Dostlar aman deyim kötü düşünceyi aklınıza getirmeyin!!!!
Size kötü düşünce örneği anlatıyorum
Eşim odanın havası kuruyor diye odaya su ısıtıcısı getirdi akşam. Ben ağızım açık uyuduğum için boğazım kötü oluyo sabahları... Ben de dedim ki ya şimdi takınacağım düşeceğim falan... Su dökülecek... Bu düşüncelerle yattım tabi aklımda yanma senaryoları .... Yanarsam ne yaparım falan falan... Sonra kızdım kendi kendime kötü düşünme diye...
Ve sabah
Yer kahvaltı masası
Olay: dumanı üstünde çay bardağı üstüme döküldü
Sonuç: bacak aram ve elim yandı koşa koşa banyoya gittim soğuk suyu dayandım bacaklarıma
Allah tan bacaklarıma bi şi olmamış... Elim sızlıyor şimdi buz tutuyorum
Ana fikir:) kötü düşünme
Yardımcı fikir : hamile iseniz ve yandı iseniz yanan bölgeye buz koyün ve bepanten plus sürün. Silverdin anestol pomad vb. Kullanmayın doktorum dedi...
Herkese sağlıcakla kazasız bir hafta diliyorum. Arada sadaka vermeyi unutmayın
Öpüldünüzzz
8 aralık ta kontrolümüz vardı bebeğim maşallah 1,150 gr olmuşdüzenli beslenemediğim halde iyi bir sonuç maşallah yine cinsiyet hakkında yorum yapamadı ve boy ölçümü de kısmet olmadı yine bu bebiş nasıl bi bebişse katlanıp duruyo göbişte doğum şeklini sordum dr a gerçi erken ama dedim hangi doğum şekli uygun dedim daha erken dedi hem şu an bebeğin ters dedi :2: tüp bebek ve fmf hastası olmama rağmen normal doğum yapabilir miyim dedim ( cesaretim var sanmayın :18: sordum işte ) genelde tüp bebeklere kıymetli bebek kabul edip riske atmamak adına sezeryan yapıyoruz dedi tabi hasta isterse normal doğumu herşey yolunda ve uygunsa neden olmasın dedi demesine ama normal doğum riskleri fazla dedi ((( bende hemen atladım eee bizde riski en az olanı seçeriz dedim ???? sıradaki kontrol 1 ay sonra ve dr dan çıkıp kadın doğum servisine koştum hemşirelere sordum soruşturdum bu hastanede en çok hangi doğum yoğunlukta dedim genelde sezeryan dediler odayı gezdim gördüm fiyat sordum ha hastane çantası ihtiyaç listesi istedim yazdılar verdiler sağolsunlar hazır sayılır çanta malzemelerimiz benden haberler bunlar diğer aya yine doğum konuşurum dr la demesi kolay ya kocişim normal doğum yapmamı istiyor Rabbim tüm herkesin işini rastgetirsin inşallah sıkıntısızca
Benim de eşimle kan uyuşmazlığı var ama ilk çocuk olduğu için yapmadılar ikinci hamileliğinde yapılır demişti doktor.günaydınn güzel anneler ve güzel bebişleri.umarım herkes keyifli bir hafta sonu geçirmiştir.ben yavrumu gördüm hafta sonu.1kg 300 gram olmuş :) çok şükür allahıma büyüyo ve bizde büyüyoruz yavaş yavaş.bugün kan uyuşmazlığı ignemi yaptırmaya gidecem.benim gibi eşiyle kan uyuşmazlığı olan ve iğnesini yaptıran ya da yaptıracak olacak arkadaşlar var mı.
canım bende 8 kilo aldım çok az ekmek hamur işi yediğim halde. bence sakın yemenden falan kısma. aldığın kilo doktorların tavsiyesine göre evet biraz fazla bana da öyle söyledi doktorum çünkü. ama ben yağlı bile yemezken bu kadar kilo alıyorsam da yapacak bi şeyim yok:)))sende öyle düşün ki diyetisyene şu anda gerek yok bence. ya bi düşün haşlanmış karnabaharla aldım ben kiloyuu:)))
göğüs ucu kremi için mustelayı tavsiye ediyorlar sonsy....emzirirken silmene gerek yok diğerlerini silmen gerekiyor,ablamın en son kullandığı krem mustela oldu silmediği için emzirirken etkisini daha çabuk gösterdi....bebekimin tüm temizlik maddelerini sebamed aldım bugün yarın gelir....
Sonsy komşu komşuuuuuu gel oturalım kııııııııııı
Laflarız. ecik
Nereye gidiyorsun hastaneye
Bayindir Hastanesine gidiyorum, once Kavaklidereye gidiyordum ama maalesef doktorum baska sehre gitti
Simdi de sogutozundekine devam edicem
bakın kızlar şu beşiğin siparişini vereceğim formini markası. oda yapamayacağım için bir tane büyüyen beşik alacağım.
Eki Görüntüle 572960
buda büyümüş hali;
Eki Görüntüle 572964
bakın kızlar şu beşiğin siparişini vereceğim formini markası. oda yapamayacağım için bir tane büyüyen beşik alacağım.
Eki Görüntüle 572960
buda büyümüş hali;
Eki Görüntüle 572964
bide bir kaçtane kurabiye atıştırdım
kalp çarpıntım var kendimi hiç iyi hissetmiyorum
yazmıştım daha önce 1 yıl önce mide ameliyatı oldum o zamandan beri iyileşemedim
yemek yedikten sonrada nabzım 100 ün üzerine çıkıyo beni hasta ediyo çok kötü oluyorum
herkese günaydın kızlar,
cuma günü burdan telaşlı telaşlı çıktım sızıntı gibi su geliyordu.
gittiğim doktorda hastaneden ayrılınca o saatten sonra kimseyi bulamadım soracak.
eve gittim battaniyeye sarıldım ayaklarımı da havaya kaldırdım yattım 2-3 saat, ağrılarımda
geçti bi daha akıntımda olmadı çok şükür.
Günaydın kızlar;
haftasonu o kadaar çok yoruldumki misafirimiz vardı şu an pert durumda yatıyorum(( Sizde ne var ne yok? Sude eveettt seni çok merak etttimmm birşey olmamasına sevindim bununla geçmiş olsun canım
cemremm canım geçmiş olsun, dikkatli ol yanık acısı fenadır, bacaklarını da kontrol et, geçti zannedersin, sonra soyulup iz falan kalmasın.
2013 hoşgeldin tatlım. bikaç gün göremeyince yine ist.a gittin sandım. hafta sonunu iyi geçirmene sevindim. temiz hava gibisi yok, bir de karadeniz havası olunca senden keyiflisi yok. biz gezme işini bıraktık artık bebek için neler alabiliriz onun için dolaşıyorum çarşı pazar.
dün akşam yağışla başladık güne, bugün her yer sel olmuş durumda. kapı penc. açamıyorum. buz gibi. kızım da kalk gezelim diyo,durmuyo yine pıt pıt.. alıştı tabi babası 1 hafta izinde olunca. neyse gelsin kucağıma yazın bol bol gezdiricem onu.. annesi kurban olsun ona :))
bU carpıntı problemi bende de var benim nabzım 120 lere çıkıyor ve midem patlayacakmış gibi oluyor. özellikle kahvaltıdan sonra oluyordu benim doktor özellikle bal ve recel gibi tatlı seyler tüketme dedi, biraz daha rahatladım ama yine her yemekten sonra oluyor. Reflü de cabası....
Sudecim sevindim gecmesine ama sen yine de ihmal etme tatlım , bi görün sen yine doktora. senin ki normal akıntı değildi baya sıu gibi ve cok geldi demiştin....
tweetyim yorma kendini sana misafir gelmesin artık ya sen git misafirliğe ye, iç dön evine
2013 canım ne güzel gezdin ya ohhhhh miss valla.ben de istiyorummmmmmmm
CEMREMM coook geçmiş olsun. aman dikkat et canım ya. yanık fenadır yani bilrim. ayrıca çekim yasasına ben de inanıyorum. aklıma gelenin hep başıma gelmesinden dolayı, pozitif düşünelim pozitifi çekelimmmmm
doktora gidip bebişlerini görenlere maşallah diyorum benim de bu hafta kontrolum var ve cook merak ediyorum kuzumu...
ŞİFA sen öğrenme artık cinsiyetini tam sürpriz olsun size, ne nazlı cıktı senin ki ama ya kız galibaaaaa
kilo soran arkadaşlar ben de tam 13 kilo aldım... ama ben4.-ve 5. aylarda çok aldım tabi bunda Tr de anacığımın yanında olmamın etkisi de olduşu an durdu kilo alımım, bakalım sonlara doğru ne olacak.
yeni gelenler hoşgeldilerrrr.
EBAH bu arada lansinoh göğüs kreminin de silinmesi gerekmiyor diye biliyorum yoksa gerekiyor mu ben ondan almayı düşünüyordum. en iyisi o diyorlar
Merhaba şekerlerim ve minik elma şekerlerimmmmmm :) Herkes iyidir umarım.. Giremedim bi kaçgün evde değildim, geçmişide okuyamadım sıkıntı yoktur umarım...
Ebahcım çilekcim ne durumdasınız nasıl oldunuz ?
Testler iyidir umarım kıslar.... Herkesi öpüyorum güsel mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum
Eki Görüntüle 572899 bu da kızıma ördüğüm pattaniyee:)
canım çok şekermiş bu ama ya, bebişinle daha da şeker olacak eminim. Güle güle kullansın, huzurlu rahat uykuları olsun inşallahhhbakın kızlar şu beşiğin siparişini vereceğim formini markası. oda yapamayacağım için bir tane büyüyen beşik alacağım.
Eki Görüntüle 572960
buda büyümüş hali;
Eki Görüntüle 572964
ne habersiniz kızlaarrr. biz çok şükür iyiyiz cadı kızımla. cumartesi şeker testi için gittik doktorumuza. kızımızı da gördük. iddiaya girmiştik babasıyla o 900 gram falandır dedi ben 1000 gram olmuştur dedim. sonuç ikimizde kaybettik kızım 1300 gram çıktı. boyu da 39 cm olmuş. ya kızlar bu bebekler ne hızlı büyüyor maşallah yaaa:))) nazar değmesin bebişlerimize. ultrasonda gözleriniaçıp kapattı bi de su yuttu böyle yutkunuşunu gördük. eşim de ben de her gittiğimizde daha çok bağlanmaya daha çok sevmeye başlıyoruz cadımızı:)) ve kızlar tipi aynı baba:) erkek olsaydı gideri vardı ama kız olunca pek güzel bi kız olmayacak herhalde:)))))) eşimin başına bağlanmış eşarp düşünemiyorum ya kızım öyle olmasıııınnnn:)))))))) şaka bi yana kızlar bu ultrason gittikçe daha da net göstermeye başladı herşeyi:))))))
iyiyim şekercim iyasal izin için 4 pazartesi daha kalmışonu hesaplıyordum....ondan sonra hep evdeyim....bir güzel dinleneyim evimi toplayayım.....en güzel yanı akşam yemekten kalktıktan sonra yemek yapmak zorunda olmayışım olacak
sonraya pek aktarmayacak mısın canım? yani şimdilik 8+8 ya izin. yani bu şekilde mi kullanacaksın. son 3 haftaya kadar çalışabiliyoruz ya hani...
inşallah ocakta 6 ay gelir de izin 12+12 olur
2013 canım ne güzel gezdin ya ohhhhh miss valla.ben de istiyorummmmmmmm
çok güzelmiş, güle güle kullanın. büyüyen beşiklerin genelde çekmeceler yanda oluyordu, bayağı yer kaplıyorlar o yüzden. bunun modeli çok hoşmuş, tek beşiğin fiyatı nedir acaba?