selaammlar herkese.. ben de bugün kan şekeri ölçümü yaptırdım..çok şükür bir şey çıkmadı.. bebeğim de 3 hafta büyük görünüyor. kilosu 1750 gr dı büyük bir bebek olacak dedi doktor...neysekii bugün rahat uyurum bebeğimi özlemişimm...alışveriş yapmadım hiç amaa olsun doğuma yakın toptan hallederim..hıı doğum için gün de 20 mart dedi doktor amaa buradaki tarih 9 gün sonrayı gösteriyor..sizinkide öyle miiii
sırtüstü için asla demişti ama bu kadar vahiim olabileceğini düşünmemiştim ya.dikkat edelim.dr umda göğüs kremine başlayalım dedi lansinohu önerdi, bende alcam.eczaneler çok pahalı ama gerçekten.o önermeseydi ben mustela alcaktım.
yok canım tam tersi, sabaha dek sola yatıyorum ama 15-20 dk sağda ara veriyorum dinleniyorum.çokta sorun değil o zman pıhtılaşmada ektra bi sıkıntı yok demekki.teşekkürler.
canım çok şükür iyisiniz ya önemli olan bu.bende hala ara ara çıkarıyorum yediklerimi, ama sanırım bebekle ilgisi yok sabah ekmek içi nefes boruma kaçtı öksürürken kustum ki zaten hamilelik önceside kolay çıkarırdım :) saçlı olsa keşke bebeklerimiz bende çok saçlıyım ama sanki benimki kel doğcak gibi eğer bulantı yanma olayı doğruysa.
canım bende göğüs pompasını doğumdan sonrasına bıraktım ihtiyaç durumuna göre alayım deidm, zaten doğumum özelde olcak hastanede ihtiyaç duyarsam ordan verirler.sütüm olmazsa bakıp bakıp üzülmem hem.emzirme yastığınıda sipariş ettim geçen bi ark demişti çok faydalı bel ağrısı çekmenizi engelliyo emzirirken özellikle büyük göğüslere tavsiye ediyorum demişti, benimkiler küçüçk ama aldım.pompayıda araştırdım ihtiayacım olursa eşime diycem onu aldırcam.
bernimde başlarda alttan oluyodu muayenem bide tüp bebekte maherm filan kalmıyo, transferin olduğu günü hiç unutmuyorum üzerime örtü veriler güya adam hazırlanıyo heöşireler beni hazırlıyo derken o bölgeyi açtılar adam ayağa kalktı benle konuşuyo ya eşlerimizin yanında durmadığımız vaziyetlere girdik amaç kutsal diye.napalım mecburuz :) az kaldı bundan sonra ora tekrar bize özel :)
:) ben ilk bebeğimden sonra 2. yi hemen düşünüyorum diye büyük bir azimle 17 kilo verdim ve hemen hamile kaldım kilomu korumadan hemen hamile kaldığım için verdiğim kiloları hemen geri aldımBende çok imreniyorum kilo almayanlara 7 ayda 17 kg aldım
Şimdi de durumu kurtarmaya çalışıyorum...
Selam kızlar kusura bakmayın dünden beri giremedim.
Önce size merhaba deyip durumu anlatayım dedim. Sonra geçmişi okuyup sohbete yetişmeye çalışacağım
Dün doktoruma ulaşabildim. Sadece tahlil yeterli olmayacaktır. Vajinal muayene ol hatta kültür alsınlar dedi. E malum doktor olmadığı için o
muayene işi haftaya kaldı. Dün öğlen sağlık ocağına gittim. Kızımın kalp atışaları eskiye göre daha bangır bangırdı.Bende 72 kg olmuşum. Şimdilik 10 kg almış oldum. Hedefimde 5-6 daha almak var. Akıntı durumu biraz daha azaldı. Ama 2/3 gün önce yaşadığım ıslanma olayı yok. Sağlık ocağında hemşire baskı nedeniyle altına kaçırmış farketmemiş olabilirsin dedi Anam yoksa ben altıma yapıyomda sonra bunalıma mı giriyom erken doğurcam diye
Doktor işi 12'sine kaldı. Trabzondan randevu aldım. Bu arada 2 gündür sabahları miğdem bulanıyor. Yediklerim yukarı çıkıyor. Ve içim yanıyor. Kızımın saçlarımı çıkıyor ne
arkadaşlar cevap vermiş ama gerçekten çok şart emzirme yastığı çünkü bebeişimiz çok küçük olacak ve emzirirken ona doğru eğilmek çok şiddetli sırt ağrısı yapıyor ama bu illaki emzirme yastığı olmak zorunda değil herhagi bir küçük yastık bile olabilirkızlar hastane için göğüs pompası almamız gerekiyormu bilen varsa yazsın lütfen bide bebiş için emdirme yastığı
Selam kızlar kusura bakmayın dünden beri giremedim.
Önce size merhaba deyip durumu anlatayım dedim. Sonra geçmişi okuyup sohbete yetişmeye çalışacağım
Dün doktoruma ulaşabildim. Sadece tahlil yeterli olmayacaktır. Vajinal muayene ol hatta kültür alsınlar dedi. E malum doktor olmadığı için o muayene işi haftaya kaldı. Dün öğlen sağlık ocağına gittim. Kızımın kalp atışaları eskiye göre daha bangır bangırdı.Bende 72 kg olmuşum. Şimdilik 10 kg almış oldum. Hedefimde 5-6 daha almak var. Akıntı durumu biraz daha azaldı. Ama 2/3 gün önce yaşadığım ıslanma olayı yok. Sağlık ocağında hemşire baskı nedeniyle altına kaçırmış farketmemiş olabilirsin dedi Anam yoksa ben altıma yapıyomda sonra bunalıma mı giriyom erken doğurcam diye
Doktor işi 12'sine kaldı. Trabzondan randevu aldım. Bu arada 2 gündür sabahları miğdem bulanıyor. Yediklerim yukarı çıkıyor. Ve içim yanıyor. Kızımın saçlarımı çıkıyor ne
Ne çok yazmışınız yine kızlar,
Öncelikle Candaşım ve Papatyam beni merak etmişler sizi koccamanöpüyorum.
senkar Sen resimmi yükledin? Papatya nerde gördü senin göbüşü? Ben niye görmüyom
herkese iyi akşamlar :) Bi sorum olacak size bebekle alakalı değil ama bu hafta sonu acik öğretim fakültesi sınavına girecek olan var mi. Ben ilk defa gireceğim hafta sonu ve sınav ne kadar sürüyo bilen varmi ? Aydınlatabilirmisiniz..
bu mide yanması ne zmaan geçeceeeeeeeeeeeeeeeeek
Canım benim claxane önceki düşük nedeniyle önlem amacıyla tüp bebek merkezince başlanmıştı. Daha sonra detaylı ultr. zamanı devam edip etmeyeceğinize karar verirsiniz demişlerdi. Ama doktoro en son gittiğimde doktor pıhtılaşma testi yapalım sonuçta pıhtılaşma yoksa bırakırız dedi. Sonuçlar haftaya çıkacak. Çok korkuyorum bırak demesinden. O bebeğimin canı, kanı sanki. Onu kesersem sorun olur diye düşünüyorum. Senin doktorun ne zaman keselim dedi sana?
Gunaydin arkadaslar,
Son 6 mesai gunüm. Askerde şafak sıkıştırması vardır bilir misiniz? Beni de artık şafak sıkıştırıyor :))
Selam kızlar
Porselen hadi sık dişini 34 haftayım demîşsin ama takvimde 32 bebek ilerde olunca ilerki tarihimi baz aldılar
Dr una keşke rest cekmeseydin çıkmasaydın hastaneden ama kıvırvıkında dediği gibi baltan beri hep olumsuzdun erken doğurcam die die bugunlere geldik bari artık hersey iyi vaktinde dogurcam de
Mihs sadece nokto nokta koymuş ne dicektin gülüm?
Ebah nerelerde ses yok
Sekercik zaten yok
Kayra yok
Özpolat yok
Eskiler yok
Herkes iyimi
Gunaydin . Sabahciyiz ikimiz? Esim ise giderken uyandim.
Ben de 1 hafta sonra ayriliyorum izne simdi raporluyum.
herkese iyi akşamlar :) Bi sorum olacak size bebekle alakalı değil ama bu hafta sonu acik öğretim fakültesi sınavına girecek olan var mi. Ben ilk defa gireceğim hafta sonu ve sınav ne kadar sürüyo bilen varmi ? Aydınlatabilirmisiniz..
Gunaydin . Sabahciyiz ikimiz? Esim ise giderken uyandim.
Ben de 1 hafta sonra ayriliyorum izne simdi raporluyum.
kızlar günaydın hepinizeeee:))))) mutlu bir güne daha merhaba diyelim bi gün daha eksilsin bebeklerimize kavuşma yolunda:))))))
mide ekşimesi ve kaburga ağrısı ne zaman geçecek diyenler benim geçti. artık çocukların önünde edeple oturabiliyorum:))))
şaka bir yana karnım da aşağı indi gibi ve en güzeli artık ekşime ve ağrı yok:))))))
şu sağa yatma meselesine gelince en tehlikelisi. yüz üstü bile bu kadar tehlikeli değil. ben de korkuma hiç yatamıyorum başka tarafa sadece sol(( hatta omzum kısaldı içine göçtü:))))) hala bebeğin tekmelerini hissedemiyorum sadece dönüş ve karnımı kabartıyor.
hatta size çok komik bi şey anlatayım. dün gece eşimin uyku arasında kolu benim karnımda imiş. ben uyuyorum bu arada. kızım kolun olduğu yeri gezinerek tespit etmiş ve tam kolun altına dizini (ya da dirseğini ya da ayağını bilemiyorum) sivri bi biçimde dayamış. babası inat etmiş bakalım o mu önce çekecek ben mi diye. sonunda kızının inadına yenik düşmüş:)))) ben de huzursuzlanınca çekmiş kocam benden elini eteğini. sabah kalkmış diyo ki hayatım bebeğimiz erkek olabilir. sanki bi şeyleri var da kabardı gibi geldi bana demesin mi:))))) kendimi yerde buldum en sonunda gülmekten:)))) kocam diyo ki anası kılıklı inatçı aynı senin gibi:)))))
bende erken uyandım eşime kahvaltı hazırladım onu görmeden gittiğinde çok üzülüyorum =((( kızlar kar yağacakmış bu hafta sonu hazırlayın bebişlerinizin eşyalarını bende halı ve perde bakacaktım =)) ne güzel ya izinlisin süper süper =) ben 2. döneme 1 hafta gideceğim sonra iznim başlıcak....
bebişe isimlik yapacağım kızlar bakın res,im ekleyeyim ..Eki Görüntüle 594901
günaydınlarr. çok seviyorum cumaları ben içim kıpır kıpırr
Ben hep erkenciyimdir, işe bile gitmiyor olsam akşam 10'da sızar sabah 6 demeden kalkarım. Tavuk tabir edilenlerden :)))