haklısın rahat olmak lazım. ama rahatlık kiiim ben kimaslında sen öyle diyince düşündüm benimkinin de bilgisayarla internetle pek işi olmaz. ancak sıkılırsa haber okur, resmi gazeteye bakar, bi de bankacılık hesabına. daha çok tv izler. işte o yazıyı görmeseydim hiç aklıma gelmiyordu içime kuşku düşüren şey o google a basınca çıkan yazı. işin gıcık yanı gelip beni buluyor işte nerden çıktığı belirsiz bir yazı. sanki gökten indi geldi kondu oraya. ooof neyse düşün düşün insan deliriyo...
canım ya bugun alışverişe çıkacaktım bebeğimin kalan eksikleri kendime gecelik filan tüm keyfim kaçtı Allah insanı şüphelerle yaşatmasın insanın içini yiyip bitiriyor. biraz önce eşime mesaj attım keyfim kaçtı aklıma o ipaddeki yazı geldi dedim o da o bize ait bişey değil hadi çık güzel güzel alışverişini yap demiş ama ne fayda...
bi moralim bozuldu ağladım bir sürü. tekrar yazdım insanın dedim kuşku içinde olması daha acı veriyor olabilir insanız herhangi bir sebeple olmuş olabilir bana yeter ki doğruyu söyle bir daha olmaz der unuturum ama böyle ben daha acı çekiyorum dedim. o da ilahi gül gül öldüm burda yazmış bakmadım bakmam da aklıma da gelmedi demiş.
hayat işte kimini hüngür hüngür ağlatan şey kimini de kahkahaya boğuyor kendime acıdım inan ki. Bu benim kendimle ilgili ben hayatta çok kandırıldım ve bu beni hep şüpheci bir insan haline getirdi. Ne diyeyim Allahım bana herşeyin gerçeğini göstersin, ona güvenerek içimi rahat ettirebilirim ancak
merhaba arkadaşlar, çok kötüyüm, dünyam başıma yıkıldı sanki. eşim internetten bişiler izlemiş sanırım. geçmişi silerken gördüm, çok üzüldüm. daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadım, onu anlamam mı gerekiyor bilmiyorum. eve gelince sorsammı diyorum, kabul edecek hali yok ya.
bazen biran önce doğurmak istiyorum((((
günaydın annişler ve bebişleri bu sabah iyisinizdir inşallah
ben gece hiç uyuyamadım
2 gündür bişey oldu bana uyku tutmuyo sabaha kadar yatakta dönüp duruyorum
bu hafta geçsede bi an önce haftaya kontrolüm var bebişi merak ediyorum inşallah iyidir
Bunu biz de yaşadık günlerce ağladım üzüntümden bir şey de söyleyemedim. Bahane uydurup ayrı yatakta yattım. Kendimi çok kötü hissediyorum, normal bir durum mu bilmiyorum ama kimseyle de konuşamadım
ben de biberon sorayım sizlere...
doğum sonrası hemen sütünüz gelmezse biberon ile mama vermeyi düşünüyor musunuz kızlar teyzem geçen sene doğum yaptı yanında bulundur dedi ben acele acele aldırmak zorunda kalmıştım dedi.
aldıysanız hangi biberonu seçtiniz. cam olanları düşündüm ben ama şu meşhur avent ve drbrowns ların camları yokmuş sanırım geçen bir mağazada adam onların camı yok dedi.
ama neden bu durumu konuşmuyorsunuz eşlerinizle belkide böyle bir şey yok günahını alıyorsunuz. yatağını ayırmışın bari sebebini
söyle ki adam açıklama yapsınn. diyelimki yaptı böyle birşey senin yakaldığını görünce utanır bi daha yapamaz.
ama içinize atmayın ya yazık değil mi en güzeli konuşmak...
Denedim ama konuşmaya utandım, ne diyeceğim nasıl diyeceğim. Çok kırıldım
geç de olsa herkese kocaman günaydınnn Kahvaltımızı yaptıkk size selam verip mutfağımı toplycm dün akşam misafirim vardı 2taneDE yaramaz bebiss biraz dağıldı evimiz ama ikiside çok sevimlilerdi Onlar gidince çok ciddi anlamda dedim ki çocuk evin neşesidr. Sanki boş boş kaldı ev :) bugün 3gibi hastaneye gideceğim önce genel cerraha(dua edin bana koltuk altındaKI şişlik umarım Kötü bişey değildir) saat 4de de kızımla randevulastık onu göreceğim :):) herkesi çok çok öptükk kızçemle :)
Bunu biz de yaşadık günlerce ağladım üzüntümden bir şey de söyleyemedim. Bahane uydurup ayrı yatakta yattım. Kendimi çok kötü hissediyorum, normal bir durum mu bilmiyorum ama kimseyle de konuşamadım
Ben sezeryan istiyorum. Tansiyonum dusuyor korktugum durumlarda. Heyecanlaniyorum bayilma noktasina geliyorum. Muayene ettirirken bile vajinismus gibi oluyorum. Devlet hastanelerinde de annenin dogum korkusu varsa sezeryan yapmak zorundalar ya da annede vajinismus varsa. Bunlar tibbi neden diye geciyormus, bakan bunlara birsey demiyor. Ozelde olmama ragmen isimi garantiye almak istemistim arastirmistim.
Sezeryanin sonrasi zor evdt. Ama korkuyoruz biz.
Ben de battaniye aldim. Usur diye hem kundak, hem battaniye kullanicam.
sana bir şey sormak istiyorum böyle birşey gördüm doğru mu sen mi girdin o sitelere diyebilirsin.
yapacağı açıklamaya görede davranırsın. zaten her halukarda soğuk davranıyorsun bari konuştuktan
sonra tavrını sürdür ki oda anlasın hatasını. am peşin hüküm verme yinede dinimizde gözümüzle
görmediğimiz bişey de zanda bulunmak iftiraya giriyor.
benim durumum iftira değil maalesef. Düşünüyorum gebeliğim riskli bana yaklaşamadığı içindir diye ama bu geçerli bir sebep mi onu oturtamıyorum kendi kafamda
benim durumum iftira değil maalesef. Düşünüyorum gebeliğim riskli bana yaklaşamadığı içindir diye ama bu geçerli bir sebep mi onu oturtamıyorum kendi kafamda