herkse merhabaaaaa
güzel haftasonu geçirin :))))
gecen hafta bende de ağrı acıma gibi bişey oldu doktor kasılma dedi ve nst ye yolladı
alttan kontrol etmedi ama akıntıya bağladı mantar gibi bi enfeksiyon olursa erken doğuma neden olabilir dedi
çok korktum tabi. ama neyseki nst de normal cıktı. dr bana da fitil vermişti gynolomexin 3 günde 1 tane kullanılıyo toplam 2 tane
ben cok panik yaptım baya bi soruşturdum ilk 3 aydan sonra kullanılabilir dediler kullandım ama içim içimi yedi.
geçmiş olsun hemen gecsin inşallah. ben de günlük ped kullanıyodum zararlıymış. sanırım ondan oldu.
gün sayıyorum ben de şu dönem bi bitsin bugün itibariyle babamıza evimize kavuşmamıza sade 28 gün kaldı.
siz ne güzel herşeyi bitirmek üzeresiniz. ben de gidince tamamlıcam inşallah çok hevesleniyorum
hayırlısıyla kucağımıza alalım da bebişlerimizi.
benim öğretmen arkadaşlara bir sorum olacak:
28 mart doğum görünüyo benim. doğum iznine 28 ocakta çıkmam gerekir normalde.
ama ben 11 şubatta yani 2. dönemin başında başlatmak istiyorum
bu durumda nasıl bi prosedür izlemeliyim bilenler yol gösterirse sevinirim.
hepimize sağlıklı neşeli günlerrr
herkese günaydınlar iyi hafta sonları kaç saattir yazdıklarınızı okuyorum çok çabuk ilerliyo sayfalar maşallahınız var kızlar:) herkes iyi, sağlıklı olsun inşallah
benim de 32. haftam 23 ocak oluyo ben de o gün gidip çalışabilir raporu alacam ikinci dönemin ilk gününe kadar o zaman da doğum iznine çıkmayı planlıyorum tatiller izni etkilemiyo diye biliyorum inş bi sorun çıkmaz