Mide bulantisi ve kusma bende de var. Bebisler mideyi kuculttuler bence.
Sancin nasil oluyor biraz tarif eder misin? Benim karnimda bir acima oluyor. Ciziliyormus gibi. Bir de gaz sancisi oluyor.
Yat dinlen.
tek kafayı yıyen ben degılım heralde :)
Uykulu Hallerimden Merhabalar Arkadaşlar,
Sevgiler ☺
inşallah canım. hemen sezaryen demesi doğru gelmedi bana daha erken değil mi duruş için değişebilir yani. sanki bana da kafası büyük diyerek sezaryen mesajı veriyor gibi geldi. ama ben sonlara doğru sezaryen derse başka bir doktora da muayene olacağım. bana en son gidişimde 1 ay sonra gel demişti. 14ünde filan gideceğim. 30-31.hafta yani.
umarım senin bebeğinin duruşu düzelir de normal doğum olur canım.
Kızlar merhaba eşim hala izinde ben de rapor alıp duruyorumo yüzden pek giremiyorum. en son sağlık ocağına gidip doğum iznimi başlatırsam araya tatil giriyor boşa gidecek o yüzden okul kapanana kadar rapor almak istiyorum dedim 10 gün yazdı. geriye kaldı 5+5 onu da kadın doğumcudan almaya çalışıcam. yeni yasa giriyormuş yakında. 24 haftaya çıkacakmış. bir haberde 8+16 diye okudum. öğretmen olanlar için okul açılınca başlatırsanız 11 şubatta , temmuz ortasına kadar götürüyor...
o konuyu da unuttum kızlar eşime güvenmeyi seçtimen doğrusu bu sanırım.
bebişi sorarsanız sanırım aşağı inmiş çünkü sürekli alttan baskılar var. size de oluyor mu? nasıl tarif etsem yerini tam kasıklarımızın altı varya hani o bölgeonun içinde bişeyler oluyor benim. doktora da soracağım. bir de aniden irkiliyorum. anneme soruyorum sancı böyle olmaz adet ağrısı gibi olur diyor.
geceleri sürekli dönüyorum uyku problemlerim çok var.
işte benden böyle kızlar.
hepinizi öpüyorum eşim işe başlayınca daha sık gireceğim hoşçakalın
benimkide bana evlendiğimden bu yana iş yapma diyor he hee =)) hamileliğimde de arttı tabi söylemeleri dolu su bardağı bile kaldırma diyor ..ben yaparım diyor =) tamam akşamları benii hayatta kaldırmaz ayağa =) çay meyve süt ilaç hepsini o getirirgötürür..hatta lavaboya gideceğim zaman elimden tutar o götürür.kapıda bekler (ne yapayım böyle =(() ama ev işine gelince canım salonu süpürsek mi dediğimde tamam canım der ...bekle ki en az 3 günde bizim ki süpürecek =) aman yapmasınlarda hep yanımızda olsunlar =)
günaydın arkadaslar... çok sık değil ama ara ara ağlama krızıne giriyorum tutamıyorum kendimi haykıra haykıra ağlıyorum sebebi çok ufakta olsa sizdede oluyomu bebeğime zararı olacak die korkuyorum ama engel olamıyorumm(((
lolo, canım maşallah yavruna.inş erken gelmez kuzun.eşin dmek senden önce psikolojilere girdi :) süpermiş.
malesef banada giricek bişey bırakmadı
günaydınnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeee
sağlıklı ve huzurlu bir günümüz olsun inşallahh hepimizin
amin
canlar bu aralar benim iştahımda azalma var, mesela ben 23-27 arası deliler gibi yemek yedim
ama şimdi canım çok bir şey istemiyor
acaba bebekleri besleyemiyor muyum diye de korkmuyor değilim
şimdi deli gibi portakal canım istiyor
günde 3,4 tane portakal yiyorum
bebeklerim nasıl beslensin portakalla yaaaaa
korkma bişey olmaz tabi böyle tek beslenmeye devam etme
bebekler alacaklarını annenin deposundan alıyo zaten bebiş için sorun yok yani
benimde iştahım çok kapandı saat 11 i geçmiş daha kahvaltı bile yapmadım
dün akşama kadar bişey yemedim akşam 1 tabak bişey yedim o kadar
senkarcım göbüşünü gördüm
maşallahı var
korkma bişey olmaz tabi böyle tek beslenmeye devam etme
bebekler alacaklarını annenin deposundan alıyo zaten bebiş için sorun yok yani
benimde iştahım çok kapandı saat 11 i geçmiş daha kahvaltı bile yapmadım
dün akşama kadar bişey yemedim akşam 1 tabak bişey yedim o kadar
paptyacım, inş eski formuna kavuşursun iştah konusunda, çok şükür senin bebeklerde erken doğma riski yok dimi ? şubatın ortasını görelimde hayırlısıyla sonra oh deriz doğsalar bile çok sıkıntılı olmaz gibi düşünüyorum.
lolocum :) allah sabır versin :)
Ya kızlar bana haftasonu dr kesinlikle sağına yatmayacaksın sırt üstüde yasak tek solda yatcaksın dedi ama uyuşuyorum solda sürekli yatınca, arada bi 15-20 dk mmola veriyorum sizce sakıncası varmıdır.birde kan pıhtılaşmam varya acaba o kadar süre bile bebeğe kanın ulaşmasını zorlarmı diye düşündüm. ? fikriniz var mı bu konuda ?
2013, naptı acaba dr a gştcekti dün bi daha yazmadı.inş bi sıkıntısı yoktur.
günaydınnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeee
sağlıklı ve huzurlu bir günümüz olsun inşallahh hepimizin
amin
canlar bu aralar benim iştahımda azalma var, mesela ben 23-27 arası deliler gibi yemek yedim
ama şimdi canım çok bir şey istemiyor
acaba bebekleri besleyemiyor muyum diye de korkmuyor değilim
şimdi deli gibi portakal canım istiyor
günde 3,4 tane portakal yiyorum
bebeklerim nasıl beslensin portakalla yaaaaa
duygusallık bende de hat safhada hatta ağlayacak bir şey bulamayınca doğum zamanımı hayal edip ağlıyorum.
kendimi bi ölcem sanmalar, bi yoğun bakımda hayal etmeler töbe töbeeiyice kafayı yedim ben :82:
Selam kızlar
Porselen hadi sık dişini 34 haftayım demîşsin ama takvimde 32 bebek ilerde olunca ilerki tarihimi baz aldılar
Dr una keşke rest cekmeseydin çıkmasaydın hastaneden ama kıvırvıkında dediği gibi baltan beri hep olumsuzdun erken doğurcam die die bugunlere geldik bari artık hersey iyi vaktinde dogurcam de
Mihs sadece nokto nokta koymuş ne dicektin gülüm?
Ebah nerelerde ses yok
Sekercik zaten yok
Kayra yok
Özpolat yok
Eskiler yok
Herkes iyimi
Aynı sıkıntı bende de var önceleri deli gibi yemek yerdim hiç dur'um yoktu, şimdi azıcık zorlayayım bütün günüm mahvoluyor midem çok rahatsız oluyor.
Benim kontrollerim 3 haftaya düştü ve en son gittiğimde 77 idim hala 77 yim yaklaşık 1,5 aydır kilo almıyorum.
Sende bu açıdan canını sıkma ben kilo almadım geçen sürede oğluşum benden beslenmiş o kilo almış. Yani bu gün canın istemez yarın ister yersin portakal yemen de çok iyi bu kış günlerinde, ben midemi ekşittiği için yiyemiyorum hiç
Velhasılın Allah sağlık versin sana ve bebişine veee hepimize
canım şu an için erken doğum yok ama ben çok zorlanıyorum
nefesim daralıyor, hareketlerim çok kısıtlandı, sol elimde ödem var...
nasıl dayanacağım bilemiyorum valla
canım ben gündüz sürekli sol tarafıma yatıyoruma ama gece uyuduktan sonrasını bilemiyorum
şuleyi ben de merak ediyorum
inşallah bir problem yoktur
Aynen ben de boyle hissediyorum. Ya dogumda bir sey olacakmis gibi ya da dogumdan sonra Allah korusun hepmizi.
Porselen oncelikle gecmis olsun diyorum. Ben de senin gibi bebegimin erken gelecegini dusunuyorum.
Arkadasimin bebegi onden gidiyor hafta olarak. Ona sordum dogumunu bebegin haftasina gore mi yoksa son adet tarihine gore mi yaptiracak dedim. Son adet tarihime gore dedi.
Cok imreniyorum kilo almayanlara ya da cok az alanlara.
SELAM KIZLAR UZUN ZAMANDIR GİREMEDİM NETE.EE HALİYLE AĞIRLAŞTIM İYİCE.1 HAFTADIR HASTANE ACİLLERLE UĞRAŞIYORUM.BİRDEN SANCILANDIM VE HASTAHANEYE KALDIRILDIM NTS YE BAĞLANDIM ALTTAN KONTROLLER OLSU.AÇILMAM YOKMNUŞ FAKAT 5 DK.BİR AĞRI CIKTI NTS DE.HEMEN YATIRDILAR DR.FİLAN GELDİ SERUM TAKILDI..ERKEN DOĞUM GÖZLEMLENDİ:18:COOK ÜZÜLDÜM..SERUMDAN 15 DK.SONRA BİRDE BAYILDIM ..AĞIR GELDİ İÇİNDE NE VARSA :26: SONRA KORKUP EVE GELDİM İMZA İLE ÇIKTIM ORDAM.SONRA EVDE Yİ,NE FENALAŞINCA AMBULANSLA TEKRAR HASTANEYE KALDIRILDIM.BUSEFER BENİM DR.UM BENİM TEDAVİMİ KABUL ETMEYENİ BENDE ETMEM DEDİİİACİLDEKİ DR.YATIŞIMI VERDİ VE O GÜN ORDA KALDIM SERUM VERİLDİ..ŞİMDİ DR.LAR 1-2 HAFTA DAHA BEKLERSEN İYİ OLUR EN AZINDAN COCUK İİÇİN DİYOLARLAR ŞUAN BEN 34.HAFTADAYIM.YANİ 3 HAFTA OLUNCA ZATEN NORMAL OLUYOR..BENDEN BUKADAR KIZLAR BELKİ BU SON YAZMAM OLUR BENİM KRİTİK DURUMUM..HEPİNİZDEN DUA İSTİYORUM HEPİNİZ BOLCAA ÖPÜLDÜNÜZZ ALLAHA EMNETİZ,ALLAHA EMANET OLUNN HOŞÇAKALINN
kafama takılan bişey var hastane çıkışı sadece bir tane alan varmı benim gibi:2: ben bir tane aldım çünkü zaten alt üsten ufak beden ortalama 5 er tane zıbın çıtçıtlı badi alt falan aldım yeteceğini düşündüm sizce yetermi kızlar yoksa bi tane dahamı hastane çıkışı alsam kafamkarıştı:44:
evet ben zaten en ufak 53-55 beden diye aldım 50 ufak gelebilir diye..bazılarımız abartıyor heves yapıyor sanırım amaolsun fazla alanlar kullanmadıklarını başka bir yakınına verirler bişekilde kullanılır ihtiyacı olanlara gider kızlar bide emdirme yastığı alan varmı yani bebeğim rahat edecekse almak istiyorum ama kullanamayacaksam almıyımdiyorum bu aralar kararsız oldum aptallaştım vallahi doğru düşünemiyorum doğum yaklaştıkça.doğuma eşimden başka kimse gelmesin istiyorum annemde dahil doğum saatlerimde sadece o olsun yanımda sonra çağırayım bizimkileri sizce ayıp olurmu anneme babama ben kendimde değildim eşimde heyecandan sizi aramayı unutmuş demeyi düşünüyorum ilk gün.en azından ilk saatlerr:44:
Dostlar bir sorum olacak
Eşimin arkadaşının borcu var ona. Parça parça verecekmiş. İstersen demiş kredi kartımı kullan onu ödeyeyim demiş. Amaaaaaa 1500 tl ilk netten alışveriş sizce mantıklı mııııı
benimkide aynı normalde bu kadar yardım etmezdi bu hamileliğimde yardım etmeye başladı
çok güzel yemek yapıyo hakkını yiyemem mutfağıda benim kadar iyi olmasada topluyo
ev işine geldimi benimkide yan çiziyo 2 haftadır evi temizlerim ben deyip duruyo ama ortada bişey yok
dur bakalım ne zaman temizliğe başlıcak bizimki
ama bebek doğunca yardım edeceğini hiç sanmıyorum
paptyacım, inş eski formuna kavuşursun iştah konusunda, çok şükür senin bebeklerde erken doğma riski yok dimi ? şubatın ortasını görelimde hayırlısıyla sonra oh deriz doğsalar bile çok sıkıntılı olmaz gibi düşünüyorum.
lolocum :) allah sabır versin :)
Ya kızlar bana haftasonu dr kesinlikle sağına yatmayacaksın sırt üstüde yasak tek solda yatcaksın dedi ama uyuşuyorum solda sürekli yatınca, arada bi 15-20 dk mmola veriyorum sizce sakıncası varmıdır.birde kan pıhtılaşmam varya acaba o kadar süre bile bebeğe kanın ulaşmasını zorlarmı diye düşündüm. ? fikriniz var mı bu konuda ?
2013, naptı acaba dr a gştcekti dün bi daha yazmadı.inş bi sıkıntısı yoktur.
Kızlar geçen çarşamba dr ye gitmiştim ya raporu nezaman alcağım diye sordun.yarın için gel al dedi.aimdi aradım yarın geleceğim randevu alayım diye.istediğin saatte gel.dr 11.30 da geliyor.sen sabah 8.30 dan sonra gel al ropuru dediler.e kontrol falan yokmu dedim.yok biz raporu hazırlarız.sabah gel al dediler.ilginç geldi.muayne falan etmeden verecek raporu.bidahaki muaynem 2 hafta sonra.