğsümde vardın.halen var.şimdi solda da var.hatta göğüs dışı gibi bir yerde.usg çektiler.kötü değil dediler.doğumdan sonra tekrar gideceğim kontrole.iyi düşün iyi olsun cnm.bak yavrunu göreceksin.eminim o sana iyi moral olacaktır.

Allah yardımcın olsun cnm.inşallah bebeğin birkaç hafta daha sabreder.doktorun tedbirli davranmış hastaneye yatışın yapılmış.
endişelenme emin ellerdesin sonuçta..bebeğinde sende Allah'a emanet olunn..biz dua ederizz sana bol bol..

Kızlar bi konuda bilginize ihtiyaç var.ben özel sektörde çalışıyorum.bugun patron bana doğumdan sonra napacaksın dvm edecekmisin dedi.bende hayır etmeyeceğim.çocuğa bakacak kimse yok çünkü.ozaman istifa edeiyorsun yani dedi.yerime başkasını alıyorlar.doğum izni bitikten sonra beni 1 ay daha ssklı göstercek.sonra işsizlik maaaşından yararlanmam için çıkışı verecek.ama tazminat yok.ve 1aylık yatırdığı ssk parasınıda alacak.düşününce güzel ama acaba ben bu anlaşmayı yapmasamda doğumdan sonra başlamayınca tazminat hakkım ve işsizlik maaşı hakkım oluyormu.

ben geldimm ama malesef iyi haberler veremeyeceğim. Hastane yatisimiz yapıldı şimdi. Doktor ultrasonda bakarken başı çok aşağıda normal değil bu diye çatı muayenesi yaptı ardından nts istedi. Bişey hissediyormusun diye sordu hayır deyince de sancın var hemde düzenli erken doğum riski görüyorum yatis yapıp takip edelim dedi serum takacaklarmis tahliller filan istedi. 33+3 sat a göre ultrasona göre 34+2 olmuşş 2200 gram olmuş kuzum. Su an çok tuhaf hissediyorm kendimi size haber edeyim dedim. Gelişmeleri bildiririm inşallah. çok öpüldùnz

sancıyı nasıl hissetmezki.dr hemen doğuracaksın dememeiş sadece tedbir amaçlı yatırmışeğer böyle bir durum varsada erkenden farkedilmesi güzel yani.endişelenme.güzel haberlerini bekliyoruz.

aa şok oldum :KK53: sana panik yapma diyeceğim ben bile şaşkınım burda. sanvcılar hissedilmeyebiliyormuş demekki bir kaç kişi de daha duymuştum. bilerek yatırmış olamazlar değil mi?

dualarımız seninle belgin iyi haberler ver bize.

Kızlar bi konuda bilginize ihtiyaç var.ben özel sektörde çalışıyorum.bugun patron bana doğumdan sonra napacaksın dvm edecekmisin dedi.bende hayır etmeyeceğim.çocuğa bakacak kimse yok çünkü.ozaman istifa edeiyorsun yani dedi.yerime başkasını alıyorlar.doğum izni bitikten sonra beni 1 ay daha ssklı göstercek.sonra işsizlik maaaşından yararlanmam için çıkışı verecek.ama tazminat yok.ve 1aylık yatırdığı ssk parasınıda alacak.düşününce güzel ama acaba ben bu anlaşmayı yapmasamda doğumdan sonra başlamayınca tazminat hakkım ve işsizlik maaşı hakkım oluyormu.

bende özel sektördeyim. benim de çalışmama ihtimalim var döndüğünde 1 aylık ssk yatırmaları gerekmiyor kii zaten onlar seni işten çıkartamazlar.

şimdiden hamile kadına bu şekilde anlaşma yapamazlar uyanıklık yapmışlar kusura bakma gözünü aç bence yasak çünkü.

sen döndüğünde raporunu götürceksin. sonra hemöen çıkışını vermesinler ki paranı alasın. sonra da tazminatını vermek zorundalar

neden vermiyorlarmış? işssizlik maaşına da baş vurursun. eğer çok diretirlerse çalışıcam o zaman de. çıkarsın yine sen. töbe töbe ya

insanı günaha sokuyolar.

aa şok oldum :KK53: Sana panik yapma diyeceğim ben bile şaşkınım burda. Sanvcılar hissedilmeyebiliyormuş demekki bir kaç kişi de daha duymuştum. Bilerek yatırmış olamazlar değil mi?

Dualarımız seninle belgin iyi haberler ver bize.

Bende özel sektördeyim. Benim de çalışmama ihtimalim var döndüğünde 1 aylık ssk yatırmaları gerekmiyor kii zaten onlar seni işten çıkartamazlar.

şimdiden hamile kadına bu şekilde anlaşma yapamazlar uyanıklık yapmışlar kusura bakma gözünü aç bence yasak çünkü.

Sen döndüğünde raporunu götürceksin. Sonra hemöen çıkışını vermesinler ki paranı alasın. Sonra da tazminatını vermek zorundalar

neden vermiyorlarmış? Işssizlik maaşına da baş vurursun. Eğer çok diretirlerse çalışıcam o zaman de. çıkarsın yine sen. Töbe töbe ya

insanı günaha sokuyolar.

ben bi 170 ye sorayım.

valla hissettiğim şey bebeğin baskısı yani ben öyle sanıyorum ama demekki sancıymiş ÇOK şiddetti olsa muhakkak hissederim . Düzenli seyreden hafif sancılar olsa gerek gecede kontrol edilecek yatis yapılması benim için daha iyi oldu bu halde eve gitseydim psikolojik olarak sancılanrdm ZATEN :) ama tesadüf ben öylesine gelmiştim sadece az hareket ediyor diye. Herkese teşekkür ederim kızlar Ara Ara yazarım size.

kızlar şu anda çok kötüyüm belimde ağrı var sürekli değil ara ağrı giriyor şu anda kendimi dinliyorum bu gece eşimde yok evde 2. gebeliğim ama 1. sinde normal doğum yapmadığım için bilmiyorum doğum sancısını ondan dolayı telaşlandım psikolojik mi bilmiyorum ama mide bulantımda var sizce normalmihastane yoluna düşmeden emin olmak istiyorum sancımı bu yoksa normal bir durum mu çünkü 1 saatlik bir mesafedeyim oğluşumda var gece gece yolara düşmek istemiyroumbebğin hareketleri oldukca iyi

valla hissettiğim şey bebeğin baskısı yani ben öyle sanıyorum ama demekki sancıymiş ÇOK şiddetti olsa muhakkak hissederim . Düzenli seyreden hafif sancılar olsa gerek gecede kontrol edilecek yatis yapılması benim için daha iyi oldu bu halde eve gitseydim psikolojik olarak sancılanrdm ZATEN :) ama tesadüf ben öylesine gelmiştim sadece az hareket ediyor diye. Herkese teşekkür ederim kızlar Ara Ara yazarım size.

ayyyyy canım geçmiş olsun az önce bende yazdım ağrım var diye seni okuyunca iyice telaşlandım

kızlar bi konuda bilginize ihtiyaç var.ben özel sektörde çalışıyorum.bugun patron bana doğumdan sonra napacaksın dvm edecekmisin dedi.bende hayır etmeyeceğim.çocuğa bakacak kimse yok çünkü.ozaman istifa edeiyorsun yani dedi.yerime başkasını alıyorlar.doğum izni bitikten sonra beni 1 ay daha ssklı göstercek.sonra işsizlik maaaşından yararlanmam için çıkışı verecek.ama tazminat yok.ve 1aylık yatırdığı ssk parasınıda alacak.düşününce güzel ama acaba ben bu anlaşmayı yapmasamda doğumdan sonra başlamayınca tazminat hakkım ve işsizlik maaşı hakkım oluyormu.

bunu en guzelı ıskura sor canım en saglıklı bıgıyı ordan alırsın

X