hastane için çantasını hazırlayan annelere teknik soru :) bebis ve kendiniz için neler koydunuz yazabilir misiniz ?
Sana katılıyorum Papatyam henüz yıkama işlerini yapmadım ama Ağbimin eşi ve eltim geçen sene 15 gün ara ile doğum yaptılar ikiside bana dalan roxyi önerdi. İki kez durula yumuşatıcıya da gerek yok dediler. Bende dlan aldım İstanbula gidince yıkıyacağım.
Bu arada birkaç gündür denk gelmiyoruz senin sohbetinide özledim yani
bende dalanın toz sabununu aldım %100 bitkisel yağlardan yazıyo üstünde hemde 30 derecede yıkadım hiç kalıntı felan yok çok temiz yıkıyo ve hemen eriyo ayrıca mislerrrrrrrr gibi kokuyo kır çiçekleri kokuluannemde dalinin yumuşatıcısını almış battaniyelere onu kullandım oda çok güzel kokusu çok kalıcı
arkadaşlar bebek eşyalarını sıvı dalin ile yıkayanlar çoki parfüm var o deterjanda
benim içime sinmedi
ben dalinin sabun tozu olanından aldım, suda erimiyor falan demişler ama
ben 40 dercede yıkadım
iki kere de estra durulama yaptırdım
misler gibi çıktı çamaşırlarım, kalıntı yok, parfüm yokk
naçizane fikrim
herkze iyi akşamlar
burda hamilelikle ilgili sıkıntılarımızı ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz ama
benim hamilelik dışında başka sıkıntım var
sizi sıkmak istemem ama bu durum beni çok üzüyo doğal olarak karnımdakinide etkiliyodur
sorun oğlum
7. sınıfa gitmesinde rağman ders çalışma düzenini oturtamadık
sürekli aynı şeyleri söylemekten çok yoruldum
ders yapmayı sevmiyo istemiyo inanın her yolu denedim denemediğim yol kalmadı
bana bu konuda tecrübesi olan varsa bi destek versin lütfen yoksa kafayı yicem
7. sınıfta ödev fazla vermiyolar tek performans ödevleri
bide sınav vakitleri sınava çalışması lazım
diğer günlerde yarım saat tekrar yapsa yeter ama bi türlü bu düzeni sağlayamıyorum
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
zaten şu aralar doğum stresi yaşıyorum çok sık sancılarım oluyo gece uyuyamıyorum
bide oğlumun böyle yapması beni mahfediyo
herkze iyi akşamlar
burda hamilelikle ilgili sıkıntılarımızı ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz ama
benim hamilelik dışında başka sıkıntım var
sizi sıkmak istemem ama bu durum beni çok üzüyo doğal olarak karnımdakinide etkiliyodur
sorun oğlum
7. sınıfa gitmesinde rağman ders çalışma düzenini oturtamadık
sürekli aynı şeyleri söylemekten çok yoruldum
ders yapmayı sevmiyo istemiyo inanın her yolu denedim denemediğim yol kalmadı
bana bu konuda tecrübesi olan varsa bi destek versin lütfen yoksa kafayı yicem
7. sınıfta ödev fazla vermiyolar tek performans ödevleri
bide sınav vakitleri sınava çalışması lazım
diğer günlerde yarım saat tekrar yapsa yeter ama bi türlü bu düzeni sağlayamıyorum
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
zaten şu aralar doğum stresi yaşıyorum çok sık sancılarım oluyo gece uyuyamıyorum
bide oğlumun böyle yapması beni mahfediyo
Kizlar nane ve maydonoz sutu azaltiyormus yeni ogrendim paylasiyim dedim.
Bebegin temizlik bakim urunlerini kremlerini hangi marka aldiniz?
Maydozun arttırdığını bilirdim hep şimdiye kadar
canım henüz tecrübeli değilim ama kardeşimden örnek vererek yazabilirim. Ödüllendirebilirsin mesela. Bi hafta boyunca düzenli çalışırsa hafta sonu birlkte sinemaya gidebileceğinizi söyleyebilirsin. Bidaha ki hafta yine aynı şekilde düzenli çalıştığı takdirde bi kaç arkadaşını eve çağırıp hafta sonunuda onlarla geçirebileceğini soyle. Tabi bunu her hafta yaparsan da ödüle alışır bi hafta aralıkla yapabilirsin.
merhaba güzel anneler,
bi kaç saattir film araştırıyorum. malum subat tatili geliyor, dışarı çıkamıyoruz çok soğuk.
evde şöyle rahatlıkla izleyebileceğim filmler arıyorum.
hamileyken normalde çok etkilenmediğim seylerden daha cok etkilendiğimi farkettim.
o yuzden korku öğesi barındırmayacak, çok üzücü hikayesi olmayacak filmler varsa izlediğiniz ve ya izlemeyi düşündüğünüz, bana önerebilirseniz çok sevinirim.
aslında kitap da olabilir.
son haftalarda bebeğe çok odaklandığımı farkettim, biraz kafam dağılsın istiyorum, böylece bebeğimde rahatlar herhalde.
son haftalarımızı huzurla geçirebilirz insallah....
Ben de sasirdim ibrahim saracoglu yazmis. Ben de netten arattim hep azalttigi yaziyor.
Bir de nohuta sasirdim. Nohut artiriyormus. Gaz yapmaz mi nohut?
Tatlım daha henüz anne olmadığım bilmiyorum nasıl bi şi
Her annebaba ister çocuğunun başarılı ve çalışkan olmasını
Ama bir sınıfta en fazla 10 tane çocuk vardır çalışkan olan. Diğerleri vasat ve vasatın altı...
Ben kendi düşüncem dediğim gibi yaşamadığım için çok gerçekçi gelmeyebilir ama ben de biliyorum o zaman nasıl olur durum
Benim çocuğum o 10 tane çocuğun arasında olmak zorunda değil diye düşünüyorum.
Her ne olursa olsun o benim çocuğum dersteki başarısı ile değil bir birey olması ile övündüğüm evladım.
Tam anlatamadım ne demek istediğimi ...
Benimkisi de içimdekini paylaşmak oldu.
Eğitimsel ve psikolojik bir destek değil yaniii