- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
Benimde makat pozisyonundaydı 30. Hadta başaşagı dondu. Dont panic
Ohhh pozisyon alınmışşşşşşş
hayırlı cumalar herkese :))
doktorumuzun yanından yeni geldik.oğluşumuz baş aşağı dönmüş artık.
anlaşılan kendini yavaş yavaş doğuma hazırlamaya başlıyorr :))
31.haftada kilomuz 1900 gr..çok güzel dedi doktorumuz
bende toplamda 11 kilo almışım..64 kilo oldum
son haftalarda bebeğin su miktarı azalabiliyormuş.yetersiz su tüketiminden dolayı.
bol içmenin faydalarınıda görmüş olduk.su miktarında azalma yok hiç..
"çok iyi,aynen bu şekilde su içmeye devam et" dedi doktorumuz.
kasık ağrıları yaşamaya başlayanlar varmış.çok sık olmasada bu ağırları bende yaşıyorum
10 gündür falan birden sertleşiyor kasıklarım sonra hafiften bir ağrı giriyor rahat hareket edemiyorum.
doktorum "artık bebeğimiz ağırlaştığı için kaslarımız geriliyor zorlanıyor" dedi.
"çok sık ve şiddetli bir şekilde değilse bu kasılmalar ciddi bir durum yok demektir" dedi.
henüz ciddi bir problem yok yani.son haftalarda dahada dikkat etmek lazım bu kasılmalara.
şişkinlik ve ödem hiç yaşamadım ben henüz.ellerim ve ayaklarım hiç şişmedi.
fazla tuz tüketimiyle alakası var şişkinliklerin diyorlar ama bilmiyorum.
çünkü normaldede tuz tüketmem ben pek..belki tuz tüketmediğim için yaşamıyorumdur bu ödem ve şişkinlikleri..
herkese sağlıklı,huzurlu ve bol tekmeli mutlu bir haftasonu diliyorum
Ohhhhh posyon alınmış
Kilolar yerindeeeeee
Suyumuz da tammmmm
Şişlik de yokkkk
Hadi bakalım gerisi doğumaaaaa
Cemrem, inş kocaman olmuştur oğlumuz, dönüşte yazarım zaten size :) k.validem değişik ya, ben başlarda çokta cevap veriyodum pat pat, başkasına desem oturur ağlar düşün ağır konuşuyorum da ama yok banamısın demiyor, artık bende susmakla çözüm buldum nasılsa cevaplar işe yaramıyor, allaha havale ediyorum.bu daha sevimli bi olay sevimsizlere hiç girmiyim :)) benden nefret ediyo sanırım neden anlamadım, benim böyle gelinim olsa kızımı gözüm görmez.kendimi övüyorum gibi ama cidden öyle, neler yapmadım ki ona insanlık olsun maddiyat olsun.ama anlamayana ne çare.
Ayyyyyy sen üstüne düşeni zaten yaptı isen artık takmama devresi demek kiiiiii
Salla
Ya arkadaşım senin adın niye nutella. Canım istedi seni görünce
de mi yaaaaaaa
Bayılırım ben de nutella ya. Ama annem bilememiş bu sefer yanlış almışşş
ya ben ılk hamılelıgımde kullanmıstım..2 yada 3 olayını hatırlamıyorum bu hamılelıkte kullanmıyorum..cemre yazmısdı galıba oda 2 sını kullanıyormus.aklın takılmasın bı sor dr. istersen..
Ben direk sadece hap olarak kullanıyorum. Meyve suyu falan demedi hiç doktor.