2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın canlar:)))) en son 18 inde girmişim:KK43:((( k bakmayın olar mı? en son girdiğimde demişim ki tekme hissetmiyorum sadece dönüşlerini hissediyorum. hala öyleyim kızlar. dönüşlerini ve gerindiği zaman ayaklarını başını poposu olduğunu sandığım bölmelerini görüyorum. artık 4 saatlik derslere bile dayanamıyorum. belim kaburgalarım kürek kemiklerim felaket ağrıyor. ancak yatınca geçiyor bu ağrılar. ama olsun kuzuma değer her sıkıntı:)))))

ya arkadaşım free por ne anlamadım bi de meb kötü bi şey değil ki milli eğitim bakanlığı nin sitesi. yani ben bi şey anlamadım. kısacası kendini boşuna üzme yaaaa:))

kızlar ben acayip takıntılı ve ağlak bi insan oldum iyice. kaynanam beni niye aramıyo diye ağlıyorum. eskiden umursamazdım bile. yalnız olduğumu düşündükçe sinirlerim oynuyo yerinden. arkadaşlarına gidiyor da beni aramıyor bile ihtiyacın var mı diye sormuyor bile diye iyice zıplatıyorum düşündükçe sinirlerimi. ya neyse iyi olsun da sorun olmaz beni önemsemeyişi. sadece tüm bunlar kin olarak birikiyor içimde ve kocamı hiç üzüp arada bırakmak istemiyorum. sezaryen doğum yaparsam sen anneni de al gel evimize burada uyursun sabah gelirken de annneni de alıp gelirsin ben annemle kalırım diyorum çünkü kayınvalidem yorgunluğa gelemiyorum ben diyecek biliyorum. kısacası bu ara kaynanama taktım. üzmek te üzülmek te istemiyorum

bu arada sütüm gelmiş sanırım kızlar. acayip bir göğüs ağrısı çekiyorum ve ucunda minicik sarı damlalar görmeye başladım. tabi bu önemli değil. bebek sarılık olmadan onu doyurabilmek önemli. bendeki fizyolojik değişimler bu kadar:))))))) bi de hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ben. hamileler gerçekten önemsenmesi ve saygı duyulması gereken kişilermiş. Allah bana bunu yaşatarak öğretti:))) öpüyorum canlar hepinizi

merhaba tatlım =) kaynananm beni en son öğretmenler gününümü kutlamak için aradı !!benden çekinirler biraz..öylede olsun benim için sıkıntı yok..sende takma neden takıyorsun kafana bunu anlamdm tek derdin bu olsun ..benim kayınvalidem geçen yıl 1 eltimin çocuguna baktı bu yılda diğer eltimin çocuğuna bakıyor..benim hamile olduğumu öğrenince bana diyorlar ki ücretsiz izin al kızım bebeğine 1 yaşına kadar sen bak!! sonrada iyi bir bakıcı bulursun inşallah diyorlar kayınvalidem ve eşimin teyzesi..ben hamile olmadan önce biz torunumuzu bakıcı eline vermeyiz diyorlardı=))) ama dediğim gibi benden çekinirler..eşim bana soruyor annemler bebiş 6 aylık falan olunca gelsin diye neden dedim benim psikolojim nasıl olurmuş bilemiyormuş bende dedim yaz tatilinde kimseyi istemem evde =) nezman geleceklerini bana soruyor eşim bende nezaman isterlerse gelsinler dedim.benim annem doğumdan 10 gün önce gelecek..onlar randevu alıyor yaa =)) tatlım bak ben takmıyorum aramadıklarını ee tabi bende aramıyorum arasam şaşırırlar he heee=))
gıda-pınar şöyle düşün iş yerinde arkadaşlarına bağırıyormusun onlar okadar iyi davranırken bizim hayatımızın anlamı olan kişilere neden kötü davranalım=)) hamile olmayı biz istedik bu bir hastalık değil bence dünyadaki en güzel duygu çok şükür bu güzel günlerimizin tadını çıkaralım arkadaşlar eşimize dostumuza iyi davranalım =)) onlardan bizi bizlerden onları ayırmasın Rabbim =)

herkese günaydın en çokta artık 29.haftasında olup gözleri görmeye başlayan minik kuzulara günaydın....
klasik olacak ama ben ve kız bebeğim hala işteyiz :KK1: geçecek bugünlerde şafak sayıyorum...şafak sayarken işleri boşluyorum eski özenle çalışmıyorum...dün akşam üzeri daralma geldi ayhhh dedim eşimi aradım öldürsende bu akşam eve gitmem bunaldım dedim insan içine karıştım dün akşam :KK1:
bu arada çilek,şekercim nerelerdesiniz sesimi duyan varmııııııııı

selamlar,ben burdayım olar mı:KK1::KK1:

bana daralmalar geliyo,nefes alamıyom gibi,sıkıntı basıyo,sanırım o anlar kalp atışım hızlanıyo,daral geliyo....yarım saat kadar sonra geçiyo.inşallah ilerleyen günlerde çoğalmaz bu süre...

Merhaba kızlar

uzun bir aradan sonra tekrar işe başladım. sabah erken kalkmak çok zor geldi :KK1: eşimin ailesinin yanına gittik geldik. hiç kimse bebek için aynı eşime benzediğini söylemedi :KK1: boş yere o kadar canımı sıkmışım. ayrıca bebek de hiç eşime benzemiyordu. 3 aylık minicikti çok sessiz bir bebekti. eşim hala izinde. ben de tekrar rapor almayı düşünüyorum yılbaşından sonra.

bebişleriniz nasıl? benimki gibi çok hareketli mi? zamanımız azalıyor yakında kucağımıza alacağız meleklerimizi:KK16:

bende sıkıntı biter mi :KK1: bi tablet pc miz vardı. şarj aletini eşimin ailesinin evinde unutmuştuk o yüzden yazdan beri kullanamıyorduk. bu gidişte şarj aletini de aldık geldik. evde şarj ettim açtım açmaz olsaydım :KK37: google açtım arama kutucuğuna birşey yazmaya kalkıştığınızda geçmişte yazılan yazılar çıkıyor. çıkan yazılar şunlardı:

free por..
meb

şok oldum. eşim marketteydi sinirimden ağladım. geldiğinde söyledim. ben öyle bişey yazmadım dedi. üzüldüğüme üzüldü. bir sürü yemin ettirdim inanmadım 3-4 gündür huzursuzum sonunda kurana el bastırdım :KK37: aklım almıyor o yazmadı ben yazmadım uçarak mı geldi o yazı oraya. onu görmeden önce büyük risk diye bir oyun vardı onu yüklemiştim onun açıklamasında geçmiş bilgileri tarar filan yazıyordu acaba o program mı ekledi diye düşündüm. ayrıca bu tableti biz arkadaşından 2.el almıştık. Eşime güveniyorum ama mantığıma söz geçiremiyorum. Lanet olsun ki branşım da bilgisayar :KK52: hep de beni buluyor böyle şeyler. evlenmeden önce de laptopına bakmıştım. geçmiş silinse bile bakılabiliyor :KK1: belli bir tarih aralığında bolca o sitelere giriş vardı. onu da yapan bir arkadaşı ona vermişti bilgisayarı. eğer diğer tarihlerde de olsaydı eşimi suçlayacaktım. o zaman da ona bir sürü yemin ettirmiştim.

yani insanın canını sıkacak bişey çıkıyor illaki. oysa o kadar mutluydum eşim geldi bebeğimizi geliyor alışverişler yaptık. ama şu şüphe insanın içine düştü mü çok sinir bozucu.

yapan insan yaptım der mi ya da insan kurana o kadar rahat el basar mı... öyle bir adam da değildir eşim yani olsa başka türlü mutlaka yakalardım diye düşünüyorum ama ya yakalayamadıysam. oooooooof of ne dertli insanım ben:KK43:

sonsyyy canım hoşgeldinn. eşin geldi bu baya girmez diyodum.. kayınvalidene gitmene ve iyi geçmesine çok sevindim.

yalnız sen de benim gibi şüpheci ve takıntılısın sanırım :26: bende öyleyim bilgisayarını mailini ayrı kontrol ederim. halbuki

öyle biri de değildir kocam. tam tersi. en ufak kulağıma gelen bişeyde sorgularım binbir yeminler vs.

ama adamcağız yapmadıysa ki yapmamıştır o kadar kurana yemin etmiş, günahına girme. düşünme böyle şeyler

o şimdi senin yanında. en güzel zamanlarınız. şeytan uğraşıyodur. karı kocanın arasını bozmıcakta napıcak.

en kötü ihtimalle allah korusun açtıysa bile napabilirsin ki, o kadar yemin edip günaha girdi. kendi vicdanı da rahat değildir.

senden geçti artık. ama sen iyi düşün iyi olsun.

merhaba tatlım =) kaynananm beni en son öğretmenler gününümü kutlamak için aradı !!benden çekinirler biraz..öylede olsun benim için sıkıntı yok..sende takma neden takıyorsun kafana bunu anlamdm tek derdin bu olsun ..benim kayınvalidem geçen yıl 1 eltimin çocuguna baktı bu yılda diğer eltimin çocuğuna bakıyor..benim hamile olduğumu öğrenince bana diyorlar ki ücretsiz izin al kızım bebeğine 1 yaşına kadar sen bak!! sonrada iyi bir bakıcı bulursun inşallah diyorlar kayınvalidem ve eşimin teyzesi..ben hamile olmadan önce biz torunumuzu bakıcı eline vermeyiz diyorlardı=))) ama dediğim gibi benden çekinirler..eşim bana soruyor annemler bebiş 6 aylık falan olunca gelsin diye neden dedim benim psikolojim nasıl olurmuş bilemiyormuş bende dedim yaz tatilinde kimseyi istemem evde =) nezman geleceklerini bana soruyor eşim bende nezaman isterlerse gelsinler dedim.benim annem doğumdan 10 gün önce gelecek..onlar randevu alıyor yaa =)) tatlım bak ben takmıyorum aramadıklarını ee tabi bende aramıyorum arasam şaşırırlar he heee=))
gıda-pınar şöyle düşün iş yerinde arkadaşlarına bağırıyormusun onlar okadar iyi davranırken bizim hayatımızın anlamı olan kişilere neden kötü davranalım=)) hamile olmayı biz istedik bu bir hastalık değil bence dünyadaki en güzel duygu çok şükür bu güzel günlerimizin tadını çıkaralım arkadaşlar eşimize dostumuza iyi davranalım =)) onlardan bizi bizlerden onları ayırmasın Rabbim =)

şu bakma olayı biz de de aynı:)) bebeğime kendim bakacağım dediğimde babaannesi bakar diye karşı çıkılıyordu. artık bakıcı tutun tavsiyeleri dönüyor:))) ben de sindiremiyorum içime eşime yapılan bana yapılan haksızlıkları:KK43:(( benim annem babam ticaretle uğraşıyorlar şimdi. market açtılar onunla uğraşıyorlar adamların canı çıkıyor sabahın 7 sinden gecenin 12 sine dek buna rağmen babam annemi bana yolluyor ama kayınvalidem ev hanımı ve yorgunluğa gelemem ben tansiyon hastasıyım diyo:KK43:(( ben de minnet etmem açıkçası kendim bakarım. aramayışı da şundan dokunuyor bana. arkadaşları ile gün yapıp deniz sefası sürerken bu kız acaba bugün yemek yapabildi mi diye merak edilmeyişim lafa gelincede mangalda kül kalmayışı:KK43:((

günaydın annişkolar nasılsınız :emir_bebek::nazar: bebişler nasıl kıpır kıpır mı geceleri uyuyamıyoruz biz artık şimdi kalktım sersem gibiyim :KK37::KK9:

ozpolat hoşgeldin...benim kız bebeğim ben işteyken ve yatmama yakın son bir enerjiyle kendine yer açıyor,itip kakıyor sol göğüsümün altın bir çıkıntı top gibi büyük ihtimalle poposu avucuma geliyor...ama ben geceleri ki her gece 02.00-03.00 sırası uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum....rüyada görmüyorum korkup kalkayım...dün gece burnum tıkanmış ona uyandım ben uyandım cadı kızda tekmelemeye başladı..o da hazırda bekliyor biri kalksada ben oynaşsam diye :KK1::KK1:

bana daralmalar geliyo,nefes alamıyom gibi,sıkıntı basıyo,sanırım o anlar kalp atışım hızlanıyo,daral geliyo....yarım saat kadar sonra geçiyo.inşallah ilerleyen günlerde çoğalmaz bu süre...

olmazmı hayalim :KK34: o daralmaları ne yapıcaz bilmiyorum....bende panik atak rahatsızlığı var....bazen ha tuttu ha tutacak diyorum....korkuyorum ama allaha şükür şu 29 hafta boyunca yoklamadı...inşallah yoklamadan gider...

benim de ailem uzakta. evlendim kaldım burada aramızda 700 km var ailemle. kimsem yok yani benim de burada sadece eşimin akrabaları hatta onun arkadaşları. zor ya gurbet. eve gidiyorum uyuyorum işe geliyorum yemek yapıyorum. arada kapımı komşularım bi de eşimin teyzesi yoklar onun dışında pek gelenim de olmuyo.ancak davetle:KK43:(( benim annemin evi öyle değildi teyzelerim teyze çocuklarım mutlaka toplanırdık her gün. burada öyle bi şans yok malesef:KK43:(((

yorgunluğa gel,ince dün çarşıya çıktım aylar sonra ilk kez insan yüzü göreyim diye.:))) ama 1 buçuk saat ancak dayandım. gittim eşimin çalıştığı bankaya aldım arabanın anahtarını bi saat onu bekledim arabada:)))))

canım nerde yaşıyorsunuz =) ee eşinin akrabaları varmış ne güzel işte.. ben memleketimde de yaşasam okdar çok gelen giden olsun istemezdim.lisedeyken bir öğretmenim sınıfta demiştiki beni çok yoruyorsunuz akşam eve gittiğimde telefonlara bakmıyrm misafir gelir diye korkuyorm demişti=)) bende ne kötüymüş bu öğretmen demiştim misafir istemyr diye!! vallahi çalışınca öyle oluyor eve haftada ancak 1 defa misafr geliyr.evi zor toparlıyorum birde misafre hazırlık nasıl yapayım sürekli=( boşverrr benim eşimde banka da babamda bankacıydı kocam bankacı olmasın demiştim oldu=)) eşim zaten eve zor geliyor ayda 10 günde gece nöbeti oluyr saat 9 dan sonra sabaha kadar 10 defa arıyorlar internetten bağlanıyr=((ancak hafta sonumuz var ondada geziyoruz misafir gelince diyelim ki pazar cumartesi evi temizleyp hazırlanyrm pazar ağırlıyorum ama hafta sonu dışarı çıkmayınca diğer hafta kötü geçyr psikolojikmen =( hafta sonu eşinle gezin eğlen,n tatlım =) bebek alışverişi yapmaktan şu aralar bizde gezemedik!bu hafta sonu kahvaltıya çağırmış arkadaşlar eşime dedim ki erken çıkalım kadıköy sahilde dolaşalım biraz aşıklar gibi =))

olmazmı hayalim :KK34: o daralmaları ne yapıcaz bilmiyorum....bende panik atak rahatsızlığı var....bazen ha tuttu ha tutacak diyorum....korkuyorum ama allaha şükür şu 29 hafta boyunca yoklamadı...inşallah yoklamadan gider...

canım inşallah yoklamaz seni,çoğu gitti azı kaldı,o türlü sıkışmalar hissedince hemen dışarı ya da havadar bi yere atmalı kendimizi.ben hemen dolaşmaya çıkıyorum,yoksa başlıyorum ağlamaya...neyse sonra geçiyor.bakalım son 2 ayda neler olacak

şu bakma olayı biz de de aynı:)) bebeğime kendim bakacağım dediğimde babaannesi bakar diye karşı çıkılıyordu. artık bakıcı tutun tavsiyeleri dönüyor:))) ben de sindiremiyorum içime eşime yapılan bana yapılan haksızlıkları:KK43:(( benim annem babam ticaretle uğraşıyorlar şimdi. market açtılar onunla uğraşıyorlar adamların canı çıkıyor sabahın 7 sinden gecenin 12 sine dek buna rağmen babam annemi bana yolluyor ama kayınvalidem ev hanımı ve yorgunluğa gelemem ben tansiyon hastasıyım diyo:KK43:(( ben de minnet etmem açıkçası kendim bakarım. aramayışı da şundan dokunuyor bana. arkadaşları ile gün yapıp deniz sefası sürerken bu kız acaba bugün yemek yapabildi mi diye merak edilmeyişim lafa gelincede mangalda kül kalmayışı:KK43:((

boşver mirrors takma....ben ev yerleştirirken k.validem gelmemişti eşime bi ton laf söyledim...dün akşam sen izine ayrıl annem evi toplamak için yardıma gelecek en kötü ihtimalle siz iş yaparken o çay-yemek yapar sonra gelmedi deme dedi :KK53: halbuki ben evde tek olmayı hayal ediyordum...gün oldu devran döndü şikayetim karşıma çıktı :KK9: eğer bebeğine bakacak gücün varsa hem maddi hem manevi kendin bak bir süre...ben kimse benim bebeğime baksın istemiyorum...kimsenin hayatından çalmak istemiyorum...annem ablamın kızına bakıyor sosyal hayatı tamamen bitti 2 yıldır...babamla resmen ayrı yaşıyorlar...zaten annem 2 çocuğu büyütmüş kendinden fedakarlıkla şimdi torun için fedakarlık bence biraz fazla...aynı şey k.validem için geçerli istediği gibi gezsinler hayatlarını yaşasınlar...kimsenin hayatını küçük bir çocuğun sorumluluğunu vererek asosyal hale getirmeye hakkım yok diye düşünüyorum....özel zamanlarda rica ederim birkaç gün bakmaları için ama uzun zamanlı istemem çocuğuma baksınlar....ablam ve annem arasında bile bazı zamanlarda sorun oldu...k.valide ile hiç düşünemiyorum....baban tüm yaz yazlıktayken annem hep evde ablamda çocuk baktı ve iyice bunaldı....

günaydın annişkolar nasılsınız :emir_bebek::nazar: bebişler nasıl kıpır kıpır mı geceleri uyuyamıyoruz biz artık şimdi kalktım sersem gibiyim :KK37::KK9:

özpolat hoşgeldin... uğramıyorsun artık buralara. bizde uyuyamıyoruz malesef. her uyandığımda da inliyorum.

seni yakaladığım iyi oldu, medipole devam ediyor musun. hangi doktordasın? doğumunu orda mı yapacaksın.

bende esenlerdeyim biliyorsun. avicenna aklımda ama yinede medipolde aklımda bulunsun.

canım nerde yaşıyorsunuz =) ee eşinin akrabaları varmış ne güzel işte.. ben memleketimde de yaşasam okdar çok gelen giden olsun istemezdim.lisedeyken bir öğretmenim sınıfta demiştiki beni çok yoruyorsunuz akşam eve gittiğimde telefonlara bakmıyrm misafir gelir diye korkuyorm demişti=)) bende ne kötüymüş bu öğretmen demiştim misafir istemyr diye!! vallahi çalışınca öyle oluyor eve haftada ancak 1 defa misafr geliyr.evi zor toparlıyorum birde misafre hazırlık nasıl yapayım sürekli=( boşverrr benim eşimde banka da babamda bankacıydı kocam bankacı olmasın demiştim oldu=)) eşim zaten eve zor geliyor ayda 10 günde gece nöbeti oluyr saat 9 dan sonra sabaha kadar 10 defa arıyorlar internetten bağlanıyr=((ancak hafta sonumuz var ondada geziyoruz misafir gelince diyelim ki pazar cumartesi evi temizleyp hazırlanyrm pazar ağırlıyorum ama hafta sonu dışarı çıkmayınca diğer hafta kötü geçyr psikolojikmen =( hafta sonu eşinle gezin eğlen,n tatlım =) bebek alışverişi yapmaktan şu aralar bizde gezemedik!bu hafta sonu kahvaltıya çağırmış arkadaşlar eşime dedim ki erken çıkalım kadıköy sahilde dolaşalım biraz aşıklar gibi =))

yaşadığım yeri seviyorum aslında deniz kıyısı güzel bi ilçe. ama sosyal hayat yemeden ibaret olan bir yer. mağazadan çok dürümcü var elini attığın yerde. ben misafiri seviyorum ama şu halimle dayanamıyorum uzun süre. yoksa ağırlamak ve sosyal olmak hoşuma gidiyor:)))) tek sosyallik bu çünküüüüü:))))eşimle gezmek çok güzel tabi ve bankacı eşi olmak hafata içi çok zor:))) hafta sonu da ben yorgun olunca kalıyoz evde öleee:))) sen gez benim yerime de kadıköyde:))) istanbul çok güzeelllllll

ben de sinirli gergin olanlardanım şu ara... dün akşam kocama sardım daha eve giderken sordu sende

bugün bi gıcıklık mı var varsa söyle uzak durayım senden diye. evet bulaşma dedim :KK19:

sonra eve gittik ev birbirine girmiş. her yer dağınık karnım aç. oratlığı topluyorm kalk bi yardım et ya. yok ayaklarını uzatmış

oturuyo. elimde çöp vardı şunu kapının önüne at dedim, suratıma bakıyodu. elim havada bekletiyo. sonra gitmiş mutfağın

minicik çöpüne atıyo, gene bana iş çıkartıyo. dedim bari bana iş çıkarma. başladık kavga etmeye. o beni niye almışta yaptığım işi

konuşuyomuşumda. ben de nazlı biri değilim hiç. dedim yazıklar olsun, 2,5 ayım kaldı naz

yapmıyorum, kendimi yataklara atmıyorum böyle mi oldum şimdi. o an kendini bi suçlu hiisetti.

nedir bu ya bi çıkardığı kıyafeti toplasa razıyım. hiç düşünmüyo ya. :KK43:

Son düzenleme:

ay bir ben alınganlık göstreiryorum sanıyordum bende kafayı takmış durumda yım eşime annenler beni niye aramıyor diyorum 1hafta geçince başlıyorum mıraldanmayaki eşimi üzmekten hiç haz almam kıyamam benim kayınvalidemde eltimin bebeğine bakıyor ben burda bakıcıya baktırıyorum şimdide 2. bebek şimdi eltimlerle kalıyorlar kayınvalidem kayınpederim ve babaannemiz ben bunu istermiydim kesinlikle istemezdim ben kendi düzenine düşkün bir insanım kendi annemi bile uzun süre istemem ama benim çocuğuma el bakıyor eltiminkine onlar bakıyor diye kuduruyorum :) yazın akraba gününde ağladı bir sohbet geçti kayınvalidemin halası annnen çok üzüldü senin oğluna bakamadım diye dedi kayınvalidem ağladı duygulandı güya bende hiç bir şey demedim sessizliğim çok şey anlattı:)

günaydın kızlarr uzun zamandır giremedim sayfalar çok ilerlemiş hepsini okuyamadım inşallah herkes iyidir. ben 10 gündür hastalıkla uğraşıyorum çok fena öksürük var kanımda iltihap çıktı antibiyotik kullanmak zorundayım 3 gündür raporluyum sesim de kısılmıştı ama tam yerine gelmedi aman kızlar lütfen kendinize çookk iyi bakın hamileyken hastalık çok zormuş:KK43: bir türlü iyileşemiyorum şekerim de yüksek bi yandan diyet offfffffffffffff :KK43: allahtan bebişim gayet iyi aranızda augmentin 1000mg antibiyotik kullanan oldu mu? korkuyorum kullanırken ama doktorum bişey olmaz aksatma dedi hepinizi öpüyorum...

ay bir ben alınganlık göstreiryorum sanıyordum bende kafayı takmış durumda yım eşime annenler beni niye aramıyor diyorum 1hafta geçince başlıyorum mıraldanmayaki eşimi üzmekten hiç haz almam kıyamam benim kayınvalidemde eltimin bebeğine bakıyor ben burda bakıcıya baktırıyorum şimdide 2. bebek şimdi eltimlerle kalıyorlar kayınvalidem kayınpederim ve babaannemiz ben bunu istermiydim kesinlikle istemezdim ben kendi düzenine düşkün bir insanım kendi annemi bile uzun süre istemem ama benim çocuğuma el bakıyor eltiminkine onlar bakıyor diye kuduruyorum :) yazın akraba gününde ağladı bir sohbet geçti kayınvalidemin halası annnen çok üzüldü senin oğluna bakamadım diye dedi kayınvalidem ağladı duygulandı güya bende hiç bir şey demedim sessizliğim çok şey anlattı:)

ayyyy çok şükür bende elti yookkk:)))) hiç sevmiyorum elti olayını. tek görümce var benim ki de tek erkek. bir de eltiye iltimas hiç dayanamaz kavga ederimişim desene:)))) ve evet sessizlik benim de en iyi silahımdır. bazen gerçekten can yakar

günaydın kızlarr uzun zamandır giremedim sayfalar çok ilerlemiş hepsini okuyamadım inşallah herkes iyidir. ben 10 gündür hastalıkla uğraşıyorum çok fena öksürük var kanımda iltihap çıktı antibiyotik kullanmak zorundayım 3 gündür raporluyum sesim de kısılmıştı ama tam yerine gelmedi aman kızlar lütfen kendinize çookk iyi bakın hamileyken hastalık çok zormuş:KK43: bir türlü iyileşemiyorum şekerim de yüksek bi yandan diyet offfffffffffffff :KK43: allahtan bebişim gayet iyi aranızda augmentin 1000mg antibiyotik kullanan oldu mu? korkuyorum kullanırken ama doktorum bişey olmaz aksatma dedi hepinizi öpüyorum...

canım çok geçmiş olsun ya ben de öyle 4-5 gnüdür hastayım düzeliyormuyum artıyormu anlamıyorum

Gecmis olsun. Hamileyken cekilmiyor hastalik evt.

Günaydın herkese..
Biz de dün doktora gittik teyzeleri.1500 gr olmuş meleğim.Yanakları tombiş tombişti.Elleri yumuş yumuştu.Kızmı iyiymiş ama erken doğum tehlikesi var dedi doktorumuz. 15 dak. iş yap yarım saat dinlen diyor. progestan hap verdi. Tabi ki ben nasıl yapacaksam onu. 3 yaşında kanepelerin tepesinden inmeyen bir oğlum ve 1 yaşında nazlı cadı bir kızım var. Zavallı eşim çok yoruluyor onlarla ilgilenmekten. Ama bayan evde dolaşmazsa ev berbat oluyor erkekler anlamıyor ev işlerinden. 2 ayımız kaldı kızlar az daha sabredelim bebeklerimiz için ev pis olsun napalım değil mi:)

Ben de nefes alamiyorum ve kalp atisim yavasliyor seninkinin aksine :44:

günaydın kızlarr uzun zamandır giremedim sayfalar çok ilerlemiş hepsini okuyamadım inşallah herkes iyidir. Ben 10 gündür hastalıkla uğraşıyorum çok fena öksürük var kanımda iltihap çıktı antibiyotik kullanmak zorundayım 3 gündür raporluyum sesim de kısılmıştı ama tam yerine gelmedi aman kızlar lütfen kendinize çookk iyi bakın hamileyken hastalık çok zormuş:KK43: bir türlü iyileşemiyorum şekerim de yüksek bi yandan diyet offfffffffffffff :KK43: allahtan bebişim gayet iyi aranızda augmentin 1000mg antibiyotik kullanan oldu mu? Korkuyorum kullanırken ama doktorum bişey olmaz aksatma dedi hepinizi öpüyorum...

cnm geçmiş olsun.doktorun bişey olmaz dediyse ilacını ihmal etme.hastalıkta kötü çünkü.iyileşme sürecini hızlandırman gerek

merhaba tatlım gıda-pınar şöyle düşün iş yerinde arkadaşlarına bağırıyormusun onlar okadar iyi davranırken bizim hayatımızın anlamı olan kişilere neden kötü davranalım=)) hamile olmayı biz istedik bu bir hastalık değil bence dünyadaki en güzel duygu çok şükür bu güzel günlerimizin tadını çıkaralım arkadaşlar eşimize dostumuza iyi davranalım =)) onlardan bizi bizlerden onları ayırmasın Rabbim =)

cnm haklısın en çok kırmaktan korktuğum kişi eşimdir ama en rahat ona davranıyorum sanırım. bu ara oldu böyle yoksa alışkanlığım değildir.
kilo konusunda çok üstüme geliyor ben de patladım.moral vereceğine kırıyosun diye.bugün kontrolümüz var bakalım kaç kilo almışım tahminim 69 oldum..
bebeğimi çok merak ediyorum.Artık dışarıdan belli oluyor hareketleri ..kafası ayağı nerede kime benziyor merak içindeyim.

X