2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Arkadaslar bugun bir bebek bakim videosu izledim de orda kadin sTandart tirnak makasinin kucuguyle (cit cit tirnak makasi) degil de normal makasin kucuguyle kesiyordu. İnsallah anlatabilmisimdir. Siz hangisini aldiniz?

cnm ben de çıt çıt lı aldım..diğerini kullanamam diye düşündüm.. ve bende 40ı çıkmadan tırnagı kesılmıyor dıye bılıyorum.. ben kurban olurum o minik ellere..azıcık toparlasın da öyle keselim dimi :KK34:

arkadaşlar ya merak ediyorum sütünüz geldimi annem benim 6 aylıkken akmıştı dedi ablamda öyle olmuştu,bende tık yok has zeytinyağı ile masaj yapıyorum arada faydası olur dediler korkuyorum sütüm gelmez die göğüslerim normaldede küçük şimdi biraz büyüdü tabi ama ucuda çok fazla yok :,,((

Kızlar ya ablamları konuştum şimdi. 1,5 yaşında oğlu var kendisi çalışıyor. Bakıcı da huysuzlanmış bugün ablam aramış konuşmuş. Canım oğlum kuzum balım diye konuşunca sakinlemiş biraz. Gözlerim doldu o telde anlatırken de bi şi demedim.
Nasıl bırakacağım ben kendi çocuğumuuuuuuu:KK43::KK43:

arkadaşlar ya merak ediyorum sütünüz geldimi annem benim 6 aylıkken akmıştı dedi ablamda öyle olmuştu,bende tık yok has zeytinyağı ile masaj yapıyorum arada faydası olur dediler korkuyorum sütüm gelmez die göğüslerim normaldede küçük şimdi biraz büyüdü tabi ama ucuda çok fazla yok :,,((

Erkenden süt gelmesi nadir bi şi tatlım. Annen ve ablan da o nadirlerden demek ki. Benim sadece tek göğsümden sarı su geliyo zaman zaman

Göğüs ucun yok ise ve emzirmekte zorlanırsan, göğüs ucu kalkanı yardımcı olabilir sana. Ablam söylemişti oradan hatırıma geldi.

merhaba, kızlar...
konuştum beyefendiyle, veeee tabikide o öyle bişey yapmamış:))
işin kötü tarafı bir gün önce bilgisayarda sorun olduğu için bütün geçmişi silmiştim. bunu arama olarak chromedaki yıldızlı alana yapıştırmış, ordan gördüm.
yani internet sitesi ve ya video değil.
ben öyle birşey yapmayı bile bilmiyorum dedi (bu konuda haklı, bilgisayardan hiç anlamaz) . daha önce birkaç kere geçmişi kontrol ettiğimi hatırlıyorum, bişey yoktu.
bilmiyorum, baya bi üstüne gittim sanırım. benim eşim kesinlikle böyle birşey yapmayacak bi adamdı. bizim gebeliğimizde riskliydi başlarda sonradanda biz korkmuştuk, nolur nolmaz diye. belkide bu yüzdendir ve ya belkide sadece günahını almışımdır. umarım sadece günahını almışımdır...

bu haftalarda süt geliyomu kii:KK53: ben bilmiyorum henüz süt müt yok...
Kızlar ya ablamları konuştum şimdi. 1,5 yaşında oğlu var kendisi çalışıyor. Bakıcı da huysuzlanmış bugün ablam aramış konuşmuş. Canım oğlum kuzum balım diye konuşunca sakinlemiş biraz. Gözlerim doldu o telde anlatırken de bi şi demedim.

hımmm daha çok küçükmüş yiğenin ya... ben özelde calısıyorum bazen dıyorum kı bu yenı sezonda baslayayım calısmaya... bazende 1 yasını bekleyım... cok kararsızım ne yapacagımı bende bılmıyorum... ama benım annem bakacak bakıcıya vermek ıçın daha daha cok minik.. belli bi yasa gelıncede kreş fılan...

ama annem de artık yaslanıyo 1. ye baksa bıle ıkıncıye bakacak halı kalmaz :KK50:

kızlar sıkmayın canınızı öyle kötü sitelere girmiştir diye düşünerek. geçmişte görseniz bile ona sorun. belki bambaşka bi açıklaması vardır. bakın benim eşim iğrenç bulduğunu ergenliğinde 1 kez izleme teşebbüsünde bulunduğunu onda da kustuğunu söyledi:)))
yani erkekler gerçeğini ve çok daha heyecanlısını yaşamışken daha azına tamah etmezler. izleyip ne olacak kendi yapacak. beni daha açık konuşturmayın bea:))))

ben inanmıyorum evli bi erkek o tür sitelerden faydalanmaya kalkmaz. gerçeği var çünkü hayatında:KK66:)))

ola ki yaptı bi seferlik mazur görülebilir ama bunu alışkanlık edinmiş ise gerçekten diyorum hasta demektir. benim görümcem bakım evinde çalışıyor. o anlattı adam kendine hakim olamıyormuş.

ve sonsy gerçekten ciğerim yandı. demişsin ya yediğim kazıklardan böyle oldum diye. ben de öyle canım. o kazıkları anlatsam aklı durur dinleyenin. ama herşey geride kaldı çok şükür. eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. yavrum olacak yuvamda mutluyum. ailem sağ başımdalar.... bana bunlar yetiyor canım. sen de izledi mi acaba diye benim eskiden yaptığım gibi boşa paranoya yapma hiç. izlediyse yukarıda Allah var her şeyi o görür ve bilir. hakkımı alırken gözlerinden sorarım hesabını diye düşün... sen kendini bil...ben artık öyle yapıyorum. Rabbim bilsin.

Kızlar marketin araba çekilişine katıldı mmmm:KK9::KK9::KK9:

Cuma günü çekiliş var :KK8::KK8::KK8:

cemrem bizde düğünümüz için alışverişi bi awmden yapmıştık beyaz eşyadan tut yemek takımına kadar ve çekiliş varmış tam hatırlamıyorum ama yüz küsür kupon kazanmıştık çekiliş için ama ne oldu çıkmadı tabi :) 1tane kuponla katılan bi amcaya çıkmıştı:) şans umarım sana güler :):)

merhaba, kızlar...
işin kötü tarafı bir gün önce bilgisayarda sorun olduğu için bütün geçmişi silmiştim. bunu arama olarak chromedaki yıldızlı alana yapıştırmış, ordan gördüm.
ben öyle birşey yapmayı bile bilmiyorum dedi (bu konuda haklı, bilgisayardan hiç anlamaz) . daha önce birkaç kere geçmişi kontrol ettiğimi hatırlıyorum, bişey yoktu.
bilmiyorum, baya bi üstüne gittim sanırım. benim eşim kesinlikle böyle birşey yapmayacak bi adamdı. bizim gebeliğimizde riskliydi başlarda sonradanda biz korkmuştuk, nolur nolmaz diye. belkide bu yüzdendir ve ya belkide sadece günahını almışımdır. umarım sadece günahını almışımdır...
canım ben da chrome kullanıyorum ve yemin ederim o yıldızlı kısa yolu yapamadım ilk kez denediğimde:)))) hele ki eşim anlamaz diyorsun. anlasa zaten onu asla yapmaz:))))) seninki katakuli ye gelmiş:)))) bence başkası yapmıştır. o yıldızı yapmak için iki aşamayı geçmek ve ipi göğüslemek gerekiyor resmen. yapmadım diyorsa yapmamıştır eşin. boşuna üzülme:))))

bu haftalarda süt geliyomu kii:KK53: ben bilmiyorum henüz süt müt yok...

hımmm daha çok küçükmüş yiğenin ya... ben özelde calısıyorum bazen dıyorum kı bu yenı sezonda baslayayım calısmaya... bazende 1 yasını bekleyım... cok kararsızım ne yapacagımı bende bılmıyorum... ama benım annem bakacak bakıcıya vermek ıçın daha daha cok minik.. belli bi yasa gelıncede kreş fılan...

ama annem de artık yaslanıyo 1. ye baksa bıle ıkıncıye bakacak halı kalmaz :KK50:

Benim annem bakamayacak :KK50: ben de bilmiyorum ne yapacağım iş meselesini

doğum iznine ayrılan arkadaşlara bir sorum olacak.....
doktorum 17sinde gel çalışabilir raporu yazalım demişti. az önce aradım eşim gelse ben gelmesem diye, hayır muayene olman gerekiyor diyor. ama ben randevu filan almadım.
muayene olmak derken neye bakacakki???????????????
bulunduğum ildeki doktorların tutarsız konuşmaları beni oldurecek. simdi ben napıcam randevuyu iki gun sonrasına alamam. baska bi doktora gitsem sorun olurmu????
bide aptal okulum beni acıköğretim sınavına yazmış, kota varmış gitmek zorundaymışım. bıktım artık okuldan, pes edicem ayrılcam izne yaaa:KK43:(((((((((

merhaba arkadaşlar nasılsınız öğrencilerimden iki tanesi su çiçeği geçiriyor,bugün telaşlandım doktoruma gittim çocukken geçirdiğim için bağışıklık sağlamışım o yüzden bebek için tehlikesi yokmuş bebişim 1700 olmuş elhamdülillah 1 kilo almışım 3 haftada yarım kilosu bebişe gitmiş çalışabilir raporumu da aldım şükür bizden haberler böyle 4 gözle şubat tatilini bekliyorum zorlanıyorum artık anasınıfı ve çok hareketliler neyseki 15 tatil var arada bu arada doktor bakarken birtekme attı ki doktor şaşırdı çok komikti selamlar hepinize...

eğer gelmesi gerekiyorsa bende de gelmedi süt falan. ama bildiğin emzik görüntüsünü aldı göğüslerim sanırım emzirmeye hazırlanıyor :KK1:

aynı sıkıntı bende de var cemre :KK25: doğum izni de uzamadı 2,5 aylıkken çocuğu bırakmak zorunda kalıcam, yıllık iznimi kullansam 3 aylık olucak.
daha çok minik nasıl bırakırım :KK14: aslında kaynanam bakıcak ama oda dün beni tedirdin etti. komşumuzun 4,5 yaşındaki çocuğuna bir süreliğine
bakıcaktı çocuğun altına bez bağlamışlar oda büyük abdestini biraz kaçırmış onun altını temzilerken öğürmüş fenelaşmış. komşuda ağlıcaktı üzüldü çok
dedi ki bu senin çocuğuna nasıl bakıcak. kaynanamın bu kadar hassas olduğunu bilmiyodum :KK19:
bide diyoki ben bu çocuğa bakarsam yıpranırım psikolojim bozulur senn çocuğuna bakamam ki :KK53: ayıla bayıla bakacaktı halbuki.
demek alışmış baya rahata.

merhaba, kızlar...

gördünmü bak sordun rahatladın. düşünme artık boşver o sana açıklamasını yapmış.
ah biz kadınlar herşeyi ne kadar abartıyoruz, şüphe ile kendimizi de mahfediyoruz.
ayrıca riskli durumun yoksa eşinle ilişkiye girebilirsin daha bunun 40 gün lohusalığı var çünkü..:KK34:

doğum iznine ayrılan arkadaşlara bir sorum olacak.....
doktorum 17sinde gel çalışabilir raporu yazalım demişti. az önce aradım eşim gelse ben gelmesem diye, hayır muayene olman gerekiyor diyor. ama ben randevu filan almadım.
muayene olmak derken neye bakacakki???????????????
bulunduğum ildeki doktorların tutarsız konuşmaları beni oldurecek. simdi ben napıcam randevuyu iki gun sonrasına alamam. baska bi doktora gitsem sorun olurmu????
bide aptal okulum beni acıköğretim sınavına yazmış, kota varmış gitmek zorundaymışım. bıktım artık okuldan, pes edicem ayrılcam izne yaaa:KK43:(((((((((

ama muayene etmesi gerekebilir. belki durumunda bir değişiklik var mı diye. başka doktora da yazdırabilrsin raporunu farketmez tabiki

:KK9::KK9: :KK9: hımm oğluşa sıfır araba aldınız şimdi baba da yani :KK55:

Babanın var arabası da. Benim yok . . . Sattık onu sıra bende yani. Araba çıkarsa belki çalışmam :KK9::KK9::KK55:

cemrem bizde düğünümüz için alışverişi bi awmden yapmıştık beyaz eşyadan tut yemek takımına kadar ve çekiliş varmış tam hatırlamıyorum ama yüz küsür kupon kazanmıştık çekiliş için ama ne oldu çıkmadı tabi :) 1tane kuponla katılan bi amcaya çıkmıştı:) şans umarım sana güler :):)

He ya sanş, bu şans bi yerde bana da gülecek biliyorummm:KK9:

Nescafe çekilişine de katılmıştım. Onda da çıkmadı. 80 tane ile falan katılmıştım:KK9:

Ama biliyorum bir yerde çıkacak :KK9:

Bekarlığımdan beri araba çekilişlerine katılırım da:KK9::KK9:

Sude cim ben Eylül de başlamayı düşünüyorum da .
Bakalım nasıl olacak. Bakıcı falan ayarladım kafamda şimdilik. Bakalım zaman ne gösterecek

geç de olsa herkese kocaman günaydınnn kahvaltımızı yaptıkk size selam verip mutfağımı toplycm dün akşam misafirim vardı 2tanede yaramaz bebiss biraz dağıldı evimiz ama ikiside çok sevimlilerdi onlar gidince çok ciddi anlamda dedim ki çocuk evin neşesidr. Sanki boş boş kaldı ev :) bugün 3gibi hastaneye gideceğim önce genel cerraha(dua edin bana koltuk altındakı şişlik umarım kötü bişey değildir) saat 4de de kızımla randevulastık onu göreceğim :):) herkesi çok çok öptükk kızçemle :)

seni ve bebişini güzel haberlerle bekliyoruz

X