2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Geçmiş olsun canım.

bakın kızlar şu beşiğin siparişini vereceğim formini markası. oda yapamayacağım için bir tane büyüyen beşik alacağım.

buda büyümüş hali;

Şifacım herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. Ama senin kızına Nazlı ismini koyman lazım artık. Bu kadar naz yapılmazki kardeşim. Nerdeyse doğacak hala göstermiyor. Doğduğunda bacaklarını kapatıp durur bu kız söyliyim

Sen normal istedin diye doktor hımmm.... falan diyor. Ben edpidural istiyom olmaz diyor. Bu gidişle sanırım bu gidişle toptan sezeryan olcaz biz canım

Senin şu FMF nasıl birşey. Benimde 3 gündür bütün eklemlerim ağrıyor. Özellikle parmaklarım tüm kıvrımlar fena. Ellerde güçsüzlükte var...

Benim de eşimle kan uyuşmazlığı var ama ilk çocuk olduğu için yapmadılar ikinci hamileliğinde yapılır demişti doktor.

yememden kısmamaya çalışıyorum ama elimde değil, kilo aldıkça kafama göre şunu yemiyeyim kilo yapar diyorum. birazda bu yüzden düşünüyorum diyetisyeni, kafama göre ne yararlı ne zararlı bilmeden yemeyi kesmektense enazından bilen birinin tavsiyesiyle bir beslenme programı hazırlayıp, bebeğe faydalı şeyleri yemek daha mantıklı sanki. mesela kahvaltıda mutlaka tatlı birşeyler arıyorum, eskiden reçel yerdim, 2-3aydır reçeli bıraktım, pekmez yiyorum ama şimdi onun da kilo yapacağını düşünüyorum ve yemek gelmiyor içimden.

lansinoh da silinmiyormuş canım teyzem kullandı hatta bebeğin ağız içinde oluşan o pamukçuklar filan olmadı diyor silmeden emzirildiği için. evet mustela da güzel. artık işe yaramazsa değiştiririz.

Sonsy komşu komşuuuuuu gel oturalım kııııııııııı

Laflarız. ecik
Nereye gidiyorsun hastaneye
nerdesin komşuuu ben sincan koruya gidiyorum canım ya hastaneye o kadar zor karar verdim ki yakında olsun özel olsun istedim. ama ne yazıkki özellerde hep sincana açmışlar. ama memnunum murat beye gidiyorum. bir de sakin bir hastane. bir şubesi de balgatta var. önce lokman hekime gitmiştim bıraktım onu.

Bayindir Hastanesine gidiyorum, once Kavaklidereye gidiyordum ama maalesef doktorum baska sehre gitti
Simdi de sogutozundekine devam edicem
güzel hastane.

Kızlar ben çatlak için mustela kullanıyorum. ama şu lireacta aklım kaldı onu da alıp sürsem olmaz di mi tek bir markayla devam etmek daha mantıklı. işe yaramaz diye çok korkuyorum. çünkü daha önce kakao yağı, kakao yağı içeren body shop kremi ve bebe yağı kullanırken belimin sağ ve solunda 3er çatlak oldu ve sonra mustelaya başladım. umarım yenileri olmaz

ya kızlar benim gibi alerjik rinit hastalığı olan var mı? Hamilelikte çok zor oluyor gerçekten ilaç da kullanamıyorum

çok güzelmiş, güle güle kullanın. büyüyen beşiklerin genelde çekmeceler yanda oluyordu, bayağı yer kaplıyorlar o yüzden. bunun modeli çok hoşmuş, tek beşiğin fiyatı nedir acaba?

bU carpıntı problemi bende de var benim nabzım 120 lere çıkıyor ve midem patlayacakmış gibi oluyor. özellikle kahvaltıdan sonra oluyordu benim doktor özellikle bal ve recel gibi tatlı seyler tüketme dedi, biraz daha rahatladım ama yine her yemekten sonra oluyor. Reflü de cabası....

Sudecim sevindim gecmesine ama sen yine de ihmal etme tatlım , bi görün sen yine doktora. senin ki normal akıntı değildi baya sıu gibi ve cok geldi demiştin....

tweetyim yorma kendini sana misafir gelmesin artık ya sen git misafirliğe ye, iç dön evine
2013 canım ne güzel gezdin ya ohhhhh miss valla.ben de istiyorummmmmmmm

CEMREMM coook geçmiş olsun. aman dikkat et canım ya. yanık fenadır yani bilrim. ayrıca çekim yasasına ben de inanıyorum. aklıma gelenin hep başıma gelmesinden dolayı, pozitif düşünelim pozitifi çekelimmmmm

doktora gidip bebişlerini görenlere maşallah diyorum benim de bu hafta kontrolum var ve cook merak ediyorum kuzumu...
ŞİFA sen öğrenme artık cinsiyetini tam sürpriz olsun size, ne nazlı cıktı senin ki ama ya kız galibaaaaa

kilo soran arkadaşlar ben de tam 13 kilo aldım... ama ben4.-ve 5. aylarda çok aldım tabi bunda Tr de anacığımın yanında olmamın etkisi de oldu şu an durdu kilo alımım, bakalım sonlara doğru ne olacak.

yeni gelenler hoşgeldilerrrr.

EBAH bu arada lansinoh göğüs kreminin de silinmesi gerekmiyor diye biliyorum yoksa gerekiyor mu ben ondan almayı düşünüyordum. en iyisi o diyorlar

Hoşbulduk Şulecim Gezdik dolaştık ama yorulduk. Ne güzel siz bebişe dolaşıyorsunuz biz sokak kedileri gibi sokaklarda boş boş geziyos

İstanbul yolculuğu 18 Aralık canım. Ben de ozaman alışveriş yapıcam kısmetse. Ya seli duydum Sizin orda birşey yok değilmi. Dikkat et kendine tatlım

Merhaba şekerlerim ve minik elma şekerlerimmmmmm :) Herkes iyidir umarım.. Giremedim bi kaçgün evde değildim, geçmişide okuyamadım sıkıntı yoktur umarım...
Ebahcım çilekcim ne durumdasınız nasıl oldunuz ?

Testler iyidir umarım kıslar.... Herkesi öpüyorum güsel mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum

lansinoh nasıl bilmiyorum ki kıvırcığım....mustela iyi dediler bende daha sonra unuturum diye şimdiden aldım

iyiyim şekercim iyasal izin için 4 pazartesi daha kalmış onu hesaplıyordum....ondan sonra hep evdeyim....bir güzel dinleneyim evimi toplayayım.....en güzel yanı akşam yemekten kalktıktan sonra yemek yapmak zorunda olmayışım olacak

Maşallah kızına Ay gözünü açtı kapattı, su yuttu deyince ben ağlamaya başladım. Rabbimin ne büyük mucizesi bunlar. Çok Şükür

sonraya pek aktarmayacak mısın canım? yani şimdilik 8+8 ya izin. yani bu şekilde mi kullanacaksın. son 3 haftaya kadar çalışabiliyoruz ya hani...
inşallah ocakta 6 ay gelir de izin 12+12 olur

sonraya pek aktarmayacak mısın canım? yani şimdilik 8+8 ya izin. yani bu şekilde mi kullanacaksın. son 3 haftaya kadar çalışabiliyoruz ya hani...
inşallah ocakta 6 ay gelir de izin 12+12 olur

ben işten tamamen ayrılıyorum sonsy...eğer geri dönecek olsaydım çalışabildiğim kadar çalışırdım ancak bebeğime kendim bakmak istediğim ve eşimle ortak kararımız bu olduğu için erken izine ayrılıp evde dinlenip işlerimi yapmak kendime son kez özgür birşekilde zaman ayırmak istiyorum....

2013 canım ne güzel gezdin ya ohhhhh miss valla.ben de istiyorummmmmmmm

Sağol canım ya. Yaşadığım yer açık ceza evi havasında. Böyle kaçamaklar da olmasa psikolojim bozulacak

Canım ne güzel git gör bakalım bebişini. Hasret gider. Ben çocukları biraz haşin sevenlerdenim. Tekmeleri yedikçe, kızımı ordan çıkarım bir öpüp koklayasım onu bir yoğurasım geliyor

çok güzelmiş, güle güle kullanın. büyüyen beşiklerin genelde çekmeceler yanda oluyordu, bayağı yer kaplıyorlar o yüzden. bunun modeli çok hoşmuş, tek beşiğin fiyatı nedir acaba?

evet ben sırf o yüzden bu beşiği istedim. yerim dar çünkü.

şubesine göre değişiyor tek beşik 800 tl diyorlar ama çok sıkıştırınca nakit falanda olunca 650 ye kadar düştüler.

bide tabi içinde bi yeni doğan aparatı var. onuda almadım. oda ektra 200 tl bence gereksiz. sitesine girip bak istersen canım.

Formini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…