2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ooo kızlar neler kaynatmıssınız ölee temızlıkten muzdarıp hatunlar dün bir temzilik yapmısım sormayınnnn::KK70:
ehe bı mutfak dolaplarım bıde avızelerım kaldı sılınecek ama ben evde oturuyorum o kadarını yapaymım degil mı ama bence hıc sıkmayın canınızı gun ıcınde o kadar tehlıke atlattım kı keske zorunda kalıp yapmasaydım cok korktum cunku ama sagolsun oğlusum kormam dıyor ana o kadar hareket edıokı bugun dınlenıyoruz artık yaa bende o kadar sınırlıgım kı ama esıme bellı etmemeye calısyorum en ufak seyde karsıdakını gebertesım gelıo yaaa vee cok heyecanlanıyorummmm az kaldı kızlar yaaaa umarım guzel guzel gecer bu zamn vee doğğumlarımız bır vazda olurr:21::21::KK52: k
kızlar nice senler dilerimmmmmmm:KK76:

kızlar face de bi fotomu paylaşayım dedim.Moralim yerine geldi valla..arkadaşlarım moral verdi sağolsun.çok kilo almamışsın dediler aslında 12 kilo aldım..daha 2 ayım var.

ama yine de yakışmış falan demeleri moral oldu.eşim sağolsun sürekli şişkoluğumu yüzüme vuruyo..

gerçi haksız sayılmaz 20 kiloyu geçerim bu gidişle..ama yeter ki bebeğime yarasın yediklerim sadece bana yarıyosa işte o kötü..

Hanife ve 2013, doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar. Sevdiklerinizle sağlıkla, huzurla nice yaşlara inşallah..
2013 kaç yaşına girdin bilmiyorum ama Hanife 27'yi bitirdiği için hüzünlendiğini yazmış.
Şairin dediği gibi:
"Doğuyor ömrüne bir yirmi sekiz yaş güneşi."

Bol güneşli günler kızlar :)

kızlar face de bi fotomu paylaşayım dedim.Moralim yerine geldi valla..arkadaşlarım moral verdi sağolsun.çok kilo almamışsın dediler aslında 12 kilo aldım..daha 2 ayım var.

ama yine de yakışmış falan demeleri moral oldu.eşim sağolsun sürekli şişkoluğumu yüzüme vuruyo..

gerçi haksız sayılmaz 20 kiloyu geçerim bu gidişle..ama yeter ki bebeğime yarasın yediklerim sadece bana yarıyosa işte o kötü..

Kendimden bahsedeyimde moralin iyice yerine gelsin:KK9: hemen hemen aynı haftadayız günleri saymazsak.
İlk 4 ay kilo alımı gayet normaldi ilk aylarda 1 bilemedin 1,5 kg alıyordum 4. ve 5. aya bir geldim pir geldim:KK52::KK52:
4. ve 5. ayda 5 er kg toplamda ise 17 kg aldım şimdi kilomu korumaya çalışıyorum
Gerçi boy var ama olsun kendimi kötü hissediyorum hantallaştım iyice.
Şimdi nasılsın :KK9::KK9::KK9:

Hanife ve 2013, doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar. Sevdiklerinizle sağlıkla, huzurla nice yaşlara inşallah..
2013 kaç yaşına girdin bilmiyorum ama Hanife 27'yi bitirdiği için hüzünlendiğini yazmış.
Şairin dediği gibi:
"Doğuyor ömrüne bir yirmi sekiz yaş güneşi."

Bol güneşli günler kızlar :)

hanife mutlu doğum günün kutlu olsun nice mulu yıllara bebeğinle beraber:KK16::KK16:

:nazar::KK16: Nice Mutlu Sağlıklı Yaşlara Hanife :KK16::nazar:

doğum günün kutlu olsun tatlım nice seneleree :KK16::KK16::KK54::KK54:

bizde zeynep ismini istiyoruz. sahabe ismi istiyorsan zeynep hem peygamber efendimizin sav kızının ismi, hem de o dönemde çok kullanılmış.

bunun dışında aklıma gelenler hatice, ayşe, meryem, sare(hz. ibrahimin ilk eşi), zehra, afra, sümeyye, leyla :KK76:

hepinize teşekkür ederim kızlar :KK16::KK16::KK16:
henüz bi pasta yemediğim için anlayamadım pek doğum günüm olduğunu :KK1: hamilelikte duygularım midemden geçer oldu:KK9:
bende kızıma isim arayışı içindeyim hala.efsa ismi kaldı bi tek aklımda.bakalım doğunca belli olur heralde:44: yüzüne bakınca içimizden bi isim geçer belki de onu koyarız :KK9:

doğum günüsü olan arkadaşlarımın doğum gününü kutluyorum...:KK76::KK76::KK76:

ben de 30+3teyim ve 11 kilo aldım şu ana kadar.

hanifemutlu ve 2013 arkadasım dogum gününüzz kutlu olsunn insallah seneye bebişlerinizle sağlıkla kutlarsınız doğum günlerinizii :))))))))

arkadaslar bır soru sordum ama gozden kactı sanırım..bılgısı olan cvp verırse memnun olurum.. dogum parası dogumdan nekadar sonra alınıyor? bırce ort kaç lira? ben özel sektördeyim o acıdan merak ettım.

arkadaslar bır soru sordum ama gozden kactı sanırım..bılgısı olan cvp verırse memnun olurum.. dogum parası dogumdan nekadar sonra alınıyor? bırce ort kaç lira? ben özel sektördeyim o acıdan merak ettım.

merhabalar..
doğum parası iş başı yaptıktan sonra 15-20 gün içerisinde alınıyor.tabi doktordan rapor ve iş başı kağıdını alacaksın.senin için sigortaya ödenen brüt ücretin 3'te ikisi veriliyor ve toplamda 4 aylık maaşın ödeniyr,net maaşına yakın bir rakam oluyor.ayrıca parayı pttden alıyosun.

Son düzenleme:

ben de bilmiyorum. Benim şirket bana maaşımı normal ödemeye devam edecekmiş, ben sgk'dan parayı alınca onlara verecekmişim, o yüzden hiç bilmiyorum bu işleri...

ooo kızlar neler kaynatmıssınız ölee temızlıkten muzdarıp hatunlar dün bir temzilik yapmısım sormayınnnn::KK70:
ehe bı mutfak dolaplarım bıde avızelerım kaldı sılınecek ama ben evde oturuyorum o kadarını yapaymım degil mı ama bence hıc sıkmayın canınızı gun ıcınde o kadar tehlıke atlattım kı keske zorunda kalıp yapmasaydım cok korktum cunku ama sagolsun oğlusum kormam dıyor ana o kadar hareket edıokı bugun dınlenıyoruz artık yaa bende o kadar sınırlıgım kı ama esıme bellı etmemeye calısyorum en ufak seyde karsıdakını gebertesım gelıo yaaa vee cok heyecanlanıyorummmm az kaldı kızlar yaaaa umarım guzel guzel gecer bu zamn vee doğğumlarımız bır vazda olurr:21::21::KK52: k
kızlar nice senler dilerimmmmmmm:KK76:

artık herkes yavaş yavaş sabırsızlanmaya başladı sanırım
alış verişler tamamlanıyor,
doktor kontrolleri sıklaşıyor
yavaş yavaş doğum konuşulmaya başlanıyor
eeeeee zaman da hızlı geçiyorrrrrrr

sağ salim bir solukta kurtulalım hepimiz inşallahhhh

merhabalar..
doğum parası iş başı yaptıktan sonra 15-20 gün içerisinde alınıyor.tabi doktordan rapor ve iş başı kağıdını alacaksın.senin için sigortaya ödenen brüt ücretin 3'te ikisi veriliyor ve toplamda 4 aylık maaşın ödeniyr,net maaşına yakın bir rakam oluyor.ayrıca parayı pttden alıyosun.

tesekkur ederım arkadaslar..hayalımduam sanada cnm.. ilk defaolunca bılmıyorum malesef..cok sago..

doğum günün kutlu olsun canım
sen de seneye inşallah iki bebenle ve eşinle birlikte kutlayacaksın, daha büyük bir aile olarak
nice mutlu yıllaraaaaaaaaa
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

X