- 16 Aralık 2012
- 64
- 0
evde seker takibi yapan arkadaslara bir sorun olacak. bugun kahvaltida bir arkadastaydim. softadan kalkmamiz en az 30 dk surdu. sofraya oturdugumuz saatten 2 saat sonra seker testi yaptim ve sok oldum. sekerim 143 cikti. baska parmaktan kan aldim ve tekrar denedim 131 cikti. 13 dk sonra tekrar denedim 101 e dusmus. size doktorunuz basladiginiz saatten 2 saat sonra mi yoksa yemek bittikten 2 saat sonra mi testi yapin dedi? moralim bozuldu bu kadar cikmis olmasina
ayrıca yazmayı unuttum bu el bileklerinde ağrı his kaybı uyuşma yaşayanlar doktorunuza muhakkak söyleyin. Bana vitamin verdi b6 ve b12 içeren 1ay takip et gecmezse kesin şöyle diye 1haftadır kullanıyorum ama faydası oldu gibi biraz..
evde seker takibi yapan arkadaslara bir sorun olacak. bugun kahvaltida bir arkadastaydim. softadan kalkmamiz en az 30 dk surdu. sofraya oturdugumuz saatten 2 saat sonra seker testi yaptim ve sok oldum. sekerim 143 cikti. baska parmaktan kan aldim ve tekrar denedim 131 cikti. 13 dk sonra tekrar denedim 101 e dusmus. size doktorunuz basladiginiz saatten 2 saat sonra mi yoksa yemek bittikten 2 saat sonra mi testi yapin dedi? moralim bozuldu bu kadar cikmis olmasina
Benim elllerim ayaklarım şişiyor. Özellikle ellerim. Parmaklarımda eklem yerleri ağrıyor. Dün gece ağrısına uyandım. Tuz diye düşünmüştüm ama bayadır kesmiştim tuzu. Tansiyonum da yerlerde çok düşük. Dünyanın vitaminini içiyorum ya offf birde bu mu eklenecek şimdi
kızlar 2 günde 3 kilo aldım,ödem sorunum olmamıştı şimdiye kadar,ellerimi oynatamıyorum,ayaklarımın üstüne basamıyorum acıyor resmen,tuzlu da yemiyorum halbuki. yüzüğü filan çıkardım attım kenara zar zor. dışarısı da kar kış, doktora gidicem çıkamıyorum. tansiyonumu ölçtürebilseydim keşke. tansiyon problemi çıkıcak diye endişeleniyorum.
bi de kızlar bu iki üç gündür bebişim daha fazla kasılıyo karnımda top gibi oluyo normal mi? yani eskiden de oluyodu ama günde 2-3 defa falan şimdi biraz daha sık oluyo sizlerde de var mı? haftaya kontrolüm var ama korkuyorum((
Benim elllerim ayaklarım şişiyor. Özellikle ellerim. Parmaklarımda eklem yerleri ağrıyor. Dün gece ağrısına uyandım. Tuz diye düşünmüştüm ama bayadır kesmiştim tuzu. Tansiyonum da yerlerde çok düşük. Dünyanın vitaminini içiyorum ya offf birde bu mu eklenecek şimdi
günaydın minnak bebişlerin tontik annelerikaç gündür geçmişi geceleri okuyorum gündüzleri pek giremiyorum temizlik falan canım çıkıyo aklıma takılan bişey oldu dün eşim durduk yerde karnın çok aşağıya indi korkuyorum erkenden doğuracaksın diye yusyuvarlaktı önceden dedi ben de dikkat ettim artık kaburgamda hiç baskı yok :18: yarın dr kontrolümüz var bakalım inş. korkulacak bişey yoktur gerçi hiç dikkat etmiyorum hala halı çırpıyorum temizlik başa bela lanet olsun o shaggy halıları aldığım güne süpürgeyle pisliği çıkmıyor son temizliğim bu artık dip temel yapmamaya karar verdim kızlar artık doğum yaklaşırken kynanam gelcek ben temizlerim dedi saolsun gıcık falan ama temizliğimi yapcakmış size de tavsiyem eğer anne kv imkanınız yoksa kadın tutun kendinizi zorlamayın kıyafetleri yıkayıp ütüleme mevzusu olmuş ben aldıklarımı ilk gün yıkayıp ütüleyip kaldırdım temiz bi çarşafa sardım lohusa pijaması aldım geçen hafta onu da oğlumun deterjanıyla yıkadım mis gibi koktu bu arada deterjan olarak dalinin sıvı deterjanı var onu kullanıyorum granüllü sabunların kıyafetin üstünde kalıp oğluşuma alerji yapcağını düşündüm hem çok güzel kokuyor bebik bebik
herkese ağrısız,sıkıntısız,bol tekmeli ve buz gibi havalara inat sıcacık bir gün diliyorummm
birkaç gündür giremedimm.biraz ev işleriyle meşguldüm.ama baktım olmayacak haftaya kadın çağırmaya karar verdim.
halılarıda yıkamaya vericem.kurumayla ilgili bir sıkıntı yokmuş.arayıp öğrendim..
bu ay bütün işleri bitirip şubatta bişi yapmak istemiyorum artık..
zaten havalarda çok soğuk.hastalanmamak için büyük gayret gösteriyorum.hergün ıhlamur içiyorum.
portakalları 3'er 5'er kilo alıp sıkıyorum.her gün içiyorum.vücut direncini arttırıyor..tavsiye ederim.
hamileyken ateşli hastalık geçirmemek çok önemli.bebekler olumsuz etkileniyor bu durumdan.
Allah hepimize yardım etsin bu soğuk kış günlerinde...
işe gidenler arkadaşlar aman dikkat.karda buzda yürümek çok zor.Allah korusun hepinizi.
ödem yaşayan arkadaşlarada tavsiye su tüketimini fazlalaştırın,tuz tüketimini bırakın.
ben 33.haftama girdim hala hiç ödem sorunu yaşamadım..inşallah yaşamam.
son olarak kendinize ve kuzucuklarınıza çooook iyi bakınn hasta olmayın...
bi de kızlar bu iki üç gündür bebişim daha fazla kasılıyo karnımda top gibi oluyo normal mi? yani eskiden de oluyodu ama günde 2-3 defa falan şimdi biraz daha sık oluyo sizlerde de var mı? haftaya kontrolüm var ama korkuyorum((