2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Yeni bir yılın ilk gününden herkese günaydın.herkes için hayırlı olmasını dileriz

Ya ben çatladınız için mi kaşınıyor yoksa kaşıdığım için mi çatlamış bilemedimmmmm

Hep böyle tatlı tatlı kaşınırdı pek umursamazdım. Gecen farkettim ki çatlak varrrr... İltihap gibi oldu şimdi kaşımamaya calışıyorumm:44:

Papatya cnım doğurdun sandım ben seniiiiiii

Allah şifa versin rahatsızlıklarınaaaaaa

EDLİN dün doktora gidecektin nasılmış senin tosun paşanın keyfiiiii

Doğumlar alakalı ne dediiii:44:

güzel dileklerin için sağollll =)) canım ya grupta ilk doğuran sen olacaksın sanırım 60 gün kalmış yaa süperrrrr =) hayırlısıyla doğuralım sezeryan olursa belki şubatta bile gelebilr senin ki =)

Bende aynı şeyi düşünmüyor değilim:) 37 38 haftalarda gelecek olursa kızım 45gün civarı kalmış oluyor. Rabbim hepimze hayırlı doğumlar nasip etsin. Gün gelecek burada doğum hikayelerimzi paylaşacağız inşallah:)

ıyıyız cnm..benım paşa senınkı gıbı 3 hafta olmasada 1 hafta ondeymıs 27+6 da 1260gr mış..dr hedefımız 28i atlatmaktı oraya kadar geldık şimdi sıra 32 dedı...hayırlısı bakalım..rahımde sıkıntımız yokmuş öle işte

inşallah her şey hepimizin gönlünce olur canım
ayyyyyy allah korusun teyzesi gelmesinler daha, küçükler, minicikler
sol elde ödem, ve sol elin eklem yerlerinde ağrı var
sanki sızılarım erken başladı gibi ama
arkadaşım ben kocaman oldum ya
bildiğin gibi değil
sonumuz hayırlı olsun

sağol canımmmm
benim de göğüs uçlarım simsiyah olmuş

maşallah, subhanallah bebeğine
ben de şimdi 32yi bekliyorum hayırlısıyla

sagol cnm.bende senı merak etmıstım nerdekı dıye ama erken dogumu dusunmek bıle ıstemedım aman allah korusun dedım..bılıyorum sende benım gıbı haftaları zor atlatıyorsun..yavrucagım acele edecek dıye cok korkuyorum en azından 2kılo olana kadar beklesınler ya

maaşallah canım bebişine

PAPATYA cım bu arada doktorun sana erken dogma ıhtımalıne karsı cığer gelıştırıcı ıgne fılan verdımı?

maşallah maşallah.gelişmesi hep böyle güzel olsun inş

inşallah canım 32 yi görürüz
sonra da 2.50 kg ı gördük mü atlattık sayılır

PAPATYA cım bu arada doktorun sana erken dogma ıhtımalıne karsı cığer gelıştırıcı ıgne fılan verdımı?

hayır canım vermedi, ama o iğer geliştiricinin doğumdan 24 saat önce vurulması bile yeterli oluyormuş
sana verdi mi?

Selam canlar
Bende hala griple ugrasıorum tavuk duyuna bol şimon karabiber döktüm karabiber baya koydum bişi olurmu karabiber yasakmıydı ya:18:

bana da vermedı..ben sordum kullanacakmıyım dıe eger herhengı bır sıkıntı gorursek dogumun yaklastıgını farkedersek ıgne yapıcaz dedı..bende rahatladım ya.. ama benım bücürük cok az hareket edıyo..ara sıra tıklayıp sonra kayboluyo..çok üzülüyorum

canımboşyere üzülme lütfen bebişler genelde uyuyolarmış karında zaten hem benimkide bazen kayboluyo ortadan sonra birden başlıyo tekmelemeye anne ben burdayım diyooo seninkide öle yapıyo sana uysal bi çocuk olacak demekki annesii

papatyacım hele şükür canım benimde gözlerim seni aradı inan merak etmeye başlamıştım.sana ve bebişlerine mutluluk dolu bir 2013 yılı diliyorum herkesin yeni yılı bebişlerimizle beraber ssüper geçsin kızlarrr

valla ben de sürekli bir hareket var ama hangisi bilemiyorum
sanırım biri durup biri başlıyor
ve bu gecenin bir yarısına kadar devam ediyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…