Kızlar herkese hayırlı cumalar..Önce güne aldığım güzel haberle başlayayım doğum izni 6 ay olması MEclisten geçmiş.
doğumdan önce 8 doğumdan sonra 16 hafta izin olacak. Ama yürürlüğe ne zaman girer bilemiyorum.Biz doğum yapana kadar mart ayına kadar hallodlur sanırım.
Doğumdan sonra rapor alıyoruz zaten değil mi? o zaman 16 hafta yazacak raporumuzda?
bir de size soracaklarım var.
Ben oğlumun odasını yerleştirdim.Şimdi neleri yıkayacaksınız? iç dış bodyler çoraplar,şapkalar herşey yıkanacak mı?
Yatağına sereceğimiz nevresimi yıkayacak mıyız mesela?
KAç derece de neyle yıkayacağız?
gıda pınar ben ne yapmalıyım şimdi. izin çıktı ise rapor alsam ara tatile dek. ama çalışabilir raporu ile geçerli oluyor mu ikisi de ya da izne mi ayrılsam doğum iznine yani direk mi ayrılsamKızlar herkese hayırlı cumalar..Önce güne aldığım güzel haberle başlayayım doğum izni 6 ay olması MEclisten geçmiş.
doğumdan önce 8 doğumdan sonra 16 hafta izin olacak. Ama yürürlüğe ne zaman girer bilemiyorum.Biz doğum yapana kadar mart ayına kadar hallodlur sanırım.
Doğumdan sonra rapor alıyoruz zaten değil mi? o zaman 16 hafta yazacak raporumuzda?
Ben oğlumun odasını yerleştirdim.Şimdi neleri yıkayacaksınız? iç dış bodyler çoraplar,şapkalar herşey yıkanacak mı?
Ben hepsini dalinin sabunuyla yikadim. 30-40 derece miydi neydi sonra kurutmaya attim. Utulemiycem ben.
gıda pınar ben ne yapmalıyım şimdi. izin çıktı ise rapor alsam ara tatile dek. ama çalışabilir raporu ile geçerli oluyor mu ikisi de ya da izne mi ayrılsam doğum iznine yani direk mi ayrılsam
kızlarr ya bır gun gıremedım neler nelerr ne konular konuşmuşsunuzkızlar ben bu ara hıc evde oturamadım o yüzden pek hissedemedim hareeketleri ama bugun hiç bişey yapmaya niyetim yok yaaa yatca oğluşumu dinlicem korkyorum hissetmeyince su sag sol konusunda napcaz hıcbılmıyorum cunku gercektende uyandıgımda sag tarafıma yatmıs oluyorum korktum şimdi yaa ama sırt üstü olmuo midem çok kötü oluyor sırt üstünde :26: yemek konusunda bende aynı durumdayım artık iştahım iyi değilyada iyide midem kötü olup hele ol ekızarmıs borek gıbı felan yiyince ya neblıyım normal öğün yiyince bile çok rahatsız oluoyorum bide kızlar göyüs altımda yanı ıkısınn ortasında böle beni rahatsiz eden bişey var nasıl adlandıracagımı bılmıyorum bıde sol tarfımda cok hızlı atan kalp gıboı bı hıs oluo cok rahatsız edıcı :44: b:44:ide kızlar seyi sorcam hımmm ben 12 haftadan beri hem göyüslerime hem karnıma bebek yagi yda yağlı krem suruyorum göyüslere zarrlımı şimdi bu yaptıgım bi ara konusulmustu burda o kadrr D :
Kızlar herkese hayırlı cumalar..Önce güne aldığım güzel haberle başlayayım doğum izni 6 ay olması MEclisten geçmiş.
kizlar bugun sabah haberlerinde gordum. Normal doguma temizlikciler yardim etmisler. Dirsekleriyle bastirmislar bebek ciksin diye. Bebegin beyni zedelenmis.
Ben hepsini dalinin sabunuyla yikadim. 30-40 derece miydi neydi sonra kurutmaya attim. Utulemiycem ben.
kızlarr ya bır gun gıremedım neler nelerr ne konular konuşmuşsunuzkızlar ben bu ara hıc evde oturamadım o yüzden pek hissedemedim hareeketleri ama bugun hiç bişey yapmaya niyetim yok yaaa yatca oğluşumu dinlicem korkyorum hissetmeyince su sag sol konusunda napcaz hıcbılmıyorum cunku gercektende uyandıgımda sag tarafıma yatmıs oluyorum korktum şimdi yaa ama sırt üstü olmuo midem çok kötü oluyor sırt üstünde :26: yemek konusunda bende aynı durumdayım artık iştahım iyi değilyada iyide midem kötü olup hele ol ekızarmıs borek gıbı felan yiyince ya neblıyım normal öğün yiyince bile çok rahatsız oluoyorum bide kızlar göyüs altımda yanı ıkısınn ortasında böle beni rahatsiz eden bişey var nasıl adlandıracagımı bılmıyorum bıde sol tarfımda cok hızlı atan kalp gıboı bı hıs oluo cok rahatsız edıcı :44: b:44:ide kızlar seyi sorcam hımmm ben 12 haftadan beri hem göyüslerime hem karnıma bebek yagi yda yağlı krem suruyorum göyüslere zarrlımı şimdi bu yaptıgım bi ara konusulmustu burda o kadrr D :
ayyyyyyyyyy allahım korusun hepimizi ve meleklerimizi
canım ben şimdi attım makinaya
ön yıkamalı ve 40 derecede dalin ile yıkıyorum
evet canım ben nevresim, yastık.... hepsini yıkadım ütüledim.
canım çocuk bir yaşına gelene kadar her şeyini ütülü giydirmen gerekiyor hijyen açısından önemli
yani doktorlar bunu söylüyor bizlere...
o kalp sıkışması ve mide yanması bende de var canım
ama yapabileceğimiz pek bir şey yok sanırım
dayanacağızzzzzzz
krem meselesine gelince henüz hiçbir şey kullanmadım
ama gögüs ucu için lansiloh aldım, ama kullanmadım
kız kardeşim çok faydasını görmüştü, o yüzden onu tercih ettim
Kizlar sezeryan ya da normal dogum yapanlar dogumdan sonra bebegimizi hemsireler mi aliyor? Bebegimizi nasil temizliyorlar? Temizledikten sonra bebege ne oluyor?
Biz bayginken bebegi nere goturuyorlar? :26::26:
Benim icimi simdide bebegimi karistirirlar, kacirirlar diye korku kapladi. :18::18:
Esime dedim ben onemli degilim bebegimizi nere goturuyorlarsa onun pesinden git.
sizin degeriniz kac cikmisti da ilac verildi. benim protein s degerim 51.4 cikmisti normal degerler 60-130 mus.
doktor bana normal demisti. tekrar mi yaptirsam bu testi.
Canım bunun için sadece Protein S bakılmıyor. Bir dünya gen testi yapıyorlar. En azından benimki öyle oldu.
sizin degeriniz kac cikmisti da ilac verildi. benim protein s degerim 51.4 cikmisti normal degerler 60-130 mus.
doktor bana normal demisti. tekrar mi yaptirsam bu testi.
Bu degerin kacti senin. Bende baska degerler var ama onlar gen degerleri mi bilmiyorum yani sadece bu normal degil.