Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğum günüsü olan arkadaşlarımın doğum gününü kutluyorum...
ben de 30+3teyim ve 11 kilo aldım şu ana kadar.
Hanifemutlu doğum günün kutlu olsun.sevdiklerinle nice yıllara
hanifemutlu ve 2013 arkadasım dogum gününüzz kutlu olsunn insallah seneye bebişlerinizle sağlıkla kutlarsınız doğum günlerinizii :))))))))
aaaaaaaaaaa benim şafak 90 ın altına düşmüş
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:tebrıkklerrrr :))) ıns 70ler 60lar 50lerıde görürüzzz..
çok teşekkür ederim kızlar daha güzel günler sizlerin olsun
doğum parasıyla ilgili 2 yıl önce 2052 tl almıştım ki ben asgari ücretliydim.o zaman sezaryenim 550 tutmuştu.ordan kıyaslayınca gayet iyi oluyo valla
doğum günün kutlu olsun canım
sen de seneye inşallah iki bebenle ve eşinle birlikte kutlayacaksın, daha büyük bir aile olarak
nice mutlu yıllaraaaaaaaaa
evet canım aynı tarz mobilyalar, ben de seninkini de çok beğendim, maskodan istanbul bebeden aldım ben, 3650-tlydi, 3000 tlye aldık biz peşin... 12 ocakta gelicek odamız...
koltuk hariç, büyüyen karyolası, şifonyeri, gardrobu, oyuncak sandığı, ve duvar rafı olarak takım... o koltuğun çok benzeri benim odamda var krem rengi şu an ama sığmayacağı için çıkarıcam mecburen, oturma odasını bozuyorum ben bebek odası için...
bugün de bu beşiği almaya gidicez, anneannesi alıcak kızıma bu beşiği, içine de pamuk yatak yapıcaz, ilk 6 ay bebekler için pamuk yatak daha sağlıklı diyolar...Eki Görüntüle 587031
5-6 ay bu beşikte yatırmayı planlıyorum yatak odasında yanımda olur, tekerlekli olduğu için gündüzleri de salona alırım, hem sallanıyo o yüzden ev tipi anakucağına da gerek kalmaz diye düşünüyorum ama inşallah sever de yatar içinde :)
sonrasında da kendi odasına büyüyen karyolasına geçirmeyi planlıyorum, ama büyüyen karyolalar içinde mobilyacının verdiği yataklar çok sağlıksız o yüzden mutlaka orda yatacağı zaman değiştirin, çok önemli... ben şimdilik değiştirmiycem zaten kullanmayacağım için,ama oraya geçeceği zaman mutlaka değiştiricem...
bu arada sen şu linkteki arabayı alıcaktın değil mi, Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
e-bebekte bugün indirimde 879-tl,umarım daha pahalıya almamışsındır...
bizim de tek eksiğimiz bebek arabası kaldı ufak tefek şeyler dışında,biz aslında concorde neo yu istiyoruz ama araştırmadayız hala, daha ucuza bulabilir miyiz diye :) çok acil değil çünkü,bakalım kısmet...
çok teşekkür ederim kızlar daha güzel günler sizlerin olsun
doğum parasıyla ilgili 2 yıl önce 2052 tl almıştım ki ben asgari ücretliydim.o zaman sezaryenim 550 tutmuştu.ordan kıyaslayınca gayet iyi oluyo valla
birsey soracağım, bu para bizim maasimiz aslında değil mi? Yani doğum izninde olduğumuz zaman işverenimiz bize maaş vermiyor, biz maaşımızı sgk'dan alıyoruz ya onun gibi... Ayrıca bir para değil yani?
Canım aldıklarınızı güle güle kullanın. Bende şöyle bir araştırdım hatta dün akşam Kağan Kocatepenin kitabında daokudum. Yeni bebeklere yün veya pamuk önermiyorlar. Hani hastane de getilen cam birşey varya onlarında altında serte yakın bir sünger var. Onların sağlıklı olduğunu söylüyorlar. Bende senin gibi o sallanan beşikten aldım. Yatağını bu şekilde yaptım. Tekrar bir araştır istersen.
ovvv yavrucum yaaaa ben 15 kılo aldım beeee
cnm hayırlı uğurlu olsun =) bu bebişler bizim hayatımızı değiştirdi daha doğmadan =))) zevklerimiz aynı sanırım çünkü bu resmini koyduğun beşiği bende düşünmüştüm =)) çok güzel muahakkak al mobilyalarada uyar..ben e bebekten kraft park yatak aldım tatile giderkende götürürüm diye.6 ay sonra çantasına koyar kaldırırım dedim..yer yok çünkü yatak odasına koyacağım.. evet bebek arabasını o fiyata aldım 1500 tl olsaydı zaten almazdım. Chicco I Move 360 Bebek Arabası + Auto Fix Oto Koltuğu Kırmızı ben bu modeli beğenmiştim aslında ama ebebekte aldığımın fiyatı düşünce onu aldım inşallah pişman olmam.
hanifemutlu arkadaşım doğum gününü kutluyorum nice yıllara...
merhaba arkadaşlar,
aranızda konyada olan varmı?
lütfen konyada olan varsa cevap verebilirmi?
doktorumla ilgili sorunlarım var. doktor değiştirmekten bıktım. birazcık ilgili ve sezaryan yanlısı olmayan bir doktora ihtiyacım var(((((((
Ben Başkent Ünv. Hastanesine gidiyorum canım. Doktorum Emel Hanım. vee o kadar memnunum ki...
tesadüfe bak ki bende aynı doktora gidiyorum ama tereddütlerim var. ben konyalı değilim. açıkcası burdaki hastaneler hakkında da çok bir bilgim yok. beni normal doğum konusunda cesaretlendirecek bir doktor istiyorum. emel hocayla daha doğum hakkında konuşmadık, tabi ki erken olduğu için. ama normal olursa zaten doğuma giremeyecekmiş. bu da sanki beni sezaryana sürükler diye korkuyorum. bana güzel bi şeyler söyle lutfen cok sıkıntı etmeye başladım. kafam cok karısık((((((((((((((
normal olursa neden doğuma giremiyormuş yaaa!!! o nasıl işmiş öyle..hani aniden normal doğum olursa gece ve hafta sonu ozaman giremiyebilir ama normal olacağın vakit mesai saatiyse senin doktorun olarak mecbur bence şikayet et !!
normal olursa neden doğuma giremiyormuş yaaa!!! o nasıl işmiş öyle..hani aniden normal doğum olursa gece ve hafta sonu ozaman giremiyebilir ama normal olacağın vakit mesai saatiyse senin doktorun olarak mecbur bence şikayet et !!
canım devlet hastanelerinde nöbetçi dr bakıyor gündüz bile olsa genelde. tabi sizin gittiinizde nasıl bilmem ama buradaki öyle çünkü poliklinik çok yoğun. dr lar o kadar hastayı bırakıp doğuma girerse poliklinik hiç çalışmaz.