inşallah canım. hemen sezaryen demesi doğru gelmedi bana daha erken değil mi duruş için değişebilir yani. sanki bana da kafası büyük diyerek sezaryen mesajı veriyor gibi geldi. ama ben sonlara doğru sezaryen derse başka bir doktora da muayene olacağım. bana en son gidişimde 1 ay sonra gel demişti. 14ünde filan gideceğim. 30-31.hafta yani.
umarım senin bebeğinin duruşu düzelir de normal doğum olur canım.
Kızlar merhaba eşim hala izinde ben de rapor alıp duruyorum
o yüzden pek giremiyorum. en son sağlık ocağına gidip doğum iznimi başlatırsam araya tatil giriyor boşa gidecek o yüzden okul kapanana kadar rapor almak istiyorum dedim 10 gün yazdı. geriye kaldı 5+5 onu da kadın doğumcudan almaya çalışıcam. yeni yasa giriyormuş yakında. 24 haftaya çıkacakmış. bir haberde 8+16 diye okudum. öğretmen olanlar için okul açılınca başlatırsanız 11 şubatta , temmuz ortasına kadar götürüyor...
o konuyu da unuttum kızlar eşime güvenmeyi seçtim
en doğrusu bu sanırım.
bebişi sorarsanız sanırım aşağı inmiş çünkü sürekli alttan baskılar var. size de oluyor mu? nasıl tarif etsem yerini tam kasıklarımızın altı varya hani o bölge
onun içinde bişeyler oluyor benim. doktora da soracağım. bir de aniden irkiliyorum. anneme soruyorum sancı böyle olmaz adet ağrısı gibi olur diyor.
geceleri sürekli dönüyorum uyku problemlerim çok var.
işte benden böyle kızlar.
hepinizi öpüyorum eşim işe başlayınca daha sık gireceğim hoşçakalın