2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Benimde makat pozisyonundaydı 30. Hadta başaşagı dondu. Dont panic

Ohhh pozisyon alınmışşşşşşş

Ohhhhh posyon alınmış
Kilolar yerindeeeeee
Suyumuz da tammmmm
Şişlik de yokkkk
Hadi bakalım gerisi doğumaaaaa

Ayyyyyy sen üstüne düşeni zaten yaptı isen artık takmama devresi demek kiiiiii
Salla

Ya arkadaşım senin adın niye nutella. Canım istedi seni görünce

de mi yaaaaaaa
Bayılırım ben de nutella ya. Ama annem bilememiş bu sefer yanlış almışşş

Ben direk sadece hap olarak kullanıyorum. Meyve suyu falan demedi hiç doktor.

canım geç farkettim medipole devam ediyorum büyük olasılık doğumda burda gerçekleşicek doç. dr.suna özdemire gidiyorum,belki daha önce sölemişimdir doç. dr dışındaki uzman kadın doğum dr ları muayane parası almıyor ücretsiz ama bu ne kadar devam eder bilmiyorum normalde koşuyolundaki medipol fiyatları çok yüksek...

sag olasın canım yaaa... insallah o gunlerı sag salım goruruz... taskent i bilir misin? oranın balcılar kasabasında gorev yapıyoruz...

selam kızlar..

bugün kızımın hareketleri çok azdı ya. dışardan gelip kendimi koltuğa attığımda başlardı kıpırdamaya. ama bugün bikaç tık tık yapıp kaçıyo.. su içmeyi biraz ihmal ettik, ondan olabilir mi acaba..

2013, maşallah hazırlıklara tam gaz devam ediyorsun. Allahım hevesini hiç kırmasın inşallah cnm. Verdiğin sitelerde, özellikle birmax.com da harıka şeyler varmış. Bakalım bulamzsam ben de oraya başvurabilirim. hastane için bebek şekeri ve kurabiye düşünüyorum. kurabiyeyi becerebilirsem kendim yapmayı planlıyorum. becerikli komşum sağolsun yardım eder inşallah. süslemeleri de hastane kendisi yapıyomuş zaten..

kasılmalar başlamış biçoğunuzda. bende vajinada ağrı oluyo arada. kendimi fazla yorunca da kasıklarda da ağrı oluyo. ağer bunlar kasılmaya bi örnekse vay halimee..

merhaba bayanlar bende bu sabah doktora gittim..toplam 6 kg almışım...bebeğim her nekadar ben yine hiçbirşey anlamasamda bana benzetmiş doktor ve eşim bende =((( kızım 1.365 kg olmuş çok şükür sağlığı yerindeydi suyumda iyiymiş..18 ocakta gel dedi 32 haftalık raporunu ozaman verelim dedi.

Gecmis olsun. Benim de akintim oluyor. Bazen renksiz sivi seklinde camasirim islaniyor. Doktora soyledim normal dedi. Alttan mi bakti sana ya da tahlil mi yapti?

herkse merhabaaaaa
güzel haftasonu geçirin :))))

gecen hafta bende de ağrı acıma gibi bişey oldu doktor kasılma dedi ve nst ye yolladı
alttan kontrol etmedi ama akıntıya bağladı mantar gibi bi enfeksiyon olursa erken doğuma neden olabilir dedi
çok korktum tabi. ama neyseki nst de normal cıktı. dr bana da fitil vermişti gynolomexin 3 günde 1 tane kullanılıyo toplam 2 tane
ben cok panik yaptım baya bi soruşturdum ilk 3 aydan sonra kullanılabilir dediler kullandım ama içim içimi yedi.
geçmiş olsun hemen gecsin inşallah. ben de günlük ped kullanıyodum zararlıymış. sanırım ondan oldu.

gün sayıyorum ben de şu dönem bi bitsin bugün itibariyle babamıza evimize kavuşmamıza sade 28 gün kaldı.
siz ne güzel herşeyi bitirmek üzeresiniz. ben de gidince tamamlıcam inşallah çok hevesleniyorum
hayırlısıyla kucağımıza alalım da bebişlerimizi.

benim öğretmen arkadaşlara bir sorum olacak:
28 mart doğum görünüyo benim. doğum iznine 28 ocakta çıkmam gerekir normalde.
ama ben 11 şubatta yani 2. dönemin başında başlatmak istiyorum
bu durumda nasıl bi prosedür izlemeliyim bilenler yol gösterirse sevinirim.

hepimize sağlıklı neşeli günlerrr

arkadaşlar kasık ağrısı çeken var mı benim gibi? ilk aylarda oluyordu ama geçmişti, birkaç gündür sol kasığım ara ara kramp girer gibi ağrıyor...

çok geçmiş olsunnnnn

canım ben düşündüm de yeni doğmuş bir bebek, zaten dünyaya zor alışıyor
bir de sünnet ettirirsek bu dönemi daha mı zor atlatır
kıyamadım ya ne bileyim
ben sanırım biraz bekleyeceğimmmm

maşallahhhhh tosun paşanaaaaaa

kızlar bir şey sorucam size . yılbaşında arkadaşlarla bir yerlere gitmek istiyoruz . yüksek ses bebeğe zararı olurmu?

çok tatlı ya bayıldım ...

canım 32. haftada 5 hafta daha çalışabilir raporu alıyorsun doktordan. şubat tatilini ekleticeksin doğumdan sonrasına herhalde, her ilçe ,her il kabul etmiyor eklemiyor yalnız. yönetmelikte fiilen çalışılan süreler ekletilir diyor,öğretmenlerin durumu karışık,net değil. o nedenle bazıları ekletiyor, bazıları ekletemiyor.benim bulunduğum ilçe kabul ediyor ama tayinim çıktı anadolu lisesine başka ilçeye geçiyoruz şubatta,bakalım ne olucak. gittiğim ilçenin tutumu nedir bilmiyorum hiç. strese girdim.10 gün raporla kapatıyordum dönemi, eklemezlerse tatili 20 gün lazım,her doktor da vermiyor kolay kolay rapor....

Merhaba arkadaşlar ben 2012 mart annesiyim, hepinize mutlu yıllar diliyorum.. Az önce bakarken alıntılarda CANDAŞ'ın yorumlarını gördüm.. Candaş canım hatırlarsın belki beni, hamile olmana, heleki mart annesi olmana cok ama cok sevindim. ALLAH hepinizi hayırlısıyla kurtarsın, bebeklerinizi güle güle büyütmek nasip etsin.

Benim de gaz sancim ve acimam oldu birseyle ciziliyormus, yirtiliyormus gibi. Doktor bir sey demedi. Akintima da normal dedi. İlgilenmiyor benimle galiba

Arkadasin da dedigi gibi 32. Haftanda rapor alacaksin.

Cok tesekkurler chemes
6 aya cikaydi iyiydi :)))

Oyaliyorlar, nerdeyse doguracagiz cikcagi yok.

ekleyeceğim seni canım ama bilgilerin eksik ilk sayfada listemiz yaşın yaşadığın şehir kaçıncı bebek cinsiyet ve hazırsa bebeğin ismi bunları cevaplarsan memnun olurum

annenin yaşı:28
sat:10 haziran
bdt:17 mart
bebeğin cinsiyeti:kız
bebeğin adı:zeynep yaren
yaşadığım yer:adapazarı

teşekkürler şifa sanırım şimdi bilgilerim işine yarar,eklersen çok sevinirim,bu konuyu gördüğümde çok heyecanlandım,çünkü ilk bebeğimiz

kocamaan günaydın herkesee biz bugün kızımla 31+0 oldukkk:) geçsin çabucak günler kavuşalm artk..

Gecmis olsun. Benim de akintim oluyor. Bazen renksiz sivi seklinde camasirim islaniyor. Doktora soyledim normal dedi. Alttan mi bakti sana ya da tahlil mi yapti?

Alttan pamukla sivi alip tahlil yaptilar. Benimkisi beyaz renkliydi. Pedi anneme gosterdigimde o da iltihap demisti zaten.

Tünaydınnnn herkese

Bugün çoooooook mu uyudum ne. Çok da değil canım10 da kalktımm

Herkese güzelll bir hafta diliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…