- 6 Kasım 2012
- 592
- 102
günaydın canlar:)))) en son 18 inde girmişim((( k bakmayın olar mı? en son girdiğimde demişim ki tekme hissetmiyorum sadece dönüşlerini hissediyorum. hala öyleyim kızlar. dönüşlerini ve gerindiği zaman ayaklarını başını poposu olduğunu sandığım bölmelerini görüyorum. artık 4 saatlik derslere bile dayanamıyorum. belim kaburgalarım kürek kemiklerim felaket ağrıyor. ancak yatınca geçiyor bu ağrılar. ama olsun kuzuma değer her sıkıntı:)))))
ya arkadaşım free por ne anlamadım bi de meb kötü bi şey değil ki milli eğitim bakanlığı nin sitesi. yani ben bi şey anlamadım. kısacası kendini boşuna üzme yaaaa:))
kızlar ben acayip takıntılı ve ağlak bi insan oldum iyice. kaynanam beni niye aramıyo diye ağlıyorum. eskiden umursamazdım bile. yalnız olduğumu düşündükçe sinirlerim oynuyo yerinden. arkadaşlarına gidiyor da beni aramıyor bile ihtiyacın var mı diye sormuyor bile diye iyice zıplatıyorum düşündükçe sinirlerimi. ya neyse iyi olsun da sorun olmaz beni önemsemeyişi. sadece tüm bunlar kin olarak birikiyor içimde ve kocamı hiç üzüp arada bırakmak istemiyorum. sezaryen doğum yaparsam sen anneni de al gel evimize burada uyursun sabah gelirken de annneni de alıp gelirsin ben annemle kalırım diyorum çünkü kayınvalidem yorgunluğa gelemiyorum ben diyecek biliyorum. kısacası bu ara kaynanama taktım. üzmek te üzülmek te istemiyorum
bu arada sütüm gelmiş sanırım kızlar. acayip bir göğüs ağrısı çekiyorum ve ucunda minicik sarı damlalar görmeye başladım. tabi bu önemli değil. bebek sarılık olmadan onu doyurabilmek önemli. bendeki fizyolojik değişimler bu kadar:))))))) bi de hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ben. hamileler gerçekten önemsenmesi ve saygı duyulması gereken kişilermiş. Allah bana bunu yaşatarak öğretti:))) öpüyorum canlar hepinizi
merhaba tatlım =) kaynananm beni en son öğretmenler gününümü kutlamak için aradı !!benden çekinirler biraz..öylede olsun benim için sıkıntı yok..sende takma neden takıyorsun kafana bunu anlamdm tek derdin bu olsun ..benim kayınvalidem geçen yıl 1 eltimin çocuguna baktı bu yılda diğer eltimin çocuğuna bakıyor..benim hamile olduğumu öğrenince bana diyorlar ki ücretsiz izin al kızım bebeğine 1 yaşına kadar sen bak!! sonrada iyi bir bakıcı bulursun inşallah diyorlar kayınvalidem ve eşimin teyzesi..ben hamile olmadan önce biz torunumuzu bakıcı eline vermeyiz diyorlardı=))) ama dediğim gibi benden çekinirler..eşim bana soruyor annemler bebiş 6 aylık falan olunca gelsin diye neden dedim benim psikolojim nasıl olurmuş bilemiyormuş bende dedim yaz tatilinde kimseyi istemem evde =) nezman geleceklerini bana soruyor eşim bende nezaman isterlerse gelsinler dedim.benim annem doğumdan 10 gün önce gelecek..onlar randevu alıyor yaa =)) tatlım bak ben takmıyorum aramadıklarını ee tabi bende aramıyorum arasam şaşırırlar he heee=))
gıda-pınar şöyle düşün iş yerinde arkadaşlarına bağırıyormusun onlar okadar iyi davranırken bizim hayatımızın anlamı olan kişilere neden kötü davranalım=)) hamile olmayı biz istedik bu bir hastalık değil bence dünyadaki en güzel duygu çok şükür bu güzel günlerimizin tadını çıkaralım arkadaşlar eşimize dostumuza iyi davranalım =)) onlardan bizi bizlerden onları ayırmasın Rabbim =)