ben geldimm ama malesef iyi haberler veremeyeceğim. Hastane yatisimiz yapıldı şimdi. Doktor ultrasonda bakarken başı çok aşağıda normal değil bu diye çatı muayenesi yaptı ardından nts istedi. Bişey hissediyormusun diye sordu hayır deyince de sancın var hemde düzenli erken doğum riski görüyorum yatis yapıp takip edelim dedi serum takacaklarmis tahliller filan istedi. 33+3 sat a göre ultrasona göre 34+2 olmuşş 2200 gram olmuş kuzum. Su an çok tuhaf hissediyorm kendimi size haber edeyim dedim. Gelişmeleri bildiririm inşallah. Çok öpüldùnz
ben geldimm ama malesef iyi haberler veremeyeceğim. Hastane yatisimiz yapıldı şimdi. Doktor ultrasonda bakarken başı çok aşağıda normal değil bu diye çatı muayenesi yaptı ardından nts istedi. Bişey hissediyormusun diye sordu hayır deyince de sancın var hemde düzenli erken doğum riski görüyorum yatis yapıp takip edelim dedi serum takacaklarmis tahliller filan istedi. 33+3 sat a göre ultrasona göre 34+2 olmuşş 2200 gram olmuş kuzum. Su an çok tuhaf hissediyorm kendimi size haber edeyim dedim. Gelişmeleri bildiririm inşallah. Çok öpüldùnz
bunu en guzelı ıskura sor canım en saglıklı bıgıyı ordan alırsın
mrb ben de doktordan geldim. oglum 2147 gr olmus. normalden biraz buyuk dedi doktor. sata gore 31+6 ama ultrasona gore 33+2 cikti. yuzunu kapatti oglum gostermedi yine:)
arkadaşlar bebişimiz sürekli alttan vurup duruyor, bu ikinci doğumum olmasa şimdiye kaçkere doktora giderdim heralde. sizlerin de vuruşlar alttan oluyor mu? bazen irkiliyorum vuruşlardan,göbeğim de çok aşağıda, erken gelecek gibi duruyor, sizin göbişler nasıl? herkese kolaylıklar diliyorummmmmmmmmm....
ayyyyy bende korktum şimdi doğumlar bizdede erken mi başlıcak ne:18:
kızlar bugun kontrolum vardı. Bebişim gayet sağlıklı, 1850 gr olmuşuz. suyumuz her şeyımız normal. 1 hafta önden gidiyoruz. Fakatttt aşırı kasılmalarımdan dolyaı nst ye girdim ve sancım çıktı. Açıklıgım yok, rahim boyumda iyiymiş fakat carpıntı ve sancımın olması istenmeyen durumlar dedi doktor. Gunde 2.5 litre su iç, hiç bir iş yapma, yürüyüş yapma dedi ve ilaç verdi. Cumartesi gunu tekrar gel dedi. Bakalım hayırlısı. Sancımın çıkması çok kötü bi durum mu şimdi ? Şimdi de faceteki mart annelrinden bir arkadaşın doğum yaptıgı haberi geldi, iyice tırstım beeeeennnn:18:
maşallah ne diyelim cimcime cici kızımız erken ceee yapmak istemişFace deki mart annelerimizden biri doğum yaptı kızlar. İlk yavrumuz kızımız oldu. Allah analı babalı büyütsün. Şimdi küvezde ama iyi olacak inşallah. Hep birlikte dua edelim
kıvırcığım maşallah bebeğin kilosu suyu filan yolunda canım nst de peki sancın kaç çıktı ki :26: bende geçen hafta nst deydim 20 çıkmıştı korkulacak bi sancı rakamı değil demişlerdikızlar bugun kontrolum vardı. Bebişim gayet sağlıklı, 1850 gr olmuşuz. suyumuz her şeyımız normal. 1 hafta önden gidiyoruz. Fakatttt aşırı kasılmalarımdan dolyaı nst ye girdim ve sancım çıktı. Açıklıgım yok, rahim boyumda iyiymiş fakat carpıntı ve sancımın olması istenmeyen durumlar dedi doktor. Gunde 2.5 litre su iç, hiç bir iş yapma, yürüyüş yapma dedi ve ilaç verdi. Cumartesi gunu tekrar gel dedi. Bakalım hayırlısı. Sancımın çıkması çok kötü bi durum mu şimdi ? Şimdi de faceteki mart annelrinden bir arkadaşın doğum yaptıgı haberi geldi, iyice tırstım beeeeennnn:18:
ahh canımm aynen halaaa kusmak gibi çile çekiyorumMasallah bebegine.
Benim de carpintim oluyor basim donuyor ve kusuyorum hala.
Ben de erken dogumdan korkuyorum.:18:
çok geçmiş olsun tatlım inşallah cici kızın çabucak toparlayacakselam annaler nasilsiuniz.ben pek iyi sayilmam.kizim qrip oldu.gozleri kizarik sulaniyor.burnu tikali,cok hiriltili oksuruyor.sanki ici cikacak,atesi yok cok sukur.insallah yarin sabah dt.goturucem.bronsite cevirmesinden korkuyorum.ici belgam dolmus sanki.
maşallah ne diyelim cimcime cici kızımız erken ceee yapmak istemişsağlıkla devam etsin çabucak evlerine dönsün inşallah o arkadaşı tanır mıyız ki :26: tebriklerimizi göz aydın dileklerimizi iletin bi zahmet
kıvırcığım maşallah bebeğin kilosu suyu filan yolunda canım nst de peki sancın kaç çıktı ki :26: bende geçen hafta nst deydim 20 çıkmıştı korkulacak bi sancı rakamı değil demişlerdibuna rağmen banada söylendi bol su içip dinlenmem gerektiği seninkide az çıkmıştır canım inşallah korktuğumuza uğratmasın Rabbim vaktinde ve sağlıkla gelsinler inşallah
ahh canımm aynen halaaa kusmak gibi çile çekiyorumkader arkadaşımm bende de yok değil erken doğum korkusu :18::18::18: yaaa harbiden benimde başım dönüyor ve çarpıntım filan bunlar neyin belirtisiymiş ki :18::18::18::18:
Masallah bebegine.
Benim de carpintim oluyor basim donuyor ve kusuyorum hala.
Ben de erken dogumdan korkuyorum.:18:
kıvırcığım maşallah bebeğin kilosu suyu filan yolunda canım nst de peki sancın kaç çıktı ki :26: bende geçen hafta nst deydim 20 çıkmıştı korkulacak bi sancı rakamı değil demişlerdibuna rağmen banada söylendi bol su içip dinlenmem gerektiği seninkide az çıkmıştır canım inşallah korktuğumuza uğratmasın Rabbim vaktinde ve sağlıkla gelsinler inşallah
ahh canımm aynen halaaa kusmak gibi çile çekiyorumkader arkadaşımm bende de yok değil erken doğum korkusu :18::18::18: yaaa harbiden benimde başım dönüyor ve çarpıntım filan bunlar neyin belirtisiymiş ki :18::18::18::18:
selam annaler nasilsiuniz.ben pek iyi sayilmam.kizim qrip oldu.gozleri kizarik sulaniyor.burnu tikali,cok hiriltili oksuruyor.sanki ici cikacak,atesi yok cok sukur.insallah yarin sabah dt.goturucem.bronsite cevirmesinden korkuyorum.ici belgam dolmus sanki.
benim çarpıntım sürekli vardı ama bu sefer çok üstünde durdu dr. nabız sayımı falan yaptı, sancılarının ve carpıntının olması bu haftalarda istemediğimiz seyler dedi. erken doğum habercisi heralde...
canım geçmiş olsun, Allah şifa versin kuzucuğuna
maşallah ne diyelim cimcime cici kızımız erken ceee yapmak istemişsağlıkla devam etsin çabucak evlerine dönsün inşallah o arkadaşı tanır mıyız ki :26: tebriklerimizi göz aydın dileklerimizi iletin bi zahmet
çok geçmiş olsun tatlım inşallah cici kızın çabucak toparlayacak
mrb ben de doktordan geldim. oglum 2147 gr olmus. normalden biraz buyuk dedi doktor. sata gore 31+6 ama ultrasona gore 33+2 cikti. yuzunu kapatti oglum gostermedi yine:)
arkadaşlar bebişimiz sürekli alttan vurup duruyor, bu ikinci doğumum olmasa şimdiye kaçkere doktora giderdim heralde. sizlerin de vuruşlar alttan oluyor mu? bazen irkiliyorum vuruşlardan,göbeğim de çok aşağıda, erken gelecek gibi duruyor, sizin göbişler nasıl? herkese kolaylıklar diliyorummmmmmmmmm....
Face deki mart annelerimizden biri doğum yaptı kızlar. İlk yavrumuz kızımız oldu. Allah analı babalı büyütsün. Şimdi küvezde ama iyi olacak inşallah. Hep birlikte dua edelim
selam annaler nasilsiuniz.ben pek iyi sayilmam.kizim qrip oldu.gozleri kizarik sulaniyor.burnu tikali,cok hiriltili oksuruyor.sanki ici cikacak,atesi yok cok sukur.insallah yarin sabah dt.goturucem.bronsite cevirmesinden korkuyorum.ici belgam dolmus sanki.