2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaşlar bebek eşyalarını sıvı dalin ile yıkayanlar çoki parfüm var o deterjanda
benim içime sinmedi
ben dalinin sabun tozu olanından aldım, suda erimiyor falan demişler ama
ben 40 dercede yıkadım
iki kere de estra durulama yaptırdım
misler gibi çıktı çamaşırlarım, kalıntı yok, parfüm yokk
naçizane fikrim

bende dalanın toz sabununu aldım %100 bitkisel yağlardan yazıyo üstünde hemde 30 derecede yıkadım hiç kalıntı felan yok çok temiz yıkıyo ve hemen eriyo ayrıca mislerrrrrrrr gibi kokuyo kır çiçekleri kokulu annemde dalinin yumuşatıcısını almış battaniyelere onu kullandım oda çok güzel kokusu çok kalıcı

Ne güzel canım gözünüz aydın. Taşınmaya yardıma birileri falan gelin. En fazla 1 haftalık eziyet sonrası çok güzel.

Bize de dua et tatlım. Bizde tayinciyiz. Şubat-Mart-Nisan gibi tayinimiz çıkabilir. İnşallah çıkarda bizde senin gibi sağlık sıkıntısı olmayan yerlere gideriz.

Sana katılıyorum Papatyam henüz yıkama işlerini yapmadım ama Ağbimin eşi ve eltim geçen sene 15 gün ara ile doğum yaptılar ikiside bana dalan roxyi önerdi. İki kez durula yumuşatıcıya da gerek yok dediler. Bende dlan aldım İstanbula gidince yıkıyacağım.

Bu arada birkaç gündür denk gelmiyoruz senin sohbetinide özledim yani

daha ocak ayını bile yarılamadan şubat anneleri doğurmaya başladıysa kızla bu demek oluyor kiii bizde mart annesi gibi görünsekde galiba bi çoğumuz şubat annesi oluruz gibi hissediyorum papatyacm :) inşallah zamanli gelir bebislerimz ama sağlıkları yerinde olsun yeter . Bende diyorum eşime sanki 2 marti bekleyemecek bizim yavrucak şubatta doğururum gibi hissediyorumm :)

ailelerimiz gelicek taşınma arası,ev bulamadık ama:-( çok sıkıntı yaptım kendime ev işini. neyse hallolur herhalde bir şekilde,allah herkesin gönlüne göre versin, bebişin şansına kısmetine sizin de çıkar inşallah tayininiz.

Bende dalan roxy toz sabunla 30 derecede yıkadim ilkinde acemiliğme geldi biraz sabun kalıntıları vardı içime sinmedi 2.durulamayı yaptm geri kalanları hep iki durulama yaptım gerçekten tertemiz ve yumuşack oldu yumuşatıcıya gerek duymadım ütülemeden bile zaten yumuşak oluyor. Bide ütüleyınce şıkır şıkır oldu valla cicilerimz hemde coook güzel bi kokusu var psikolojikmidir bilemem ama sanki saflığın temizliğin kokusu var bebislermze layık :)

bir de mart başı senin, büyük ihtimal şubat bebeği olur o. benim çevremde gününde doğuran pek kimse yok,2 hafta erken doğurdu hep tanıdıklarım. hatta 36 haftalık doğum yaptı komşum, 3.5 kiloydu bebeği neredeyse,küveze bile girmemişti. gelişimini tamamladımı 40 haftayı beklemiyor bebekler demek ki.

herkese merhaba... vajinamda çok fazla ağrı var bayadır dün akşam bakıyım aynayla ne var ne yok dedim şok oldum varis oluşmuş çok kabarık değiller ince ama damarlar belli. o kadar canım sıkıldı ki anlatamam yarın kontrolüm var doktora söylesemmi söylemesem mi bilemedim ufff. alttan muayene olmak istemiyorum zaten son haftada bakcak bu arada ikinci gebeliğim ilki normal olmasına rağmen yinede çatala çıkıp gösterme düşüncesi bayağı bir geriyor beni.biraz araştırdım doğum sırasında atılan kesi varisli bölgeye atılmadığı sürece sıkıntı olmuyomuş ama yinede üzüldüm.

banada öyle geliyor ve kendimi en erken şubatın ortası olur diye teselli ediyorum sezeryan olursa eğer zaten 38de falan alıyorlar oda şubat 15ine denk geliyor. Gelişimini tamamlamış Olsunlarda ne zaman isterse gelsinler bebisler sag salim.

Oh ne güzel bir taşta üç kuş hem ailelerle görüşücen, hem yeni ev hemde işleri onlara yaptırıcan. Ballı kaymak vallahi

İnşallah içinize en sineni bulursunuz canım.

24.haftamda 680 grdı bebişim.c.tesi kontrolum var.banada zayıf gibi geldi.bakalım bu ay ne kadar oldu.
Bence zayıf değil. Ben 31+1'de gittim en son doktora. 2 kilo olmustu ama bunun 800 gr'ını neredeyse son 2 haftada aldı. 24. haftada 700 gr falandı benim de yanlış hatırlamıyorsam.

sakın olun henuz 1 kısı dogurdu muhtemelern obur hafta baslıcak bızım topıgındogumları ben de 25 ocakta alıcam nasıpse relax olun sters yapmayın:)

canım vajinal bölgede varis cok önemli, kesinlikle söylemelisin. benim bir arkadasımda da vardı o kontrol ettiriyordu. normal doğum yapamayabilirsin belkide gidişata göre planlı sezeryan olabilir. kendin gorerek karar veremezsin. ama tabi sen bilirsin. insallah önemli bi boyutta değildir.

cok saolasiniz kizlar. dun diyetisyeni aradim. hemsireyle konustum. basladigin andan sonra 2 saat dedi o da. bir yanlislik olabilir cok takma dedi. cunku 13 dakikada 101 e dusmustu. haftaya ultrasona gidicem ins bebisim etkilenmiyordur bu durumdan. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

teşekkür ederim cevapladığın için eşimle konuştum söyleme kararı verdim bende, hakkımda hayırlısı ama sezeryan olursam çok üzülürüm

ctesi kontrolum var inş herşey yolundadır.sizin yorumları görünce moralim yerine geldi.bebişim zayıf değil. gerçi sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun..

burda olan anneler 28.haftamdayım.sizlerin bebişleri bu haftalarda ne kadardı..
canım sıkma tatlı canınııııı normal kılosuu.. benim yavrucak 27+6 da 1260gr dı. bu pazartesı kontrolumuz var 1500 beklıyorum.hayırlısı...
kızlarrrrrr şubat annelerinde doğumlar başlamışşşşşşşşşş

anaaammmmm bizde de subatta baslayacak yaniii.... ayyy bı tuhaf oldummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…