2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
32. Hafta raporunda muayene yok canım benim dr. Sana söylenen cümleleri söyledi.
Amaaa 32. Hafta raporunu aldıktan sonra çalışmak istersen şeyet, ancak o zaman çalışabilir raporu için muayeneye alıyorlar.

ben 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum dediö.oda tama gel raporun al dedi.bu kadar.muayne falan yok yani

ben de en son gittiğimde 74 düm 16 kilo almıştım toplam, ama benim kilo almam durmuyo son ay 2,5 kilo almıştım, ben de çok özeniyorum az kilo alanlara ama napalım kafama da takmıyorum açıkçası veririm sonra bi şekilde, hiç bulantım falan olmamıştı hep istediğimi yedim ben ondan oldu galiba, çikolata falan da çok severim hatta her gün yerim :) ama eskiden de hep yerdim hamilelikten geldi bu kilolar hamilelikten sonra da gider diye düşünüyorum, çünkü hayatımda hiç 58-59 kilonun üzerine çıkmamıştım hiç de diyet falan yapmamıştım ben...

ben 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum dediö.oda tama gel raporun al dedi.bu kadar.muayne falan yok yani

Belki söylediğini anlamamıştır. Ne kadar kolay muayene etmeden çalışabilir raporu vermek. Tabi sana da değmesin maşallah diyelim belki her şey yolunda olduğu içindir diyeceğim ama ne olursa olsun muayene şart, demek ki sorumluluk alabilecek kadar cesur.

Bence de bu kilolar hamilelikten geliyor. 60 kg le hamile kaldım ben ve bu zamana kadar kilo ile ilgili hiç sıkıntım olmadı Allah ne verdiyse yedim :)
Şimdi ise ani kilo almanın sıkıntılarını yaşıyorum ama biliyorum ki bu günler de geçecek ...

papatya biz bir tane bebekle baş etmeye çalışıyoruz sen iki..
allah sana daha çok güç versin..gerçekten zorlaşmaya başladı koca göbişlerle yaşamak.
bende 32.haftada 12 kilo almış bulunuyorum.65 kilo oldumm...
inşallah en fazla 15 kiloyla falan girerim doğuma.
çünkü şimdiden nefes alma sorunu yaşıyorum.

son bir haftadır bendede iştah problemi var.
yemeklere saldırıyordum şimdi ise sadece kahvaltıyı istekli bir şekilde yapıyorum.gerisi yok.
bebekler büyüdükçe mideye yer kalmadı içerde,küçüldü heralde

erken doğum riski yaşayan bir arkadaş varmış inşallah biraz daha sabreder bebeği..

umarım ufak tefek sıkıntılar dışında büyük sorunlar yaşayan yoktur.okuyamadım geçmiş sayfaları.
herşey gönlünüzce olsun :)))
herkese güzel bir gün diliyorumm..

Son düzenleme:
oo duygusallık hat safhalarda anlaşılan :) bwen eskidende duygusuzdum şimdide :)) daha ziyade çok çabuk sinirleniyorum ...

[paptya, canım maşallah yinede.biz tek bebekle nefes darlığı çekiyoruz sen iyice sıkıntı yaşıyosundur.Ödem için bileklik filan verdi mi ?

senkar, maşallah yinede bu ay almamışsın ya :) ama bi müjdem var ki dün ark ım dedi, doğum yaptı 18 kiloyla, 2. haftada 14 ünü vermiş.dr lar konuşsun biz yiyelim güzelleşelim :))

dbb55, bende çok imreniyorum valla ya nasıl kilo kontrollü gidiyosa bazı hamişlerde ?

skrn82, canım benim dr umda haftasonu muayene etti, 25 ocakta hastaneye git 5 haftalık rapor versinler dedi büyük ihtimal muayene edilmeyeceğim.

yenikullanıcı,beslenmesi için sola yatmamız.aslında yastıktan alsaydım iyiydi almadım ama bundan sonrada almanın mantığı yok hani.2. ihtimalimde olmayabilir yeni gebelikte.elimde kalı... sırtüstü ve yüzüstü hiç yatmadım. hani çok önemsemiycemde kan akışı olayında sıkıntı olurmu gibi düşündüm dr a sormakta aklıma gelmedi.bizim yavruda hep sağda yatıyo :) sen doğum sonrasında birkaç gün kafa dinlemek istiyosun sanırım, canım o zman annene k.validene bu isteğini belirt derim o an sıkıntı yaşamamk içn.bende aksine etrafımda çok insan olsun özellikle sevdiklerim kuzenlerim filan gelsin isterim.sanırım gelirlerde herkes burda zaten bizim.

benimde iştahımın maşallahı var dr dikkat et dedi ama ben çoştum, dr a da kızdım aslında bende çocukluktan beri ciddi kabızlık problemi var, yani onu düşünse 10 kilo 7 ayda normal gelir.kaldı ki zaten kolay kilo alamayan bi bünyem vardı ağlayacaktım ya kilo almışsın dediğinde, ömrümde 2 kilo aldım en çok o da 2 ardarda ameliyat oldum serum yedim ondandı ve birkaç aya gitti o da.

Dogum izni mi bu?

Simdi bu saga sola yatma meselesinde bebek icin bir zarari mi olacak da soyle boyle yat diyorlar yoksa biz mi rahat edemeyiz idye oyle diyorlar. Ben gayet rahat ediyorum duz yattigimda ya da sagima yattigimda ama bebegime bir sey olur diye sola yatiyorum mecburiyetten yani.:44:

Muayene etmeleri lazim bence de. Beni hamileligim boyunca keseyi gormek haricinden attan muayene eden olmadi. Belki bir sorun var bakmalari gerek mi? Size bakildi mi?

selam herkese kızlar inş bende bebeğimi Mart ayında kucağıma alıcam heyecan başladı süre daraldı doğuma karar veremiyorum hala ...siz ne durumdasınız merak ediyorum herkes benim kadar panikmi :)

Kızlar yarın görümcemlerle mecidiyeköydeki e-bebek mağazasına alışverişe gideceğiz.e bebekten alışveriş yapan varmı kredi kartını kullanabiliyormuyuz.ve kredi kartına taksit yapıyorlar mı acaba

bebek için sola yatmak gerekior canım

muayene etmeleri lazim bence de. Beni hamileligim boyunca keseyi gormek haricinden attan muayene eden olmadi. Belki bir sorun var bakmalari gerek mi? Size bakildi mi?

cnm bana 2-3 kez bakılmıştı rahim ağzı için bayağı oldu ama.2-3 ay önceydi.geçen hafta gittiğimde bakar diye düşündüm bakmadı.raporu verince bakar dedim onu da yapmayacak.hatta dr yi görmiycem bile.yanındaki asistan kız verecek.tuhafıma gitti.zaten acayip bi dr.bir olumsuzluk yaşasam mumkün değil ulaşamam yani.şu 2 ayıda bi atlatabilsem.

merhaba canlar..yanakları elleri buz eden bir ankara dan selamlar hepinize..bebişler büyüyor.her geçen gün daha da yaklaşıyoruz içimizde ki heyecan dolu tekmelere..hepinize bol sağlıklı günler

anam bı benımkı abartıyo sanırdım..senın kı benımkınden betermıs wc ye fılan kendım gıdıyorum okadarına gelemezdım heralde yınede masallah

kızlar bu sag sırt meselesı soyleymıs drum dedı..15-20 dk dan fazla sırt ustu ve saga yatmayacakmıssın..bebegı besleyen kan damarları sagdan gıttıgınden saga yatınca baskı yapıyorsun ve kan akısı azalıyor..hatta saga cok yattıgında bebegın beslenmesı bıle azalıyormus..o acıdan haydı herkes sola.. ama gece ne zaman kalksam hep sagımdan uyanıyorum oda ayrı bır dert..

bakıyorum da sancıdan bahsedenler hep 30una ulasmıs olanlar.. demekkı 30dan sonra böylemi oluyo ya:18::18: daha erken degıl mı ya 34 de fılan baslasa keskem bu şikayetler:26::26: gözüm çok kortuuuu:18::18::18::18:

Gunaydin

Benim bebegim de bazen cok agirlik yapiyor asagiya, zor yuruyorum. Yururken tutuyorum.
Sanci demek adet agrisi gibi oluyormus.:44:

Bende dün doktor kontrolune gıttım bebiş biraz aşağıda dedi biraz dinlen dedi.gercekten bende aşağıda olduğunu hissediyorum sanki düşücek gibi tutma hissi bendede oluyor :S

Geceleri tekmelerden uyuyamıyorum...daha doğrusu kasılma mı tekme mi anlayamıyorum aranızda böyle olan var mı arkadaşlar? canım acıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…