Canım ben seni inan çok iyi anlıyorum.Benim oğluamda 16 haftalıkken 2 böbrektede büyüme var dediler.İnan bütün hayatım sanki bitmiş gibi olmuştum.Doğum yapana kadar kendimi yedim bitirdim.O yüzden ne düşüncelerde olduğunu anlayabiliyorum.Ben bakayım yazmışmı bişey.Ama ben arkadaşımla hala görüşüyorum bişey sormak istersen danışırım.Ama şunu diyimki o hiç takmadı kafaya .Hatta eşi yaptır demişti ayrıntışı o yüzden eşinede kızdı niye yaptırttın diye.Sonuç olarakta oğlu çok sağlıklı benim oğlumdan 3 ay büyük hala görüşüyoruz yani oğlunda bi sağlık soırunu çok çok şükür.HAtta şimdi bide kızı bile var 1 yaşında.
çok güzel olmuş canım. ellerine sağlıkEki Görüntüle 573086 bu ellerimle hazırladığım kapı süsümüz:):)
Dostlar yukarıda müstela yerine müsteşar yazmışım.müsteşar diye bir krem yok haberiniz ola
Bebekler göbek kordonundan besleniyorya hani göbek kordonunda 3 tane damar oluyormuş 2 tanesi besleyen bi anesi de temizleyen benim oğlumda bir besleyen bi temizleyen var arter de atardamar demek şnsan yaşayınca öğreniyor turlu turlu şey var öyle tabi keşke bende hiç yaptırmasaydım nekadar mutluydum oğlumla şimdi duşun duşun karnıma bak bak olmuyo.... Oynamayınca çok korkuyorum oynayınca seviniyorum hala yi diye ne bileyim çok zor bişey
lansinoh da silinmiyormuş canım teyzem kullandı hatta bebeğin ağız içinde oluşan o pamukçuklar filan olmadı diyor silmeden emzirildiği için. evet mustela da güzel. artık işe yaramazsa değiştiririz.
nerdesin komşuuu ben sincan koruya gidiyorum canım ya hastaneye o kadar zor karar verdim ki yakında olsun özel olsun istedim. ama ne yazıkki özellerde hep sincana açmışlar. ama memnunum murat beye gidiyorum. bir de sakin bir hastane. bir şubesi de balgatta var. önce lokman hekime gitmiştim bıraktım onu.
güzel hastane.
Kızlar ben çatlak için mustela kullanıyorum. ama şu lireacta aklım kaldı onu da alıp sürsem olmaz di mitek bir markayla devam etmek daha mantıklı. işe yaramaz diye çok korkuyorum. çünkü daha önce kakao yağı, kakao yağı içeren body shop kremi ve bebe yağı kullanırken belimin sağ ve solunda 3er çatlak oldu ve sonra mustelaya başladım. umarım yenileri olmaz
kızlar
akşam misafirlikte kadınlar hamile iken şuna buna aşerdim diye konuşuyorlardı bende ben hiç bir şeye aşermedim dedim eriği çok konuştular
ve şu anda deli gibi erik istiyorum anlatamıyacak derecede yanine yapıcam ben ya gece rüyamda erik gördüm sabah kalktım aklımda tek o vardı
Dostlar aman deyim kötü düşünceyi aklınıza getirmeyin!!!!
Size kötü düşünce örneği anlatıyorum
Eşim odanın havası kuruyor diye odaya su ısıtıcısı getirdi akşam. Ben ağızım açık uyuduğum için boğazım kötü oluyo sabahları... Ben de dedim ki ya şimdi takınacağım düşeceğim falan... Su dökülecek... Bu düşüncelerle yattım tabi aklımda yanma senaryoları .... Yanarsam ne yaparım falan falan... Sonra kızdım kendi kendime kötü düşünme diye...
Ve sabah
Yer kahvaltı masası
Olay: dumanı üstünde çay bardağı üstüme döküldü
Sonuç: bacak aram ve elim yandı koşa koşa banyoya gittim soğuk suyu dayandım bacaklarıma
Allah tan bacaklarıma bi şi olmamış... Elim sızlıyor şimdi buz tutuyorum
Ana fikir:) kötü düşünme
Yardımcı fikir : hamile iseniz ve yandı iseniz yanan bölgeye buz koyün ve bepanten plus sürün. Silverdin anestol pomad vb. Kullanmayın doktorum dedi...
Herkese sağlıcakla kazasız bir hafta diliyorum. Arada sadaka vermeyi unutmayın
Öpüldünüzzz
evet canım mantıklı, beyaz tül renkli kurdeleBence beyaz tül kullan mavi pembe kurdele kullan ... Zira diğer türlü çok masraflı olur...
:13::13:
Ben gittim Kozaklı'ya ama sadece termal otele :)
Ben eryaman dayım canım. Okulum elvankent te
Seeeeeeennnnn????
aa komşuuuben de eryamandayım okulum da batıkentte
merhaba bayanlar, herkese bebişiyle birlikte sağlıklı, huzurlu haftalar diliyorum.
kızlar diyetisyene giden var mı aranızda? ve tabi faydasını gören? ben çok hızlı kilo almaya başladım. ilk 16 hafta çok bulantı kusmam vardı, hiç kilo almadım. iyi böyle gider inşallah derken bulantılar kesilince birden kilo almaya başladım, her hafta 1 kilo alıyorum. 26.haftadayım ve 10 kilo aldım. geçen hafta doktoruma dedim çok kilo alıyorum, diyetisyene gidicem diye, gerek yok günlük 15-20dk yürü yeter dedi. 1 haftadır her akşam 15dk yürüyorum koşu bandında ama faydası yokaz yemeye çalışıyorum, sadece kahvaltıda ekmek yiyorum o da tam buğday ya da çavdar ekmeği, acıkınca abur cubur yerine meyve yiyorum ama önleyemiyorum kiloyu. biyerde yanlış yapıyorum ama bulamadım, belki diyetisyen bulabilir. var mı sizlerden giden ve kontrollü kilo alan?
Ben de Balgat koru ya gidiyorum...
Ebruli cim 80 neyi anlatıyor yaşını mı memleketini mi??????
Bebekler göbek kordonundan besleniyorya hani göbek kordonunda 3 tane damar oluyormuş 2 tanesi besleyen bi anesi de temizleyen benim oğlumda bir besleyen bi temizleyen var arter de atardamar demek şnsan yaşayınca öğreniyor turlu turlu şey var öyle tabi keşke bende hiç yaptırmasaydım nekadar mutluydum oğlumla şimdi duşun duşun karnıma bak bak olmuyo.... Oynamayınca çok korkuyorum oynayınca seviniyorum hala yi diye ne bileyim çok zor bişey
Ebrulicim taşekkür ederim tavsiyen için. Ama doktor bepanten plus deyince ben de öyle yaptım.. İlk etapta buz koymak çok önemli yoksa bu yanık şişeydi şimdilik bi şi yok çok şükür
Tel de arkadaşımla konuşurken zeytinyağı sür sızısını alır dedi. İlk sürdüm hafif sızladı şimdi geçti... Hakikaten aldı sızısını.. Şu zeytin yağı ne çok işe yarıyor ya huuuuu.....
çok bilmiş T9 sözlüğü öyle yazmış
heyyyyyyyy ben geldimmmmmmm
site hep hata veriyordu giremedim gün boyuuuu
bol bol kaynatmışsınız, zor okudum
gelelim cevaplarımızaaaaaa
cemre çok geçmiş olsunnnnnnnnnn
kız sen edebiyatçı mısın?
ana fikir?
yardımcı fikir?
olay?sonuç? yer?
evet canım az sadaka çok olay def eder
evet canım mantıklı, beyaz tül renkli kurdele
güzel fikir, teşekkürlerrrrrrr
ben cevizlideredeyim canım
benim kız kardeşim de orada yaptı doğumunu
aydan hocanın hastası mısın? ikizlerden birinin mi?
ben de başkent hastanesine gidiyorummmmm bu arada
Evet Türkçe çi yimtatlım
Aydan hoca ya gidiyorum.. İkizlerden biri değilim . Yani o soruyu çok anlamadım aslında ... :44:
Kardeşin memnun muydu pekiiiii :44:
Aslında ikisinide anlatmıyor:) 83 doğumluyum nicki alırken bi türlü kabul ettiremedim bende 80 yazıverdim kabul etti:))
Hımmmm dedim Osmaniye'li isen benim eşimin memleketi ecik dedidokudu ederdik
canım çok geçmiş olsun dikkat et
Teşekkürler tatlım.
benide araniza alin benim kizimin beklenen dogum tarihi 20 mart ilk bebegim olucak allah nasip ederse yasim 26 biraz hamilelik gunlerimi anlatayim hamile oldugumu ogrendigmde ne yazikki yurtdisinda calisiyorduk esimle beraber 3 ayimi orda gecirmek zorunda kaldim ilk 3 ayim surekli hastalik halinde gecti hergun mide bulantisi halsizlik uykusuzluk gibi vb sikintilarim oldu tabi bide idrar yolu enfeksiyonu gecirdim yurtdisinda olmak ne yazikki rus bi doktorla tercuman esliginde anlasmaya calismak ve onlara guvensizlik berbat bir duyguydu ve sonunda turkiyeye dondum ucaktan indigim sabah solugu hastanede aldim ve 11 haftalikken ilk kez kalp atisini duydum ikili testimde sorun yoktu allaha sukur ayrintili ultrasonda iyi gecti benim tek sorunum suanda asiri kilo aliyorum saglikli besleniyorum sebze meyve sut urunleri gibi ama cok kilo almaya devam ediyorum bakalim bu cuma kontrolumuz var ve seker testim yapilicak ondan korkuyorum insallah bisey cikmaz bide tiroitim az calistigi icin ilac kullaniyorum oda kilo almama neden olabiliyormus tabbi neyse cok fazla uzattim..Allah heepinizin bebislerini saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah :)[/QUO
selam kızlarr... hoşgeldin canım seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı görünüyo inş sağlıcakla alırız kucağımıza. bugün 100lük şeker yüklemem vardı o da yüksek çıktı malesef dahiliyeye gittim diyet verdi 1 hafta uygulayıp şekerimi kahvaltıdan sonra ölçecekmişim iyi giderse diyetle devam ama düzelmezse ilaç verecekmiş
Eşim odanın havası kuruyor diye odaya su ısıtıcısı getirdi akşam. Ben ağızım açık uyuduğum için boğazım kötü oluyo sabahları... Ben de dedim ki ya şimdi takınacağım düşeceğim falan... Su dökülecek... Bu düşüncelerle yattım tabi aklımda yanma senaryoları .... Yanarsam ne yaparım falan falan... Sonra kızdım kendi kendime kötü düşünme diye...
Ve sabah
Yer kahvaltı masası
Sonuç: bacak aram ve elim yandı koşa koşa banyoya gittim soğuk suyu dayandım bacaklarıma
Yardımcı fikir : hamile iseniz ve yandı iseniz yanan bölgeye buz koyün ve bepanten plus sürün. Silverdin anestol pomad vb. Kullanmayın doktorum dedi...
Herkese sağlıcakla kazasız bir hafta diliyorum. Arada sadaka vermeyi unutmayın
Öpüldünüzzz
Merhaba hepinıze guzel anneler.umarım ıyısnzdır.ben kan uyusmazlg ıcın ıgnemı oldum bugun.prosedur geregı de yatıs yaptılar hastaneye.dogumhane de ıgnenın yaplmasını bekldm.mavı ve pembe pusetler vardı etrafta.oyle heyecn sardı kı benı.ıgnemı oldum tam cıkarken bı tane melegı pusede koymus cıkaryolardı.allahım o neydı mucızehepmze nasıp olsun.bu arada ankara baskent hastansnd normal dogum:1400 zorunlu sezeryan:400-500 arası keyfı sezeryan 3500tl mıs.ılgılenenlere ve merak ednler varsa bılgnz olsun canlar
çoookk geçmiş olsun cnm inş şimdi iyisindir
benide araniza alin benim kizimin beklenen dogum tarihi 20 mart ilk bebegim olucak allah nasip ederse yasim 26 biraz hamilelik gunlerimi anlatayim hamile oldugumu ogrendigmde ne yazikki yurtdisinda calisiyorduk esimle beraber 3 ayimi orda gecirmek zorunda kaldim ilk 3 ayim surekli hastalik halinde gecti hergun mide bulantisi halsizlik uykusuzluk gibi vb sikintilarim oldu tabi bide idrar yolu enfeksiyonu gecirdim yurtdisinda olmak ne yazikki rus bi doktorla tercuman esliginde anlasmaya calismak ve onlara guvensizlik berbat bir duyguydu ve sonunda turkiyeye dondum ucaktan indigim sabah solugu hastanede aldim ve 11 haftalikken ilk kez kalp atisini duydum ikili testimde sorun yoktu allaha sukur ayrintili ultrasonda iyi gecti benim tek sorunum suanda asiri kilo aliyorum saglikli besleniyorum sebze meyve sut urunleri gibi ama cok kilo almaya devam ediyorum bakalim bu cuma kontrolumuz var ve seker testim yapilicak ondan korkuyorum insallah bisey cikmaz bide tiroitim az calistigi icin ilac kullaniyorum oda kilo almama neden olabiliyormus tabbi neyse cok fazla uzattim..Allah heepinizin bebislerini saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah :)[/QUO
selam kızlarr... hoşgeldin canım seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı görünüyo inş sağlıcakla alırız kucağımıza. bugün 100lük şeker yüklemem vardı o da yüksek çıktı malesef dahiliyeye gittim diyet verdi 1 hafta uygulayıp şekerimi kahvaltıdan sonra ölçecekmişim iyi giderse diyetle devam ama düzelmezse ilaç verecekmiş
hosbulduk canim umarim duser sekerin diyete uymaya calis kesinlikle benim kilo alisim anormal 18 kilo aldim ve asiri yemiyorum hamile olmadan once bile daha fazla yiyordum sadece ft4 tiroitim az calistigi icin mi bilemiyorum sekerdende korkuyorum cuma gunu bekliyorum kizimida gormek istiyorum 1 ay bana cok uzun geliyor :) senin bebisinin cinsiyeti neydi ?
Ve sabah
Yer kahvaltı masası
Herkese sağlıcakla kazasız bir hafta diliyorum. Arada sadaka vermeyi unutmayın:
Öpüldünüzzz
Benim kadar tatlı yıyen hamiş varmı çk merak ediyorum hegun muhakkak bi çikolata yiyorum meyvede cabası şeker yuklememde bişey çıkmadı allah aşkına sizde çok atlı yıyomusunuz