ayyy hosgeldınız sevındrık oldum naptınz ben cok sıkıldım bugun yavvvssss sizde nasıl durumlarrr ayyy kaynanamgildeydim tüm gün sıkıldım
,
ben de boş boş zaman öldürüyorum canım yaaaa
yarın doktor kontrolümüz var
merakla onu bekliyorumm
slm kızlar nasılsınız ben ağrılarım dışında iyiyim
kendinize çok dikkat edin benim gibi hasta olmayın toparlandım ama şu gıcık öksürük yokmu bu gidişle doğuracam öksürmekten
yarın yengem doğuma giriyor kızlar yengemle 2. bebişlerimiz bu ilkinde aramızda 3 ay vardı o doğum yaptı 3 ay sonrada ben yapmıştım şimdi aramızda 2-2bucuk ay var ikimizinkide kız onun heyecanını yaşıyoruz sezeryan olacağı için büütn hazırlığını yaptı yarını bekliyr inş eşime diyorum bizde yarın hastaneye gidiyoruz doğum için diyebilecekmiyiz zaman geçecekmi diyorum 7 ay geçti 2 aymı geçmeyecek diyor ona göre çabuk geçiyor tabi ama inanın kızlar değil 2ay 9 ay geçiyor ama son günler haftalar geçmek bilmeyecek
neyse oğluşum bnei bekliyor babamız yok oğluşumla sarılıp yatacağız pardon oğluşum ve kızımla:):)kızlar iyi geceler
nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar bitiyorrrr ( teoman )
bana hep anlamlı gelmiştir , paylaşayım istedim
Merhaba arkadaşlar bugün çok yorulduk çarşıda bebek şekeriydi,uyku seti bakıyım derken saatler geçti.Tesadüf eseri bir bebek mağazası süper indirim yapmış şöyle bakıyım dedim 2 saat çıkamadım tabii içerden çoook ucuz ve güzel şeyler aldım 2 yaşında giyebileceği kot şort yelekli ve papyonlu takım 7 tl aldım yine bir kaç takım daha aldım 35 tl den 10 tl ye inmiş.güzel bir alışveriş oldu.çok mutlu oldum.park yatak için uyku seti ve içine yatak baktım yatak alanlar visco yatak mı pamuk mu tercih ettiniz acaba?
Bu arada internette gezinirken aklıma fikir geldi bu sitede de bir arkadaş yapmış sizlerle paylaşıyım ben park yatak aldım yatak odasında bizimle birlikte yatması için odasına takım alıcaz ama çocuk odası takımı denizci modeli tek kişilik bazalı ve kenar korumalı daha önce paylaştım resmini.çünkü beşikler çok kullanılamıyormuş 2 yaşından sonra tırmanıp düşebilirler o zaman yatağa geçirmeyi düşünüyorum.Park yatağı süslüycem ilk zamanlar ve mevlüt için sepet beşik süslemesi gibi olucak şöyle anlatıyım güzel beyaz pamuk saten bir kumaş beğendim park yatağın iç kısmını ve dışını yere kadar örtücek bir kılıf diktiricem alt kısmında ve ortasında 4 cm genişliğinde volanlı bir tül olucak hani kat kat olan gelinliklerde olur ya o kumaştan.kenarları büzgülü olucak. oğlum olucağı için en son aşamada mavi tül ile kenarindan bağlayıp kurdela yapıcam.güzel bir şey olucağını düşünüyorum süslü beşiklere de yapılan bu zaten pikocu yapıyor dikimi 20 tl gelicek kumaş ve süsler 40 civarı en azından mevlütte şık olucak düşüncesindeyim yapmak isteyen olursa diye fikir vermek istedim park yataklarınıza farklı bir görüntü katabilir en azından bebişlerimiz yeni doğduğunda.daga sonra çıkarabiliriz tabii ki.
Eki Görüntüle 588029 Eki Görüntüle 588028 Eki Görüntüle 588030
paylaşımların için sağol canım
ne güzel ya
hevesli hevesli anlatmışsın
gönlüne göre olsun her şey
ben de park yatak aldım ama içindeki yatağa bir türlü karar veremiyorum
ama okuduğum kadarıyla visko önerilmiyor, vücut şeklini aldığı için
bebeklerin omurga gelişimleri için zararlıymış
bazıları pamuk yatak diyor ama bir süre sonra o da bebeğin şeklini alıyormuş, hava alması açısından sağlıklı ama
çökme yapması sağlıksız
sünger yatak da benim içime sinmiyor, sonuçta malzemesi ortada, sağlıksız
en kalitelisi lateks yatak, kauçuk ağacından yapılıyormuş
onun da park yatağa uyan ölçülerinden bulamadım
sen karar verince buradan paylaşırsan sevinirim arkadaşım