2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın herkese, nasılsınız ?

Günaydın Candaşım:KK54::KK54:

Biz iyiyiz ama hep uykumuz var:KK34: Bu hafta tembellik yaptık pek bir hazırlık yapmadım. Önümüzdeki hafta kızımın hastane ve mevlüt hediyeliklerini hazırlamaya başlıyorum. Ş,imdiden heyacanlıyım. Elifimin arkadaşı Meriçim nasıl bakayım

ya 2 gündür okuyorum fırsat bulamadım yazmaya umarım herkes çok iyidir..

önceliklee papatya diyorum, bebişlerin sağlı olmasına çooook sevindim maşallah, oğluşun uyanık olcak galiba, kızına bişi kaptırmamış, maşallah kilosuna..

bizim de randevumuz haftaya cuma, inşallah herşey normaldir..

gece uyuyamayanlar, sağa sola dönüp yatakta zıplayıp duranlar.. off off bende hiç rahat edemiyorum, geceleri ayaklarımı kocişin üstüne atıp uyumaya çalışıyorum. yastıklarla boğuşup duruyorum... sabır sabırr 2.5 ay kaldı nerdeyse...

haftaya şu sınavları vereyim kızım için fink atıcam çarşıda pazarda..

Ne benim gezmem bitti ne senin sınavın canım :KK9::KK9::KK9: Hadi artık bak ağılaşıyoruz. Çarşı pazar seni ve kızını bekliyor...

Selam canım. Ben hastane için çikolata (paketlerin üstünde adı yazıcak), güllü lokum, ve aldığım şeker ağacına asılacak kendi hazırlyacağım hediye şekerler dağıtmayı düşünüyorum.

Mevlütde annem ve kayın valide birşeyler hazırlayacaklaklar. Ben ilave olarak yine şeker ağacım ve şekerler (ama bu şekerlerin içinde şeker olmayacak lavanta olacak), sepet içinde alacağım küçük kutulara koyacağım lokumlar ve ayrıca mevlüte özel küçük keselerin içine sabunlar koyacağım. Bu hafta siparişlerimi veriyorum. Haftaya yapmaya başlarım herhalde.

Cnm hem hastanede hem mevlütte bol çeşit dağıtacaksın anlaşılan.Ben mevlütte farklı hastanede farklı şeyler dağıtmak istiyorum.
Ama karar da veremiyorum. nereden sipariş verdin.ben de fikir edineyim netten bakabiliyor muyuz?

Yeni doğan sünnetini sorduk biz de dün doktorumuza önerdi.hatta kendi çocuğuna da yaptırmış.Biz de doğduğu gün yaptırmaya karar verdik.

günaydın cnm evet hiçbiri ucuz şeler değil malesef :KK43:

bende hastanede çikolata alırım pek gelen olmaz heralde en yakınlar gelir mevlütte de bebek şekeri yaptırıcam biberonlu beğendim bir tane hem mıktatıslı hem içinde badem şekeri var :44: herkese hatıra olur ama doğum olduktan sonra siparişini vericem mevlütü kırkı çıknıca yapıcam nede olsa

Ben de senin gibiyim cnm .Sanırım hastanede çikolata mevlütte hatıralık şeker en iyisi.

günaydın canımmmmmmm

pınarcım ben böyle şeyleri ilk defa buradan öğreniyorum
şimdiye kadar hiç bebek mevlüdüne falan gitmedim
ama sizin anlattıklarınızdan çok heveslendim yapmaya karar verdim o yüzden burada paylaştığınız her şeyi kopya çekiyorum

oda hazırlıklarınız ise neredeyse bitmiş
hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla yaşayın içinde inşallah

tşk ederiz cnm ..Hazırlıklar tamam tek eksik perde ve ana kucağımız ..Onları da bu hafta sonu hallettik mi Geriye odasını yerleştirmek kalacak.bir de şeker mevlüt ııvır zıvırları..

Bu arada masraflar aldı başını gitti..Umarım 2013 bize bereketli paralı bir yıl olarak gelir:KK55:

kızlar ben beşik aldım, karyola aldım. bir de çok beğendik uzayan yatak aldık ama onu 2 yaşından sonra kuracağız belki bi daha o modeli bulamayız diye eşim alalım dedi aldık bizim yatak odamızdakinin küçüğü gibi bir yatak ilkokul sonuna kadar yatar diye düşünüyorum:KK1:

evde kullanmak için anakucağı alayım diyorum. gerekiyor di mi. mama yedirmek için filan lazım oluyor. bir de bebek arabası alacağız bu kadar.

Evet bu bilgisayara artık mantık işlemiyor indirilen uygulamalar bir yerlere birşeyleri yapıştırıyor sonra aile kavgası çıkıyor:KK4:düşünmeyeyim bari artık... :KK31:

Günaydın Candaşım:KK54::KK54:

Biz iyiyiz ama hep uykumuz var:KK34: Bu hafta tembellik yaptık pek bir hazırlık yapmadım. Önümüzdeki hafta kızımın hastane ve mevlüt hediyeliklerini hazırlamaya başlıyorum. Ş,imdiden heyacanlıyım. Elifimin arkadaşı Meriçim nasıl bakayım

canım ya maşşallhın var herşeyi düşünüyosun herşeye yetiyosun :nazar: yapınca paylaşırmısın bizimle ? fikir olur bizlerede.Eren ismini bende çok severim bu arada, ama eşimin sevmediği bi ark ı olduğundan koyamıyoruz.Elifimin arkadaşı Meriçim de iyidir teyzesi, nazlı sıpa tekme atmaya bile üşeniyo :) ama 2 gündür maşallahı var şükr.ELifim nasıl peki ? üzmüyodur seni akıllı kızım dimi ?

Pınarcım peki acı hissetmeme olayı doğrumuymuş ? belki sünnetli doğanlarda olur bebeklerimizden diyorum.

Sonsycim, üzülme canım ya.yapmış olsa dahi değmez ki bu adam bekr hayatı sürüyor, ark ı gelmiştir belki o girmiştir.

Cnm hem hastanede hem mevlütte bol çeşit dağıtacaksın anlaşılan.Ben mevlütte farklı hastanede farklı şeyler dağıtmak istiyorum.

Ama karar da veremiyorum. nereden sipariş verdin.ben de fikir edineyim netten bakabiliyor muyuz?

Canım aslında bende hastaneye ve mevlüt kimlerin geleceğini kestiremediğim için böyle yapmaya karar verdim.

Aslında daha siparişi vermedim. Hepsi öyle güzelki karar vermekte zorlanıyorum. Hediyelik şekerler için birmax.com olacak büyük ihtimal. Ama suslubebek.com.tr veya pelinbebek.com.tr de çok güzel şeyler var.

Birde Hastane Bebek Odası Süslemeleri Organizasyonu sayfayı bir incele derim.

Sonsycim, üzülme canım ya.yapmış olsa dahi değmez ki bu adam bekr hayatı sürüyor, ark ı gelmiştir belki o girmiştir.

kız kim bekar hayatı sürüyor eşim mi:KK1: yok yok bu çok ilginç bi olay. makina yazdan beri kapalıydı şarjı yoktu. yazın da hep beraberdik hatta evlendiğimizden beri hiç ayrı vakit geçirmişliğimiz yok. ya yazın ufak kuzenlerinden biri yazdı ama o da zor ihtimal bence bu virüs gibi bişey çünkü kelimeler de tuhaf yazacaksan sadece "por.." yaz "free por.." ne yani :KK37: zaten ben açtığımda sanki yoktu tam emin değilim de sonra büyük risk oyununu indirdim google play'den ondan sonra geldi sanki :KK37: amaaan neyse. kurana el bastı yalan olsa rahat edemez herhalde. adam çok rahat. aksine ben rahatsızım.

neyse... güzel şeyler düşünelim neyse ne yapabileceğim bişey yok. herkesin günahı boynuna. eğer içinde böyle istekler barındıran bir adam olsa bu tekrarlanır. farklı tavırları olur. adam evlendiğimizden beri tvde yemek programı, belgesel izlemekten, evi ile ilgilenmekten başka bişey yapmıyor ki. şimdi ben okuldayım o tüm evi temizlemiş tozları almış şimdi de çorba yapacakmış :KK17: günahını alıyorum...

canım ya maşşallhın var herşeyi düşünüyosun herşeye yetiyosun :nazar: yapınca paylaşırmısın bizimle ? fikir olur bizlerede.Eren ismini bende çok severim bu arada, ama eşimin sevmediği bi ark ı olduğundan koyamıyoruz.Elifimin arkadaşı Meriçim de iyidir teyzesi, nazlı sıpa tekme atmaya bile üşeniyo :) ama 2 gündür maşallahı var şükr.ELifim nasıl peki ? üzmüyodur seni akıllı kızım dimi ?

Tabiki paylaşacağım. Sizlerin fikri çok önemli benim için. Yerim ben onun tekmiklerini:KK9: :nazar::nazar: Teyzesi kızım sohbeti çok seviyor. Onunla konuş birde karnımı okşa hemen cevap veriyor. Dilli düdük kızım benim :KK9::KK9: Birde perşembeleri adet haline getirdik sesli yasin okuyoruz coşuyoruz :KK9::KK9:

Son düzenleme:
Günaydın herkese, nasılsınız ?

iyiyiz güzelim, okudum sen de iyiymişsin:KK16::KK16::KK16:

ya 2 gündür okuyorum fırsat bulamadım yazmaya umarım herkes çok iyidir..

önceliklee papatya diyorum, bebişlerin sağlı olmasına çooook sevindim maşallah, oğluşun uyanık olcak galiba, kızına bişi kaptırmamış, maşallah kilosuna..

bizim de randevumuz haftaya cuma, inşallah herşey normaldir..

gece uyuyamayanlar, sağa sola dönüp yatakta zıplayıp duranlar.. off off bende hiç rahat edemiyorum, geceleri ayaklarımı kocişin üstüne atıp uyumaya çalışıyorum. yastıklarla boğuşup duruyorum... sabır sabırr 2.5 ay kaldı nerdeyse...

haftaya şu sınavları vereyim kızım için fink atıcam çarşıda pazarda..

oğlum üstte ya paşa geleni gideni götürüyor tabi şule teyzesiii
hadi bakalım bu sınavda inşallah sonuca ulaşırsın
bebeğinin şansına olsun inşallah
bu arada alış verişi sonraya atma
artık eskisi gibi değiliz
çok çabuk yoruluyoruzzzz

hayırlı cumalar kızlar,

rabbim hepimize kolay normal bir doğum nasip etsin.

dün gece sabahı sabah ettim, sağa dön sola dön hiçbirinden memnun olamadım.

bide karnım çok ağrıyo neden bilmiyorum üşütmedim de.. sancı mı oluyo ne oluyo anlamıyorum ki.

çok daralıyorum. bide burnumdan hiç nefes alamıyorum normalmi bu ya?

hayırlı cumalar canımmmmmmmm
uyuyamama hhepimizde kronikleşti sanırım
burundan nefes alma problemleri bende de var canım maaleseffff
ama doktorum olacak o kadar dedi

YArın randevumuz var kısmet olursa oğlumuzu görcez ( bişey duydum, bebek ilk 5 gün yada 28 gün acı hissetmezmiş eğer doğruysa hemen sünnetini yaptıralım sitiyoruz, onu sorcam.birde heyet raporu verirse süper olcak bizim içn maddi açıdan ama verir gibi düşnüyroum doğum sonrasına tabi.birkaç gündürde tansiyonum düşüyo sanırım, akşam çıkışta kilo kontrolü ve bebek için için 30-40 dk lık yürüyorum ark.la.ondan ayrılıp durağa giderken başım dönüyo bide kalabalık yani tamda.kızılayda.otobüste zorlanıyorum oturmam gerekiyo 1 gün boştu oturdum diğeri,nde zorlandım ve dün hem otobüs kalabalıktı hem sıcaktı bayılcaktım montumun düğmelerinide açtım kızın biri saolsun farketi hem kötülediğimi hemde hamileliğimi.yer verdi.ama korkuyorumda.bugünki gelişimle ilgili yazınca normal olduğunu farkettim ama korkuyorum kötü düşersem diye bayılıpta.

2013, benimde uykum arttı bu ara.bende bol bol uyumaya çalışıyrm yakında oğlum alcak uykularımı die.

sude, canım benimde geceleri oluyo ve anlamamaıştım aslında onlar yalancı sancılarmış.

hadi bize güzel haberlerle gel canım
tosuncuk olmuştur o şimdi
maşallahh
sünnet işini ilk defa duydum canım
doktoruna sorarsan burada paylaşırsın değil mi?
aramızda formuna ilk kavuşan sen olacaksın sanırım
uzun boy, yürüyüş, az kilo...

Yaa sorma canım işte hamilelik beni çok etkiledi. Malesef ayda 1-2 kez şehir dışına çıkabiliyorum artık. 2 haftada birde hafta sonunu evde geçiriyorum . Çok yazık bana değil mi:KK9::KK9::KK9:

Ayyy ben Eren ismine bayılırım.:KK9::KK9: Erkek kardeşime Eren ismini çok istemiştik. Hatta kararda vermiştik. Ama babam sağolsun nüfus dairesine gittiğinde Ercan mıydı Eren miydi derken o anda Ercanı seçmiş kendi kendine. İlerde oğlum olursa inşallah düşünüyorum bu ismi

Canım çok sağol. English home sayfasına baktım. Orda çok güzel koku keseleri var.10 lu, 16 lı paketler halinde. Onun üstüne birde bebek figürlü birşey ekleyip, Elifimden güzel bir not ile gelen misafirle teşekkür notu hazırladıkmı süper olur. Hem tanesi maksimum 3TL'ye falan gelir. 50 tane hazırlasam 150 TL Süper süper . Sabunla bu kokulu keseleri bir karşılaştırayım ikisinden birine karar vericem.

yazdıklarından hemen kopya çekiyorummmm54::KK54::KK54::KK54:

günaydınn herkesee hayırlı cumalar anneleeerin en güzelleri:) hepinize keyifli gün diliyorum. Biz birazdan anneannemizle çarşıya çıkacağız torununa ciciler alacakmis. Dayımzda geldi yurt dışından beni en son düğünmzde görmüstü abim ve ilk gördüğünde çok şaşırdı ben en çok 62 kilo olmuştum şimdiye kadar. Şimdiyse 76:O sanki sana hava basmışlar diyor uyuz abiciğimmm :):)

kız kim bekar hayatı sürüyor eşim mi:KK1: yok yok bu çok ilginç bi olay. makina yazdan beri kapalıydı şarjı yoktu. yazın da hep beraberdik hatta evlendiğimizden beri hiç ayrı vakit geçirmişliğimiz yok. ya yazın ufak kuzenlerinden biri yazdı ama o da zor ihtimal bence bu virüs gibi bişey çünkü kelimeler de tuhaf yazacaksan sadece "por.." yaz "free por.." ne yani :KK37: zaten ben açtığımda sanki yoktu tam emin değilim de sonra büyük risk oyununu indirdim google play'den ondan sonra geldi sanki :KK37: amaaan neyse. kurana el bastı yalan olsa rahat edemez herhalde. adam çok rahat. aksine ben rahatsızım.

neyse... güzel şeyler düşünelim neyse ne yapabileceğim bişey yok. herkesin günahı boynuna. eğer içinde böyle istekler barındıran bir adam olsa bu tekrarlanır. farklı tavırları olur. adam evlendiğimizden beri tvde yemek programı, belgesel izlemekten, evi ile ilgilenmekten başka bişey yapmıyor ki. şimdi ben okuldayım o tüm evi temizlemiş tozları almış şimdi de çorba yapacakmış :KK17: günahını alıyorum...
bilgiayarda virüs programı da olsa virüs bulaşıyor,öyle bir şeydir. benim bilgisayarda sapıttı geçenlerde,google da aratıp istediğin siteye tıkladığında başka başka siteleri açıyordu, virüs taraması filan yaptırdık öyle düzeldi.

arkadaşlar kasık ağrısı çeken var mı benim gibi? ilk aylarda oluyordu ama geçmişti, birkaç gündür sol kasığım ara ara kramp girer gibi ağrıyor...

YArın randevumuz var kısmet olursa oğlumuzu görcez ( bişey duydum, bebek ilk 5 gün yada 28 gün acı hissetmezmiş eğer doğruysa hemen sünnetini yaptıralım sitiyoruz, onu sorcam.birde heyet raporu verirse süper olcak bizim içn maddi açıdan ama verir gibi düşnüyroum doğum sonrasına tabi.birkaç gündürde tansiyonum düşüyo sanırım, akşam çıkışta kilo kontrolü ve bebek için için 30-40 dk lık yürüyorum ark.la.ondan ayrılıp durağa giderken başım dönüyo bide kalabalık yani tamda.kızılayda.otobüste zorlanıyorum oturmam gerekiyo 1 gün boştu oturdum diğeri,nde zorlandım ve dün hem otobüs kalabalıktı hem sıcaktı bayılcaktım montumun düğmelerinide açtım kızın biri saolsun farketi hem kötülediğimi hemde hamileliğimi.yer verdi.ama korkuyorumda.bugünki gelişimle ilgili yazınca normal olduğunu farkettim ama korkuyorum kötü düşersem diye bayılıpta.

2013, benimde uykum arttı bu ara.bende bol bol uyumaya çalışıyrm yakında oğlum alcak uykularımı die.

sude, canım benimde geceleri oluyo ve anlamamaıştım aslında onlar yalancı sancılarmış.

oğlum olsaydı bende sünnet işini düşünürdüm kesin. şu otobüsler yok mu çok kötü bizim insanımız,

ben bide normal zamanlarda da araba tutan otobüse gelemeyen bir insanım hele şu halimde daralıyorum yakamı falan sallayınca

anlıyolar fenalaştığımı. geçen kalabalıkta minübüste gidiyorum kayınvalidem yanımda bi oraya savruluyorum bi buraya 15 yaşlarında

bi çocuk oturuyodu kaynanam dedi oğlum kalk bu ablan hamile bak, yok falan dedim. sonra dedim hakkını helal et.

ordan bi adam diyokii ne helallliği kızım bu bizim ayıbımız sen o halde ayakta duruyosun. :KK52::KK52::KK52: şaşırdım öyle demelerine:KK33:

bu yalancı sancılar ne demek oluyor ki doğum sancılarına mı hazırlıyor acep :26:

sonsy, canım eşinle tayinciyidniz diye biliyorum ondan yazdım bekar hayatı yaşıyo diye.ben çok anlamam pc olaylarından ama boşver ya aklına getirmemeye çalış bak kuranada el basmış varsa günahı boynuna, kendinide yavrunuda üzme boşver.madem rahat demek ki yok suçu adamın :) off bu hamilelik bizi ne hallere getirdi ya..

2013, oyy yerim ben onu ya :) çok candan bi kız olcak desene.yok ay benimki tembel ne sese ne dokunuşa tepki vermiyo pek.başına buyruk sıpam benim :)) annem deme çocuğu kötüleme diyo ama öyle napim.demek yasinde de çocuyo maşşallah ona.bende benimkinde bişey keşfettim tek tepki verdiği şey bunlar.geçen rakkas dinlettim kıpır kpır dedim tesadüftür tekrar dinlettim yine öyle, bi kaç çapkın şarkı daha dinlettiğimde bu tarzı sevdiğini farkettim küçük adamım karnımda çapkın daha büyünce nolcaksa :))

papatya, inş teyzesi tosuncuk olmuştur oğlum :) tabiki paylaşırım sünnetle ilgili aldığım bilgileri, tabi sormayı unutmasam not etcek şimdi.kız diyorum formuna kavuşan sen olcan deyince beni görmüş gibi anlattın :) ama kilo çok oldu bakma 11 e dayandık şimdiden doğumu 15 le kapatsam şükür.sanki doğum sonrası eski kiloma çabuk dönerim gibi geliyo ama şimdi çok oldu.yapım ananeme benziyo o da hemen klo kaybederdi bakalım nolcak.hem tombik olsak nolcak dünya güzellerimiz bizle olcak dimi :) kızın oğlun iyidir inş anneleri ? dün anneme senin bi dediğini söyledim güldü.kardeşlerimde ikiz ya benim onarın yerini biliyomuş karnında.sende yazmıştın ya hani içimde 4 kol 4 bacak 2 kafa dolanıyo çözemyorum kim kim diye.güldük.seninki ayrı bi güzel hamileelik zor ama olsun.inş akıllı doğcak onlar:)

arkadaşlar kasık ağrısı çeken var mı benim gibi? ilk aylarda oluyordu ama geçmişti, birkaç gündür sol kasığım ara ara kramp girer gibi ağrıyor...
canım çok sık olmamasına dikkat et, doğum habercisi olabiliyomuş.bende çekiyorum özellikle geceleri.bazen uzun sürüyo.geçen benide kuzenim uyardı bilmiyodum.
oğlum olsaydı bende sünnet işini düşünürdüm kesin. şu otobüsler yok mu çok kötü bizim insanımız,

ben bide normal zamanlarda da araba tutan otobüse gelemeyen bir insanım hele şu halimde daralıyorum yakamı falan sallayınca

anlıyolar fenalaştığımı. geçen kalabalıkta minübüste gidiyorum kayınvalidem yanımda bi oraya savruluyorum bi buraya 15 yaşlarında

bi çocuk oturuyodu kaynanam dedi oğlum kalk bu ablan hamile bak, yok falan dedim. sonra dedim hakkını helal et.

ordan bi adam diyokii ne helallliği kızım bu bizim ayıbımız sen o halde ayakta duruyosun. :KK52::KK52::KK52: şaşırdım öyle demelerine:KK33:

bu yalancı sancılar ne demek oluyor ki doğum sancılarına mı hazırlıyor acep :26:

sanırım canım doğuma hazırlıyor ama çok sık olmamasına dikkat etmemiz gerkiyomuş. ya valla ne hallere düştük, helalik alıyoruz.bende şimdiye dek 2 kişi yer verdiğinde yok yok oturun dedim utanıyoruz mahcup oluyoruz resmne insanlar çok duyarsız, o 2 kişide bayandı saolsunlar anladılar.ama iinsan cidden fenalaşıyomuş, bu kadar bencilleşti insanımızda , birde şu oldu dün kız bana yer verdiğinde biri saldırırcasına oturmaya çalıştı ne ayıp ya kız bişey demese ayakta kalcam yine ... yazık diyorum insanlığımıza..sende dikkatli ol canım, artık iyice ağırladık...hergün dua ediyorum inş boşyer bulurum diye. sünnet işi benimde çok aklıma yattı aslında ama bakalım dr umuz ne diycek.

Son düzenleme:
benim gibi bebişinin kafası büyük olan var mı :KK1:

cıkk .. bizimkininde ayakları büyük, ananesine çekmiş :))

geçende rüyasında k.validem oğlunu görmüş koca burunluymuş aynı annesinin burnu aynı candaş demiş, kapıdan girdim bunu diyo bana şok oldum.eşim diyo bana çekmiştir yok yok candaşa çekmiştir hani geçen dedi ya burnum büyüktü estetik yaptırdım diye onun kopyasıymış diye lafını soktuk dk 1 olmadan ! eşime de diyor aaa senin burnunun neresi büyük lan diycektim benim estetik olmamış burnum oğlununkinden küçüktü.ne bu özgüven ya ... o kadar sinirlendim ki, bişeyde demedim yne eşim bile kızdı.yarında görcem yüzünü, bakalım bu kez hangi lafları hazırlamış.canım alakasız oldu ama aklıma geldi direk yazdım.sonra gelde kaynana sev.yalasın avcunu hep laf soka sokada sevgimi kalır insanda ?

kızlar hayırlı cumalar hepinize.memleketten annemler geliyor biraz rahatlayacam valla işler artık zor geliyordu.hem yılbaşını da birlikte geçireceğiz Allah izin verirse.bu arada sabah kusmalarım da geçmedi hala bebek doğsa diye sabırsızlanıyorum

X