2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

cnm ağzımıza attığımız ilk lokmadan itibaren 2 saat sonra ölçülmesini istedi benim doktorum.Sıcak duş almışsam açlık sekerim yüksek parmaklarım soğuksa düşük çıkıyo yada kahvaltıda kepekli ekmeğimden kalmamışsa aynı miktar beyaz ekmek yediğimde,ekmek yerine yarım simit yediğimde benim şeker 160 a çıkıyo.bu sabah 117 açlık 115 tokluk çıktı.Doktora 1 aylık takip ettiğim ölçüm kayıtlarını gösterdim 3-4 kez 150-160 lara çıkmış yanlarına ne yediğimi de yazmıştım doktorum güldü "kıyamam.." dedi.Olur o kadar arada bir sorun olmaz dedi.Bebeğimin gelişimine baktı (29 haftalık) son adet tarihiyle uyumlu gidiyo suyun da fazla değil korkma o kadar dedi.Bence sende stres yapma fazla.

300. üyemiz kayıt olmuş. Ve oğlu oluyormuş sanırım. Aramıza hoşgelmiş.

Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza aldırmaya nasip etsin

Benim elllerim ayaklarım şişiyor. Özellikle ellerim. Parmaklarımda eklem yerleri ağrıyor. Dün gece ağrısına uyandım. Tuz diye düşünmüştüm ama bayadır kesmiştim tuzu. Tansiyonum da yerlerde çok düşük. Dünyanın vitaminini içiyorum ya offf birde bu mu eklenecek şimdi

herkese günaydın. umarım hepiniz ve tatlı bebişleri iyidir. yine uzuuunn süredir giremedim geçmişin hepsini okuyamadım inş sorun yoktur kimsede... canım bana doktor kahvaltında ilk lokmayı ağzına attıktan 1 saat sonra ölç demişti 140 seviyeleri sınırmış üstünde olmaması gerekiyomuş moralini bozma biraz dikkat et düzelir inş öpt herkesi

Bn u el bileklerşmdeki ağrılar yuzunden artık ağlamaya başlamıştımki iki gundur biraz azaldı ama doktorun verdiği ilaçla alakası yok diye dusunuyorum cunku 10 gundur içiyodum yeni azcık hafifledi tamda geçmedi bileklerimi kesip içindeki havamıdır sumudur dışarı çıkarasım geliyodu artık duşunun yani ne olcak bilmiyorum vallahi allah hepimize şifa versin

cnm cok gecmiş olsun aksatma derım..allah yardımcımız olsun..

çok şükür su 20li haftalardan kurtuldum gercekten sıkılmıstım.. yaşasın 30larr sızde kı sıkayetlerın pek çoğu yok bende..ödem,bel agrısı,kramp,kaburga vs.... daha ugramadılar erken galıba:44: 3-3.5 aydır hiç aksatmadan magnezyum içiyorum bundan mı acep??

bi de kızlar bu iki üç gündür bebişim daha fazla kasılıyo karnımda top gibi oluyo normal mi? yani eskiden de oluyodu ama günde 2-3 defa falan şimdi biraz daha sık oluyo sizlerde de var mı? haftaya kontrolüm var ama korkuyorum((

bazen tansiyonum 5e kadar düşüyor..nasıl ayakta kaldıgıma ınanamıyorum..yanı hamılelıkle bırlıkte dusuk tansıyon sıkıntısı yasıyorum.. hıcte akıl edıp sormadım çok sasırdım şimdi kendime...okadarda soru kagıdı kagıdı hazırlayıp gıderimm:26:

canım benimde öyle hareketleri resmen sarsmaya başladı ama artık büyüdü bebişimiz yerine sığmıyo olucak o kadar:)

Benimde öyleydi ağlayacak dereceye geliyordum gece uyandığımda doktorada sordum zaten birsürü hap içiyoruz diye oda eğer vitamin eksikliğindense ve tedavi edilmezse ameliyata bile ihtiyaç duyuluyormuş dikkat etmemiz gereken bi konuymuş yani canım.

günaydın minnak bebişlerin tontik anneleri kaç gündür geçmişi geceleri okuyorum gündüzleri pek giremiyorum temizlik falan canım çıkıyo aklıma takılan bişey oldu dün eşim durduk yerde karnın çok aşağıya indi korkuyorum erkenden doğuracaksın diye yusyuvarlaktı önceden dedi ben de dikkat ettim artık kaburgamda hiç baskı yok :18: yarın dr kontrolümüz var bakalım inş. korkulacak bişey yoktur gerçi hiç dikkat etmiyorum hala halı çırpıyorum temizlik başa bela lanet olsun o shaggy halıları aldığım güne süpürgeyle pisliği çıkmıyor son temizliğim bu artık dip temel yapmamaya karar verdim kızlar artık doğum yaklaşırken kynanam gelcek ben temizlerim dedi saolsun gıcık falan ama temizliğimi yapcakmış size de tavsiyem eğer anne kv imkanınız yoksa kadın tutun kendinizi zorlamayın kıyafetleri yıkayıp ütüleme mevzusu olmuş ben aldıklarımı ilk gün yıkayıp ütüleyip kaldırdım temiz bi çarşafa sardım lohusa pijaması aldım geçen hafta onu da oğlumun deterjanıyla yıkadım mis gibi koktu bu arada deterjan olarak dalinin sıvı deterjanı var onu kullanıyorum granüllü sabunların kıyafetin üstünde kalıp oğluşuma alerji yapcağını düşündüm hem çok güzel kokuyor bebik bebik

edlin dikkat et canım ama bişey olmasın. mimi00 teşekkürler başkalarında da olduğunu duyunca rahatlıyorum:) ben çıkıyorum size iyi sohbetlerrrrr

herkese merhabalar..
hoş sohbetler..
arkadaşalr bişi soracağım benim son kontrolümde kızımın boynunda kordonu vardı
doktor mühim değil dedi bu haftalarda bebek çok hareketli olduğu için yeri de müsait olduğu için
akrobatik hareketleri de çok sık yaptığı için bazen böyle yaramazlıklar yapar dedi
muhtemelen kordonun altından geri çıkar dedi..
önemli olan bu haftalarda değil doğum sırasında kordonnun boynunda olmaması dedi
ama ben huylandım şimdi kızımı hayal edince hep boynunda kordonuyla hayal ediyorum ama üzülüyorum,acaba rahatsız mıdır diye..
gerçi doktor kan akımına da baktı kan akışı gayet iyi engelelemiyor dedi.
uyorum babamızda kordon boynuna iki kere dolanmış olrak doğmuş ama ben yinede korkuyorum
sanırım yaramaz kızımız babasına çekmiş:))
içinizde böyle bir durumla karşılaşan var mı doktoru ne dedi acaba merak ediyorum
bi de normal doğum isteyen biri olarak sanırım bu durum böyle devam ederse sezeryan olacak gibi(((
hayırlısı olsun inşalalh..

herkese merhabaa kızlar sizinle aynı heyecanı korkuları paylaşmak çok güzel, bebişimi çok özledim artık kavuşmak istiyorum bir yandanda korku feci bastırıo ne olur bilinmez tabi ama sanırım sezeryan yapıcam doktor normal diyo ama psikolojik olarak bunu yapabılıceğımıde hiç sanmıyorum çok araştırıyorum çok okuyorum ama bilinmezlik ürkütüyo bakalım Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.

bu arada 5 aylıkken benimde kramplarım başlamıştı özelikle geceleri
doktorum magnezyum verdi artık yaşamıyorum çok şükür
ama birkaç gün şehir dışındaydım yanıma almayı unutmuşum tekrar başlamıştı çok
faydası olduuğnu düşünüyorum aynı zamanda kabızılk problemim de magnezyumla ortadan kalktı
kasılmalara da iyi gediğini duymuştum
çok fazla eklem ağrısı kramp vs olan arkadaşlar doktorunuza danışarak magnezyumu deneyin derim..

kızlar günaydın nasılsınız...pztsi kontrlm vardı kızımı gördüm...en geç 26 şubatta kadar olur dedi doktorumuz :) pek bi keyfine düşkün buldu kızımı doktor ama şöyle bir sorunum var dün akşamdan beri külodum ıslanıyor sanki su gibi...pztsi günü çok soğuktu doktorda çok bekledim ve üşüdüm acaba üşüttüğüm içinmi böleyim anlamadım...akıntımı gelio yada su gibi bişeymi bilemedim...sizede oluyormu böle...

anketlerimizide oylarmısınız kızımın teyzeleriiiiiiii

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...3447-minik-kizima-isimlutfen-fikir-verin.html

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...677-minik-kizima-isimlutfen-fikir-verin2.html

herkese ağrısız,sıkıntısız,bol tekmeli ve buz gibi havalara inat sıcacık bir gün diliyorummm
birkaç gündür giremedimm.biraz ev işleriyle meşguldüm.ama baktım olmayacak haftaya kadın çağırmaya karar verdim.
halılarıda yıkamaya vericem.kurumayla ilgili bir sıkıntı yokmuş.arayıp öğrendim..
bu ay bütün işleri bitirip şubatta bişi yapmak istemiyorum artık..
zaten havalarda çok soğuk.hastalanmamak için büyük gayret gösteriyorum.hergün ıhlamur içiyorum.
portakalları 3'er 5'er kilo alıp sıkıyorum.her gün içiyorum.vücut direncini arttırıyor..tavsiye ederim.
hamileyken ateşli hastalık geçirmemek çok önemli.bebekler olumsuz etkileniyor bu durumdan.
Allah hepimize yardım etsin bu soğuk kış günlerinde...

işe gidenler arkadaşlar aman dikkat.karda buzda yürümek çok zor.Allah korusun hepinizi.
ödem yaşayan arkadaşlarada tavsiye su tüketimini fazlalaştırın,tuz tüketimini bırakın.
ben 33.haftama girdim hala hiç ödem sorunu yaşamadım..inşallah yaşamam.

son olarak kendinize ve kuzucuklarınıza çooook iyi bakınn hasta olmayın...

benim karnım da oldukça aşağıda,midem boş ve düz. görenler erken doğuracaksın deyip durdular ama doktor normal dedi.benim yapıyla alakalı sanırım..millet son aylarda karnım burnumda der ,ben karnım dizimde dicem bu gidişle o derece altta

cnm Alllah kolaylık versin bende şubat ayında bütün halıları göndermeyi düşünüyorum , ıhlamuru bol bol içiyorum demişsin zararı olmasın bebişine bitki çayları zararlı die ben hiç içmez oldum doktor bana cok kılo almıssın die meyveyı bıle azalt dedı işimiz zor

benim de günde bi kaç kez aynı şey oluyo. top gibi bazen kavun gibi yamuk yumuk şişiriyo..muhtemelen dayandığı yer geriliyo ve acıyo.ama şişen yere dokunduğumuzda hemen kaçıyo o zaman geçiyo acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…