2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Mide bulantisi ve kusma bende de var. Bebisler mideyi kuculttuler bence.
Sancin nasil oluyor biraz tarif eder misin? Benim karnimda bir acima oluyor. Ciziliyormus gibi. Bir de gaz sancisi oluyor.
Yat dinlen.

bazen sağ tarafta bazen sol tarafta kasığımın oralarda sızlandırıcı canımı yakan bi sancı oluyo son 1 haftadır
sürekli olmuyo ama ara ara yokluyo ağrı bazen belimede yayılıyo
bazende belimden başlayıp kasıklarıma iniyo hatta bazen hangi tarafım ağrıyosa o bacağıma kadar iniyo ağrı

eşinle iyi olmana sevindim

benimkide aşşağı indi
geçen gün öyle bi bastırdıki rahimin üzerine dışarı çıkıcak zannettim bi öyle çok bastırdı ve canımı yaktı
son aylara girdik normal bunlar benim ilk oğlumdada aşşağıya bastırmalar oluyodu

günaydınnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeee

sağlıklı ve huzurlu bir günümüz olsun inşallahh hepimizin
amin

canlar bu aralar benim iştahımda azalma var, mesela ben 23-27 arası deliler gibi yemek yedim
ama şimdi canım çok bir şey istemiyor
acaba bebekleri besleyemiyor muyum diye de korkmuyor değilim
şimdi deli gibi portakal canım istiyor
günde 3,4 tane portakal yiyorum
bebeklerim nasıl beslensin portakalla yaaaaa

benimkide aynı normalde bu kadar yardım etmezdi bu hamileliğimde yardım etmeye başladı
çok güzel yemek yapıyo hakkını yiyemem mutfağıda benim kadar iyi olmasada topluyo
ev işine geldimi benimkide yan çiziyo 2 haftadır evi temizlerim ben deyip duruyo ama ortada bişey yok
dur bakalım ne zaman temizliğe başlıcak bizimki
ama bebek doğunca yardım edeceğini hiç sanmıyorum

günaydın herkese..
Porselen geçmiş olsun cnm. Sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğar bebeğin inş. Benim bi arkadaşım var 2 bebeği de erken doğdu. Biri 29 haftalık diğeri 32 haftalık maşaallah çok sağlıklılar. Artık tıp ilerledi hiç takma kafana hayırlısı olsun inş.

normal bu ağlamalar bendede oluyo bazen çizgifilme bile ağlıyorum :))

senkarcım göbüşünü gördüm
maşallahı var

Hızlı kilo almanın meyvesi teşekkürler canım. Eşim çok kızıyor kaplumbağaya dönüşeceksin hız konusunda diyor,
ama ne yapayım, neyseki 1 aydır sabit almıyorum kilo dikkat ediyorum
Bu arada Oğlumu da ihmal etmiyorum tabi ....

yok ben kahvaltımı yaptım ama eskisi gibi yiyemiyorum canım
ama senin yaptıklarını tasvip etmiyorum
hemen kahvaltını yapıyorsun, tatlı bir şeyler yiyip kendine bir güzellik yapıyorsun
mutluluk hormonu salgılıyorsun
hadi annesiii

paptyacım, inş eski formuna kavuşursun iştah konusunda, çok şükür senin bebeklerde erken doğma riski yok dimi ? şubatın ortasını görelimde hayırlısıyla sonra oh deriz doğsalar bile çok sıkıntılı olmaz gibi düşünüyorum.

lolocum :) allah sabır versin :)

Ya kızlar bana haftasonu dr kesinlikle sağına yatmayacaksın sırt üstüde yasak tek solda yatcaksın dedi ama uyuşuyorum solda sürekli yatınca, arada bi 15-20 dk mmola veriyorum sizce sakıncası varmıdır.birde kan pıhtılaşmam varya acaba o kadar süre bile bebeğe kanın ulaşmasını zorlarmı diye düşündüm. ? fikriniz var mı bu konuda ?

2013, naptı acaba dr a gştcekti dün bi daha yazmadı.inş bi sıkıntısı yoktur.

canım şu an için erken doğum yok ama ben çok zorlanıyorum
nefesim daralıyor, hareketlerim çok kısıtlandı, sol elimde ödem var...
nasıl dayanacağım bilemiyorum valla

canım ben gündüz sürekli sol tarafıma yatıyoruma ama gece uyuduktan sonrasını bilemiyorum

şuleyi ben de merak ediyorum
inşallah bir problem yoktur

Aynı sıkıntı bende de var önceleri deli gibi yemek yerdim hiç dur'um yoktu, şimdi azıcık zorlayayım bütün günüm mahvoluyor midem çok rahatsız oluyor.
Benim kontrollerim 3 haftaya düştü ve en son gittiğimde 77 idim hala 77 yim yaklaşık 1,5 aydır kilo almıyorum.
Sende bu açıdan canını sıkma ben kilo almadım geçen sürede oğluşum benden beslenmiş o kilo almış. Yani bu gün canın istemez yarın ister yersin portakal yemen de çok iyi bu kış günlerinde, ben midemi ekşittiği için yiyemiyorum hiç
Velhasılın Allah sağlık versin sana ve bebişine veee hepimize

duygusallık bende de hat safhada hatta ağlayacak bir şey bulamayınca doğum zamanımı hayal edip ağlıyorum.

kendimi bi ölcem sanmalar, bi yoğun bakımda hayal etmeler töbe töbee iyice kafayı yedim ben :82:

Aynen ben de boyle hissediyorum. Ya dogumda bir sey olacakmis gibi ya da dogumdan sonra Allah korusun hepmizi.

Porselen oncelikle gecmis olsun diyorum. Ben de senin gibi bebegimin erken gelecegini dusunuyorum.
Arkadasimin bebegi onden gidiyor hafta olarak. Ona sordum dogumunu bebegin haftasina gore mi yoksa son adet tarihine gore mi yaptiracak dedim. Son adet tarihime gore dedi.

Cok imreniyorum kilo almayanlara ya da cok az alanlara.

Son düzenleme:

Ben d esoluma yatiyorum. Hamile yastigini kullaniyorum. Arkama da yasliyorum yastigi, basimi da ona koyuyorum. Ama cok terliyorum uyurken. EE malum gece bir de tuvalete gidiyorum. Hasta olmak kacinilmaz oluyor.

Kızlar geçen çarşamba dr ye gitmiştim ya raporu nezaman alcağım diye sordun.yarın için gel al dedi.aimdi aradım yarın geleceğim randevu alayım diye.istediğin saatte gel.dr 11.30 da geliyor.sen sabah 8.30 dan sonra gel al ropuru dediler.e kontrol falan yokmu dedim.yok biz raporu hazırlarız.sabah gel al dediler.ilginç geldi.muayne falan etmeden verecek raporu.bidahaki muaynem 2 hafta sonra.

Bende çok imreniyorum kilo almayanlara 7 ayda 17 kg aldım
Şimdi de durumu kurtarmaya çalışıyorum...

canım çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et, mümkün olduğunca dinlen ve moralini yüksek tut negatif düşünme hiç, dualarımız seninle, Allah yardımcın olsun bebeğin zamanında gelsin inşallah...

ben bi tane 10lu bi tane 20li hastane çıkışı aldım ama hiç alınmasa bile olur, zaten içinde olanları tek tek almışsan farkeden bişey yok, hastane çıkışı olunca herşeyi tam takım oluyo sadece, battaniyesinden kıyafetine badisine eldivenine önlüğüne şapkasına hatta havlusuna kadar, başka bişey değil... ilk heves işte ben en beğendiğim 2 takımı aldım, yanına da yedek tek tek badiler eldivenler şapkalar falan işte... aslında bizim bütün alışverişimizi ananesi yaptı ne beğendiysek aldı işte :)

ben sadece eşim ve annem yanımda olsun istiyorum hatta o gün başka kimse ziyaretime bile gelmesin ben toparlanınca 1 gün sonra gelsinler istiyorum ama nasıl söylenir ki... hatta eve çıkınca 2-3 gün eşimle annemden başka kimse misafir falan gelmesin istiyorum... bebeğimle sakin sakin ilgilenmek başbaşa kalmak birbirimize alışmak istiyorum... bana yardım edecek bi tek annem gelsin yeter... ben çok sıkıntıya da gelemem, bakalım nasıl geçecek, lohusa sendromuna sokmasalar beni...

tek parçada nakit veremiycek bu adam belli, teklifini kabul etmezseniz paranız kalır ne şekilde olursa alın bence, belli ki bu adamın ödeyecek durumu yok sadece borcu el değiştiriyo size borcu varken kredi kartına borcu olacak, 1500 tllik harcama bebeğin ihtiyacı o kadar olmasa bile ev için mutfak alışverişi için bi şekilde kullanın derim ben, bebek eşyaları için de dışarıdan beğenme şansın olmasa bile bilinen kaliteli markaların internet sitelerinden alışveriş yaparsan hiç sorun yaşamazsın canım...

ben başından beri sadece yemek yapıp mutfağımı topluyorum ve sabah yatağımı topluyorum, onun haricinde kaç aydır evin temizliği düzeni kocama emanet, işleri de çok yoğun sadece bi gün izni var zaten artık çok yoruldu üzülüyorum bazen onun için...

ben bu sola yatmanın çok da şart bişey olduğunu bilmiyodum, aylarca hep sırt üstü yattım bebek yan yatılınca ezilmesin diye, eskiden hiç sırtüstü yatamazdım hamilelikte alıştırdım kendimi hatta, en son gidişimde sordu dr.um, sola yat dedi, solda duruyo genelde bebeğim ve oraya yatınca rahatsız olduğunu hissediyorum dedim, o zamn sağa yatabilirsin sırtüstü yatma ama dedi, sebebini sordum hem bebeğin beslenme kanalı kapanabilirmiş hem de bayılma yaşayabiliyomuş bazı hamileler, artık sağa ve sola yatmaya çalışıyorum 2 haftadır ama alıştım ya rahat edemeyince arada sırtüstü de yatıyorum hala... zaten hiçbi türlü rahat uyuyamıyorum sık sık uyanıyorum ben de...

Ah kızlar az yemektenmi şikayet ediyosunuz.keşke bende az yiyebilsem.az kilo almış olurum.maşallahım var benim ağzım boş durmuyor

32. hafta raporunda muayene yok canım benim dr. sana söylenen cümleleri söyledi.
Amaaa 32. hafta raporunu aldıktan sonra çalışmak istersen şeyet, ancak o zaman çalışabilir raporu için muayeneye alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…