2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ŞİFAAAAA doktora gidecektin ne oldu hani güzelll haberler????
aynı sayfaya yazmışız görmemişsin tatlım

Sudeciğim çok sağol canım vallahi dr. normal doğum riskleri fazla dedi :26::26::26: detay bahsetmedi ama işte soğuttu yani normal doğumdan :2: ne bileyim nasibimizde ne varsa sıkıntısızca atlatalım inşallah

Şifa çım güzel haberlerine sevindim. Doğumda kocanı da al yanına da nasıl bi şi görsün o da
sağol canm bu fikir yabancı değil kocişime bende hep aynısını söylüyorum olaki normal doğum yaparsam kocişsiz girmemmmmm :13:

aaa hadi ya hayırdır inşallah çok geçmiş olsun peki dr unun telefon numarası varmıydı sende :26: bence yinede telefonla bildir ALLAH korusun amniyon sıvısı sızıntısı olabilir

sağol canım aynen yaa bazen istediklerimiz nasip olmuyor olsun sağlık olsun sağlıcakla ve sıkıntısızca gelsin bebeler bu arada seni burada gördüğüme çok sevindim hoş geldin sefalar getirdin tatlım

Eki Görüntüle 572899 bu da kızıma ördüğüm pattaniyee:)
bayıldım ellerine sağlık güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

canım zaten son aylarda hızlı kilo almamız gayet normal herşey bebişler için tatlım sonra fazla fazla vericezzz kiloları dert etme

evet canım dediğim gibi bebeğim iyi ve sağlıklı haberini aldım ya benden mutlusu yok demi Nazlı ismini hakediyor bebeğim dr neden epidural sezeryan olmaz diyor :26: hay ALLAH canım seninki fmf değil rahat ol genetik bir hastalık bu fmf 3 ağrı şekli var ( en yaygın olanı karın bölgesinde , diğeri sırt-göğüs bölgesinde ve sonuncusu eklemlerde ) ve ben hepsini yaşadım 12 yıl tanı konulamadı bile 6 ay önce karnıma ataklar geçtiğinde teşhisim konuldu :2: bir diğer adı ailevi akdeniz ateşi hastalığı canım sanada geçmiş olsun belirt ama dr una sıkıntılarını inşallah çabuk geçer aynen toptan sezeryancıyız

ya kızlar benim gibi alerjik rinit hastalığı olan var mı? Hamilelikte çok zor oluyor gerçekten ilaç da kullanamıyorum
canım nasıl bir hastalık bu çok geçmiş olsun

bişi kalmamış bebeğini göreceksin inşallah iyi haberlerle dönersin tatlım eee yani demi ne kaldı şunun şurasında doğuma sağlıklı olsun tüm bebişler inşallah

çok geçmiş olsun canım benim Rabbim korktuklarına uğratmasın inşallah dua edeceğim hep

evet canım tığ işi böyle resimler falan yapınca daha zevkli oluyor:)
maşallah çok hamaratsın canım ben tığ işinde hiç iyi değilim ellerine sağlık seninki gayet muntazam olmuş

evdeyim evet canım ama ben genelde yatarak geçiriyorum topiğimize uğradığımda geçmişi okumanın mümkünatı olmuyor balıklama atlıyorum son sayfaya

Eki Görüntüle 573086 bu ellerimle hazırladığım kapı süsümüz:):)
muhteşem olmuş ellerine sağlık

bu eminim hepimizde var tekmelemeyince tedirgin olmamız normal sağlıklıca doğacak inşallah oğlun

ben arada bir kola içiyorum
bende türk kahvesi

Benim kadar tatlı yıyen hamiş varmı çk merak ediyorum hegun muhakkak bi çikolata yiyorum meyvede cabası şeker yuklememde bişey çıkmadı allah aşkına sizde çok atlı yıyomusunuz
canım bende tatlıyı çok seven biriyim aynen günde çikolata meyve olmazsa olmaz şeker yüklemem de de çıkmadı bi sorun

Sifa özel mesaj göndermissin sorunumla ilgili cevap azdım ama en az 100 tane mesaj yollamam lazımmış bana sen çömezsin dediler yaniiiiiii çok teşekkur ederim ilgin için
evet canım 100 mesaj yazdıktan sonra özel mesaj gönderme hakkın doğacak http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html buraya uğrayıp doldurabilirsiniz gereken sayıyı

herkes çok beğenmiş siz de mi içiyorsunuz kızlar
ben cevapladımmmmm

iyi akşamlar nasılsınız güzel anneler minnoşlar nasıl büyüyorlar mı
rosemm gelmiş hoş gelmiş iyiyim hamdolsun sen nasılsın tatlım iş nasıl gidiyor

Biz kızımla gün geçtikçe büyüyoruz artık hangimize gidiyor kilolar doğumda görecez bakalım,ilk kızım gibi 1900 gramcık çıkarsa işimiz var,şimdiye kadar 7 kg aldım kadının biri son üç ayda 15 kilo daha alırsın diyor yok artık dedim o kadar olmaz herhalde ama kafama da takılmadı değil şimdiden ağırlaştığımı hissediyorum şeker yüklemesi 76- 1 saatlik de 116 çıkmış iyi galiba baktığıma göre çarşamba da fetal kalp taramamız var umarım güzel haberlerle dönerim hepinize ve bebişlere selamlar....

güle güle kullan canım.çok hoş bir takım.Bende formini alıcam burda evkurda gördüm çok kullanışlı fiyat olarak da uygun.ben oğlum için fora takımını alıcam hepsi 1300 beşik 460 lira ama benim beğendiğim takımın büyüyen beşiği yok sanırm.Ben 4 yıl kullanıp yatak almayı düşünmüyorum ilk zamanlar yatak odası için de park yatak aldık o da çok uygun 100 tl.umarım memnun kalırız garantiliymiş ben de yakın zamanda vericem siparişi.bu da alıcağım takım

Eklentiler

• $125318.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 33
merhaba canım hoş geldin demek 2. ye gebesin o kadının birine bakma sen herkesi kendi zannetmiş hepimiz farklıyız kilo alımlarında ama bana sağlık ocağı hemşiresi söylemişti son aylarda hızlı kilo alırsın diye bebişler sağlıkla gelsin değer herşeye

bacaklarım ,ayaklarım fena ağrıyor bana müsade kızlar az uzanayımm öpüldünüz kocamannnn

Merhaba canım bende senin gibi az kilo aldım 5-6 falan bana da az geliyor bebişler alsın da böylesi bizim için iyi.fetal eko için bende 2 ay önce gün almıştım benimkine 10 gün var ama nasıl bişey diye çok merak ediyorum korkuyorumda çok detaylı olduğu için bişey çıkarsa kafama takarım.neyse hayırlısıyla inşallah atlatıcaz.yapıldıktan sonra beni bilgilendirirsen çok sevinirim.güzel haberler alırız inşallah şimdiye kadar güzel geçti herşey :)

kızlar şeker yüklemeden sonra doktor bir sonraki kontrole ne zaman çağırıyor ve neye bakıyor ? ben haftaya pazartesi şeker için gidicem de sonrasını merak ettim

anladım zaten
ben de edebiyatçıyım

orada ikiz doktorlar var ya onları söyledim
ahmet erdem
mehmet erdem

eşin osmaniyenin neresinden?
ecik dedikoduyu benle et
benim de bir tarafım oralıııı da

canım fetal eko yarım saat kadar sürüyor
alanında uzman bebek kardiyologları bakıyor
bizimkinin kalbinde delik gördükleri için gitmiştik
çok şükür problem yokmuş
içimiz rahat ayrıldık
darısı sizin başınıza inşallah

kızlar şeker yüklemeden sonra doktor bir sonraki kontrole ne zaman çağırıyor ve neye bakıyor ? ben haftaya pazartesi şeker için gidicem de sonrasını merak ettim

şeker yüklemesinden sonra benim doktorum iki hafta sonrasına gün verdi
ama neye bakacağını bilmiyorum
daha gitmedim

özel bir test yok sanırım bir sonraki randevu için. banada 20gün sonra gel dedi ama şuna bakacağız demedi. rutin kontrol sanırım.

benim bebişim erkek inşallah senin şekerin normal düzeyde çıkar biraz fazla kilo almışsın canım ama inş bebişin de sen de sağlıcakla geçirirsiniz bu günleri

Benim kadar tatlı yıyen hamiş varmı çk merak ediyorum hegun muhakkak bi çikolata yiyorum meyvede cabası şeker yuklememde bişey çıkmadı allah aşkına sizde çok atlı yıyomusunuz

eveeeettttttttt. Hayatımda hiç yemediğim kadar hemde. normalde azıcık yesem bayılırdım ben şimdi tatlı talı diye geberiyorum eşim bile dalga geçiyo.. erkek olursa tatlı yenir tezini de çürütüyorum çünkü kızım olacak Şeker yüklemem benim de sorunsuzdu.

canım artık bir test kalmadı yapılacak sanırım sadece kan değerlerine falan bakarlar. benim ki rutin kontrol için 1 ay sonra gel dedi yine.

merhaba anneler ve bebişler.şeker yüklemesine gitmeden önce dikkat edilmesi gereken özel bir şeyler var mı?

iyi geceler kızlar. benim şeker testi sonucum çıkmış sabah. şekerim fazla çıkmış. 100 ml yükleme yapılacak yarın tekrar( yine o işkence. bari şeker çıkmasa ya o suyu içtiğimle kalsam. yoksa diyet beni bekler kızlar((( yarın 3 saat sürecek test varmış. yarın yine haber veririm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…