2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Teşekkur ederim benim eşimde hiç kafay takmıyor ama annelik böyle bişeymiş ben uzuluyorumkimseye bişey diyemiyorum inşallah benim oğlumda iyidir içimi rahatlattın allah razı olsun

Eki Görüntüle 573086 bu ellerimle hazırladığım kapı süsümüz:):)
çok güzel olmuş canım. ellerine sağlık

Dostlar yukarıda müstela yerine müsteşar yazmışım. müsteşar diye bir krem yok haberiniz ola

hay Allah iyiliğini versin. ben de sen yazınca baktım netten bi şey çıkmadı. soracaktım sana. bi yandan diyorum acab Mustelamı yazacakstı ama 2 defa yazmısşsın şaşırdım ben de

canım içini ferah tut, iyi düşün iyi olsun. hem bak dmekki besleniyo bebişin kilosu önde diyosun...

cnm bende sıncan koruya seda hocaya gıdıyorum :) hastanemden de doktorumdan da cok memnunum :) etımesgutta oturuyorum elvanket sınav dershanesınde calısıyordum ama ayrıldım :)

heyyyyyyyy ben geldimmmmmmm

site hep hata veriyordu giremedim gün boyuuuu
bol bol kaynatmışsınız, zor okudum
gelelim cevaplarımızaaaaaa

hamile manavları var
çok canın çektiyse oradan bulabilirsin?
netten de sipariş verip getirtebilirsinnn
yaaaa kıyamaammmmm sana

cemre çok geçmiş olsunnnnnnnnnn
kız sen edebiyatçı mısın?
ana fikir?
yardımcı fikir?
olay?sonuç? yer?
evet canım az sadaka çok olay def eder

Bence beyaz tül kullan mavi pembe kurdele kullan ... Zira diğer türlü çok masraflı olur...
:13::13:

Ben gittim Kozaklı'ya ama sadece termal otele :)

Ben eryaman dayım canım. Okulum elvankent te
Seeeeeeennnnn????
evet canım mantıklı, beyaz tül renkli kurdele
güzel fikir, teşekkürlerrrrrrr
ben cevizlideredeyim canım
okulum anıttepede

aa komşuuu ben de eryamandayım okulum da batıkentte

benim de kayınvalidemler batıkentteee1:

canım ben diyetisyene gidiyorummmm
ye dediği ve yeme dediği malum şeylerrrrrr
ben 8 kilo aldım şua ana kadar
ama inanki her şeyi yiyorum
napıyım canım istiyor
ayyyy bir daha mı hamile olacağım diyorum ve allah ne verdiyse yiyorummmmmmmm

ama diyetisyenin yap dediğini yapabilirsen kilo almazsın
çünkü sınırlarını çiziyor senin
ama içindeki o sınırları dinlemiyorrrrrrrr

Ben de Balgat koru ya gidiyorum...

benim kız kardeşim de orada yaptı doğumunu
aydan hocanın hastası mısın? ikizlerden birinin mi?
ben de başkent hastanesine gidiyorummmmm bu arada

ay canım benim canını hiç sıkma ne bebkler doğuyor kilosu düşük geçen sene benim eltim erken doğum yaptı 2kilo doğdu hastanede bile kalmadı valla maşallah şimdi tosun gibi kimse inanmıyor 2kilo doğduğuna hiç canını sıkma geçenlerde gittiğim hastane ile ilgili araştırma yapıyordum 700 gr bir bebek doğmuş ve sağlığına kavuşmuş:)

canım çok geçmiş olsun dikkat et

vallahi ben çatlaklarım için özelbirşey yani hiç birşey kullanmıyorum çünkü o kadar kilo ver al derken zaten heryerim çatlak:):):)

Son düzenleme:
Merhaba hepinıze guzel anneler.umarım ıyısnzdır.ben kan uyusmazlg ıcın ıgnemı oldum bugun.prosedur geregı de yatıs yaptılar hastaneye.dogumhane de ıgnenın yaplmasını bekldm.mavı ve pembe pusetler vardı etrafta.oyle heyecn sardı kı benı.ıgnemı oldum tam cıkarken bı tane melegı pusede koymus cıkaryolardı.allahım o neydı mucıze hepmze nasıp olsun.bu arada ankara baskent hastansnd normal dogum:1400 zorunlu sezeryan:400-500 arası keyfı sezeryan 3500tl mıs.ılgılenenlere ve merak ednler varsa bılgnz olsun canlar

çoookk geçmiş olsun cnm inş şimdi iyisindir

Gercekten cok heyecan verici ve mucizevi bir olay,unsan sabirsizlaniyor..
Bu arada sezeryani da kendi aradinda ikiye ayirmalari cok komik olmus:) zorunlu ve keyfi sezeryan

Benim kadar tatlı yıyen hamiş varmı çk merak ediyorum hegun muhakkak bi çikolata yiyorum meyvede cabası şeker yuklememde bişey çıkmadı allah aşkına sizde çok atlı yıyomusunuz

cemremm hosbulduk ve gecmis olsun insallah iyisindir ben anca cevap yazmayi ogrenebildmde acemiyim birazcik
:)

Benim kadar tatlı yıyen hamiş varmı çk merak ediyorum hegun muhakkak bi çikolata yiyorum meyvede cabası şeker yuklememde bişey çıkmadı allah aşkına sizde çok atlı yıyomusunuz

ben aslında aşırı yemememe rağmen çok kilo aldım oda hamile kalmadan önce çok kilo vermemden kaynaklandı galibailk hamileliğimdeki gibi yiyorum ama gittikçe şişiyorum ve şimiye kadar canım tatlı istemiyordu hatta bardak bardak turşu suyu içiyordum o derece yani ama şu 3gündür çok tatlı istiyor canım engel olmaya çalışıyorum ama yok napcam bilmem az önce fıstık ezmesi yedim hemen dolaba koydum geri üşenipte dolabı açmayayım diye:)

Sifa özel mesaj göndermissin sorunumla ilgili cevap azdım ama en az 100 tane mesaj yollamam lazımmış bana sen çömezsin dediler yaniiiiiii çok teşekkur ederim ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…