32. Hafta raporunda muayene yok canım benim dr. Sana söylenen cümleleri söyledi.
Amaaa 32. Hafta raporunu aldıktan sonra çalışmak istersen şeyet, ancak o zaman çalışabilir raporu için muayeneye alıyorlar.
Aynı sıkıntı bende de var önceleri deli gibi yemek yerdim hiç dur'um yoktu, şimdi azıcık zorlayayım bütün günüm mahvoluyor midem çok rahatsız oluyor.
Benim kontrollerim 3 haftaya düştü ve en son gittiğimde 77 idim hala 77 yim yaklaşık 1,5 aydır kilo almıyorum.
Sende bu açıdan canını sıkma ben kilo almadım geçen sürede oğluşum benden beslenmiş o kilo almış. Yani bu gün canın istemez yarın ister yersin portakal yemen de çok iyi bu kış günlerinde, ben midemi ekşittiği için yiyemiyorum hiç
Velhasılın Allah sağlık versin sana ve bebişine veee hepimize
ben 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum dediö.oda tama gel raporun al dedi.bu kadar.muayne falan yok yani
ben de en son gittiğimde 74 düm 16 kilo almıştım toplam, ama benim kilo almam durmuyo son ay 2,5 kilo almıştım, ben de çok özeniyorum az kilo alanlara ama napalım kafama da takmıyorum açıkçası veririm sonra bi şekilde, hiç bulantım falan olmamıştı hep istediğimi yedim ben ondan oldu galiba, çikolata falan da çok severim hatta her gün yerim :) ama eskiden de hep yerdim hamilelikten geldi bu kilolar hamilelikten sonra da gider diye düşünüyorum, çünkü hayatımda hiç 58-59 kilonun üzerine çıkmamıştım hiç de diyet falan yapmamıştım ben...
canım şu an için erken doğum yok ama ben çok zorlanıyorum
nefesim daralıyor, hareketlerim çok kısıtlandı, sol elimde ödem var...
nasıl dayanacağım bilemiyorum valla
canım ben gündüz sürekli sol tarafıma yatıyoruma ama gece uyuduktan sonrasını bilemiyorum
şuleyi ben de merak ediyorum
inşallah bir problem yoktur
olur tabi tatlım neden olmasın ilk doğumun sanırım bende kara kara düşünyrm ablam illa doğum fotoğrafçısı ayarladiyor ben kendimde olmam diyorum bakalım =) kimse gelmesin ama eşimde sen beni dinlemezsin illa annen yanında olsun diyor =) doğumdan önce gelsin illa diyor kendi yükünü azaltacak =))) ben korkuyoruummmm ama yaaa =)
evet ilk doğumum olacak canım bende doğum fotoğrafçısına heves etmiştim ama şimdi vazgeçtim o günkü fiziksel ve psikolojik durumum ne olur bilemiyorummutlu pozlar veremem bebeişimle belki çünkü ağırlaştıkça zorlanmaya başladım her açıdan :18::18: biz kendimiz çekineceğiz canımız istedikçe
Kızlar geçen çarşamba dr ye gitmiştim ya raporu nezaman alcağım diye sordun.yarın için gel al dedi.aimdi aradım yarın geleceğim randevu alayım diye.istediğin saatte gel.dr 11.30 da geliyor.sen sabah 8.30 dan sonra gel al ropuru dediler.e kontrol falan yokmu dedim.yok biz raporu hazırlarız.sabah gel al dediler.ilginç geldi.muayne falan etmeden verecek raporu.bidahaki muaynem 2 hafta sonra.
paptyacım, inş eski formuna kavuşursun iştah konusunda, çok şükür senin bebeklerde erken doğma riski yok dimi ? şubatın ortasını görelimde hayırlısıyla sonra oh deriz doğsalar bile çok sıkıntılı olmaz gibi düşünüyorum.
lolocum :) allah sabır versin :)
Ya kızlar bana haftasonu dr kesinlikle sağına yatmayacaksın sırt üstüde yasak tek solda yatcaksın dedi ama uyuşuyorum solda sürekli yatınca, arada bi 15-20 dk mmola veriyorum sizce sakıncası varmıdır.birde kan pıhtılaşmam varya acaba o kadar süre bile bebeğe kanın ulaşmasını zorlarmı diye düşündüm. ? fikriniz var mı bu konuda ?
2013, naptı acaba dr a gştcekti dün bi daha yazmadı.inş bi sıkıntısı yoktur.
dogum izni mi bu?
Belki söylediğini anlamamıştır. Ne kadar kolay muayene etmeden çalışabilir raporu vermek. Tabi sana dadeğmesin maşallah diyelim belki her şey yolunda olduğu içindir diyeceğim ama ne olursa olsun muayene şart, demek ki sorumluluk alabilecek kadar cesur.
Simdi bu saga sola yatma meselesinde bebek icin bir zarari mi olacak da soyle boyle yat diyorlar yoksa biz mi rahat edemeyiz idye oyle diyorlar. Ben gayet rahat ediyorum duz yattigimda ya da sagima yattigimda ama bebegime bir sey olur diye sola yatiyorum mecburiyetten yani.:44:
muayene etmeleri lazim bence de. Beni hamileligim boyunca keseyi gormek haricinden attan muayene eden olmadi. Belki bir sorun var bakmalari gerek mi? Size bakildi mi?
anam bı benımkı abartıyo sanırdım..senın kı benımkınden betermısbenimkide bana evlendiğimden bu yana iş yapma diyor he hee =)) hamileliğimde de arttı tabi söylemeleri dolu su bardağı bile kaldırma diyor ..ben yaparım diyor =) tamam akşamları benii hayatta kaldırmaz ayağa =) çay meyve süt ilaç hepsini o getirirgötürür..hatta lavaboya gideceğim zaman elimden tutar o götürür.kapıda bekler (ne yapayım böyle =(() ama ev işine gelince canım salonu süpürsek mi dediğimde tamam canım der ...bekle ki en az 3 günde bizim ki süpürecek =) aman yapmasınlarda hep yanımızda olsunlar =)
paptyacım, inş eski formuna kavuşursun iştah konusunda, çok şükür senin bebeklerde erken doğma riski yok dimi ? şubatın ortasını görelimde hayırlısıyla sonra oh deriz doğsalar bile çok sıkıntılı olmaz gibi düşünüyorum.
lolocum :) allah sabır versin :)
Ya kızlar bana haftasonu dr kesinlikle sağına yatmayacaksın sırt üstüde yasak tek solda yatcaksın dedi ama uyuşuyorum solda sürekli yatınca, arada bi 15-20 dk mmola veriyorum sizce sakıncası varmıdır.birde kan pıhtılaşmam varya acaba o kadar süre bile bebeğe kanın ulaşmasını zorlarmı diye düşündüm. ? fikriniz var mı bu konuda ?
2013, naptı acaba dr a gştcekti dün bi daha yazmadı.inş bi sıkıntısı yoktur.
Gunaydin
Benim bebegim de bazen cok agirlik yapiyor asagiya, zor yuruyorum. Yururken tutuyorum.
Sanci demek adet agrisi gibi oluyormus.:44: