2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

sanada kolay gelsin cnm :))
ben hergün bir bardak içiyorum ıhlamur.ki bunu 20.haftadan itibaren yapıyorum.hiçbir yan etkisini görmedim
bazı bitki çayları zararlı evet.ama ıhlamur zararlı değil.ayrıca ben dalından koparılmış taze ıhlamur kullanıyorum.çok demli içmiyorum.
bir çok hamilededende duydum bir zararını gören olmamış..adaçayı tavsiye edilmiyor hamilelikte diye biliyorum :)

ben meyveyi çok tüketiyorum doktorum kiloma müdahale etmedi hiç.dikkat ediyorsun sen zaten diyor.
65 kiloyum şuan.12 kilo aldım şimdilik.benimde hedefim 15 geçmemek :)

İçini ferah tut canım eğer c.tesi gideceksen dr.a hava güzel olacak hava durumuna bakıyorum da internetten. Bu arada akıntı olayı bende oluyor ve açıkçası çok üzerine düşmüyorum özellikle de sabah yataktan kalkınca oluyor.
Ben daha önce enfeksiyondan dolayı antibiyotik kullandım hatırlarsın belki o dönemde dahi oluyordu demek ki normal diye düşünüyorum
Gerçi öyle çok fazla ve yoğun da gelmiyor, senin akıntının yoğunluğu nedir?
Bende bu hafta sonu kontrole gideceğim oğluşumu göreceğim. Senin gibiyim bende özlüyorum, özledikçe resmine bakıyorum kuzumun

mrb kızlarr :) azönce doktordan geldim cok şükür 5 haftalık calısabilir raporu aldım..32+0 haftadayım..prensesim 2250 gr olmus :) büyük ihtimalle sezeryan olcam..varislerim var bacaklarımda yukarı dogru cıktı hamileliğimde doktorda muayene edelim dedi sonrada catı muayeneside yapalım dedi..ben hiç dayanamadım,agrı eşiğin cok düşük dedi..bende bu acıya dayanamadım normale hiç dayanamam diye korktum..sezeryan olsun dedim..doktorum normal yapabilcegimi söledi ama ben yapamam kendime güvenim yok bu konuda..bu muayene acısı böleysee :) ayrıca son ana kadar bekleyip normal olmazsa sezeryana akırlar die korkumdan direk sezeryan olcam 38.haftada alabilcegni söledi..insallah sizde doktordan hayırlı haberlerle gelirsiniz

hayırlısı gülüm hadi az kalmış seninde banada en geç şubat başı dedi doktorum o dediğin olayıda yaşadım eğer öksürük hapşuruk veya ağır kaldırma gibi olaylardan sonra azıcık bi biktarsa idrardır çamaşırını değiştirince bi müddet kuru kalır bebeğin idrar torbasına olan baskısından ani hareket veya baskıdan kendiliğinden idrar kaçıyo ama sürekli geliyo çamaşırın daima ıslaksa suyun olaBİLİR İÇİNDE tortularda bulunabilirmiş bunu anlamak için ıslaklık hissedince wcye git kendini sıktığında idrarın geliyosa korkma ama idrarın olmamasına rağmen su geliyosa kork:18: ayrıca idrar yolu enfeksiyonu olanlarda bu su zızıntısı olma olasılığı daha fazlaymış

gülüşüm ya çatı muayenesi nasıl bişi merak ediyorum adı bile ürkütücü geliyo bana:18:

Senkarım akıntı miktarı belli olmuyor bir gün az birgün daha çok. Her gün günde 2 /3 kez sarı tabaka gibi lekelenme geliyor. Ama hiçbirinde koku- yanma ağrı yok çok şükür. Dün iki sefer hapşırdım. İkisindede çamaşırım ıslandı. Altıma kaçırmak adet oldu

Bu arada Senkarım akıntı bahane kızımı görmek şahane diyorum Bu hafta görücem sonra 1 Şubatda İstanbulda kendi doktorumda tekrar görücem kızımı Sende ne güzel oğluşu görcekmişsin.İyi haberlerini bekliyorum arkadaşım. Bizim her kontrolde babamız cepten kameraya çekiyor. Kameranden izliyorum. Tavsiye ederim canım.

Cumartesi izleyeceğim yol Borçka- Rize- Trabzon birtek Borçka kar yağışlı görünüyor. Biz cumartesi gidicez mecburen bir gün kalırız. Orda öğretmenevi var. İyi oluyor. Dediğin gibi baktım şimdi Trabzonda 10 dereceye kadar çıkıyormuş

Biraz forumda gezerim. Allahım medeniyet yaşasın Normalde AVM sevmeyen biriyim ama burda yaşadıktan sonra AVM hasreti çekiyorum

melaba gebışlerrrr.... İzmir güneşli ama buzz gibi can sıkkın ev pis depresyondayız yaniii

gülüşüm ya çatı muayenesi nasıl bişi merak ediyorum adı bile ürkütücü geliyo bana:18:

canımm seni normal doğum yapılan sandalyeye yatırıyolar bacakların ayrık bi şekilde yatıyosun,doktorun eldiveni giyiyo ve eliyle muayene ediyo :// doktor anlıyomus hani catın dar mı değil mi,ama bana 2 defa baktı dayanamadım ben o yüzden sezeryana karar verdim..

oyumu kullandımm hadı hayırlısı..

burda olan anneler 28.haftamdayım.sizlerin bebişleri bu haftalarda ne kadardı..

abowwwwwwwwwww ben şimdiye kadar korkumdan hiç alttan muayene olmadım gene olmam çor tırsıyorum ürkütücü geliyo:18:

burda olan anneler 28.haftamdayım.sizlerin bebişleri bu haftalarda ne kadardı..

Navlacım benim 22. haftada 477 gr 27.haftamda 928 gr dı. Doktor normal dedi. Hatta grafiğe göre muhtemel doğum kilomuz 3,5 kg mış.

Her bebeğin farklı oluyor canım. Sağlığında problem yoksa kilosun kafana takma tatlım

55 kilo ile hamile kaldım şimdi 66 kiloyum bebişim değilde ben aldım kiloları galiba(

55 kilo ile hamile kaldım şimdi 66 kiloyum bebişim değilde ben aldım kiloları galiba(

Canım ben 62 ile kaldım. Ocak ayı başında 72 idim. Şimdi 74 olmuşumdur. Yani senden fazlayım. Ama göbüşümü çok seviyorum. Boşver takma bunları

24.haftamda 680 grdı bebişim.c.tesi kontrolum var.banada zayıf gibi geldi.bakalım bu ay ne kadar oldu.

canım benım bebeğimde 24 25 haftada 600 gr dı doktor ıyı demıstı sımdı yanı 29 haftaydı 1500 kıloydu haftayada gıdecem ne kadar olmussa yazarım ama canını sıkacak bır durum yok kı benımkıde ole ıdı son haftalarda oldukca kılo alıyorlar bırde hata payı var 600 dedı dıe kesın 600 degıldır yanııı ama 24 lu haftalar ıcın uyumlu sen ınternette olan bılgılare bakma her bebek her anne farklıdır

hamileliğimin başından beri diyet yapıyorum ben zaten, proteinden,kalsiyumdan bol besleniyorum. şekerle ilgili sıkıntım vardı benim de.kadın dağumdan önce dahiliyeye koştum,oradan diyetisyene.her gün et yiyorum, 1 litreden fazla süt ve ürünleri,yumurtası peyniri... yine de ödem oldu, nazar mı değdirdim kendime ne yaptım,bir şeyim yok diyordum. allah çaresiz dert vermesin. varsa da bir sıkıntı önlemini alırız, birsürü kişinin başına geliyor...

allahtan tayin çıktı, şubat tatilinde merkeze geçiyoruz,gerçi ev sıkıntısı,taşımna sıkıntısı var şimdi de. bazen başıma iş aldım rahatımı bozdum diyorum,ama böyle durumlarda da ,sağlık söz konusu olunca merkezi arıyorsun, bir de bebek olunca daha büyük sorun. ödem dışında bir rahatsızlık hissetmiyorum, haftasonuna kadar dikkat edeyim biraz daha yediğime içtiğime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…