2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
db55, canım dr kan pıhtılaşması testi yapılacak diyerek istiyor testi, diğer kan testlerine dahil değil bu özel bi test.maliyetli olduğu içinde en az 2 kayıp sonrası yapılıyor devlette.şöyle değerleri var heterzigot, homozigot, motofor gibi. bu tarz bişeyler yazıyosa sanada yapılmıştır test.protein filan yazmıyo içerikler farklı.

db55, canım dr kan pıhtılaşması testi yapılacak diyerek istiyor testi, diğer kan testlerine dahil değil bu özel bi test.maliyetli olduğu içinde en az 2 kayıp sonrası yapılıyor devlette.şöyle değerleri var heterzigot, homozigot, motofor gibi. bu tarz bişeyler yazıyosa sanada yapılmıştır test.protein filan yazmıyo içerikler farklı.

Evet Db55 canım. Ben özelde yaptırdım. 3.000_TL' y,i geçmiştir. Tahlil bedeli.

ben biraz uyuyup geleceğim güzellerrrrrrrr
fazla kaynatmayın sonra okumak zor oluyorrrrrr
öpüyorum hepiniziiiiii
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

ben biraz uyuyup geleceğim güzellerrrrrrrr
fazla kaynatmayın sonra okumak zor oluyorrrrrr
öpüyorum hepiniziiiiii
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Daha yeni uyanmadın mı sen ya:KK52::KK52: kıskanmaya başladım. Biz burda çalışalım sen ohhh. İşin şakası Allah yardımcın olsun tatlım. Bizim yaşadığımız iki katını yaşıyorsun. Daha fazla dinlenme ve uyumak gerek tabi. Öptüm üçünüzüde :KK54::KK54::KK54:

Canım sen meclisten geçtiğini nerden duydun haberlere baktım bişey göremedim ben

sabah gazetesi ve takvim gazatesinde yazıyor haber. ayrıca personel işlerinde çalışan arkadaşımda söyledi.
tasarı kabul edilmiş TBMM onayı ile yürürlüğe girecek.Biz doğum izni alana kadar resmileşir.

Arkadaşım Ankaradan güzel haberler verince sen Ankaranın bağları büklüm büklüm... diye türkü söyleyip Bankada oynamaya başladım. Çok şükür yetişir bu bize :KK16::KK16:

İnş yetişecek cnm. Ben özel de olduğum için hepsini kullanamam belki ama yine de rahatladım.

ben de ozelde 1500 tl
benimde kulllanmam gerekiyor bu ilaci doktara danisicam tekrar.

Sorun görseydi bugüne kadar başlatırdı zaten. Aman arkadaşım için rahat etsin sor tabi. Ama pozitif düşünüyoruz. Olumsuzlukları aklımızdan çıkarıp minnaklara yoğunlaşıyoruz. Ok. tatlım:KK34:

evet ben de yok o degerler. Ama kafam karisti iste. :26: Protein s pihtilasma ile ilgiliymis de

tesekkuer ederim kızlarrr cevaplar için ütünün daha iyi olacağını düşünüyorum ben kurutma makınesınden ....kızlar ben özel göyüs ucu kremı almadım daha yağlarla idare ediyorum bır sıkayetım yok bence kullanılabılır ve uyarılam konusunda ole hafıf hafıf surup gecıyorum hemen :KK51: papatya50 ne guzel ben yatamıyorum yaaa :KK50:

ben de ozelde 1500 tl
benimde kulllanmam gerekiyor bu ilaci doktara danisicam tekrar.

evet ben de yok o degerler. Ama kafam karisti iste. :26: Protein s pihtilasma ile ilgiliymis de

sen bi danış canım yinede dr una.bu değerlere göre protein diyeti verebiliyor evet aslında proteinle bağlantılı bi sorun.mesela benim dietim var, derecesine göre verilmeyedebiliyor.inş yoktur ki olduğunu sanmam olsa allah korusun bebeğin bu aşamaya gelemezdi, kan ulaşmıyo çünkü bebeğe.

bende erken uyandım eşime kahvaltı hazırladım onu görmeden gittiğinde çok üzülüyorum =((( kızlar kar yağacakmış bu hafta sonu hazırlayın bebişlerinizin eşyalarını bende halı ve perde bakacaktım =)) ne güzel ya izinlisin süper süper =) ben 2. döneme 1 hafta gideceğim sonra iznim başlıcak....
bebişe isimlik yapacağım kızlar bakın res,im ekleyeyim ..Eki Görüntüle 594901
canım ya 32. hafta raporunu haftayamı alacaksın bende şimdi hesaplıyorum aslında haftaya almam gerekiyor böyle olunca 2. dönem 1hafta çalışmam gerekecek ama evde oğlum var bakıcı olmayacak onuda okula getirmke zorunda kalacam bu hafta gitsem doktor verirmi acaba 32. haftayı diyorum konuşmadım ama 2. dönemde 6 ay kesinleşirse zaten sıkıntı olmayacak bilemedim ki şimdi napsam bu arada resim süper yapınca resmini koy bende düşünüyorum aslında oğluşumla kızımın ismini yazayım diyorum amabakalım yaparsam bende koyarım resmini

[

cemreem ne yersem yanıyor ki bende yiyorum yiyorum sonra üzerine gavisgon içiyorum heryerde şurup şişem var yatak odasında mutfakta okulda çantamda :)hemde kaşıkla falan içmiyorum şişeden :)

günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bu mübarek cuma vaktinde hepimizin tüm duaları kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
amin

Amin İnşallah.
Bu arada bu gün sohbet kalabalık ve yoğun Hamişlerin:KK49: hızına yetişemiyorum :KK9: sayfalar o kadar çabuk geçiyorki dahil olayım diyorum ama beceremedim :KK9:
anlattıklarınıza kah güldüm kah üzüldüm. Doğum izni meclisten geçmiş mi? gerçekten dört gözle bekliyorum onayını :KK53::KK53::KK53:
HAmişler size ve yavrucaklarınıza sağlık diliyorum Hayırlı Cumalar.

Selam 2013 iyiye gitmene sevindim, fitil bende ise yaradi akintim azaldi.

Bugun keyifsizim Haziran basi Bangladeste isbasi yapicam, esim Nisan'da gidecek. Offf cok is var, esim gidip iki ay otelde kalacak. Ben enazindan yazsonu istemistim firma ucretsiz izini kabul etmedi.
Bu da Mert'imizin kapi susu :nazar:
$image.jpg

nasılsınız? sonunda son sayfaya gelebildim. 2 gün gürmedim neler kaynatılmış yahuu..

porselen bebeg cnm Allah yardımcın olsun, bol bol dua edicez senin için, ilk müjdeyi sen vericeksin inşallah, neyseki kilosu gayet normal, eşimin yeğeni 8 aylıkken 2.5 kg doğurdu, gayette sağlıklı. inşallah sağlıkla kucağına alırsın..

gida pınar ve diğer doğum izni bekleyenler tasarı kabul edilmişse en geç 45 gün içinde yürürlüğe girer. tabi c.başkanı değerlendirme süresini uzatmazsa. bu aralar ilgili olduğum konular olduğu için yazdım, malum adalet okumak kolay değil.. :))

belgin cnm yarınki sınava bende gireceğim, eğer 4 dersten gireceksen 80 soruda 120 dakikan var. bildiğim kadarıyla.

sağa ve sırt üstü yatamama durumunun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum ya. ben de 2013 ve diğerleri gibi gece sağda yada sırt üstü yatar buluyorum kendimi. dün gece yine uyuyamadım, sürekli dönmekten eşim de uyuyamadı yazık..

mirros çok güldüm ya eşinle kızının inatlaşmasına. benimkide erkek istediği için 2 ay öncesine kadar her durumu o yöne çekerdi, ama ne oldu ben kazandımm.

db55 cnm, hastanede öyle karışma durumu olurmu hiç ya, eşini de peşlerine takma işi de çok iyi valla. için rahat olsun, onun ilk bakımı yapıldıktan sonra zamanı gelince veriyolarmış kucağına..

2013 inşallah hayırlı haberlerle dönersin cnm trabzondan..

rahim bölgesinde ağrısı olanlar bende özellikle kalkıp otururken çok yaşıyorum. bişiler batıyo sanki, baskı oluyo yani.. dr yat demişti 1 hafta.. dinlenmeniz gerek..

bir de hastane çıkışını kaç tane alacağını soran olmuştu, ben 1 tane 16lı yada 20 li almayı planlıyorum. zaten minicik şeyler, diğer aldıklarınızla birlikte elinizde patlamasın. ilk 3 aydan sonra birden kilo alıcaklar..

kızlar bebişinize netten falan yusuf suresiyle meryem suresini dinletin. yusuf suresi yüz güzelliği için, meryem suresi de iyi ahlaklı olması içinmiş. ben dinlettim dün,duymuştur inşallah.

kızlar dün dersanede hoca ve kızlara hamile olduğumu ve 7.ayın bittiğini söyleyince aaaa nasıl olur, benim göbek kadar var göbeğin diyolar,bizimkisi boş gebelik o zaman falan diyolar, abarrtılar iyice, o kadar küçük değil yaa..

neyse hatırladıklarımı yazabildim, benden bu kadar şimdilik, bi kalkayım artık kahvaltı sofrasından yaaff.. öpüldünüz hepiniz kocaman..

sulecim çok güzelmiş çok kullanışlıymış ya kullanımı ideal bence :)

kızlar ben öğleden sonra yokum.öptüm hepinizi ve yavrularınızıda.

Dua ettiğinizde çok isteyin, çünkü vereceği hiçbir şey Allah'a ağır gelmez hayırlı cumalar ..
Allah hepimize dünyalar güzeli,sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin :KK16: :KK16:

vakit yaklaştıkça endişeler,tedirginlikler artıyor sanki
bende hep hastanede bebeğin peşinden git derim eşime "aman karışmasın " diye :KK1:
annelerimiz bizler için endişelenirken ne kadar da haklılarmış.
biz daha bebeklerimiz dünyaya gelmeden bunuda anlamış olduk :)

birde kafama takılan birşey var bilen arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.
normal doğum için çatı muayenesi kaçıncı haftalarda yapılıyor böyle birşey duydunuz mu?
yani normal doğuma elverişli olup olmadığımızı anlamak için bunu önceden bilmek gerek sonuçta.
son haftalara geldik ve doğumu daha fazla düşünmeye başladım bin türlü soru geliyor aklıma :KK31:

X