evet canım aynı tarz mobilyalar, ben de seninkini de çok beğendim, maskodan istanbul bebeden aldım ben, 3650-tlydi, 3000 tlye aldık biz peşin... 12 ocakta gelicek odamız...
koltuk hariç, büyüyen karyolası, şifonyeri, gardrobu, oyuncak sandığı, ve duvar rafı olarak takım... o koltuğun çok benzeri benim odamda var krem rengi şu an ama sığmayacağı için çıkarıcam mecburen, oturma odasını bozuyorum ben bebek odası için...
bugün de bu beşiği almaya gidicez, anneannesi alıcak kızıma bu beşiği, içine de pamuk yatak yapıcaz, ilk 6 ay bebekler için pamuk yatak daha sağlıklı diyolar...
Eki Görüntüle 587031 5-6 ay bu beşikte yatırmayı planlıyorum yatak odasında yanımda olur, tekerlekli olduğu için gündüzleri de salona alırım, hem sallanıyo o yüzden ev tipi anakucağına da gerek kalmaz diye düşünüyorum ama inşallah sever de yatar içinde :)
sonrasında da kendi odasına büyüyen karyolasına geçirmeyi planlıyorum, ama büyüyen karyolalar içinde mobilyacının verdiği yataklar çok sağlıksız o yüzden mutlaka orda yatacağı zaman değiştirin, çok önemli... ben şimdilik değiştirmiycem zaten kullanmayacağım için,ama oraya geçeceği zaman mutlaka değiştiricem...
bu arada sen şu linkteki arabayı alıcaktın değil mi,
Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com e-bebekte bugün indirimde 879-tl,umarım daha pahalıya almamışsındır...
bizim de tek eksiğimiz bebek arabası kaldı ufak tefek şeyler dışında,biz aslında concorde neo yu istiyoruz ama araştırmadayız hala, daha ucuza bulabilir miyiz diye :) çok acil değil çünkü,bakalım kısmet...