2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hımmm bilemedim ki ya... keşkem direk vereymiş D daha ıyıolurdu hazır parayla alısverıs ama baska sansınız yoksa mecbur ordan yapacan dimi

Direk verse ne alaaaa.... Ama parça parça da anlamaz ki insan

Hımmmm... Mantıklı amaaaa dışarıdan beğenecek birileri lazım.

alış veriş eksikleriniz yoksa bence paranızı alın

Az kaldı kızlaaaaaaarrrrrrrr

canım versinde nasıl olursa olsun he hee=) ben geçen gün e bebekten 1000 tl lik alışveriş yaptım oluyor no problem =)
tetanozun 2. dozunu vuruldum kolum acıyor kızlar =((((

Hımmmmm neler aldın e bebekten

Bebişine maşallah annesi... kilosu iyi bencee...

Doktor A soracağım soruları not almazsam unutuyorum ben deee. Yazıp gidiyoruz o yüzdennnn

Kocan da seni düşünüyooooo ne güzellllllllll

Mide bulantisi ve kusma bende de var. Bebisler mideyi kuculttuler bence.
Sancin nasil oluyor biraz tarif eder misin? Benim karnimda bir acima oluyor. Ciziliyormus gibi. Bir de gaz sancisi oluyor.
Yat dinlen.

inşallah canım. hemen sezaryen demesi doğru gelmedi bana daha erken değil mi duruş için değişebilir yani. sanki bana da kafası büyük diyerek sezaryen mesajı veriyor gibi geldi. ama ben sonlara doğru sezaryen derse başka bir doktora da muayene olacağım. bana en son gidişimde 1 ay sonra gel demişti. 14ünde filan gideceğim. 30-31.hafta yani.
umarım senin bebeğinin duruşu düzelir de normal doğum olur canım.

Kızlar merhaba eşim hala izinde ben de rapor alıp duruyorum o yüzden pek giremiyorum. en son sağlık ocağına gidip doğum iznimi başlatırsam araya tatil giriyor boşa gidecek o yüzden okul kapanana kadar rapor almak istiyorum dedim 10 gün yazdı. geriye kaldı 5+5 onu da kadın doğumcudan almaya çalışıcam. yeni yasa giriyormuş yakında. 24 haftaya çıkacakmış. bir haberde 8+16 diye okudum. öğretmen olanlar için okul açılınca başlatırsanız 11 şubatta , temmuz ortasına kadar götürüyor...
o konuyu da unuttum kızlar eşime güvenmeyi seçtim en doğrusu bu sanırım.

bebişi sorarsanız sanırım aşağı inmiş çünkü sürekli alttan baskılar var. size de oluyor mu? nasıl tarif etsem yerini tam kasıklarımızın altı varya hani o bölge onun içinde bişeyler oluyor benim. doktora da soracağım. bir de aniden irkiliyorum. anneme soruyorum sancı böyle olmaz adet ağrısı gibi olur diyor.
geceleri sürekli dönüyorum uyku problemlerim çok var.

işte benden böyle kızlar.

hepinizi öpüyorum eşim işe başlayınca daha sık gireceğim hoşçakalın

Mide bulantisi ve kusma bende de var. Bebisler mideyi kuculttuler bence.
Sancin nasil oluyor biraz tarif eder misin? Benim karnimda bir acima oluyor. Ciziliyormus gibi. Bir de gaz sancisi oluyor.
Yat dinlen.

aa evett benim de yediklerim geri ağzıma geliyor özellikle kahvaltıdan sonra yere eğilip bişey alacağım zaman

Herkeslere de günaydın
Veeeee bollll öpücük

Gunaydin

Benim bebegim de bazen cok agirlik yapiyor asagiya, zor yuruyorum. Yururken tutuyorum.
Sanci demek adet agrisi gibi oluyormus.:44:

Kizlar evde cok canim slklliyor da. Oyun alsam tv ye baglayip oynasam diyorum. Sonra esim alisir mi diye de korkuyorum. Yakinda dogum iznine cikicam ve evde tek basinayim.

Tv aciyorum ama bunaliyorum yine de.

günaydın kızlar :2:

artık rahmimiz büyüdüğü için mideye baskı yapıyo bu yüzden mide ağrısı,bulantısı ya da ekşime hissetmemiz normal..ben 3.ayımdan beri bununla yaşamaya alıştım,tavsiyem az ve sık yeyin..yemek yedikten sonra bir süre başınızı dik konumda tutun yani yatış pozisyonuna geçmeyin yoksa yedikleriniz ağzınıza geri gelir..ben çok kötü olduğumda rennie kullanıyorum,pek faydası olmuyo aslında ama bi umut belki bu kez işe yarar diye diye içiyorum işte

az kaldı bebişlerimizi kucağımıza alınca ağrı sancı kalmıcak inşallah,hepinize sağlıklı bol tekmeli günler

Kizlar evde cok canim slklliyor da. Oyun alsam tv ye baglayip oynasam diyorum. Sonra esim alisir mi diye de korkuyorum. Yakinda dogum iznine cikicam ve evde tek basinayim.

Tv aciyorum ama bunaliyorum yine de.

evde oturmayı istiyoruz ama insan bir süre sonra da sıkılıyor. kitap okuyabilsin. bir de bebek kitapları olabilir. sonra düzeltmen gereken dolapların vs varsa

onları topla düzelt tvde de birşey olmuyor ya. telefonu al eline uzun zamandır konuşmadığın kişileri ara

günaydın kızlarrr,

sabahları çok zor uyanıyorum ya. gün içerisinde hiç sancım ağrım falan yok. ne zaman yatıyorum bir karın ağrısı,

bi adet sancısıyla uyanıyorum hamile olmasam dicem ki hastalanıyorum. yarın doktora gidicem bende. hem rapor tarihini de

karalaştırıcam. eğer iş yerim sıkıntı çıkarmazsa bir kaç hafta daha çalışıcam.

günaydın =) benim kızda beni rahat bırakmıyor 3 gündür aşağıya doğru baskı var gibi gerçektende banada oluyor hemde nasıl =((( beni çok yoruyor özelliklede akşamları dün uyumam çok zor oldu ağlasam yeridir soluma teetanoz aşısı vurulmuşum o tarafa yatamıyrm sırt üstü yatsam nefesim daralıyr sağıma yatıyrm göbişim benim çok mu büyüdüde ben rahat edemyrm =(( kızlar hamileliğimin en zor dönemi bu dönem oldu bende ...hatta dün birazda karnımın alt kısmına doğru iğne batmaları hissettim sancı bu mu acaba ???

benimkide bana evlendiğimden bu yana iş yapma diyor he hee =)) hamileliğimde de arttı tabi söylemeleri dolu su bardağı bile kaldırma diyor ..ben yaparım diyor =) tamam akşamları benii hayatta kaldırmaz ayağa =) çay meyve süt ilaç hepsini o getirirgötürür..hatta lavaboya gideceğim zaman elimden tutar o götürür.kapıda bekler (ne yapayım böyle =(() ama ev işine gelince canım salonu süpürsek mi dediğimde tamam canım der ...bekle ki en az 3 günde bizim ki süpürecek =) aman yapmasınlarda hep yanımızda olsunlar =)

günaydın arkadaslar... çok sık değil ama ara ara ağlama krızıne giriyorum tutamıyorum kendimi haykıra haykıra ağlıyorum sebebi çok ufakta olsa sizdede oluyomu bebeğime zararı olacak die korkuyorum ama engel olamıyorumm (((

porselen_bebeg, canım çok geçmiş olsun.inş yavrun aceleci çıkmazda 37 yi bekler.ama doğsa bile maşallah bak kilosu iyiymiş.STRES YAPMAMAYA ÇALIŞ DİNLEN BOL BOL ...

eternet; canım ben hastane çıkışını tam set bile almadım.bi tane iç tulumu bi tane dış tulumu aldım set alinde, battaniye, şapka ve edivenleri ayrı ayrı aldım.zaten çok fazla kıyaft aldığımdan set gereksiz geldi.bu yetmezse yine var.bence yeterli 1 tane...sen otobüste şanslıymışsın burda kadın karnı burnundayken kimse kalkıp yer vermiyo bizzat defalarca şahit oldum ki benim karnm küçük olunca kimse yer vermiyo.bence annenler doğumda yanında olmalı, tecrübeli biri şart.allah korusun aksi giden bişey olsa eşinden çok annenin yardımı dokunur diye düşünüyroum.

lolo, canım maşallah yavruna.inş erken gelmez kuzun.eşin dmek senden önce psikolojilere girdi :) süpermiş.

herkese günaydın kızlar, nasılsınız ?

duygusallık bende de hat safhada hatta ağlayacak bir şey bulamayınca doğum zamanımı hayal edip ağlıyorum.

kendimi bi ölcem sanmalar, bi yoğun bakımda hayal etmeler töbe töbee iyice kafayı yedim ben :82:

Porselen bebeg cnm çok geçmiş olsun.duzlar seninle.inş kuzucuğun biraz daha sabreder.sabretmezse de kilosu falan iyiymiş maşallah.sen canını sıkma.hayırlısıyla gelsin

Selam kızlar
Porselen hadi sık dişini 34 haftayım demîşsin ama takvimde 32 bebek ilerde olunca ilerki tarihimi baz aldılar
Dr una keşke rest cekmeseydin çıkmasaydın hastaneden ama kıvırvıkında dediği gibi baltan beri hep olumsuzdun erken doğurcam die die bugunlere geldik bari artık hersey iyi vaktinde dogurcam de
Mihs sadece nokto nokta koymuş ne dicektin gülüm?
Ebah nerelerde ses yok
Sekercik zaten yok
Kayra yok
Özpolat yok
Eskiler yok
Herkes iyimi

tek kafayı yıyen ben degılım heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…