canım sende sinirlenince temizlik yapanlardansın ne güzel ya öyle birşey olsa eşim hergün beni sinir ederdi heralde he heee =) canım sende kimsesizsen ne güze 2. bekliyorsun biz daha 1.nin telaşındayız =(( oğlun kaçıncı sınıfa gidiyor ben 3. sınıf okutuyrm erkek öğrenciler birbiriyle şakalaşmayı çok seviyr tenefuste birbirlerinin üzerine çıkıp boğuşuyrlar soruncada şakalaşıyoruz diyorlar gerçektende öyle iki dakika sonra sarmaş dolaşlar takılma bence ..Allah yardımcın olsun...
sinirimi anca temizlik yaparak çıkarabiliyorum yoksa bütün gün düşünmekten hasta oluyorum bende bu yolu buldum kendime
oğlum 13 yaşında tam ergenlik yaşında ergenle uğraşmak gerçekten çok zormuş
keşke öyle sınıfta kavga edip barışıcak yaşta olsaydı malesef biz o günleri geçirdik
şimdi birbirlerine acımaları yok güçlü olan kazanıyo arkadaşlarının yanında daha bi övülüyo
kavga bi yana derslerde kötü her geçen günde dahada kötüye gidiyo
oyunu yasakladım defalarca anlattım aynı şeyleri söylemekten dilimde tüy bitti
soğuklarda öğretmen yolu gözledim tek tek öğretmenlerini buldum görüştüm naptımsa olmadı olmuyo tamam anne düzenli çalışıcam artık diyo ama yok hiç bir gelişme yok
daha fazla ne yapabilirim bilemiyorum dersaneyede gönderdim yapamadıklarını daha rahat sorar diye yok yok malesef yine bişey yok
okumayı sevmiyomuş ders yapmaktan nefret ediyomuş sevmediği öğretmenleri sayıyo
yani ders yapmamak için bahane bol
teşekkür ederim canım, içimi rahatlattın biraz, zaten bi dahaki gidişime doktora da sorarım yine...
bak anlamış hatasını , aslında onun da gerçek düşüncesi değil bu belli ki biraz bunalmış ve erkekler daha tahammülsüzler, ama seni ve bebeğinizi mutlaka ki önemsiyo, bence de sakın alınganlık edip eşine derdini sıkıntını söylemeyip kendini yorma hırpalama ev işleriyle şunun şurasında ne kadar kaldı ki, onların tahammülsüzleştiği kadar biz de biraz alınganız biliyosun, sen yine kendine dikkat et canım...
artık fazla bişey söylemicem nasılsın derse iyiyim dicem ağrımıda söylemicem
bende napim çok bunalırsam bi taksiye biner taksicilere anlatırım
Kızlar biraz özel olcak ama bişey sormak istiyorum.genital bölgeye ağda yaptıran varmı.ben hamileliğimden beri jilet kullandım.ama şimdi oda zor gelmeye başladı.kuaförde ağdayla aldırsam sorun olurmu acaba.bebeğime zarar verirmi.bu konuda dr ile görüşen yada bilgisi olan varmı acaba
ben kuaföre gidiyorum doktora sormadım ama kuaförde hamile olduğunu görünce daha bi dikkatli davranıyolar zaten bi zararı olmaz bence
kızlar bebek odasını yapanlara bir sorum olacak..odanızın dolaplarında ya da şifonyerinde cam var mı? ben bir model beğendim camlı olanlardan ama bebek ve çocuk odası olunca insan karar veremiyor bir şey olurda kırılır mı bebeğe zarar verir mi diye.. mobilyacı oyuncak felan gelir kırılır kapatalım bu camları diyor ama sizin fikriniz nedir acaba
Kızlar, hastane için terlik aldınız mı, markafonide bugün twigy nin indirimi var, güzel pembe ve krem rengi modeller var, ama oğlu olacaklara mavi görmedim :) böyle bişey mi alsam yoksa evdeki krem rengi ceyo terliklerimi götürmeyi düşünüyodum öyle mi yapsam...
ben evdeki krem renkli terliklerimi koydum çantama bir gece bilemedin 2 gece için ne gerek var yenisini almaya