- 16 Aralık 2012
- 64
- 0
evde seker takibi yapan arkadaslara bir sorun olacak. bugun kahvaltida bir arkadastaydim. softadan kalkmamiz en az 30 dk surdu. sofraya oturdugumuz saatten 2 saat sonra seker testi yaptim ve sok oldum. sekerim 143 cikti. baska parmaktan kan aldim ve tekrar denedim 131 cikti. 13 dk sonra tekrar denedim 101 e dusmus. size doktorunuz basladiginiz saatten 2 saat sonra mi yoksa yemek bittikten 2 saat sonra mi testi yapin dedi? moralim bozuldu bu kadar cikmis olmasina
cnm ağzımıza attığımız ilk lokmadan itibaren 2 saat sonra ölçülmesini istedi benim doktorum.Sıcak duş almışsam açlık sekerim yüksek parmaklarım soğuksa düşük çıkıyo yada kahvaltıda kepekli ekmeğimden kalmamışsa aynı miktar beyaz ekmek yediğimde,ekmek yerine yarım simit yediğimde benim şeker 160 a çıkıyo.bu sabah 117 açlık 115 tokluk çıktı.Doktora 1 aylık takip ettiğim ölçüm kayıtlarını gösterdim 3-4 kez 150-160 lara çıkmış yanlarına ne yediğimi de yazmıştım doktorum güldü "kıyamam.." dedi.Olur o kadar arada bir sorun olmaz dedi.Bebeğimin gelişimine baktı (29 haftalık) son adet tarihiyle uyumlu gidiyo suyun da fazla değil korkma o kadar dedi.Bence sende stres yapma fazla.