nasılsınız? sonunda son sayfaya gelebildim. 2 gün gürmedim neler kaynatılmış yahuu..
porselen bebeg cnm Allah yardımcın olsun, bol bol dua edicez senin için, ilk müjdeyi sen vericeksin inşallah, neyseki kilosu gayet normal, eşimin yeğeni 8 aylıkken 2.5 kg doğurdu, gayette sağlıklı. inşallah sağlıkla kucağına alırsın..
gida pınar ve diğer doğum izni bekleyenler tasarı kabul edilmişse en geç 45 gün içinde yürürlüğe girer. tabi c.başkanı değerlendirme süresini uzatmazsa. bu aralar ilgili olduğum konular olduğu için yazdım, malum adalet okumak kolay değil.. :))
belgin cnm yarınki sınava bende gireceğim, eğer 4 dersten gireceksen 80 soruda 120 dakikan var. bildiğim kadarıyla.
sağa ve sırt üstü yatamama durumunun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum ya. ben de 2013 ve diğerleri gibi gece sağda yada sırt üstü yatar buluyorum kendimi. dün gece yine uyuyamadım, sürekli dönmekten eşim de uyuyamadı yazık..
mirros çok güldüm ya eşinle kızının inatlaşmasına. benimkide erkek istediği için 2 ay öncesine kadar her durumu o yöne çekerdi, ama ne oldu ben kazandımm.
db55 cnm, hastanede öyle karışma durumu olurmu hiç ya, eşini de peşlerine takma işi de çok iyi valla. için rahat olsun, onun ilk bakımı yapıldıktan sonra zamanı gelince veriyolarmış kucağına..
2013 inşallah hayırlı haberlerle dönersin cnm trabzondan..
rahim bölgesinde ağrısı olanlar bende özellikle kalkıp otururken çok yaşıyorum. bişiler batıyo sanki, baskı oluyo yani.. dr yat demişti 1 hafta.. dinlenmeniz gerek..
bir de hastane çıkışını kaç tane alacağını soran olmuştu, ben 1 tane 16lı yada 20 li almayı planlıyorum. zaten minicik şeyler, diğer aldıklarınızla birlikte elinizde patlamasın. ilk 3 aydan sonra birden kilo alıcaklar..
kızlar bebişinize netten falan yusuf suresiyle meryem suresini dinletin. yusuf suresi yüz güzelliği için, meryem suresi de iyi ahlaklı olması içinmiş. ben dinlettim dün,duymuştur inşallah.
kızlar dün dersanede hoca ve kızlara hamile olduğumu ve 7.ayın bittiğini söyleyince aaaa nasıl olur, benim göbek kadar var göbeğin diyolar,bizimkisi boş gebelik o zaman falan diyolar, abarrtılar iyice, o kadar küçük değil yaa..
neyse hatırladıklarımı yazabildim, benden bu kadar şimdilik, bi kalkayım artık kahvaltı sofrasından yaaff.. öpüldünüz hepiniz kocaman..