2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydınlarrrrr

Sabah tekmikleri ile uyanıp işe geldim. Ya dün muhabbeti geçti diye daha çok dikkat edeyim dedim. Ama sola yatıyom. Her tuvalete kaltığımda ya sağdayım, ya sırt üstü:18::18: Sizde de oluyormu bilmem ama benim kızım sırt üstü yattığımda daha çok tekmik atıyor. Acaba rahatsız olduğu için pozisyon değiştirmem için mi yapıyor küçük hanım

Selalmaz canım sağol küçük ama çok işe yarayacak bir bilgi oldu. Mutlaka deneyeceğim

Paptyam sağol tatlım. Bakalım haftaya Trabzondaki doktor ne diyecek? Ama moral olarak iyiyim o da güç veriyor. Çok şükür

Lolo canım aslında çok haklısın ama benim yaşadığım kötü tecrübeler var. Benim daha evvel düşüğüm olmuştu. Hadi benim 3,5 aylıktı düşük zamanı ama ağbimin eşi 8,5 aylıkken kaybetti. Neden olarak pıhtılaşma dendi ona. Ertesi yıl tekrar hamile kaldı clexane ile Allahıma bin şükür dünyalar güzeli yiğenim doğdu. Korkum ondan tatlım.

Kizlar sezeryan ya da normal dogum yapanlar dogumdan sonra bebegimizi hemsireler mi aliyor? Bebegimizi nasil temizliyorlar? Temizledikten sonra bebege ne oluyor?
Biz bayginken bebegi nere goturuyorlar? :26::26:

Benim icimi simdide bebegimi karistirirlar, kacirirlar diye korku kapladi. :18::18:

Esime dedim ben onemli degilim bebegimizi nere goturuyorlarsa onun pesinden git.

Sirt ustu yatinca benimki de tekmeleri artiriyor. Memnun olmuyorlar bence o yuzden.

kizlar bugun sabah haberlerinde gordum. Normal doguma temizlikciler yardim etmisler. Dirsekleriyle bastirmislar bebek ciksin diye. Bebegin beyni zedelenmis.

bende girecem girecegin ders sayısına göre değişiyo. benim cumartesi 2 saat pazar yarım saat falan sürer sanırım
2 saat aynı yerde nasıl oturabilecegimi kestiremiyorum

canım günaydın 2günede 4er ders koymuşlar Benimde sıkıntım o yönde oturdugum yerde nasıl dayanacağm die..

Annelik endişeden ibaret derler ya şimdiden başladı dimi

Canım ben ağbimin çocuğu olduğu zaman gördüm birde doğum eğitimine gittiğim zaman anlatmışlardı. Karışma ihtimali çok çok zayıf bir ihtimal. Sen ameliyathanedeyken bebişini alıp tartı, boy ölçümü, çocuk doktoru muayenesinden, ayak izi ve temizleme işleminden geçiriyorlar. Bazı hastanelerde bu bölüm camlı bir bölümden oluştuğu için bunların hepsini görebiliyorsun. Ben ağbimin çocuğunda. bunların hepsini kameraya almıştım. Hala izler izler ağlarım :2::2:

Vallahi ne yalan söyleyeyim bende eşime söylyrm sürekli bebiş e bakarak ol peşini bırakma karışmasın diye =) beni boşver bebeğimin üzerinden gözünü ayırma diyorummm ne yapayım ben ona kıyamam =9 biran önce gelsin bebişim..kızlar ya 8,5 aylıkken düşürmek ne demek korkunç Rabbim kimseye yaşatmasın offff ne kötü bir durum yaaaa!!!!

simdi gordum yaziyi.

Son düzenleme:

Ya kusura bakmayın aslında buraya hiç yazmamam ve sizi tedirgin etmemem gerekirdi. Canım kader diye birşey var. Yapacak birşey yok. Allah kimseye yaşatmasın. Çok çok zor bir durumdu. Ama rabbim çok şükür güzeller güzeli kızımızı verdi kucağına. Ne olur bunu ben yazmadım varsayın üzerine konuştukça sizinde gerilmenizi istemiyorum.

bu mide yanması ne zmaan geçeceeeeeeeeeeeeeeeeek

Canım yoğurtlar aran nasıl. Ben çok faydasını gördüm

Ben de bazen telaş ediyorum bi şi almadık diyee. Sonra da diyorum ki bi hastane çıkışı var acil bi şi olursa o kurtarır şimdilik

İlk bebek 19 muuuuuuu maşallah sanaaaaaaaaaaa

Ben hep erkenciyimdir, işe bile gitmiyor olsam akşam 10'da sızar sabah 6 demeden kalkarım. Tavuk tabir edilenlerden :)))

Ne güzelllllllllllll.... Ama lakabın seninle uyuşmamış o zaman

Gunaydin

Yorucu bir günün ardindandan herkese günaydın olsunnnnn

Canım ne yaptın kızın iyileşti miiii

Bu ihtimal hiiiiiiççç gelmediydi aklımaaaaaaa

Son düzenleme:
bu arada kıslaaarrr yarın sabah 10 da randevum var. sanki sevgiliye kavuşurmuş gibi mutluyum heyecanlıyım şimdiden:))

kızlar ben yeni bi şey okudum tarhana çok faydalıymış hamilelikte de bebeğe ek besinde de. bi prof un makalesini okudum. ben bu ara tavuk suyu ile yapılmış tarhanaya dadandım. yanında salata falan öğlen süper oluyor. eşim de çok sever ev yapımı çorbaları. bayılıyo çorbama:)))

ya kızlar ben daha kuzumu renkli ultrasonda görmedim. hep siyah beyaz ultrasonda gördüm. acaba doktorum bana bu gidişimde gösterir mi:))ya adam feci yoğun heryerden hasta yağıyor adama. ben her gittiğimde en az bi saat sıranın bana gelmesini bekliyorum. adam özel hastaneyi ayakta tutuyor resmen maaşı 20.000 ama aldığı her kuruşu hak ediyor. çok süper bir doktor. tek eksisi konuşmaması sağlıklı gebeliklerde:) ettiği en uzun sohbet 2 dk:)))

sol omzum ağrıyor kızlar. bu kızın yoluna çürüdü her yerim:))))

Canım az önce yazacaktım atladım. Eşinle kızının inatlaşması çok hoş olmuş ya. İnan buna bile duygulandım Ah ne güzel yarın güzel haberler getir bize canım. Senin ufaklık annesine tekme atmaya kıyamıyor desene Bu arada daha cinsiyet belli değil mi ya Canım güzel haberlerle gel ve bizimle paylaş canım. Doktorununda bu kadar deneyimli olması ne güzel güvenmek çok önemli. Tarhanayı bende duydum. Haftada bir mutlaka pişiririm.

ya canim burda cvplamak istemezsen ozelden de yazabilirsin. Bir sey sormak istiyorum da. O aya kadar fark etmemisler mi pihtilasmayi? Bu pihtilasma sonradan da mi gerceklesebiliyormus?

Doktorun kim hangi ilde?

cinsiyetimiz belli kızım olacak.ama babası dervişin fikri neyse zikri de odur hesabı kızımın dizini kabaran şey zannetti. diğer tabirle kişi kendinden bilir işi:))))gelmem geç olur ama mutlaka paylaşırım sizinle de gelişmeleri. benim ufaklık bana da babasına da kıyıyor acıma yok cadıda:))) ama en güzeli babasını ittiriyor. beni seviyor:))))) ay böyle diyorum ya bi de baba delisi bi kız olurmuymuş. işte buna çok gülerim:)))))

günaydın arkadaşlar kontrolüm yarındı randevu için aradığımda öğrendim ki dr . um yarın izinliymiş bende bugün öğleden sonraya çektimm randevuyu bebeğimi çok özlemiştimm artık sıklaşsın yaa kontroller inşallah güzel haberlerle dönerim dualarınızı eksik etmeyin öpüldünüz sizlere hoş sohbetler

Kızlar herkese hayırlı cumalar..Önce güne aldığım güzel haberle başlayayım doğum izni 6 ay olması MEclisten geçmiş.
doğumdan önce 8 doğumdan sonra 16 hafta izin olacak. Ama yürürlüğe ne zaman girer bilemiyorum.Biz doğum yapana kadar mart ayına kadar hallodlur sanırım.
Doğumdan sonra rapor alıyoruz zaten değil mi? o zaman 16 hafta yazacak raporumuzda?

bir de size soracaklarım var.
Ben oğlumun odasını yerleştirdim.Şimdi neleri yıkayacaksınız? iç dış bodyler çoraplar,şapkalar herşey yıkanacak mı?
Yatağına sereceğimiz nevresimi yıkayacak mıyız mesela?

KAç derece de neyle yıkayacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…