- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
Arkadaslar bugun bir bebek bakim videosu izledim de orda kadin sTandart tirnak makasinin kucuguyle (cit cit tirnak makasi) degil de normal makasin kucuguyle kesiyordu. İnsallah anlatabilmisimdir. Siz hangisini aldiniz?
arkadaşlar ya merak ediyorum sütünüz geldimi annem benim 6 aylıkken akmıştı dedi ablamda öyle olmuştu,bende tık yok has zeytinyağı ile masaj yapıyorum arada faydası olur dediler korkuyorum sütüm gelmez die göğüslerim normaldede küçük şimdi biraz büyüdü tabi ama ucuda çok fazla yok :,,((
bu haftalarda süt geliyomu kiiarkadaşlar ya merak ediyorum sütünüz geldimi annem benim 6 aylıkken akmıştı dedi ablamda öyle olmuştu,bende tık yok has zeytinyağı ile masaj yapıyorum arada faydası olur dediler korkuyorum sütüm gelmez die göğüslerim normaldede küçük şimdi biraz büyüdü tabi ama ucuda çok fazla yok :,,((
Kızlar ya ablamları konuştum şimdi. 1,5 yaşında oğlu var kendisi çalışıyor. Bakıcı da huysuzlanmış bugün ablam aramış konuşmuş. Canım oğlum kuzum balım diye konuşunca sakinlemiş biraz. Gözlerim doldu o telde anlatırken de bi şi demedim.
Nasıl bırakacağım ben kendi çocuğumuuuuuuu
Kızlar marketin araba çekilişine katıldı mmmm
Cuma günü çekiliş var
Cuma günü çekiliş var
Cuma günü çekiliş var
canım ben da chrome kullanıyorum ve yemin ederim o yıldızlı kısa yolu yapamadım ilk kez denediğimde:)))) hele ki eşim anlamaz diyorsun. anlasa zaten onu asla yapmaz:))))) seninki katakuli ye gelmiş:)))) bence başkası yapmıştır. o yıldızı yapmak için iki aşamayı geçmek ve ipi göğüslemek gerekiyor resmen. yapmadım diyorsa yapmamıştır eşin. boşuna üzülme:))))merhaba, kızlar...
konuştum beyefendiyle, veeee tabikide o öyle bişey yapmamış:))
işin kötü tarafı bir gün önce bilgisayarda sorun olduğu için bütün geçmişi silmiştim. bunu arama olarak chromedaki yıldızlı alana yapıştırmış, ordan gördüm.
yani internet sitesi ve ya video değil.
ben öyle birşey yapmayı bile bilmiyorum dedi (bu konuda haklı, bilgisayardan hiç anlamaz) . daha önce birkaç kere geçmişi kontrol ettiğimi hatırlıyorum, bişey yoktu.
bilmiyorum, baya bi üstüne gittim sanırım. benim eşim kesinlikle böyle birşey yapmayacak bi adamdı. bizim gebeliğimizde riskliydi başlarda sonradanda biz korkmuştuk, nolur nolmaz diye. belkide bu yüzdendir ve ya belkide sadece günahını almışımdır. umarım sadece günahını almışımdır...
bu haftalarda süt geliyomu kiiben bilmiyorum henüz süt müt yok...
hımmm daha çok küçükmüş yiğenin ya... ben özelde calısıyorum bazen dıyorum kı bu yenı sezonda baslayayım calısmaya... bazende 1 yasını bekleyım... cok kararsızım ne yapacagımı bende bılmıyorum... ama benım annem bakacak bakıcıya vermek ıçın daha daha cok minik.. belli bi yasa gelıncede kreş fılan...
ama annem de artık yaslanıyo 1. ye baksa bıle ıkıncıye bakacak halı kalmaz
arkadaşlar ya merak ediyorum sütünüz geldimi annem benim 6 aylıkken akmıştı dedi ablamda öyle olmuştu,bende tık yok has zeytinyağı ile masaj yapıyorum arada faydası olur dediler korkuyorum sütüm gelmez die göğüslerim normaldede küçük şimdi biraz büyüdü tabi ama ucuda çok fazla yok :,,((
Kızlar ya ablamları konuştum şimdi. 1,5 yaşında oğlu var kendisi çalışıyor. Bakıcı da huysuzlanmış bugün ablam aramış konuşmuş. Canım oğlum kuzum balım diye konuşunca sakinlemiş biraz. Gözlerim doldu o telde anlatırken de bi şi demedim.
Nasıl bırakacağım ben kendi çocuğumuuuuuuu
merhaba, kızlar...
konuştum beyefendiyle, veeee tabikide o öyle bişey yapmamış:))
işin kötü tarafı bir gün önce bilgisayarda sorun olduğu için bütün geçmişi silmiştim. bunu arama olarak chromedaki yıldızlı alana yapıştırmış, ordan gördüm.
yani internet sitesi ve ya video değil.
ben öyle birşey yapmayı bile bilmiyorum dedi (bu konuda haklı, bilgisayardan hiç anlamaz) . daha önce birkaç kere geçmişi kontrol ettiğimi hatırlıyorum, bişey yoktu.
bilmiyorum, baya bi üstüne gittim sanırım. benim eşim kesinlikle böyle birşey yapmayacak bi adamdı. bizim gebeliğimizde riskliydi başlarda sonradanda biz korkmuştuk, nolur nolmaz diye. belkide bu yüzdendir ve ya belkide sadece günahını almışımdır. umarım sadece günahını almışımdır...
doğum iznine ayrılan arkadaşlara bir sorum olacak.....
doktorum 17sinde gel çalışabilir raporu yazalım demişti. az önce aradım eşim gelse ben gelmesem diye, hayır muayene olman gerekiyor diyor. ama ben randevu filan almadım.
muayene olmak derken neye bakacakki???????????????
bulunduğum ildeki doktorların tutarsız konuşmaları beni oldurecek. simdi ben napıcam randevuyu iki gun sonrasına alamam. baska bi doktora gitsem sorun olurmu????
bide aptal okulum beni acıköğretim sınavına yazmış, kota varmış gitmek zorundaymışım. bıktım artık okuldan, pes edicem ayrılcam izne yaaa(((((((((
hımm oğluşa sıfır araba aldınız şimdi baba da yani
cemrem bizde düğünümüz için alışverişi bi awmden yapmıştık beyaz eşyadan tut yemek takımına kadar ve çekiliş varmış tam hatırlamıyorum ama yüz küsür kupon kazanmıştık çekiliş için ama ne oldu çıkmadı tabi :) 1tane kuponla katılan bi amcaya çıkmıştı:) şans umarım sana güler :):)
geç de olsa herkese kocaman günaydınnn kahvaltımızı yaptıkk size selam verip mutfağımı toplycm dün akşam misafirim vardı 2tanede yaramaz bebiss biraz dağıldı evimiz ama ikiside çok sevimlilerdi onlar gidince çok ciddi anlamda dedim ki çocuk evin neşesidr. Sanki boş boş kaldı ev :) bugün 3gibi hastaneye gideceğim önce genel cerraha(dua edin bana koltuk altındakı şişlik umarım kötü bişey değildir) saat 4de de kızımla randevulastık onu göreceğim :):) herkesi çok çok öptükk kızçemle :)