ŞİFAAAAA doktora gidecektin ne oldu hani güzelll haberler????
aynı sayfaya yazmışız görmemişsin tatlım
hayırlısı olsun şifacım, keşke normal doğum yapabilsen ama riskliyse bişey diyemem.
hep dua ediyorum doğumum ve doğumlarımız için Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
bu bebişler iyice kdurdular içerde napıyolar anlamıyorum kii dün akşam diyorum ki ,
kesin kordonla ip atlıyo böyle bi zıplama olmaz ya
Sudeciğim çok sağol canım vallahi dr. normal doğum riskleri fazla dedi :26::26::26: detay bahsetmedi ama işte soğuttu yani normal doğumdan :2: ne bileyim nasibimizde ne varsa sıkıntısızca atlatalım inşallah
Şifa çım güzel haberlerine sevindim. Doğumda kocanı da al yanına da nasıl bi şi görsün o da
sağol canm bu fikir yabancı değil kocişime
bende hep aynısını söylüyorum olaki normal doğum yaparsam
kocişsiz girmemmmmm
:13:
benim 2 gün üst üste su gibi akıntım oldu iç çamaşırımdan da alta geçti tedirgin oldum.
o gün biraz fazla yürümüştüm üşütmüşte olabilirdim bilemiyorum. sonra doktorada ulaşamadım.
evde yattım düzeldi bir daha olmadı. şimdi ara ara değişik sancılarım oluyor karın ağrısı gibi.
aaa hadi ya hayırdır inşallah çok geçmiş olsun peki dr unun telefon numarası varmıydı sende :26: bence yinede telefonla bildir ALLAH korusun amniyon sıvısı sızıntısı olabilir
Masallah bebisine canim, napican iste nasip olmayinca olmuyor, ben de cok istedim normal dogumu ama suni sanciyla bile acilmam olmadi ve kalp atislari zayifladi oglumun hemen sezaryene aldilar beni
Saglikla kavus da gerisi sorun degil
Ben ilki sezaryen olmasina karsin bunu normal yapmak icin sinirlari zorlamayi dusunuyorum olursa hayir demem yani
sağol canım aynen yaa bazen istediklerimiz nasip olmuyor olsun sağlık olsun sağlıcakla ve sıkıntısızca gelsin bebeler
bu arada seni burada gördüğüme çok sevindim hoş geldin sefalar getirdin tatlım
Eki Görüntüle 572899
bu da kızıma ördüğüm pattaniyee:)
bayıldım ellerine sağlık güle güle kullanmak nasip olsun inşallah
26.haftaya göre 10 kilo normal gibi ama ben 10kiloyu 10 haftada aldım, her hafta 1 kilo almaya devam edersem 25kiloyla felan bitiricem gibi, o yüzden takılıyorum çok fazla
hamurişi pek beceremem zaten, yapmıyorum da yemiyorum da. gittiğim hastanenin diyetisyenini sordum, sadece akşamları ordaymış. bide bize yakın bir hastaneye sordum, onların diyetisteni hergün ordaymış ama emin olamadım sonuç alabileceğimden. o yüzden gidip de yararını gören var mı diye sormak istedim.
canım zaten son aylarda hızlı kilo almamız gayet normal
herşey bebişler için tatlım sonra fazla fazla vericezzz kiloları dert etme
Şifacım herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.
Ama senin kızına Nazlı ismini koyman lazım artık. Bu kadar naz yapılmazki kardeşim. Nerdeyse doğacak hala göstermiyor. Doğduğunda bacaklarını kapatıp durur bu kız söyliyim
Sen normal istedin diye doktor hımmm.... falan diyor. Ben edpidural istiyom olmaz diyor. Bu gidişle sanırım bu gidişle toptan sezeryan olcaz biz canım
Senin şu FMF nasıl birşey. Benimde 3 gündür bütün eklemlerim ağrıyor. Özellikle parmaklarım tüm kıvrımlar fena. Ellerde güçsüzlükte var...
evet canım dediğim gibi bebeğim iyi ve sağlıklı haberini aldım ya benden mutlusu yok
demi Nazlı ismini hakediyor bebeğim
dr neden epidural sezeryan olmaz diyor :26: hay ALLAH
canım seninki fmf değil rahat ol
genetik bir hastalık bu fmf 3 ağrı şekli var ( en yaygın olanı karın bölgesinde , diğeri sırt-göğüs bölgesinde ve sonuncusu eklemlerde ) ve ben hepsini yaşadım 12 yıl tanı konulamadı bile
6 ay önce karnıma ataklar geçtiğinde teşhisim konuldu :2: bir diğer adı ailevi akdeniz ateşi hastalığı canım sanada geçmiş olsun belirt ama dr una sıkıntılarını inşallah çabuk geçer
aynen toptan sezeryancıyız
ya kızlar benim gibi alerjik rinit hastalığı olan var mı? Hamilelikte çok zor oluyor gerçekten ilaç da kullanamıyorum
canım nasıl bir hastalık bu çok geçmiş olsun
doktora gidip bebişlerini görenlere maşallah diyorum benim de bu hafta kontrolum var ve cook merak ediyorum kuzumu...
ŞİFA sen öğrenme artık cinsiyetini tam sürpriz olsun size, ne nazlı cıktı senin ki ama ya kız galibaaaaa
bişi kalmamış bebeğini göreceksin inşallah iyi haberlerle dönersin tatlım
eee yani demi ne kaldı şunun şurasında doğuma
sağlıklı olsun tüm bebişler inşallah
Sizlere birşey danışmak istiyorum detaylı ultrasona gırdiğimde oğlumda tek arter olduğunu soylediler çok uzuldum sadece 100 bebekten 1 nde rastlanıyormuş ama allahu tealadan geldiği için yapabilcek bişeyim yok yinede hamdolsun şukurler olsun ama takdir edersinizki çok uzulup kafaya takıyorum acaba kilo aldımı diye hep duşunuyorum hep karnıma bakıyorum buyudumu diye ama anlamıyorum tabi başından beri maşallah kilosu hep 10 gun ileride tek arter olanların kilosu duşuk oluyomuş benimki iyi diyolar boyle olan bebeklerde kalp ve bobrek anomalisi olabilyomuş ama çok sağlıklı doğan varmış kısacası boyle olupta sağlıklı doğum yapan annelerin bir iki lafına ihtiyacım var noolur bir bilen varsa anlatsın şimdiden teşekkurler rabbim herkesin evladına sağlık versin
çok geçmiş olsun canım benim Rabbim korktuklarına uğratmasın inşallah dua edeceğim hep
evet canım tığ işi böyle resimler falan yapınca daha zevkli oluyor:)
maşallah çok hamaratsın canım
ben tığ işinde hiç iyi değilim ellerine sağlık seninki gayet muntazam olmuş
vallahi hanımlar ya hepiniz evdesiniz yada doğum iznindesiniz bu kadar kısa sürede bu kadar sayfa nasıl ilerliyor ben takip edemiyorum okuldan geldim eşimde yok okulda nöbetci ee evdeçocukta var yemekti işti bilgisayarın başına bir oturuyorum kime ne olmuş napmış başına ne gelmiş sayıca oldukçada fazlayız eee bende yeniyim vallahi takip edemiyorum güzel günler dileyen güzel haftalar dileyen bütün arkadaşlarım güzel dileklerimiz biizmle olsun başna olumsuz şeyler gelen arkadaşlarım geçmiş olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun vallahi ben günün bütün yorumunu toparlamak istedim :):)
evdeyim evet canım ama ben genelde yatarak geçiriyorum
topiğimize uğradığımda geçmişi okumanın mümkünatı olmuyor balıklama atlıyorum son sayfaya
Eki Görüntüle 573086
bu ellerimle hazırladığım kapı süsümüz:):)
muhteşem olmuş ellerine sağlık
Bebekler göbek kordonundan besleniyorya hani göbek kordonunda 3 tane damar oluyormuş 2 tanesi besleyen bi anesi de temizleyen benim oğlumda bir besleyen bi temizleyen var arter de atardamar demek şnsan yaşayınca öğreniyor turlu turlu şey var öyle tabi keşke bende hiç yaptırmasaydım nekadar mutluydum oğlumla şimdi duşun duşun karnıma bak bak olmuyo.... Oynamayınca çok korkuyorum oynayınca seviniyorum hala yi diye ne bileyim çok zor bişey
bu eminim hepimizde var tekmelemeyince tedirgin olmamız normal sağlıklıca doğacak inşallah oğlun
ben arada bir kola içiyorum
bende türk kahvesi
Benim kadar tatlı yıyen hamiş varmı çk merak ediyorum hegun muhakkak bi çikolata yiyorum meyvede cabası şeker yuklememde bişey çıkmadı allah aşkına sizde çok atlı yıyomusunuz
canım bende tatlıyı çok seven biriyim aynen günde çikolata meyve olmazsa olmaz
şeker yüklemem de de çıkmadı bi sorun