2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

hay maşallah bende pazartesi gidecem doktora çok merak ediorum bebegim kaç kilo oldu

herkese iyi akşamlar :) Bi sorum olacak size bebekle alakalı değil ama bu hafta sonu acik öğretim fakültesi sınavına girecek olan var mi. Ben ilk defa gireceğim hafta sonu ve sınav ne kadar sürüyo bilen varmi ? Aydınlatabilirmisiniz..

canım lansinoh unnado.comda indirimde haberin olsun, benim doktorum da mustela ve lansinohu önerdi, ama 37.haftadan önce kullanmayın diyo...

Bende çok imreniyorum kilo almayanlara 7 ayda 17 kg aldım
Şimdi de durumu kurtarmaya çalışıyorum...
:) ben ilk bebeğimden sonra 2. yi hemen düşünüyorum diye büyük bir azimle 17 kilo verdim ve hemen hamile kaldım kilomu korumadan hemen hamile kaldığım için verdiğim kiloları hemen geri aldım ne kadara üzücü demi

vallahi benim kzın saçlarından mı bilmiyorum ama her sabah aç karınla çıkarmak (mide öz suyunu) çok kötü bir şey
canım ben ilk gebeliğimde hapşursam altıma kaçırıyordum bundada böyle olacaktı ki arkadaşım çok açık olacak ama :) çiş yaparken birden değilde yaparken ara ara çişimizi tutup tekrardan yapmak gerekiyormuş bu o bölgenin kaslarını güçlendirmesini sağlıyormuş dedi ve ben uzun süredir dikkat ediyorum ve gerçekten faydasını gördim ben ilk gebeliğimde gece bile altımı ıslatmıştım :

kızlar hastane için göğüs pompası almamız gerekiyormu bilen varsa yazsın lütfen bide bebiş için emdirme yastığı
arkadaşlar cevap vermiş ama gerçekten çok şart emzirme yastığı çünkü bebeişimiz çok küçük olacak ve emzirirken ona doğru eğilmek çok şiddetli sırt ağrısı yapıyor ama bu illaki emzirme yastığı olmak zorunda değil herhagi bir küçük yastık bile olabilir

slm arkadaşlar ve melekleri sık sık giriyorum okuyorum ve yazmadan kaçıyorum çünkü oturamıyorum çok şiddetli sırt ağrım var ve şua nda bile kıvrana kıvrana yazıyorum eşim evde olsa kesin kızardıbir çoğunuz duygusallıktan bahsetmiş bende duuygusallıktan ziyade sabredemiyorum en kötüsüde öğrencilerime diyorum Allah ım kalplaerini kırmadan bir izne ayrılsam son günlerde kullandığım cümle okulda çocuk evde çocuk içimde çocuk :)ee sabır kalmıyor tabi ama oğlum sanki olgunlaşıyor giib geldi Rabbim yüzüme bakıyor dün misafirlikteyiz yapma oğlum deyince tamam anne deyip yapmıyor ve ben hayretler içindeyim :)

Son düzenleme:

hadi gözümüz aydın canım benim
canım bulantı bende de var hatta ben 3 gün önce istifra ettim
trabzondan da güzel haberlerle döneceksin inşallah

biz de seni öpüyoruzzzzzz canımmm
mart anneleri başlığı var ya orada göbiş pozları bölümü var ya orada gördüm
işim gücüm yok ya
o topik senin bu topik benim geziniyorun ben

canım ben o sınavlarda sürekli görev alıyordum, giriş belgende sınav süresi mutlaka yazıyordur
başarılarrrrrrrrrrrrr

bu mide yanması ne zmaan geçeceeeeeeeeeeeeeeeeek

maalesef doğurunca tatlımmmmmmmmmm

bana sormamışsın ama bende aynı ilacı kullandığım için cevap vermek istedim
kan pıhtılaşman yoksa eğer o ilacada ne senin nede bebeğinin ihtiyacı var boğuna kullanmış olursun zaten
annemin komşusu bi bayan var sadece gebelikte pıhtılaşma çıkmış hamile kalınca 3 ay kullanıcaksın bırakıcaksın sonra demiş
yani bebek yerine oturana kadar
doktoruna güven boşunada stres yapma bebişinide üzme
bana dr aspirini ve iğneyi doğumdan bir hafta önce bırakırsın dedi
tabi benim bebişin erken gelme riskide var bakalım bizim hesabımıza uyucakmı bebiş
yoksa beni zor durumdamı bırakıcak zamanı geldiğinde görücez

günaydın annişler ve bebişkoları

bebeğime şampuan, pişik kremi, tırnak makası ,burun pompası gibi şeyler alıcam
eczanede çok pahalı gerçekten sizler nerden aldınız bu ürünleri
hangi marka ve kaça aldınız

aslında aklımda bi marka var ama emin değilim

hastaneyede öyle çok şeyler götürmeye gerek yok kızlar
yani bana ilk oğlumda sizin dediğiniz şeyler hiç lazım olmadı üstelik henüz 19 yaşındaydım ilk oğlumu kucağıma aldığımda
fazla yük yapmayın kendinize ben sadece mecbur gerekicek olanları çantaya koydum hatta bebekle benim eşyalarım aynı çantada
o kadar az şey koydum yani
bişeyde gerekirse eşim alır artık zaten kalacağımız 1 bilemedin 2 gece

Gunaydin arkadaslar,
Son 6 mesai gunüm. Askerde şafak sıkıştırması vardır bilir misiniz? Beni de artık şafak sıkıştırıyor :))

Gunaydin arkadaslar,
Son 6 mesai gunüm. Askerde şafak sıkıştırması vardır bilir misiniz? Beni de artık şafak sıkıştırıyor :))

Gunaydin . Sabahciyiz ikimiz? Esim ise giderken uyandim.
Ben de 1 hafta sonra ayriliyorum izne simdi raporluyum.

kızlar günaydın hepinizeeee:))))) mutlu bir güne daha merhaba diyelim bi gün daha eksilsin bebeklerimize kavuşma yolunda:))))))

mide ekşimesi ve kaburga ağrısı ne zaman geçecek diyenler benim geçti. artık çocukların önünde edeple oturabiliyorum:))))

şaka bir yana karnım da aşağı indi gibi ve en güzeli artık ekşime ve ağrı yok:))))))

şu sağa yatma meselesine gelince en tehlikelisi. yüz üstü bile bu kadar tehlikeli değil. ben de korkuma hiç yatamıyorum başka tarafa sadece sol(( hatta omzum kısaldı içine göçtü:))))) hala bebeğin tekmelerini hissedemiyorum sadece dönüş ve karnımı kabartıyor.

hatta size çok komik bi şey anlatayım. dün gece eşimin uyku arasında kolu benim karnımda imiş. ben uyuyorum bu arada. kızım kolun olduğu yeri gezinerek tespit etmiş ve tam kolun altına dizini (ya da dirseğini ya da ayağını bilemiyorum) sivri bi biçimde dayamış. babası inat etmiş bakalım o mu önce çekecek ben mi diye. sonunda kızının inadına yenik düşmüş:)))) ben de huzursuzlanınca çekmiş kocam benden elini eteğini. sabah kalkmış diyo ki hayatım bebeğimiz erkek olabilir. sanki bi şeyleri var da kabardı gibi geldi bana demesin mi:))))) kendimi yerde buldum en sonunda gülmekten:)))) kocam diyo ki anası kılıklı inatçı aynı senin gibi:)))))

Gunaydın hıcbı msjı okumadan kemdı yazdıgıma baktım sultan filmindeki şener şen gibi peltek yazmışımbu teller adamı deli eder

Gunaydin . Sabahciyiz ikimiz? Esim ise giderken uyandim.
Ben de 1 hafta sonra ayriliyorum izne simdi raporluyum.

bende erken uyandım eşime kahvaltı hazırladım onu görmeden gittiğinde çok üzülüyorum =((( kızlar kar yağacakmış bu hafta sonu hazırlayın bebişlerinizin eşyalarını bende halı ve perde bakacaktım =)) ne güzel ya izinlisin süper süper =) ben 2. döneme 1 hafta gideceğim sonra iznim başlıcak....
bebişe isimlik yapacağım kızlar bakın res,im ekleyeyim ..

bende girecem girecegin ders sayısına göre değişiyo. benim cumartesi 2 saat pazar yarım saat falan sürer sanırım
2 saat aynı yerde nasıl oturabilecegimi kestiremiyorum

ayy cok guldum ya.
Benim bebegimde tekme atmayi azaltti. Ama hareketlerini hissediyorum.

Gunaydin

Yorucu bir günün ardindandan herkese günaydın olsunnnnn

Isimlik cok guzel olmus. Ben dusunmuyorum yapmayi, yetenek yok bende.

günaydınlarr. çok seviyorum cumaları ben içim kıpır kıpırr

Gunaydin. Ben de cok seviyorum cumalari, ertesi gun tatil basliyor ya biraz da ondan .

Ben hep erkenciyimdir, işe bile gitmiyor olsam akşam 10'da sızar sabah 6 demeden kalkarım. Tavuk tabir edilenlerden :)))

Ne guzel dinlen iste. Benim tuvaletim geliyor da mecbur kalkiyorum sonra aclik oluyor uyuyamiyorum. Yoksa 12 ye kadar uyumak isterim. Evde yanlizim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…