kızlar 2 günde 3 kilo aldım,ödem sorunum olmamıştı şimdiye kadar,ellerimi oynatamıyorum,ayaklarımın üstüne basamıyorum acıyor resmen,tuzlu da yemiyorum halbuki. yüzüğü filan çıkardım attım kenara zar zor. dışarısı da kar kış, doktora gidicem çıkamıyorum. tansiyonumu ölçtürebilseydim keşke. tansiyon problemi çıkıcak diye endişeleniyorum.
kızlar 2 günde 3 kilo aldım,ödem sorunum olmamıştı şimdiye kadar,ellerimi oynatamıyorum,ayaklarımın üstüne basamıyorum acıyor resmen,tuzlu da yemiyorum halbuki. yüzüğü filan çıkardım attım kenara zar zor. dışarısı da kar kış, doktora gidicem çıkamıyorum. tansiyonumu ölçtürebilseydim keşke. tansiyon problemi çıkıcak diye endişeleniyorum.
eminim tatildir ama özel sektorde işlemiyor bu işler malesefkimin umurundayım ki dün servisim yoktu otobüslerle geldim,
dedim ki bugun için olmazsa napayım taksiyle gel dediler. iş yoğunluğumuzda yok ama işte getirtecekler ya beni illa
pınarcım dikkat et kendine, bol bol portakal ye suyunu iç.
bazen içerde ne yaptığını bende çok merak ediyorum paldur küldür. göbek deliğimin içerden çekildiğini
hissedediyorum bırak şu kordonla oynamayı çocuğum diyesim geliyor
günaydınnnnn,
benim gibi sabahçılar var burdaistanbul trafiği bugün yok olmuş kimse sokağa çıkmamış resmen 5 dakikada geldim işe.
şu aralar çok uykum var bide saçma sapan anlamsız rüyalar görüyorum gözüm yanlışlıkla kapansa bile rüyalar alemine
dalıyorum
ilçede olmanın da kötülüğü bu,doktor yok,aile hekimine gidicem 2 gündür ama evden çıkmaya korkuyorum,gitsem de gerçi tahlil alıp doktoruna git der varsa bir sıkıntı.kar buz,taksi çağırsam bile kardan giremez sitenin yakınına ana yola yürümek lazım. diz boyu kar ,cumartesi randevum var beklesem mi haftasonunu diyorum acaba, bir taraftan da içim rahat etmiyor.şimdiye kadar hiç sıkıntım yoktu,11-7 çıkıyordu en fazla tansiyonum. yüzük sallanıyordu parmağımda şimdi girmiyor, dinlenmeyle de geçmiyor üstelik. çoğu gitti azı kaldı,sağsalim atlatırız inşallah hamileliğimizin geri kalanını....Gunaydın arkadaşım. Ben yüksek tansiyon ve preeklampsi sorunu yaşıyorum. Ne yap et dışarı çıkıp doktora git. Kar kışı boşver. En yakın eczane sağlık ocağı vs de olur. Ödem normal ama Allah korusun preeklampsi varsa erken teshis cok önemli. Seni korkutmak endişe ettirmek istemiyorum. Lütfen yanlış anlama beni.
BENDE CUMAYA RANDEVU ALDIM ÇOK MERAK EDİYORUM OĞLUMU.bİRDE ŞU KABURGA AĞRILARIM NE ZAMAN GEÇECEK DİYE SORACAĞIM.SÜREKLİ ACI ÇEKİYORUM.GÜNLER ÇABUK GEÇSİN ARTIK
Günaydın Hamişler,
Kar bütün şiddetiyle buralarda 2 gündür dün akşam iş çıkışı tam 2,3 saat yolda mahsur kaldık evimle işim arası 15 dk. ama gidemedim.
Yollar kapalı, yola hazırlıksız çıkan sorumsuz servis şöförleri, tırlar, kamyonlar he birde kendini uyanık sanan trafiğin olmasına neden olan kurnazlar
Belediyeyi arıyoruz ulaşamıyoruz, neler yaşandı ve geçti tam bir rezaletti .
Neyseki 2,3 saatin sonunda sağ salim evime ulaşabildim, stresten ve soğuktan yorulduk, bitkin düştük.
Oğluşumda evine geldiğini anladı heralde bir hareketler bir tepikler aman Allahım görmeniz lazım ☺
Papatyacım geçmiş olsun bence tuzu azaltmak yerine tamamen bırakmalısın yoksa bu şişlikler ödemler geçmiyor tecrübeyle sabittir.
Ayrıca yediklerinden zaten alıyorsun tuzu şu dönemde çok yüklenmeyelim vücudumuza derim. Dikkat et kendine canım.
Gıda_Pınarım dikkat et kendine bol bol kökü olan sebze ve bol meyve yemeye bak Allah Sağlık versin oğluşlarımıza
2013 canım inşallah hava muhalefetinden dolayı bir sıkıntı çıkmazda güzeller güzelini görürsün bu hafta .
Şimdilik bu kadar hepinize güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Sevgiler.
günaydınnnnn,
benim gibi sabahçılar var burdaistanbul trafiği bugün yok olmuş kimse sokağa çıkmamış resmen 5 dakikada geldim işe.
şu aralar çok uykum var bide saçma sapan anlamsız rüyalar görüyorum gözüm yanlışlıkla kapansa bile rüyalar alemine
dalıyorum
Günaydın kızlar.
Bugün 32. haftamıza girdik.KArnımda 4 dönüyo bnm oğlan..
Yalnız bronşlarım dolmuş fena üşütmüşüm öksürdükçe karnıma sancı yapıo, bebeğim de başlıyo tekmelemeye..
Ihlamur, pekmez geçiştirmeye çalışıyorum.
Ama bu soğuk havalarda dikkat edin kendinize..
tatlım ya sen neden işe gittin istanbulda hamilelere iadri izin olmuyr mu özel sektörse eğer arayıp söyleseydin keşke yaaaa=(((( dünyayı biz mi kurtaracağız ben 3 yılımı bitiriyrm bulunduğum okulda 3 yılda 3 gün mazeret izni kullandım ozamanda evime hırsız girmişti...hasta oldum gittim düğün yaptım gittim..hiç izin almadım yarım zilden yarım saat önce okulda olurum...ama hamileliğimiz bizim için çok önemli dün idari izinliydim eşimi 10 defa ardım gideyim mi diye...buna ragmen...arabayla gidiyrm eğer kaymayacağını bilsem lastikler kış lastiği değil!! giderdim..içim rahat etsin diye akşam erkek hocaları aradım nasıldı yollar diye iyiki gelmedin dediler arabayı yarı yolda bırakıp yürüdük dediler..içim rahatladı ...
rapor almalıydık aslında bu haftanın başında! az kaldı sabredelim yarından sonra açıyormuş...RABBİM bebeğimizi korusun..
bu arada kızlar dün gece rüyamda kendi kendime sezeryan oluyrdum dikiş yerimi dikmeye çalışıyorum aman ne kolaymış diyorum strese gerek yokmuş diyorum.sonra iğneden ip geçmiyr telaşlanmaya başlıyrm bebeğime bişey olacak diye korkuyrm uyanıyrm ama bebek çok güzeldi he heee=)
ilçede olmanın da kötülüğü bu,doktor yok,aile hekimine gidicem 2 gündür ama evden çıkmaya korkuyorum,gitsem de gerçi tahlil alıp doktoruna git der varsa bir sıkıntı.kar buz,taksi çağırsam bile kardan giremez sitenin yakınına ana yola yürümek lazım. diz boyu kar ,cumartesi randevum var beklesem mi haftasonunu diyorum acaba, bir taraftan da içim rahat etmiyor.şimdiye kadar hiç sıkıntım yoktu,11-7 çıkıyordu en fazla tansiyonum. yüzük sallanıyordu parmağımda şimdi girmiyor, dinlenmeyle de geçmiyor üstelik. çoğu gitti azı kaldı,sağsalim atlatırız inşallah hamileliğimizin geri kalanını....
canım ya bende aynı şeyleri hissediyorum göbek deliğimden ne alıp veremediğin var diyorum acaba bizim kız kordonu çok mu çekiştiriyr diyorum...birde tekmeleri heep rahime atıyor çok acıyor sanki ayakları çıkacak aşağıdan çok ilginç ya =(((
tatlım ya sen neden işe gittin istanbulda hamilelere iadri izin olmuyr mu özel sektörse eğer arayıp söyleseydin keşke yaaaa=(((( dünyayı biz mi kurtaracağız ben 3 yılımı bitiriyrm bulunduğum okulda 3 yılda 3 gün mazeret izni kullandım ozamanda evime hırsız girmişti...hasta oldum gittim düğün yaptım gittim..hiç izin almadım yarım zilden yarım saat önce okulda olurum...ama hamileliğimiz bizim için çok önemli dün idari izinliydim eşimi 10 defa ardım gideyim mi diye...buna ragmen...arabayla gidiyrm eğer kaymayacağını bilsem lastikler kış lastiği değil!! giderdim..içim rahat etsin diye akşam erkek hocaları aradım nasıldı yollar diye iyiki gelmedin dediler arabayı yarı yolda bırakıp yürüdük dediler..içim rahatladı ...
rapor almalıydık aslında bu haftanın başında! az kaldı sabredelim yarından sonra açıyormuş...RABBİM bebeğimizi korusun..
bu arada kızlar dün gece rüyamda kendi kendime sezeryan oluyrdum dikiş yerimi dikmeye çalışıyorum aman ne kolaymış diyorum strese gerek yokmuş diyorum.sonra iğneden ip geçmiyr telaşlanmaya başlıyrm bebeğime bişey olacak diye korkuyrm uyanıyrm ama bebek çok güzeldi he heee=)
ilçede olmanın da kötülüğü bu,doktor yok,aile hekimine gidicem 2 gündür ama evden çıkmaya korkuyorum,gitsem de gerçi tahlil alıp doktoruna git der varsa bir sıkıntı.kar buz,taksi çağırsam bile kardan giremez sitenin yakınına ana yola yürümek lazım. diz boyu kar ,cumartesi randevum var beklesem mi haftasonunu diyorum acaba, bir taraftan da içim rahat etmiyor.şimdiye kadar hiç sıkıntım yoktu,11-7 çıkıyordu en fazla tansiyonum. yüzük sallanıyordu parmağımda şimdi girmiyor, dinlenmeyle de geçmiyor üstelik. çoğu gitti azı kaldı,sağsalim atlatırız inşallah hamileliğimizin geri kalanını....